Перейти до змісту
Український політичний форум

Сьогодні толерантність знищила пасіонарність

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Кличко молодець - у нього є міжнародний авторитет - тому його слова відразу ростуть у вазі. Добре, що ці акції не починає він, а не Тягнибок, який ще невідомий у Європі чи Яценюк, якому амплуа бунтаря надає комічності.

У Кличко авторитет только в спортивной сфере. Но ему постоянно напоминают о его политической неопытности. Даже в СМИ.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 398
  • Створена
  • Остання відповідь

Мудаки доклали великих зусиль до того, щоб толерантність подавляла пасіонарність – дітей в Європі змалечку привчали не до того, щоб мати та відстоювати власну думку, а до того, щоб бути толерантними.

Толерантність це зараз найбільше зло. Воно має безліч облич – зосередження життєвої енергії на споживанні та задоволеннях, політкоректність щодо упосліджених ідентичностей, лояльність до держав та корпорацій, толерування гомосексуалізму, правова держава, екологія, обмеження інтелектуального обміну шляхом перепон авторського права. Все це дійсно знижує пасіонарність, як і було задумано в післявоєнній Європі в 50-70 роки ХХ століття.

От тільки ця крайність не просто створює небезпеку перед більш пасіонарними емігрантами, бо вони, як правило, є непроектними і не здатними до творення нових перспектив. Ця крайність взагалі ставить білу расу перед небезпекою повного виродження.

Посилання на коментар

У роботі з майбутнім (аналізи, прогнози, плани) можна виділити три різні стратегії, а відповідно поділити людей на три групи

1) подовження теперішнього (група подовження)

2) катастрофа як перехід до тривалого нисхідного тренду (катастрофічна група).

3) диво, яке дозволить перейти до висхідного тренду (група дива)

Найчисельнішою з трьох груп є перша "група подовження" - такі панують настрої у суспільстві - люди бояться змін, бо вони можуть призвести до погіршення, тому, щосили тримаються за те що мають. В народі навіть побутує така промовка: Аби не гірше...

Також існує досить значна кількість романтиків, які вірять в диво. І дуже незначна кількість тих, хто готується до катастрофи.

Посилання на коментар

Логічно, що пропозицією "групи подовження" стала – нічого не робити, і все буде, як раніше.

Феноменологія можливості подовжити теперішнє стала для більшості з них справжньою несподіванкою. Виявилося, що для того аби стояти на місці, в сучасному світі потрібно бігти. А щоб рухатися вперед, потрібно бігти в два рази швидше.

Кризовий світ розсипається на частини. Уряди та Парламенти країн світу намагаються перекласти всі проблеми кризи на середній клас, вивільняючи крупний бізнес від будь-якої відповідальності. Отже, щоб подовжити теперішнє, значній масі людства потрібно постійно бунтувати проти будь-яких спроб погіршення ситуації з боку держав та корпорацій. Тобто подовження теперішнього пов'язано с постійною протестною роботою

Посилання на коментар

Пропозиція "групи дива" полягали приблизно в тому, що от десь з'явиться лідер (відкриття, інновація, ЄС, Росія, США, Китай, прибульці з іншої планети),який вирішить наші проблеми, і все стане краще, ніж тепер.

Намагання переконати, що диво для потопаючих справа рук самих потопаючих, дуже сильно розчарувало учасників групи.

Диво може відбуватися несподівано для обивателів. Але диво ніколи не буває несподіваним для тих, хто приймає рішення.

Диво це добре продумана і підготовлена інновація, інструменти впровадження якої є або несподіваними для Урядів та Парламентів, або такими, які вони не можуть блокувати в своїй жадобі до влади на наживи.

Диво це втаємничена робота, результати якої є несподіваними для більшості. До дива ми не готові, бо не вміємо його робити.

Посилання на коментар

Пропозиції "катастрофічної групи" виглядають найбільше розробленими.

Вони полягають в тому, що потрібно шукати незаселені села на території країни, займати їх, облаштовувати і обносити парканом (найкраще залізобетонним), встановивши два КПВТ на діагональних баштах паркану, закупивши індивідуальну зброю та велику кількість патронів.

Здається наш през саме цим і займається

"Покращення" Януковича. "Межигір'ю" не відома криза http://www.pravda.com.ua/articles/2013/03/4/6984712/

Охорона неба Межигір'я (ВІДЕО) http://blogs.pravda.com.ua/authors/argat/5133aedc370dd/

Також потрібно вербувати на постійне проживання там військових та селян.

В разі настання катастрофи можна буде господарювати на землі і відбиватися від голодранців, бандитів та мародерів.

