Дэна Опубліковано 4 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 березня, 2013 Ти хочеш сказати, що твоє керівництво розумніше, тому тебе за прокол з педофелією вигнали? - ок, приймається До речі, глянула щойно як це було - Рабінович провів операцію відмінно, а ти попався як дитина - цілком так само - як і у випадку з нац. фашистським признанням, яке ти чорним по білому підписав вчора. Будемо чекати орг. висновки твого керівництва і степінь його адекватності - за два провали робот підлягає переплавці. А у вас, зомбіків як? Будемо дивитися...певно ні, бо лава запасних у вас дуже коротка, а ти, все ж таки, відмінний троль, не те, що ідіот джинка чи черчіль, я вже мовчу про старих маразматиків, з яких, як з козла молока, ніякої користі. Ну разве может человек , находящийся в зравом и уме и твердой памяти , даже выдумать такое: неизвестные операции Рабиновича, фашистские признания, педофелию и...даже лавочки, расположенные, по видимому, у меня дома для будущих запасных... Не будет у вас и 10 % голосов избирателей, потому что вы уже давненько только свои голоса слушаете (звуковые галлюцинации). Зрительные тоже, видно, пришли. Пример: бред о фашистских признаниях (читаем то, чего нет, и как детки красочками разрисовываем))). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 березня, 2013 Ну разве может человек , находящийся в зравом и уме и твердой памяти , даже выдумать такое: Ну якщо судити по тих версіях, які ти і тобі подібні висуваєте, щоб заперечити Голодомор або кинути тінь на націоналістів - твій ум може і не таке. Але це не фігня...про себе ми знаємо самі, і те, що ми думаємо один про одного, цього не змінить. Але я тепер маю законне право відповідати на твої пости твоїм незмінним: "брєд сивої кобили" "брєд хворого" і т.п. - бо я до цього моменту соромилася таке писати, щоб мені не відповіли: по собі судиш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 березня, 2013 Ну якщо судити по тих версіях, які ти і тобі подібні висуваєте, щоб заперечити Голодомор або кинути тінь на націоналістів - твій ум може і не таке. Але це не фігня...про себе ми знаємо самі, і те, що ми думаємо один про одного, цього не змінить. Але я тепер маю законне право відповідати на твої пости твоїм незмінним: "брєд сивої кобили" "брєд хворого" і т.п. - бо я до цього моменту соромилася таке писати, щоб мені не відповіли: по собі судиш. Тень на националистов они сами бросают да еще как стараются: и маты тут, и хамы тут, и клоны тут, и глупости - на каждом шагу. Я только соглашаюсь, что они НЕ правы). Возражать против Голодомора я не могу, так как он уже свершился. А что не было геноцида именно по отношению к украинцам - так это в документах есть, исторический факт. Причины голодомора кроются абсолютно не в желании "достать" каких-то украинцев. Это намного более масштабно, а соответственно печально. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 березня, 2013 Тень на националистов они сами бросают да еще как стараются: и маты тут, и хамы тут, и клоны тут, и глупости - на каждом шагу. Причины голодомора кроются абсолютно не в желании "достать" каких-то украинцев. Это намного более масштабно, а соответственно печально. Моя проблема в тому, що я люблю у всьому порядок і симетрію, якщо десь щось криво лежить чи висить, не пройду мимо - обов"язково поправлю. Ось і зараз.... Не моя вина, що у тебе далекозорість і ти не бачиш, що робиться у стані твоїх однодумців, яким ти відправляєш схвальні відгуки, до речі, на те ж хамство. Так що не тобі говорити про про чужу тінь - якщо сама у ній знаходишся - це раз Голодомор - факт з нашої історії і не тема для придумування казочок на манер: наїлися тухлого зерна, бо тоді відразу виникає купа запитань: а чому людей не попереджали, де документи і факти, що в селах працювали комісії, які намагалися попередити людей і так далі - на які казкарі про тухле зерно не дають відповідей, але дозволяють людям родити чергові припущення. Це два. і... Амінь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 4 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 березня, 2013 может быть, просто не смотрела? до чего ж весело! )) Ты измерил глубину познаний собеседника? :rolleyes: знаешь - если чел говорит что что то великолепно но не может объяснить что в этом великолепного - то либо он врет либо дурак То что русский язык самый древний я сильно сомневаюсь, в том виде который есть, сколько нибудь научно обоснованно можно говорить века с восемнадцатого. На счет примитивности русского языка еще большая глупость, чем его древность с ветхозаветных времен. Можно сказать что язык это производная от развития нации. К сожалению в последние двадцать лет Россия деградировала и как следствие и язык, но надо честно сказать такая деградация