Перейти до змісту
Український політичний форум

Русский язык самый древний на Земле

Гість ruslanp1

Рекомендовані повідомлення

Ти хочеш сказати, що твоє керівництво розумніше, тому тебе за прокол з педофелією вигнали? - ок, приймається

До речі, глянула щойно як це було - Рабінович провів операцію відмінно, а ти попався як дитина - цілком так само - як і у випадку з нац. фашистським признанням, яке ти чорним по білому підписав вчора.

Будемо чекати орг. висновки твого керівництва і степінь його адекватності - за два провали робот підлягає переплавці. А у вас, зомбіків як?

Будемо дивитися...певно ні, бо лава запасних у вас дуже коротка, а ти, все ж таки, відмінний троль, не те, що ідіот джинка чи черчіль, я вже мовчу про старих маразматиків, з яких, як з козла молока, ніякої користі.

Ну разве может человек , находящийся в зравом и уме и твердой памяти , даже выдумать такое: неизвестные операции Рабиновича, фашистские признания, педофелию и...даже лавочки, расположенные, по видимому, у меня дома для будущих запасных... :D Не будет у вас и 10 % голосов избирателей, потому что вы уже давненько только свои голоса слушаете (звуковые галлюцинации). Зрительные тоже, видно, пришли. Пример: бред о фашистских признаниях (читаем то, чего нет, и как детки красочками разрисовываем))).
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 117
  • Створена
  • Остання відповідь

Ну разве может человек , находящийся в зравом и уме и твердой памяти , даже выдумать такое:

Ну якщо судити по тих версіях, які ти і тобі подібні висуваєте, щоб заперечити Голодомор або кинути тінь на націоналістів - твій ум може і не таке.

Але це не фігня...про себе ми знаємо самі, і те, що ми думаємо один про одного, цього не змінить.

Але я тепер маю законне право відповідати на твої пости твоїм незмінним: "брєд сивої кобили" "брєд хворого" і т.п. - бо я до цього моменту соромилася таке писати, щоб мені не відповіли: по собі судиш.

Посилання на коментар

Ну якщо судити по тих версіях, які ти і тобі подібні висуваєте, щоб заперечити Голодомор або кинути тінь на націоналістів - твій ум може і не таке.

Але це не фігня...про себе ми знаємо самі, і те, що ми думаємо один про одного, цього не змінить.

Але я тепер маю законне право відповідати на твої пости твоїм незмінним: "брєд сивої кобили" "брєд хворого" і т.п. - бо я до цього моменту соромилася таке писати, щоб мені не відповіли: по собі судиш.

Тень на националистов они сами бросают да еще как стараются: и маты тут, и хамы тут, и клоны тут, и глупости - на каждом шагу. Я только соглашаюсь, что они НЕ правы). Возражать против Голодомора я не могу, так как он уже свершился. А что не было геноцида именно по отношению к украинцам - так это в документах есть, исторический факт. Причины голодомора кроются абсолютно не в желании "достать" каких-то украинцев. Это намного более масштабно, а соответственно печально.
Посилання на коментар

Тень на националистов они сами бросают да еще как стараются: и маты тут, и хамы тут, и клоны тут, и глупости - на каждом шагу.

Причины голодомора кроются абсолютно не в желании "достать" каких-то украинцев. Это намного более масштабно, а соответственно печально.

Моя проблема в тому, що я люблю у всьому порядок і симетрію, якщо десь щось криво лежить чи висить, не пройду мимо - обов"язково поправлю. Ось і зараз....

Не моя вина, що у тебе далекозорість і ти не бачиш, що робиться у стані твоїх однодумців, яким ти відправляєш схвальні відгуки, до речі, на те ж хамство.

Так що не тобі говорити про про чужу тінь - якщо сама у ній знаходишся - це раз

Голодомор - факт з нашої історії і не тема для придумування казочок на манер: наїлися тухлого зерна, бо тоді відразу виникає купа запитань: а чому людей не попереджали, де документи і факти, що в селах працювали комісії, які намагалися попередити людей і так далі - на які казкарі про тухле зерно не дають відповідей, але дозволяють людям родити чергові припущення. Це два.

і...

Амінь!

