Перейти до змісту
Український політичний форум

1941. Заборонена правда

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зараз доступні в Неті для перегляду всі 5 частин фільму.

Сильна робота Кобрина. І що цікаво, фільм не тільки бродить по просторах Мережі, але його транслюють по одному з загально національних каналів в прайм-тайм. Мало того, що картина б'є по комуністах, вона ще й державній пропаганді Росії заважає обдурачувати населення.

Що скажете панове?

• Відповідей 101
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Активізацію в Мережі і власне на цьому форумі "патріотичних росіянців" і "антифашистських проповідників" я напряму пов'язую саме з виходом ефір цього фільма.

Наказ з Лубянки лейтенантики мусять виконувати... ;)

Опубліковано

Активізацію в Мережі і власне на цьому форумі "патріотичних росіянців" і "антифашистських проповідників" я напряму пов'язую саме з виходом ефір цього фільма.

Наказ з Лубянки лейтенантики мусять виконувати... ;)

смелое заявление. Кузнецовськ охуеет.
Опубліковано

Сильна робота Кобрина. І що цікаво, фільм не тільки бродить по просторах Мережі, але його транслюють по одному з загально національних каналів в прайм-тайм. Мало того, що картина б'є по комуністах, вона ще й державній пропаганді Росії заважає обдурачувати населення.

Що скажете панове?

Вся эта "правда" - дрочилка для либерастов, самостийников и прочей быдлятины. Это как "резиновая Зина" - вроде похожа на бабу, а все равно надутая. Вот и дрочись с ней, а нормальным людям чего совать?
Опубліковано

Вся эта "правда" - дрочилка для либерастов, самостийников и прочей быдлятины. Это как "резиновая Зина" - вроде похожа на бабу, а все равно надутая. Вот и дрочись с ней, а нормальным людям чего совать?

Тобто там немає ні слова правди, СРСР був наймиролюбнішою країною світу, Німеччина напала зненацька на непідготовлений Союз, а Сталін був білим і пухнастим? Так?

P.S. Наших предків стріляли і брали в полон, невже не цікаво чому так відбувалось? Невже не хочеться розібратись хто винен?

Опубліковано

Тобто там немає ні слова правди, СРСР був наймиролюбнішою країною світу, Німеччина напала зненацька на непідготовлений Союз, а Сталін був білим і пухнастим? Так?

P.S. Наших предків стріляли і брали в полон, невже не цікаво чому так відбувалось? Невже не хочеться розібратись хто винен?

А ось ти не вульгаріс, а ЙОЛОП!!!

Просто подумай своєю башкою, якщо є ще "залишки сірої речовини" або ні, краще повір мені на слово

Предки тих, "хто стріляли і брали в полон" наших предків не захоче розбиратися хто винен

А ти, коли звернувся до акели, запропонував саме це зробити.

Ну, і де твоя голова? В якому місці?

Опубліковано

Акела у своєму репертуарі - відразу пішли секс фантазії, причому у збоченій формі.

Привіт, твоїй "зіні", з тобою не вітаюся - ти ідіот!

Опубліковано

Може і "вульгаріс", але не йолоп.

а ти точно чоловічої статі?

...ну, не важно...

Не знаю, лялечко, що ти там собі нафантазувала, але "вульгаріс" з латини перекладається як "звичайний" :P
Опубліковано

А ось ти не вульгаріс, а ЙОЛОП!!!

Просто подумай своєю башкою, якщо є ще "залишки сірої речовини" або ні, краще повір мені на слово

Предки тих, "хто стріляли і брали в полон" наших предків не захоче розбиратися хто винен

А ти, коли звернувся до акели, запропонував саме це зробити.

Ну, і де твоя голова? В якому місці?

У тебе забагато тарганів в голові, крихітко :P

Коли я писав: "наших предків стріляли і брали в полон" то мав на увазі що стріляли і брали в полон німці...

Вони уже покаялись перед всім світом...

Опубліковано

Sven, ты прав!

Правда, хоть и горькая, есть правда.

Не обращай внимания на кликуш. Они умеют только гадить.

Гість владимир пашнин
Опубліковано

Що скажете панове?

Некогда смотреть . Коротко, о чем там?
Опубліковано

Некогда смотреть . Коротко, о чем там?