нелинейная функция, да и в Росии не смотря на все минусы все таки начался определенный подьем и если эта ситуация продолжится , то думаю как минимум русский язык рано хоронить. Кроме того могу сказать, есть такой показатель международной восстребованности языка. Реферативные Журналы. Их выпускают всего две страны, одна из них Росиия)). прикольно - ты сам подтверждаешь что русский язык примитивный вот ты пишешь На счет примитивности русского языка еще большая глупостьи тут же К сожалению в последние двадцать лет Россия деградировала и как следствие и язык, то есть язык деградировал , причём ты это замечаешь сравнивая только последние 20 лет а до того он развивался? каким образом ? ты сам же себе противоречишь потому что не понимаешь что же ты пишешь я могу много говорить я зыке - на политфоруме я начал целую тему - но понимания не встретил совки просто не могут понять что вот то на чем они говорят не великий и могучий а тупой и примитивный потому что осознание этой простой мысли приведёт их к осознанию собственной убогости а этого то они не примут никогда Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 березня, 2013 Моя проблема в тому, що я люблю у всьому порядок і симетрію, якщо десь щось криво лежить чи висить, не пройду мимо - обов"язково поправлю. Ось і зараз.... Не моя вина, що у тебе далекозорість і ти не бачиш, що робиться у стані твоїх однодумців, яким ти відправляєш схвальні відгуки, до речі, на те ж хамство. Так що не тобі говорити про про чужу тінь - якщо сама у ній знаходишся - це раз Голодомор - факт з нашої історії і не тема для придумування казочок на манер: наїлися тухлого зерна, бо тоді відразу виникає купа запитань: а чому людей не попереджали, де документи і факти, що в селах працювали комісії, які намагалися попередити людей і так далі - на які казкарі про тухле зерно не дають відповідей, але дозволяють людям родити чергові припущення. Це два. і... Амінь! На роль Господа бога претендуешь - всех поправлять? И о какой тени речь? Неужели веришь, что все должны только тебе следовать, тень ловить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Chortik Опубліковано 4 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 березня, 2013 На роль Господа бога претендуешь - всех поправлять? И о какой тени речь? Неужели веришь, что все должны только тебе следовать, тень ловить? ДУСЯ! ЗНАЕШЬ, СКОЛЬКО КОЛЁС У ВЕЛИКА? Вот и молчи! А Надежда Сервикваса - ЗНАЕТ! Она самая умная в интернете! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 березня, 2013 ДУСЯ! ЗНАЕШЬ, СКОЛЬКО КОЛЁС У ВЕЛИКА? Вот и молчи! А Надежда Сервикваса - ЗНАЕТ! Она самая умная в интернете! Главное, чтобы она и Орианке это объяснила..Та до сих пор мало что знает, кроме красных буквочек да "сам дурак". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Chortik Опубліковано 4 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 березня, 2013 рыся перекур утомление бабье блин неутомимо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 березня, 2013 Главное, чтобы она и Орианке это объяснила..Та до сих пор мало что знает, кроме красных буквочек да "сам дурак". Мене так лише педофіл Bes називав... Орианка рано утром встала,писюху об лавку почесала, и села у окошка сечь, как бомжик дочку будет влечь, а бомжик дочку шпарит раком! да что боятся им, собакам? лишь ветерок в листве шуршит,а то, глядишь, и он спешит. И думает в смятенье дама- и как- же бомжик не устанет, работать в этих скоростях?!? вот бомжик кончил, с дочки слез, и вместе с ней умчался в лес. Орианка у окна одна, осталась горьких дум полна. (бес) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 березня, 2013 рыся перекур утомление бабье блин неутомимо Яке бабьйє? Щоб я себе в чоловічому роді написала!!!- це треба щоб я рік під чоловіка косила і то невідомо... А це прокололося і не зверни ти на це увагу - воно б ще помилок наробило, а так пильнує себе, але ж усього не припильнуєш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Chortik Опубліковано 4 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 березня, 2013 Яке бабьйє? Щоб я себе в чоловічому роді написала!!!- це треба щоб я рік під чоловіка косила і то невідомо... А це прокололося і не зверни ти на це увагу - воно б ще помилок наробило, а так пильнує себе, але ж усього не припильнуєш. бес много грамматических ошибок допускал. Здесь же - impeccablement Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Chortik Опубліковано 4 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 березня, 2013 фр. безупречно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 березня, 2013 фр. безупречно ти не на помилки дивися, а на інтонацію. Спочатку почитай одного потім іншого - ідентично. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Chortik Опубліковано 4 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 березня, 2013 ти не на помилки дивися, а на інтонацію. Спочатку почитай одного потім іншого - ідентично.Ариашка! Кому б другому - но тебе..... корин знает, даже черту с ведьмой спорить не резон. И хищник рычит тоже самое... ПС так, а смысл? :wacko: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2013 Ариашка! Кому б другому - но тебе..... корин знает, даже черту с ведьмой спорить не резон. И хищник рычит тоже самое... ПС так, а смысл? :wacko: Ну який може бути смисл сказати негіднику, що він негідник? Я не знаю - але мовчати також не можу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2013 Ну який може бути смисл сказати негіднику, що він негідник? Я не знаю - але мовчати також не можу. Ну он же от этого гидныком не станет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2013 Ну он же от этого гидныком не станет Ні. але у здоровому товаристві - він мав би стати ізгоєм. У хворому - його будуть захищати, а у "культурному" - "бакули" пройдуть мимо, не захочуть мазатися. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2013 Ні. але у здоровому товаристві - він мав би стати ізгоєм.Подлечим. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2013 Подлечим. Юль, глянь: тут вже нема навіть з ким говорити, про щось сперечатися. Нема хороших опонентів. А ті, що є, просто хворі люди, їм неодмінно треба плюнути на щось Українське - інакше вони захлинуться від жовчі - що будемо продовжувати підтирати за ними - по сотому колу про мову, історію, про УПА і Бандеру? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2013 Юль, глянь: тут вже нема навіть з ким говорити, про щось сперечатися. Нема хороших опонентів. А ті, що є, просто хворі люди, їм неодмінно треба плюнути на щось Українське - інакше вони захлинуться від жовчі - що будемо продовжувати підтирати за ними - по сотому колу про мову, історію, про УПА і Бандеру? Именно так. Крест наш такой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2013 Именно так. Крест наш такой. Та ну тебе - я без задоволення працювати не можу - падає запал і получається низькоякісний продукт. _________________ Але я сьогодні пару випустила - покращало ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2013 Та ну тебе - я без задоволення працювати не можу - падає запал і получається низькоякісний продукт. _________________ Але я сьогодні пару випустила - покращало ))) если пустить на самотек - то точно никого не заглянет нормального. Они ж болото какое-то намесили и ряской утрамбовали. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 5 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2013 если пустить на самотек - то точно никого не заглянет нормального. Они ж болото какое-то намесили и ряской утрамбовали. Да, тре братися за розум. Я там таку цікаву темку почала про толерантність і пасіонарність - ну нікого ж не цікавить - всім лиш би какашками покидатися. Обідно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 5 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2013 Да, тре братися за розум. Я там таку цікаву темку почала про толерантність і пасіонарність - ну нікого ж не цікавить - всім лиш би какашками покидатися. Обідно... Я смотрела. Это что-то слишком умное... :unsure: Им про дегенератов - самое то. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 5 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 березня, 2013 Я смотрела. Это что-то слишком умное... :unsure: Им про дегенератов - самое то.Так напишите что-нибудь попроще для жирафочки. Если это слишком умно для нее. Вам разве трудно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 6 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 6 березня, 2013 Так напишите что-нибудь попроще для жирафочки. Если это слишком умно для нее. Вам разве трудно? Вы знаете, я, к великому огорчению, еще не достигла уровня умственного развития Надежды Сервиквасы, чтобы мне не трудно было слагать такие саги о велосипедах, сексе, электропроводке,(перечень долог)), а тем более общаться с собой. Неясно другое - с какой целью вы рекомендуете мне писать для меня же? Вы страдаете вуайеризмом? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 7 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 березня, 2013 Вы знаете, я, к великому огорчению, еще не достигла уровня умственного развития Надежды Сервиквасы, чтобы мне не трудно было слагать такие саги о велосипедах, сексе, электропроводке,(перечень долог)), а тем более общаться с собой. Неясно другое - с какой целью вы рекомендуете мне писать для меня же? Вы страдаете вуайеризмом? если перестать пить. мир начинает менять краски и всё становится понятным. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.