Посилання на коментар

может быть, просто не смотрела? :D

до чего ж весело! )) Ты измерил глубину познаний собеседника? :rolleyes:

знаешь - если чел говорит что что то великолепно но не может объяснить что в этом великолепного - то либо он врет либо дурак

То что русский язык самый древний я сильно сомневаюсь, в том виде который есть, сколько нибудь научно обоснованно можно говорить века с восемнадцатого. На счет примитивности русского языка еще большая глупость, чем его древность с ветхозаветных времен. Можно сказать что язык это производная от развития нации. К сожалению в последние двадцать лет Россия деградировала и как следствие и язык, но надо честно сказать такая деградация нелинейная функция, да и в Росии не смотря на все минусы все таки начался определенный подьем и если эта ситуация продолжится , то думаю как минимум русский язык рано хоронить. Кроме того могу сказать, есть такой показатель международной восстребованности языка. Реферативные Журналы. Их выпускают всего две страны, одна из них Росиия)).

прикольно - ты сам подтверждаешь что русский язык примитивный

вот ты пишешь

На счет примитивности русского языка еще большая глупость

и тут же

К сожалению в последние двадцать лет Россия деградировала и как следствие и язык,

то есть язык деградировал , причём ты это замечаешь сравнивая только последние 20 лет

а до того он развивался? каким образом ?

ты сам же себе противоречишь потому что не понимаешь что же ты пишешь

я могу много говорить я зыке - на политфоруме я начал целую тему - но понимания не встретил

совки просто не могут понять что вот то на чем они говорят не великий и могучий а тупой и примитивный

потому что осознание этой простой мысли приведёт их к осознанию собственной убогости

а этого то они не примут никогда

Посилання на коментар

Моя проблема в тому, що я люблю у всьому порядок і симетрію, якщо десь щось криво лежить чи висить, не пройду мимо - обов"язково поправлю. Ось і зараз....

Не моя вина, що у тебе далекозорість і ти не бачиш, що робиться у стані твоїх однодумців, яким ти відправляєш схвальні відгуки, до речі, на те ж хамство.

Так що не тобі говорити про про чужу тінь - якщо сама у ній знаходишся - це раз

Голодомор - факт з нашої історії і не тема для придумування казочок на манер: наїлися тухлого зерна, бо тоді відразу виникає купа запитань: а чому людей не попереджали, де документи і факти, що в селах працювали комісії, які намагалися попередити людей і так далі - на які казкарі про тухле зерно не дають відповідей, але дозволяють людям родити чергові припущення. Це два.

і...

Амінь!

На роль Господа бога претендуешь - всех поправлять? :D И о какой тени речь? Неужели веришь, что все должны только тебе следовать, тень ловить?
Посилання на коментар

На роль Господа бога претендуешь - всех поправлять? :D И о какой тени речь? Неужели веришь, что все должны только тебе следовать, тень ловить?

ДУСЯ! ЗНАЕШЬ, СКОЛЬКО КОЛЁС У ВЕЛИКА? Вот и молчи! А Надежда Сервикваса - ЗНАЕТ! Она самая умная в интернете!

Посилання на коментар

ДУСЯ! ЗНАЕШЬ, СКОЛЬКО КОЛЁС У ВЕЛИКА? Вот и молчи! А Надежда Сервикваса - ЗНАЕТ! Она самая умная в интернете!

Главное, чтобы она и Орианке это объяснила..Та до сих пор мало что знает, кроме красных буквочек да "сам дурак".
Посилання на коментар

Главное, чтобы она и Орианке это объяснила..Та до сих пор мало что знает, кроме красных буквочек да "сам дурак".

Мене так лише педофіл Bes називав...

Орианка рано утром встала,писюху об лавку почесала,

и села у окошка сечь, как бомжик дочку будет влечь,

а бомжик дочку шпарит раком! да что боятся им, собакам?

лишь ветерок в листве шуршит,а то, глядишь, и он спешит.

И думает в смятенье дама- и как- же бомжик не устанет, работать в этих скоростях?!?

вот бомжик кончил, с дочки слез, и вместе с ней умчался в лес.

Орианка у окна одна, осталась горьких дум полна.

(бес)

Посилання на коментар

рыся перекур

утомление

бабье блин неутомимо

Яке бабьйє?

Щоб я себе в чоловічому роді написала!!!- це треба щоб я рік під чоловіка косила і то невідомо... А це прокололося і не зверни ти на це увагу - воно б ще помилок наробило, а так пильнує себе, але ж усього не припильнуєш.

Посилання на коментар

Яке бабьйє?

Щоб я себе в чоловічому роді написала!!!- це треба щоб я рік під чоловіка косила і то невідомо... А це прокололося і не зверни ти на це увагу - воно б ще помилок наробило, а так пильнує себе, але ж усього не припильнуєш.

