Орiана Опубліковано 9 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 березня, 2013 Наблюдаю, как вы "сердитесь"! :lol: А почему сердитесь, какая вам разница, у кого сколько постов - ответьте себе сами. А чому я повинна сердитися? Я люблю логіку - у вашій поведінці її нема - це мене дивує і не більше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 9 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 березня, 2013 А чому я повинна сердитися? Я люблю логіку - у вашій поведінці її нема - це мене дивує і не більше.А меня в твоем поведении уже ничего не удивляет). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 9 березня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 березня, 2013 А чому я повинна сердитися? Я люблю логіку - у вашій поведінці її нема - це мене дивує і не більше.Опиаха. не пиши слов , значение которых не знаешь, выглядишь круглой идиоткой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Дэнa Опубліковано 20 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 червня, 2013 Опиаха. не пиши слов , значение которых не знаешь, выглядишь круглой идиоткой.Не всем же удается быть квадратной, как я. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.