Про те як ділили Європу Гітлер і Сталін

Про те які були передумови війни

Про те як починалась війна (без радянських штампів)

Гість владимир пашнин
Опубліковано

То есть, Сталин и Гитлер, - бяки, а остальные белые и пушистые, так?
Опубліковано

У тебе забагато тарганів в голові, крихітко :P

Коли я писав: "наших предків стріляли і брали в полон" то мав на увазі що стріляли і брали в полон німці...

Вони уже покаялись перед всім світом...

Ось тому, що ти йолоп - ти не зрозумів мій пост, бо те, що німці це робили - не дивно, з будь-яких причин. Але це ще й робили свої - які не покаялися і ніколи не покаються. І кому ти тут пропонуєш новий погляд на війну.

Опубліковано

То есть, Сталин и Гитлер, - бяки, а остальные белые и пушистые, так?

Відповідальність розподіляється в залежності від міри влади тієї чи іншої особистості. Ці двоє мали необмежену владу - отже їх відповідальність є одноосібною для кожного окремо.

Опубліковано

Sven, ты прав!

Правда, хоть и горькая, есть правда.

Не обращай внимания на кликуш. Они умеют только гадить.

Поплачся, поплачся, бакула - друзяці ригоАналу :lol:

Опубліковано

Фильм затянутый, НУДНЫЙ, ...

И в эту нудность втянуты плохо заметные "источники" сомнительного содержания.

С учётом пропусков и умолчаний о происходивших событиях - очевидна однобокость.

Опубліковано

Ось тому, що ти йолоп - ти не зрозумів мій пост, бо те, що німці це робили - не дивно, з будь-яких причин. Але це ще й робили свої - які не покаялися і ніколи не покаються. І кому ти тут пропонуєш новий погляд на війну.

Я пропоную цей фільм адептам комуністів і СРСР.

Тебе перевиховувати немає потреби. :P

Опубліковано

С учётом пропусков и умолчаний о происходивших событиях - очевидна однобокость.

А можеш докладніше - які саме події ти маєш на увазі?
Опубліковано

Я пропоную цей фільм адептам комуністів і СРСР.

Тебе перевиховувати немає потреби. :P

Читай Історичну Правду http://www.istpravda.com.ua/tags/tag_%D0%9...B9%D0%BD%D0%B0/

Адептів СРСР і комуняк перевиховати вже нереально - тих, хто досі ще не прозрів. Ти зробив сенсацію з давно відомих фактів = нічого нового у фільмі не прозвучало.

Опубліковано

А можеш докладніше - які саме події ти маєш на увазі?

Кратко события смотри здесь:

*http://www.iskateltula.ru/stati/hronologija-osnovnyh-sobytii-vtoroi-mirovoi-voiny.html

Война в Испании (июль 1936 - март 1939) УЖЕ расставила силы кто будет на чьей стороне,

показала степень НЕ готовности к войне Союза.

В фильме совершенно выпал период с 17 сентября 1939 года по весну 1941 года.

Где война 1940-го года?

Там Гитлер Францию захватил - основного своего европейского противника.

Вся Европа под контролем фашисткой Германии. Гитлеру дорога на Восток открыта...

в фильме - ни слова.

Опубліковано

Кратко события смотри здесь:

*http://www.iskateltula.ru/stati/hronologija-osnovnyh-sobytii-vtoroi-mirovoi-voiny.html

Война в Испании (июль 1936 - март 1939) УЖЕ расставила силы кто будет на чьей стороне,

показала степень НЕ готовности к войне Союза.

В фильме совершенно выпал период с 17 сентября 1939 года по весну 1941 года.

Где война 1940-го года?

Там Гитлер Францию захвалит - основного своего европейского противника.

Вся Европа под контролем фашисткой Германии. Гитлеру дорога на Восток открыта...

в фильме - ни слова.

Про Іспанію згадав? :)

Може ще згадаєш про 160 тон золота вивезених в Союз з Республіканської Іспанії.

А далі ти не уважно дивився: Сталін уміло зіштовхував лобами всіх і вся задля світової революції

Франція стала жертвою своєї гомосексуалістської (по простому - підарастичної. мля, зараз від Оріани прилетить - вона мені лаятись в її присутності забороняє :D ) політики, до речі Європа і зараз її сповідує.

Питаннячко, чому "на восток", а не на Великобританію? Не задумувався?