Посилання на коментар

Сьогодні ситуація в світі набагато гірша, ніж ми собі уявляємо. Проблема не в тому, що світова еліта не здатна подолати тенденції нисхідного тренду. Проблема в тому, що молодь теж не готова до цієї роботи. Найбільший злочин західної споживацької цивілізації не в тому, що вона довели світ до кризи. Її найбільший злочин, що вона забрала майбутнє у своїх дітей, відучивши їх мислити і енергійно досягати цілей.

Масові молодіжні рухи втрачають свою ефективність через зниження кількості інтелектуалів. Єдина можливість вирости інтелектуалом сьогодні для молоді полягає у самоосвіті і в поверненні до практики особистісного навчання у Вчителя, оскільки офіційна освіта прямо і безпосередньо псує мислення.

Якщо раніше західна вища освіта виглядала більш привабливою, то не дивлячись на все ще високі стандарти, вона вже давно не формує інноваційне мислення і у європейців. Освіта пов'язана не тільки з обсягом знань. Повноцінна освіта можлива лише за наявності позитивної перспективи, яку виробляє еліта, і наявності пасіонарності, яку продукує соціальна система.

Сьогодні толерантність знищила пасіонарність. Як сказав не так давно відомий філософ Юрген Хабермас в Європарламенті – "ідіоти, просрали політику мультикультуралізма".

Посилання на коментар

Толерантність це зараз найбільше зло.

Воно має безліч облич – зосередження життєвої енергії на споживанні та задоволеннях, політкоректність щодо упосліджених ідентичностей, лояльність до держав та корпорацій, толерування гомосексуалізму, правова держава, екологія, обмеження інтелектуального обміну шляхом перепон авторського права. Все це дійсно знижує пасіонарність, як і було задумано в післявоєнній Європі в 50-70 роки ХХ століття.

Ця крайність, яка була покликана знизити небезпеку війни

Тепер толерантність прийшла і до нас.

Люди з таким мислення можуть мати тільки прості мотивації – влада, нажива, задоволення.

Там, де немає сильних мотивацій, де немає мислення, де мислення не сягає рефлексії, там нема позитивного майбутнього. Найперше і найбільше від зникнення позитивного майбутнього потерпатиме молодь.

Ось чому Єва - це добре, а

Монтік - це зле

З.І. Фактично, завдяки цій статті я зрозуміло пост Коріна - Єва хоч старається, іншим вже нічого не світить...

З.З.І. Тутешні старпери нехай не тужаться - це написано не для них.

З.З.З.І. АЛЕ...вони виховують дітей, мож. ДЕХТО, хто не розуміє, але ПОВІРИТЬ в те, що діти самі повинні формувати свій світогляд, без наших штампів і кліше колишньої, вже почитої у Бозі країни - ще дасть їм шанс на майбутнє.

Посилання на коментар

Тому молоді потрібно чесно сказати – якщо ви хочете мати майбутнє, якщо ви хочете бути пасіонарними, якщо ви хочете стати інтелектуалами, ви маєте спокійно (не агресивно, а впевнено і переконливо) не толерувати толерантність, ігнорувати лояльність до держави і до корпорацій, бунтувати проти системи в усіх її проявах – в телебаченні, в Інтернет, в реальності прийняття життєвих рішень.

Не шукайте національної ідеї, бо навіть коли ви її знайдете, вона не дасть вам нічого, окрім розчарування.

Сьогоднішньому світу потрібні загальнолюдські ідеї, які відкривають нові горизонти та перспективи розвитку для всієї цивілізації планети.

Шукайте ідей для всього людства.

Тільки так ви отримаєте позитивне майбутнє.

Посилання на коментар

'джин' date='6.3.[/size]2013, 11:07' post='168945']

Спасибо за понимание моих идей. Рад что ты наконец то начинаешь понимать вред национализма, олицетворением которого в украине, является партия во свобода.

'джин' date='18.12.[/size]2012, 18:36' post='146435']

Я например свободу считаю партией которая сейчас украине необходима,хоть и не являюсь ее сторонникам. Действующая партия совсем не меркантильна и удары в челюсть ей совсем не помеха.А радикализм это ситуативная необходимость.Если свобода выполнит ваши пожелания то она перестанет ей быть.

Посилання на коментар

и еще хорошо помню, что здесь на форуме в начальных постах есть очень положительные отзывы о национализме. Если будет время немного попозже - обязательно пороюсь в архиве.

Посилання на коментар

Спасибо за понимание моих идей. Рад что ты наконец то начинаешь понимать вред национализма, олицетворением которого в украине, является партия во свобода.

У тебе нема ідей - у тебе набір застарілих штампів і кліше - ти ідіот.

Будь-яка ідея - мета сформульована, як ціль - може стати НАЦІОНАЛЬНОЮ ідеєю.

Навіть ось така: Шукайте ідеї для всього людства.

