дохтур Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 Идентичных не существует. А по сему я сравнивать себя с тобой и не хочу.Себя ищут многие но те которые нашли религию.Просто тебе показалось.Мне показалось ,что вы- мираж. Вам показалось, что вы -сущее.Мы с вами в поиске. Заметили ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 Найдя религию,свое эго не ищут.А границ твоему эго, как я вижу, нет.Не ищи,уже нашел. Вам ,как и Ори, не нравится мой стиль. В угоду вам ,я не буду под вас подстраиваться. Можете вместе с ней -меня игнорировать. Мне без разницы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 Вам ,как и Ори, не нравится мой стиль. В угоду вам ,я не буду под вас подстраиваться. Можете вместе с ней -меня игнорировать. Мне без разницы. Я о стиле не заводил разговор,а вот о содержании осмелился. Это тебя оскорбляет?Считаешь может я не имею права.Так и скажи,оставлю тебя легко без внимания)))) :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 думчик! Не пугай меня! :o Что, неужели так похоже на Васю? То-то я смотрю, что мы подружились странным образомДумчик только и способен пугать, а вот подумать - это проблема..ээхх.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 26 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 березня, 2013 Думчик только и способен пугать, а вот подумать - это проблема..ээхх..это проблема все бандерштатовских Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 27 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2013 Я о стиле не заводил разговор,а вот о содержании осмелился. Это тебя оскорбляет?Считаешь может я не имею права.Так и скажи,оставлю тебя легко без внимания)))) :lol:Я в вашем внимании не нуждаюсь. Мне вы интересны ,как собеседник. Или не интересны. Или я вас - не понял. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 27 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2013 Я в вашем внимании не нуждаюсь. Мне вы интересны ,как собеседник. Или не интересны. Или я вас - не понял.Зачем так много буквочек?Написал бы просто одно слово-ИЛИ,смысл бы не изменился. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 27 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 березня, 2013 это проблема все бандерштатовскихДа, у рагулей таких много..Проценты они и набирают.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 Лідер партії УДАР Віталій Кличко побував у Лондоні, де взяв участь в дискусії з провідними британськими експертами з питань України в Королівському інституті міжнародних відносин - Chatam House, а також виступив в Українському інституті перед представниками української громади Великої Британії. В інтерв'ю ВВС, як і під час спілкування із експертами і журналістами, Віталій Кличко намагався уникати теми майбутніх президентських виборів, хоча це питання йому ставили неодноразово. ВВС Україна: Серед опозиційних кандидатів на наступні президентські вибори ваш рейтинг на сьогодні є найвищим. Чи будете ви балотуватись у президенти і чи ви вже говорили про таку можливість із іншими українськими опозиціонерами? І що, на вашу думку, сказала б Юлія Тимошенко? Вона би підтримала вашу кандидатуру, якби дійсно це було? Віталій Кличко: На мою думку, це ще зарано зараз обговорювати, до президентських виборів ще два роки. І всі ці рейтинги, які зараз публікують – не більше, ніж спекуляція. За цей час може багато що відбутися, і тому давайте будемо чітко давати відповідь ближче до виборів. ВВС Україна: Тобто, об’єднана опозиція ніяких переговорів про кандидатури не веде? Віталій Кличко: Цю тему ми поки що не обговорювали. ВВС Україна: Наразі ви не берете участі в опозиційній акції "Вставай, Україно!". Чи будете ви брати участь у наступних її етапах? "Я дуже не хочу, щоб дії були радикальними, але протест – це також одна із форм висловлення своєї думки" Віталій Кличко: Ми братимемо участь всі разом. Позаминулого тижня, коли проходила акція, я перебував в Сполучених Штатах, у Брюсселі, у Польщі, і тому фізично не міг бути на ній. ВВС Україна: Ви вважаєте цю акцію ефективною, потрібною для України? Віталій Кличко: Однозначно. Українці хочуть висловити своє ставлення до сьогоднішньої влади і до тих процесів, які відбуваються в Україні. І, на жаль, не лишається українцям нічого іншого, як виступати з протестами, щоб їх почули, тому що вони не бачать перспектив свого майбутнього, вони не бачать світла в кінці тунелю. ВВС Україна: А чи не боїтеся ви, що вас, так би мовити, радикалізують? Що ви можете стати занадто радикальним, якщо ви будете стояти на одній сцені, наприклад, із Олегом Тягнибоком. Як до вас ставитимуться тоді у Криму чи на Донбасі? Віталій Кличко: Я дуже не хочу, щоб дії були радикальними, але протест – це також одна із форм висловлення своєї думки. Я впевнений, що якщо я перебуваю на одній сцені і в парламенті з Олегом Тягнибоком, я перебуваю в Києві, я перебуваю в Україні, ми – українці, і це нас об’єднує. Нас об’єднує з усіма українцями те, що в нас є одна проблема. Що стосується партії "Свобода", яка дуже радикальна, націоналістична радикальна партія, хочу сказати, що ми координуємо наші дії, коли боремось з режимом. Ми координуємо наші дії у Верховній Раді. І я впевнений, що у нас є спільні погляди щодо майбутньої України – ми бачимо розвиток України, її майбутнє в європейському суспільстві. І нас об’єднує дійсно боротьба проти цього режиму. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 28 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 Зачем так много буквочек?Написал бы просто одно слово-ИЛИ,смысл бы не изменился. ;) Да , дело не в кол-ве букв. Скорее в самоуважении и взаимопонимании. Я лучше перестрахуюсь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 Він вважає, що якщо людина виростає на Сході українською, то з неї можна робити цвяхи. "Бути українцем в Галичині набагато більш логічно і зрозуміло. Я не просто "донецький", я в п’ятому поколінні донецький. Мої баби говорили повноцінною українською і мене дратувало, коли вони приїжджали в місто і з наругою над собою намагалися говорити "людською" мовою – російською", помнишь, я в прошлом годе каталась по Донбассу? Честно-пречестно! Я была в опупении, когда не раз и не два и не пять мне отвечали украинской и в Енакиево и в Макеевке и в Краматорске и Горловке.. Я прожила пол-жизни и не верила, что там люди по-людски говорить умеют. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 28 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 помнишь, я в прошлом годе каталась по Донбассу? Честно-пречестно! Я была в опупении, когда не раз и не два и не пять мне отвечали украинской и в Енакиево и в Макеевке и в Краматорске и Горловке.. Я прожила пол-жизни и не верила, что там люди по-людски говорить умеют. В Донбассе люди умеют все: и отвечать на языке собеседника, и работать. Это не Галичина, где продавщица не покажет товар, если к ней обратишься на русском языке. В Турции, в Словакии и т.п. покажут, а во Львове -далеко не всегда. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 28 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 Лідер партії УДАР Віталій Кличко побував у Лондоні, де взяв участь в дискусії з провідними британськими експертами з питань України в Королівському інституті міжнародних відносин - Chatam House, а також виступив в Українському інституті перед представниками української громади Великої Британії. В інтерв'ю ВВС, як і під час спілкування із експертами і журналістами, Віталій Кличко намагався уникати теми майбутніх президентських виборів, хоча це питання йому ставили неодноразово. ВВС Україна: Серед опозиційних кандидатів на наступні президентські вибори ваш рейтинг на сьогодні є найвищим. Чи будете ви балотуватись у президенти і чи ви вже говорили про таку можливість із іншими українськими опозиціонерами? І що, на вашу думку, сказала б Юлія Тимошенко? Вона би підтримала вашу кандидатуру, якби дійсно це було? Віталій Кличко: На мою думку, це ще зарано зараз обговорювати, до президентських виборів ще два роки. І всі ці рейтинги, які зараз публікують – не більше, ніж спекуляція. За цей час може багато що відбутися, і тому давайте будемо чітко давати відповідь ближче до виборів. ВВС Україна: Тобто, об’єднана опозиція ніяких переговорів про кандидатури не веде? Віталій Кличко: Цю тему ми поки що не обговорювали. ВВС Україна: Наразі ви не берете участі в опозиційній акції "Вставай, Україно!". Чи будете ви брати участь у наступних її етапах? "Я дуже не хочу, щоб дії були радикальними, але протест – це також одна із форм висловлення своєї думки" Віталій Кличко: Ми братимемо участь всі разом. Позаминулого тижня, коли проходила акція, я перебував в Сполучених Штатах, у Брюсселі, у Польщі, і тому фізично не міг бути на ній. ВВС Україна: Ви вважаєте цю акцію ефективною, потрібною для України? Віталій Кличко: Однозначно. Українці хочуть висловити своє ставлення до сьогоднішньої влади і до тих процесів, які відбуваються в Україні. І, на жаль, не лишається українцям нічого іншого, як виступати з протестами, щоб їх почули, тому що вони не бачать перспектив свого майбутнього, вони не бачать світла в кінці тунелю. ВВС Україна: А чи не боїтеся ви, що вас, так би мовити, радикалізують? Що ви можете стати занадто радикальним, якщо ви будете стояти на одній сцені, наприклад, із Олегом Тягнибоком. Як до вас ставитимуться тоді у Криму чи на Донбасі? Віталій Кличко: Я дуже не хочу, щоб дії були радикальними, але протест – це також одна із форм висловлення своєї думки. Я впевнений, що якщо я перебуваю на одній сцені і в парламенті з Олегом Тягнибоком, я перебуваю в Києві, я перебуваю в Україні, ми – українці, і це нас об’єднує. Нас об’єднує з усіма українцями те, що в нас є одна проблема. Що стосується партії "Свобода", яка дуже радикальна, націоналістична радикальна партія, хочу сказати, що ми координуємо наші дії, коли боремось з режимом. Ми координуємо наші дії у Верховній Раді. І я впевнений, що у нас є спільні погляди щодо майбутньої України – ми бачимо розвиток України, її майбутнє в європейському суспільстві. І нас об’єднує дійсно боротьба проти цього режиму. Молодец Кличко! От Тягни...