Опубліковано

А далі ти не уважно дивився: Сталін уміло зіштовхував лобами всіх і вся задля світової революції

Франція стала жертвою своєї гомосексуалістської (по простому - підарастичної. мля, зараз від Оріани прилетить - вона мені лаятись в її присутності забороняє :D ) політики, до речі Європа і зараз її сповідує.

Жаль.. :(
Гість владимир пашнин
Опубліковано

Свен, не все ж Западу у нас гадить. Что они у нас делали в Гражданскую Войну, и как у нас поживились? Можно и сдачи получить.
Опубліковано

Свен, ты вообще-то историю хоть немного знаешь? Уже в "Майн кампф" четко говорилось что Гитлер собирается начать войну и против кого. А далее со стороны Англии и Франции идет всевозможная подпитка Гитлера. И экономическая, и политическая. Ему позволяют войти в Рур (достаточно было одного французского барабана, чтобы он не посмел), совершить аншлюсс, сдают в 1938г. Чехословакию (политическое начало войны) - третью страну в тогдашней Европе по производству оружия. Даже в сентябре 1939г. достаточно было паре десятков французских дивизий перейти германскую границу (где у Гитлера и войск толком не было) и 2 -я мировая не состоялась бы.

СССР было назначено Западом умереть. А то, что Сталин не собирался этого делать и смог подготовиться к войне и переиграть страны Запада - это его долг как руководителя. Как политический руководитель он обеспечил войну только на один фронт (нейтрализация Японии), обеспечил хоть херовых, но союзников, промышленную и с/х базу. Качество генералов может и было не на высоте (не всем же он мог заниматься), но получше, чем у Франции и Англии (не говоря о Польше - там вообще позор). Собственно, уже к осени 1941г. стало ясно, что Гитлер войну не выиграет.

А либерасты гоняют одну и ту же галиматью (хоть их десятки раз ловили за хвост) из фильма в фильм, из книги в книгу со всем своим набором: умолчаниями, искажениями, фальшью и пр.

И вообще, лучше оглянуться на сегодня - Украина за годы "самостийности" не досчиталась каждого пятого. В процентном отношении потери намного превышают потери во время войны.Вот здесь поле для вопросов.

Опубліковано

Свен, ты вообще-то историю хоть немного знаешь? Уже в "Майн кампф" четко говорилось что Гитлер собирается начать войну и против кого. А далее со стороны Англии и Франции идет всевозможная подпитка Гитлера. И экономическая, и политическая. Ему позволяют войти в Рур (достаточно было одного французского барабана, чтобы он не посмел), совершить аншлюсс, сдают в 1938г. Чехословакию (политическое начало войны) - третью страну в тогдашней Европе по производству оружия. Даже в сентябре 1939г. достаточно было паре десятков французских дивизий перейти германскую границу (где у Гитлера и войск толком не было) и 2 -я мировая не состоялась бы.

СССР было назначено Западом умереть. А то, что Сталин не собирался этого делать и смог подготовиться к войне и переиграть страны Запада - это его долг как руководителя. Как политический руководитель он обеспечил войну только на один фронт (нейтрализация Японии), обеспечил хоть херовых, но союзников, промышленную и с/х базу. Качество генералов может и было не на высоте (не всем же он мог заниматься), но получше, чем у Франции и Англии (не говоря о Польше - там вообще позор). Собственно, уже к осени 1941г. стало ясно, что Гитлер войну не выиграет.

А либерасты гоняют одну и ту же галиматью (хоть их десятки раз ловили за хвост) из фильма в фильм, из книги в книгу со всем своим набором: умолчаниями, искажениями, фальшью и пр.

И вообще, лучше оглянуться на сегодня - Украина за годы "самостийности" не досчиталась каждого пятого. В процентном отношении потери намного превышают потери во время войны.Вот здесь поле для вопросов.

Я так розумію, що радянська версія війни тобі більше подобається.

Ну що ж, твоє право... Тільки от нескладуха - розповіді діда про війну якось не відповідають кіношно-пропагандистським...

Опубліковано

Я так розумію, що радянська версія війни тобі більше подобається.

Ну що ж, твоє право... Тільки от нескладуха - розповіді діда про війну якось не відповідають кіношно-пропагандистським...

Дед в Генштабе или в ГКО служил? И поменьше рот разевай на "кіношно-пропагандистську" либерастическую лабуду. Лучше подумай о геноциде, творящемся сегодня на Украине.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...