бес много грамматических ошибок допускал. Здесь же - impeccablement
Посилання на коментар

фр. безупречно

ти не на помилки дивися, а на інтонацію. Спочатку почитай одного потім іншого - ідентично.

Посилання на коментар

ти не на помилки дивися, а на інтонацію. Спочатку почитай одного потім іншого - ідентично.

Ариашка! Кому б другому - но тебе..... корин знает, даже черту с ведьмой спорить не резон. И :(хищник рычит тоже самое...

ПС так, а смысл? :wacko:

Посилання на коментар

Ариашка! Кому б другому - но тебе..... корин знает, даже черту с ведьмой спорить не резон. И :(хищник рычит тоже самое...

ПС так, а смысл? :wacko:

Ну який може бути смисл сказати негіднику, що він негідник? Я не знаю - але мовчати також не можу.

Посилання на коментар

Ну який може бути смисл сказати негіднику, що він негідник? Я не знаю - але мовчати також не можу.

Ну он же от этого гидныком не станет :(
Посилання на коментар

Ну он же от этого гидныком не станет :(

Ні. але у здоровому товаристві - він мав би стати ізгоєм.

У хворому - його будуть захищати, а у "культурному" - "бакули" пройдуть мимо, не захочуть мазатися.

Посилання на коментар

Подлечим.

Юль, глянь: тут вже нема навіть з ким говорити, про щось сперечатися. Нема хороших опонентів. А ті, що є, просто хворі люди, їм неодмінно треба плюнути на щось Українське - інакше вони захлинуться від жовчі - що будемо продовжувати підтирати за ними - по сотому колу про мову, історію, про УПА і Бандеру?

Посилання на коментар

Юль, глянь: тут вже нема навіть з ким говорити, про щось сперечатися. Нема хороших опонентів. А ті, що є, просто хворі люди, їм неодмінно треба плюнути на щось Українське - інакше вони захлинуться від жовчі - що будемо продовжувати підтирати за ними - по сотому колу про мову, історію, про УПА і Бандеру?

Именно так. Крест наш такой.

Посилання на коментар

Именно так. Крест наш такой.

Та ну тебе - я без задоволення працювати не можу - падає запал і получається низькоякісний продукт.

Але я сьогодні пару випустила - покращало )))

Посилання на коментар

Та ну тебе - я без задоволення працювати не можу - падає запал і получається низькоякісний продукт.

Але я сьогодні пару випустила - покращало )))

если пустить на самотек - то точно никого не заглянет нормального. Они ж болото какое-то намесили и ряской утрамбовали.

Посилання на коментар

если пустить на самотек - то точно никого не заглянет нормального. Они ж болото какое-то намесили и ряской утрамбовали.

Да, тре братися за розум. Я там таку цікаву темку почала про толерантність і пасіонарність - ну нікого ж не цікавить - всім лиш би какашками покидатися.

Обідно...

Посилання на коментар

Да, тре братися за розум. Я там таку цікаву темку почала про толерантність і пасіонарність - ну нікого ж не цікавить - всім лиш би какашками покидатися.

Обідно...

Я смотрела. Это что-то слишком умное... :unsure: Им про дегенератов - самое то.
Посилання на коментар

Я смотрела. Это что-то слишком умное... :unsure: Им про дегенератов - самое то.

Так напишите что-нибудь попроще для жирафочки. Если это слишком умно для нее. Вам разве трудно?
Посилання на коментар

Так напишите что-нибудь попроще для жирафочки. Если это слишком умно для нее. Вам разве трудно?

Вы знаете, я, к великому огорчению, еще не достигла уровня умственного развития Надежды Сервиквасы, чтобы мне не трудно было слагать такие саги о велосипедах, сексе, электропроводке,(перечень долог)), а тем более общаться с собой.

Неясно другое - с какой целью вы рекомендуете мне писать для меня же? Вы страдаете вуайеризмом?

Посилання на коментар

Вы знаете, я, к великому огорчению, еще не достигла уровня умственного развития Надежды Сервиквасы, чтобы мне не трудно было слагать такие саги о велосипедах, сексе, электропроводке,(перечень долог)), а тем более общаться с собой.

Неясно другое - с какой целью вы рекомендуете мне писать для меня же? Вы страдаете вуайеризмом?

если перестать пить. мир начинает менять краски и всё становится понятным.
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...