Chortik Опубліковано 24 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2013 Детка, селами выехали западенцы, а на Дону сёл нет, там хутора.так вы всем хутором рванули зашибать? :o Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 24 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2013 Детка, селами выехали западенцы, а на Дону сёл нет, там хутора.Я тебе про Ростов, а не про села. А на хуторах твоих куча конченых казаков в штанах с лампасами - алкашиНа лошадях ездят полиции местной якобы помогают, дурдом одним словом. На плетнях развешана посуда: Банки, склянки, толстые горшки. Прибрано гумно, порядок всюду: Здесь живут донские казаки.))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2013 так вы всем хутором рванули зашибать? :oДа нет здесь русских гастеров нет, одна окраина. Да Чёртик опускаешься ты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Chortik Опубліковано 24 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2013 Да нет здесь русских гастеров нет, а ты ж чей? никак украинский? :o Да Чёртик опускаешься ты.как же- как жес..Стараюсь быть с тобой на одном уровне! :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2013 а ты ж чей? никак украинский? :o как же- как жес..Стараюсь быть с тобой на одном уровне! :P да нет. на мой уровень тебе не получится. я с первого раза понял. что такое гастер. а что нет. ты так и не понял. плохо стараешься Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Chortik Опубліковано 24 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2013 да нет. на мой уровень тебе не получится. я с первого раза понял. что такое гастер. а что нет. ты так и не понял. плохо стараешьсямне-то что стараться. Я в свободном полете . А ты - на чужбине. Не ясно чем промышляешь... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2013 мне-то что стараться. Я в свободном полете . А ты - на чужбине. Не ясно чем промышляешь... ну это смотря с какой стороны смотреть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Chortik Опубліковано 24 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2013 ну это смотря с какой стороны смотретьс правой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 24 лютого, 2013 с правой.ну если с правой то не на чужбине. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2013 с таким подходом к делу быстрее сами концы откините... Ти не в темі - бидло - це такий стан людей, коли вони вже не думають про майбутнє свого потомства - нема майбутнього - нема потомства. Крім того, вони вмирають частіше через погну екологію, не хочуть розмножуватися через апатію, плюс висока смертність через повишену криміногенну ситуацію Тут десь була статистика по Дніпропетровську, який лідирує в рейтингу вимираючих міст світу - щоб досягти невідворотніх процесів, такими темпами, як зараз - треба 15-ть років. А тепер думай - у такій ситуації і стані, в якому перебувають значна частина українців - ти їм підсовуєш свій план дій - хіба хтось буде в цьому розбиратися, особливо, якщо поряд роздають безплатну гречку? Тому-то на першому етапі стоїть питання - просвітництва, пробудження людей, а потім вже твоя тупа пропаганда. Або лідер, якому повірять - і якого нема навіть в зародку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 25 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2013 от не звезди, вас всегда радует, когда соседская хата сгорела, тогда у вас в семье праздник.тупой русский пасивный пидарас черчиль - снова постишь великосодержательные посты уровня - тут был я - русский пидарас Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 25 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 25 лютого, 2013 тупой русский пасивный пидарас черчиль - снова постишь великосодержательные посты уровня - тут был я - русский пидарасРаби, чукча украинская, тебе оставить немного веток, а то я боюсь, что тебя кондрашка схватит, вон как опустился, прям скулишь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 26 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 26 лютого, 2013 Раби, чукча украинская, тебе оставить немного веток, а то я боюсь, что тебя кондрашка схватит, вон как опустился, прям скулишь.тупой русский пасивный пидарас черчиль - снова постишь великосодержательные посты уровня - тут был я - русский пидарас Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 26 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 26 лютого, 2013 тупой русский пасивный пидарас черчиль - снова постишь великосодержательные посты уровня - тут был я - русский пидарас Рагуль ты туповатый, а не "рабинович". По интеллекту видно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Churchіll Опубліковано 26 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 26 лютого, 2013 Рагуль ты туповатый, а не "рабинович". По интеллекту видно. "сам дурак" не признак интелекта - согласен. тогда чего же ты так плох? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Chortik Опубліковано 26 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 26 лютого, 2013 тогда чего же ты так плох?шо, не видно? рука в мониторе застряла.. а мозги в пальце, а палец в яйце, а яйцо в моске, растекаааается....рас-те-ка-а-а-аетсяяя Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 28 лютого, 2013 "сам дурак" не признак интелекта - согласен. тогда чего же ты так плох?Признак интеллекта (разницу заметил) это когда копируешь своего кумира. Но кумир я, а не ты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 1 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2013 Признак интеллекта (разницу заметил) это когда копируешь своего кумира. Но кумир я, а не ты.какой же ты кумир - ты тупой руский быдлопидарас тупой русский пасивный быдло пидарас черчиль - снова постишь великосодержательные посты уровня - тут был я - русский быдло пидарас Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 1 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 березня, 2013 какой же ты кумир - ты тупой руский быдлопидарас тупой русский пасивный быдло пидарас черчиль - снова постишь великосодержательные посты уровня - тут был я - русский быдло пидарас Я кумир, а ты ебанько. Разве не видно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 4 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 березня, 2013 Я кумир, а ты ебанько. Разве не видно.тупой русский пасивный быдло пидарас черчиль - снова постишь великосодержательные посты уровня - тут был я - русский быдло пидарас Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.