Ева_vl Опубліковано 18 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2013 Гостиный двор — торговый комплекс на Контрактовой площади (на Подоле) в Киеве, возведённый в 1809 году вместо старого двора (60-е годы XVIII ст., архитектор Иван Григорович-Барский). Бывший памяник архитектуры. Здание Гостиного двора было удалено из списка памятников архитектуры Украинской ССР 15 августа 2011 года[1]. ( Википедия) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 18 лютого, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2013 Меня удивляет...почему исторические достопримечательности Киева отстаивют свободовцы? Где киевляне, почему им насрать на все, на свой город, на свою историю? А может потому, что коренных не осталось? А может в другом причина ? А может киевляне БЫДЛО ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 18 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 18 лютого, 2013 Меня удивляет...почему исторические достопримечательности Киева отстаивют свободовцы? Где киевляне, почему им насрать на все, на свой город, на свою историю? А может потому, что коренных не осталось? А может в другом причина ? А может киевляне БЫДЛО ? А может ты быдло, вместе со сволотовцами. Быдло -польское слово означающее домашнее животное, какими и были украинцы 600 лет под гнётом Польши. Коренные Киевляни, к этому никакого отношения не имеют, а Сволота больше ничего и не может, как пиариться хрен знает на чём, а сами и копейки не дали на сохранение. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 19 лютого, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2013 А может ты быдло, вместе со сволотовцами. Быдло -польское слово означающее домашнее животное, какими и были украинцы 600 лет под гнётом Польши. Коренные Киевляни, к этому никакого отношения не имеют, а Сволота больше ничего и не может, как пиариться хрен знает на чём, а сами и копейки не дали на сохранение.Какой все же ты придурок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 19 лютого, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2013 Какой все же ты придурок. Прошарил все ветки, темы, сразу видно супер специалист, что в гинекологии, что в космосе. Прямо господин " знайка" Р.S Что должен знать студент? - Всё! - А что должен знать лаборант? - Почти то же, что и студент. - А Аспирант? - В какой книжке находится то, что должен знать студент. - Доцент? - Где находится эта книжка. - Профессор? - Где находится доцент. Ты про это спрашивал... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 19 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2013 Меня удивляет...почему исторические достопримечательности Киева отстаивют свободовцы? Где киевляне, почему им насрать на все, на свой город, на свою историю? А может потому, что коренных не осталось? А может в другом причина ? А может киевляне БЫДЛО ? Київ уже давно не є культурною столицею держави. Це скоріше бізнес центр чи такий собі центр жлобського напрямку розвитку. Так що нічого дивного... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 19 лютого, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2013 Київ уже давно не є культурною столицею держави. Це скоріше бізнес центр чи такий собі центр жлобського напрямку розвитку. Так що нічого дивного... ((( Печально. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 19 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2013 Какой все же ты придурок.Конечно, конечно, а как же, правда глаза колет, ну терпите. сами выбрали себе судьбу. Украинцы , а как же. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 19 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 19 лютого, 2013 ((( Печально. Родилась и жила в России, засрала Крым, сейчас будешь в Хорватии, а каким боком ты до Киева. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 20 лютого, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2013 Родилась и жила в России, засрала Крым, сейчас будешь в Хорватии, а каким боком ты до Киева.На даный момент я живу, учусь, работаю в Киеве, папа мой коренной киевлянин. И поверь, этот город мне не безразличен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 20 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2013 ((( Печально. Пізно пити Боржомі...Помилка була зроблена ще років 20 тому, коли було дозволено забудовувати центральну частину міста. Після цього Київ із зеленого і затишного перетворився на потворний високоповерховий. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 20 лютого, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2013 Пізно пити Боржомі... Помилка була зроблена ще років 20 тому, коли було дозволено забудовувати центральну частину міста. Після цього Київ із зеленого і затишного перетворився на потворний високоповерховий. Это - следствиеПричина - Киевом управляют, руководит НЕ киевляне. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 20 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2013 Странное название топика..... По моей инфе его вообще-то хотят реконструировать, крышу и часть стены, которые пришли в негодность а не снесли....... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 20 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2013 Это - следствие Причина - Киевом управляют, руководит НЕ киевляне. Ти не повіриш, але кияни (я маю на увазі корінних киян, не ліміту що понаєхала) надзвичайно аморфні. Їм немає потреби щось комусь доводити, їм не потрібно обживатись, їх здебільшого влаштовує те що є. А приїзжі, це як правило, молоді, енергійні, голодні - хочуть завоювати столицю. Вони роблять кар'єру і стають на керівні посади. А згодом вершать долю міста. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 20 лютого, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2013 Странное название топика..... По моей инфе его вообще-то хотят реконструировать, крышу и часть стены, которые пришли в негодность а не снесли.......Точно так говорили про " Сеной рынок" На месте гостиного двора хотят построить торговоразвлекательный центр. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 20 лютого, 2013 Ти не повіриш, але кияни (я маю на увазі корінних киян, не ліміту що понаєхала) надзвичайно аморфні. Їм немає потреби щось комусь доводити, їм не потрібно обживатись, їх здебільшого влаштовує те що є. А приїзжі, це як правило, молоді, енергійні, голодні - хочуть завоювати столицю. Вони роблять кар'єру і стають на керівні посади. А згодом вершать долю міста. Ога, приезжают с бандерштата и становятся начальниками, начальниками , чего??? Мётел и швабр. Во ты глупость сморозил. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість oldswarog Опубліковано 21 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 квітня, 2013 На даный момент я живу, учусь, работаю в Киеве, папа мой коренной киевлянин. И поверь, этот город мне не безразличен. Твой папа Рабинович? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 24 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 квітня, 2013 Точно так говорили про " Сеной рынок" На месте гостиного двора хотят построить торговоразвлекательный центр. а что с ним ? я когда был в киеве заходил, рядом был шикарный магазин конфет его что - снесли? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.