уже начинает открещиваться, о выборах президента не распространяется (знает свое место). А Европе , как и США, в радость , чтобы Украина ослабла в раздорах и стала лишь сырьевой базой. Все идет по плану! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 помнишь, я в прошлом годе каталась по Донбассу? Честно-пречестно! Я была в опупении, когда не раз и не два и не пять мне отвечали украинской и в Енакиево и в Макеевке и в Краматорске и Горловке.. Я прожила пол-жизни и не верила, что там люди по-людски говорить умеют. грузи грузи. там нет хрюкающих . это удел быдла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 грузи грузи. там нет хрюкающих . это удел быдла. Я очень редко вру, Черчиль. Кредо у меня такое. С 7-го класса. Только в силу крайней необходимости. КРАЙНЕЙ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 Я очень редко вру, Черчиль. Кредо у меня такое. С 7-го класса. Только в силу крайней необходимости. КРАЙНЕЙ.я тебе прямо в литсо гаварю. не грузи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 я тебе прямо в литсо гаварю. не грузи. как говоришь так и получишь- прямой фук левой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 как говоришь так и получишь- прямой фук левойне фук . а хук . крюк по инглишь. да ничего ты не знаешь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 не фук . а хук . крюк по инглишь. да ничего ты не знаешь 1.Я левша. 2.Ты в шашки играл когда-нибудь, бездарь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 1.Я левша. 2.Ты в шашки играл когда-нибудь, бездарь? да играл. но в шашках нужно бить и всё. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 28 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 да играл. но в шашках нужно бить и всё.у меня папашка был мастер спорта по шашкам. Задолбал в свое время. Шашка, которую снимают у противника при его ошибке. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 березня, 2013 у меня папашка был мастер спорта по шашкам. Задолбал в свое время. Шашка, которую снимают у противника при его ошибке.ну речь шла не о шашках. а именно о ударе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 березня, 2013 ну речь шла не о шашках. а именно о ударе. я не перевариваю шашки, удары, и людей-фуков. Лучше в шахматы. А вообще - нарды обожаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 29 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 березня, 2013 я не перевариваю шашки, удары, и людей-фуков. Лучше в шахматы. А вообще - нарды обожаюэто твои проблемы и тебе их преодолевать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 березня, 2013 это твои проблемы и тебе их преодолевать Нетерпимость - не проблема. Проблема - ее преодоление. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 29 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 березня, 2013 Нетерпимость - не проблема. Проблема - ее преодоление.Наши оценки предметов характеризуют нас, а не предметы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 29 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 березня, 2013 Наши оценки предметов характеризуют нас, а не предметыне спорю. "Если не можешь изменить ситуацию - измени своё отношение к ней" ? Карнеги? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 29 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 березня, 2013 не спорю. "Если не можешь изменить ситуацию - измени своё отношение к ней" ? Карнеги?История человечества – история борьбы людей за управление друг другом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 20 травня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 20 травня, 2013 Не можу втриматися, щоб не розмістити цю статтю. Розіб"ю її на частини для читабельності, але попереджаю - її потрібно не лише читати - над нею, як над мантрами потрібно РОЗМІРКОВУВАТИ. Отже... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Ладона Опубліковано 20 травня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 травня, 2013 Велич нації і сила держави будується мистецтвом і війною. Мистецтво – це духовна сила, яка на будь-якому рингу рано чи пізно здобуває перемогу, хоча б з огляду на безсмертність духу. Господь та історія сьогодні дає нам нові виклики на межі психологічної втоми, безпрецедентного відступництва, здичавілої продажности, зловісного цинізму, інформаційної чорнухи та інтелектуального виродження. Справді, коли душу давно продано, торгують лише матеріяльним. Політична проституція і невігластво здобули найвищу ціну. Споживацтво й абсолютний нігілізм на тлі вимріяного тріюмфального матеріяльного добробуту, на думку сучасного відомого філософа П. Рикера, "дорівнює небезпеці атомного знищення, а може, навіть перевищує її". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.