Але що може знати про національну ідею ідіот, який шарахається від слова "нація" - трактуючи його як люди однієї національності.

Посилання на коментар

и еще хорошо помню, что здесь на форуме в начальных постах есть очень положительные отзывы о национализме. Если будет время немного попозже - обязательно пороюсь в архиве.

джин' date='18.12.[/size]2012, 18:36' post='146435']

Я например свободу считаю партией которая сейчас украине необходима,хоть и не являюсь ее сторонникам. Действующая партия совсем не меркантильна и удары в челюсть ей совсем не помеха.А радикализм это ситуативная необходимость.Если свобода выполнит ваши пожелания то она перестанет ей быть.

Ти диви, а Едуардовича звинувачував в тому, що той кардинально поміняв свої погляди - ото гнида!!!

Посилання на коментар

Ти диви, а Едуардовича звинувачував в тому, що той кардинально поміняв свої погляди - ото гнида!!!

Прикол в том, что общаясь с этим человеком два года, еще с националистического, затем на своем, именно я и предложила-то ему перейти на этот форум , видя в нем друга и единомышленника. Настолько он много писал о правильности, востребованности и позитивности национализма. Даже представить не могла, что он как хамелеон изменит окраску, и развернется к лесу передом, а к идеям Свободы - задом.

Недаром меня лангейша бабулькой зовет. Это было миг старческого слабоумия- звать джина сюда на форум.

Оба локтя изгрызены до крови. :lol:

Посилання на коментар

Прикол в том, что общаясь с этим человеком два года, еще с националистического, затем на своем, именно я и предложила-то ему перейти на этот форум , видя в нем друга и единомышленника. Настолько он много писал о правильности, востребованности и позитивности национализма. Даже представить не могла, что он как хамелеон изменит окраску, и развернется к лесу передом, а к идеям Свободы - задом.

Недаром меня лангейша бабулькой зовет. Это было миг старческого слабоумия- звать джина сюда на форум.

Оба локтя изгрызены до крови. :lol:

Конечно недаром тебя слабоумной зовут и хорошо что ты с этим согласна. У вас, с твоей узкомысляшей подругой,взгляд на национализм только с точки зрения национальности.Вам трудно понять понятие нации как институт связанный с гражданством. Идеи свободы для меня всегда были и будут антиукраинскими и античеловеческими.Так что грызи все что хочешь но ваши бредовые идеи национализма я разрушил в пух и прах,чем вызвал ваше звериное негодование которое для меня лучше любых похвал.
Посилання на коментар

Согласен что эд гнида порядочная. Но ты мне кажешься просто примитивна.Такое ощущение что ты не понимаешь содержание постов которые написала в своей же теме.Кстати где пост в котором ты просишь разъяснений руководства по поводу как вести себя в отношении написанного мною?

Сушите весла замшелые националисты.Ваша судьба ,это использованный презерватив. Вы своим визгом сыграли на руку ПР и в канализацию.

Посилання на коментар

У тебе нема ідей - у тебе набір застарілих штампів і кліше - ти ідіот.

Будь-яка ідея - мета сформульована, як ціль - може стати НАЦІОНАЛЬНОЮ ідеєю.

Навіть ось така: Шукайте ідеї для всього людства.

Але що може знати про національну ідею ідіот, який шарахається від слова "нація" - трактуючи його як люди однієї національності.

Послушай село,для тебя разница существует между идеей национальной и националистической?

Ну зачем же с такими опилками в голове на люди выходить?)))))

Посилання на коментар

Креатив.... під 8 Березня post-28848-1362579554_thumb.gif

(О. ДУбинський)

На днях я проезжал по Днепровскому спуску – и сфотографировал очередное чудо креатива Налоговой слу... Ой! Министерства доходов и сборов:)

Изначально я хотел черкануть запрос в МДСУ, чтобы выяснить, за чей счет чиновники выражают заботу о бизнесе.

вдоль всей дороги расставили такие вот лайт-боксы

Изображение

Но буквально на следующий день все мои планы оказались перечеркнуты. Вернее, переклеены:)

Любовь к бизнесу победила любовь к женщине:)

Изображение

По всей парковой дороге вместо рекламы таможенного "Пульса" – вот такое признание

Цветочек!...

Вся моя жизнь...

...принадлежит только тебе!

Спасибо тебе, что ты появилась...

...в моей жизни!

Лялечка я тебя люблю!

P.S.

Знакомые рекламщики рассказали, что переклейку организовал за одну ночь парень, который поругался с девушкой, и таким образом пытался ее вернуть. Но – не срослось. Девочка сказала, что фиг к нему вернется и будет судиться с рекламным агентством:)

Так любовь к женщине снова победила любовь к бизнесу:))

Вот такое 8-е марта...

