Дэна Опубліковано 12 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 Американська дівчина вивчила українську та вільно спілкується нею. Відео http://life.pravda.com.ua/society/2013/03/9/123278/ Американка Алі Кінсела вивчила українську мову та вільно спілкується нею. Цікаво, що проживаючи в Америці, вона не має українського походження та жодних контактів із українською діаспорою. Мову дівчина вивчила, коли працювала волонтеркою у Корпусі Миру. Пізніше вона жила у Бродах. "Я там постійно вчилася і говорила з людьми", - розповідає Алі. Дівчина каже, що її пращури були із Ірландії та Німеччини, та тих мов вона не знає. __________ Розмовляє супер, без акценту Чему радуетесь? Вы ж не выучили английский язык, вот бедной девочке и пришлось учить мову, чтобы до вас достучаться. Замордовали ребенка)).Справка: Бро́ды (укр. Бро́ди) — город на Украине, административный центр Бродовского района, расположенного на северо-востоке Львовской области. Попала бы во Францию - учила бы французский. Это понятно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 Нет. Просто влюблен в твои формы всеми своими слюнявыми недостатками и завявшими достоинствоми . от когда ты в любви признаешься - я еще тебя терплю. :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 Чему радуетесь? дэночка, какая ты сёдни нудная. Расскажи лучше анекдот. Черчиль любит посмеяться...(намекаю...)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 12 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 А для тебе, ідіот, які тут будуть інтереси, якщо нас не буде? Пішов нах. з моєї теми флудити!!!! значит так!!!! Во-первых, ты бескультурщина, должна знать, что воспитанный человек никогда не скажет "пошел ты на", он скажет "Вижу, что вы далеко пойдете". ...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 значит так!!!! Во-первых, ты бескультурщина, должен знать, что воспитанный человек никогда не скажет "пошел ты на", он скажет "Вижу, что вы далеко пойдете". А во-вторых, в отличие от твоих грязных инсинуаций и пуканья в лужу, ты ни одного поста как для политфорума не написал. И не твоя б корова мычала. Всё. Не выводи меня. Ты мазохист? Юля, я ж просила - не зафлуджувати тему. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 12 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 Юля, я ж просила - не зафлуджувати тему. .......... ........... Мы и тебя давно просим не пачкать форум, так ты уже уперлась. И Юлечка вся в тебя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 12 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 Чему радуетесь? Вы ж не выучили английский язык, вот бедной девочке и пришлось учить мову, чтобы до вас достучаться. Замордовали ребенка)). Справка: Бро́ды (укр. Бро́ди) — город на Украине, административный центр Бродовского района, расположенного на северо-востоке Львовской области. Попала бы во Францию - учила бы французский. Это понятно? Ога особенно на фоне того. что в Нью Йорке русский четвёртый по распространённости. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 Чему радуетесь? Вы ж не выучили английский язык, вот бедной девочке и пришлось учить мову, чтобы до вас достучаться. Замордовали ребенка)). Справка: Бро́ды (укр. Бро́ди) — город на Украине, административный центр Бродовского района, расположенного на северо-востоке Львовской области. Попала бы во Францию - учила бы французский. Это понятно? Мало гавкаєш - ще два рази і можеш бути вільною. І клич своїх шавок до роботи, що я задарма гроші адміну платила. Нагадую: джинка, черчіль і дена - повинні мої пости обгавкати не менше двох разів КОЖНИЙ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 О. справа йде шавки гавкають справно - можна і відпочити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 12 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 О. справа йде шавки гавкають справно - можна і відпочити.Мы тебя ещё и обоссым. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 12 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 Мало гавкаєш - ще два рази і можеш бути вільною. І клич своїх шавок до роботи, що я задарма гроші адміну платила. Нагадую: джинка, черчіль і дена - повинні мої пости обгавкати не менше двох разів КОЖНИЙ. Так...Это - пустое место...Пропускаем... :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 12 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 значит так!!!! Во-первых, ты бескультурщина, должен знать, что воспитанный человек никогда не скажет "пошел ты на", он скажет "Вижу, что вы далеко пойдете". А во-вторых, в отличие от твоих грязных инсинуаций и пуканья в лужу, ты ни одного поста как для политфорума не написал. И не твоя б корова мычала. Всё. Не выводи меня. Ты мазохист? Нет. Я влюблен по собственному желанию. Поэтому ,как бескультурщина,пишу только на полит темы- вы же занимаетесь только политсклоками и инсинуациями на политтемы, так как сосредоточились только на кончике собственного носа и при нужде-на брезгливом отношении к индивидуальным методикам шевеления ушами , оппонентами. :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 Мы тебя ещё и обоссым. мы - это ты с Дэной? А спроси, у нее под себя не потечет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 12 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 Ога особенно на фоне того. что в Нью Йорке русский четвёртый по распространённости.К слову, русский знают во многих странах, куда ни поедешь: Турция, Чехия, Египет, Словакия, Польша..ну и т.д. В Таиланде-похуже, но выкрутиться можно. А вот что с мовой делать? Кому и где она-то нужна? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 Мы и тебя давно просим не пачкать форум, так ты уже уперлась. И Юлечка вся в тебя. За джинку стараєшся - гавкаєш, знову відлинює від роботи? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 Так...Это - пустое место...Пропускаем... :lol: :lol: гавкай гавкай - тобі не пофік - пусте чи повне Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 12 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 мы - это ты с Дэной? А спроси, у нее под себя не потечет?Не выдавай свои секреты! Зачем так, при всех да на форуме о себе рассказывать...Мне бы ,например, такая фраза и в голову не пришла. А у тебя понятно: опыт...знания в этом вопросе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 12 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 гавкай гавкай - тобі не пофік - пусте чи повнеПочему столько пустых мест на форуме? Опять придется пропустить.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 мы - это ты с Дэной? А спроси, у нее под себя не потечет? дик Юля, її ж черчіль тренував - а цей темки вже давно обсцикає - думаєш чому в нього найбільше постів, хоч він приходить завжди пізніше за інших - тренується. і в Англії вчить турків і нігерів правильно в туалети ходити - за окрему платню :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 12 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 Юля, я ж просила - не зафлуджувати тему. А для цього ідіота можна завести спеціальну - нехай потім психіатри на ньому вивчають ідіоттизм. _________ Бля, ну ось скажи, якою мовою і якими словами сказати цій потворі - що він мені огидний, як купа лайна. Що мене нудить, коли я наштовхуюся на його пости і що він тут нафік нікому не потрібен, як приблудний пес. Ну на что не пойдеш ради доброго слова на файний мови. Вы правы- я здесь никому не нужен. Не нудьтесь,я вас уволю....от себя. Будьте все счастливы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 Почему столько пустых мест на форуме? Опять придется пропустить.. хто тобі винен що ти пусте місце - хоча гавкіт у тебе відмінний - тягне на добавку баланди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 И вот еще какая интересная особенность! И джини, и черч и дэна старательно избегают тем о росийской федерации. Прям таки - шарахаются , хотя регламент политического форума вполне предусматривает обсуждение насущных проблем и сложностей у русских. Или кроме Свободы они не знают никаких политических объединений? Или в России нет национализма? Или Украина всё же не Россия? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 Ну на что не пойдеш ради доброго слова на файний мови. Вы правы- я здесь никому не нужен. Не нудьтесь,я вас уволю....от себя. Будьте все счастливы. Пішов нах дебіл - якою мовою тобі це сказати. Ти шмата - до тебе ноги витирають - ти посміховисько на чоловічий рід - йди не ганьби хоч ваше насіння, хоча, яке ти насіння - полова, пустий стручок!!! Я тебе довго не чіпала і ігнорувала - але ти ж правил пристойності не знаєш - тобі неодмінно тре висякатися в занавіску і насрати під столом. Гидота!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 березня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 И вот еще какая интересная особенность! И джини, и черч и дэна старательно избегают тем о росийской федерации. Прям таки - шарахаются , хотя регламент политического форума вполне предусматривает обсуждение насущных проблем и сложностей у русских. Или кроме Свободы они не знают никаких политических объединений? Или в России нет национализма? Или Украина всё же не Россия? :lol: Бля, Юля, не тупи - СЦУТЬ, пупкіна бояться :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 12 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 И вот еще какая интересная особенность! И джини, и черч и дэна старательно избегают тем о росийской федерации. Прям таки - шарахаются , хотя регламент политического форума вполне предусматривает обсуждение насущных проблем и сложностей у русских. Или кроме Свободы они не знают никаких политических объединений? Или в России нет национализма? Или Украина всё же не Россия? :lol:Вот тока не бредь, ну опять полной дурой выставилась. Иди на российские сайты и обсуждай хоть до усерачки, разве тебе кто то мешает Украинский политический форум > Политический форум Украины > Политическая жизнь Украины это написано в самом верху. в заголовке. Ну разве можно быть такой тупой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 12 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 дэночка, какая ты сёдни нудная. Расскажи лучше анекдот. Черчиль любит посмеяться...(намекаю...))))Она сегодня на заднице. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 Вот тока не бредь, ну опять полной дурой выставилась. Иди на российские сайты и обсуждай хоть до усерачки, разве тебе кто то мешает Украинский политический форум > Политический форум Украины > Политическая жизнь Украины это написано в самом верху. в заголовке. Ну разве можно быть такой тупой. я многому учусь у тебя, Черчиль. Тупости - в том числе. Покажи пример. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 12 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 Она сегодня на заднице.Ты хочешь сказать, что ты осилила три слова, но пока только это набор слов, понятие смысл для тебя неизвестен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 12 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 Бля, Юля, не тупи - СЦУТЬ, пупкіна бояться :lol: ну просто в глубоком обмороке! Вот по каким признакам легко вычисляются граждане Украины и России. Они там запуганы, поэтому прут валом на украинские форумы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 12 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 березня, 2013 Бля, Юля, не тупи - СЦУТЬ, пупкіна бояться :lol:Для тебя рагули тоже повторить????????????????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.