Посилання на коментар

Креатив.... під 8 Березня post-28848-1362579554_thumb.gif

(О. ДУбинський)

На днях я проезжал по Днепровскому спуску – и сфотографировал очередное чудо креатива Налоговой слу... Ой! Министерства доходов и сборов:)

Изначально я хотел черкануть запрос в МДСУ, чтобы выяснить, за чей счет чиновники выражают заботу о бизнесе.

вдоль всей дороги расставили такие вот лайт-боксы

Изображение

Но буквально на следующий день все мои планы оказались перечеркнуты. Вернее, переклеены:)

Любовь к бизнесу победила любовь к женщине:)

Изображение

Ты главное не хвылюйся. тебе это не грозит.

По всей парковой дороге вместо рекламы таможенного "Пульса" – вот такое признание

Цветочек!...

Вся моя жизнь...

...принадлежит только тебе!

Спасибо тебе, что ты появилась...

...в моей жизни!

Лялечка я тебя люблю!

P.S.

Знакомые рекламщики рассказали, что переклейку организовал за одну ночь парень, который поругался с девушкой, и таким образом пытался ее вернуть. Но – не срослось. Девочка сказала, что фиг к нему вернется и будет судиться с рекламным агентством:)

Так любовь к женщине снова победила любовь к бизнесу:))

Вот такое 8-е марта...

Ты главное не хвылюйся тебе это не грозит

Посилання на коментар

Я и правда слабоумная! Пусть все знают! Весь мир! Два года общаться и верить шизанутому дегенерату и подозревать в нем порядочного человека и патриота может только выжившая из ума маразматичка.

Какой ужас. Он же болен похлеще тех, кто здесь тихо мемуары строчит о великах или бьет лоб в льстивах расшаркиваньях

Я валяюс :o

________________________________________________________________________________

ПС Черч! Ты хоть и сволочь порядочная, но это не о тебе, а о джине. Тебе если б твои идотские примочки выкинуть - спорить с тобой бывает даже полезно.

Посилання на коментар

Я и правда слабоумная! Пусть все знают! Весь мир! Два года общаться и верить шизанутому дегенерату и подозревать в нем порядочного человека и патриота может только выжившая из ума маразматичка.

Какой ужас. Он же болен похлеще тех, кто здесь тихо мемуары строчит о великах или бьет лоб в льстивах расшаркиваньях

Я валяюс :o

________________________________________________________________________________

ПС Черч! Ты хоть и сволочь порядочная, но это не о тебе, а о джине. Тебе если б твои идотские примочки выкинуть - спорить с тобой бывает даже полезно.

они не идиотски. а довольно таки правдивые. вот и стебают по глазам.
Посилання на коментар

Согласен что эд гнида порядочная. Но ты мне кажешься просто примитивна.Такое ощущение что ты не понимаешь содержание постов которые написала в своей же теме.Кстати где пост в котором ты просишь разъяснений руководства по поводу как вести себя в отношении написанного мною?

Сушите весла замшелые националисты.Ваша судьба ,это использованный презерватив. Вы своим визгом сыграли на руку ПР и в канализацию.

да . визгом делу гне поможешь
Посилання на коментар

Ты главное не хвылюйся тебе это не грозит

Юль, мені здається - він на мене нерівно дихає :lol:

Посилання на коментар

они не идиотски. а довольно таки правдивые. вот и стебают по глазам.

Черч, тебе "стебают по глазам" мої примочки?

Якщо так, то я перестану

Посилання на коментар

Черч, тебе "стебают по глазам" мої примочки?

Якщо так, то я перестану

у тебя примочек нет. для этого нужно серое вещество. оно в голове находится. а у тебя его нет априори
Посилання на коментар

здрасьте. вот скажи. ну что ты написала.

Когда вода Всемирного потопа

Вернулась вновь в границы берегов,

Из пены уходящего потока

На берег тихо выбралась Любовь -

И растворилась в воздухе до срока..................

*http://s55.radikal.ru/i150/1012/8d/b8345f13fe27.jpg

Посилання на коментар

у тебя примочек нет. для этого нужно серое вещество. оно в голове находится. а у тебя его нет априори

А як я універ закінчила математичний факультет?

Посилання на коментар

А як я універ закінчила математичний факультет?

да на мове. можно кончить что хочешь. один хрен ничего никто не понимает. :D вот и скаладывай циферки. букавки у тебя не получается.
Посилання на коментар

Когда вода Всемирного потопа

Вернулась вновь в границы берегов,

Из пены уходящего потока

На берег тихо выбралась Любовь -

И растворилась в воздухе до срока..................

*http://s55.radikal.ru/i150/1012/8d/b8345f13fe27.jpg

боже. как это. сиська из бока растёт.
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...