дохтур Опубліковано 23 лютого, 2013 Опубліковано 23 лютого, 2013 мне на хрен не тарахтели твои извинения и ложил с прибором на твои претензии. От рабиновича у меня доверенность на ответы даунам, так что не парься. А ОШИБСЯ ты таки ДА, генерально. Забываешь, с кем шутки шутить- чревато. И черти Бога знают,и трепещут.Я лиш извиняюсь за ответы -не по твоим постам.Так мне велит моя совесть.За остальное -извини.Как скажет любовь.А я человек,довольно жесткий..но не на сколько жестокий,как рабинович...,или его последователи.
Churchill Опубліковано 23 лютого, 2013 Опубліковано 23 лютого, 2013 мне на хрен не тарахтели твои извинения и ложил с прибором на твои претензии. От рабиновича у меня доверенность на ответы даунам, так что не парься. А ОШИБСЯ ты таки ДА, генерально. Забываешь, с кем шутки шутить- чревато. а ларчик то просто открывался
Chortik Опубліковано 23 лютого, 2013 Опубліковано 23 лютого, 2013 а ларчик то просто открывалсяпальцы не прищеми, когда закрывать будешь.
Churchill Опубліковано 23 лютого, 2013 Опубліковано 23 лютого, 2013 пальцы не прищеми, когда закрывать будешь.а закрывать нет смысла, в огонь, огонь очищает.
рабинович Опубліковано 25 лютого, 2013 Опубліковано 25 лютого, 2013 а закрывать нет смысла, в огонь, огонь очищает.тупой русский пасивный пидарас черчиль - снова постишь великосодержательные посты уровня - тут был я - русский пидарас
Орiана Опубліковано 7 березня, 2013 Опубліковано 7 березня, 2013 Я завела тему, щоб було де поздоровляти форумчан з Днями народження, іменинами та іншими святами. І гляньте хто туди ходить гидити http://ukrpolitforum.com/page10694s210.html?start=210 І це огидне і безкультурне чмо потім патякає про мухосранськ і про село, яке не можна вивести. А сам - свиня свинею - пішло справило потребу там, де, сьогодні, можливо, хтось захоче поздоровити жінок зі святом. Одним словом - бидло!!! Хтось вірить що у нього є дві освіти - інженер і юрист? Особисто я вважаю, що далі, як мести вулиці - його пускати не можна.
Дэна Опубліковано 7 березня, 2013 Опубліковано 7 березня, 2013 Не спорьте, дорогие! Прочитайте еще раз название этой темы. Теперь все дружно посмотрим на ее автора и поймем, кто "быдло".
Натуся Опубліковано 8 березня, 2013 Опубліковано 8 березня, 2013 Не спорьте, дорогие! А ніхто не сперечається, ти - бидло. На форумі три стовідсоткових бидла: ти, черчіль і джинка, яка слідом за сохівським чистильщиком також пішла справляти потребу до святкової зали.
Гість джин Опубліковано 8 березня, 2013 Опубліковано 8 березня, 2013 Не спорьте, дорогие! Прочитайте еще раз название этой темы. Теперь все дружно посмотрим на ее автора и поймем, кто "быдло".У орыни опять обострение.Комбикорм не по норме получила.
Натуся Опубліковано 8 березня, 2013 Опубліковано 8 березня, 2013 У орыни опять обострение.Комбикорм не по норме получила. Тобі дозволяється - ти імпотент, а імпотенти хоч якось, а повинні виливати свою нереалізовану потенцію - інакше збожеволієте. Так що продовжуй. я не проти. навіть за. І Юльку запрошую сюди, щоб тебе збудила трішки - у неї бачу настрій є. А раптом тебе від нервового потрясіння прорве на якусь хрєновеньку эякуляцию :lol: :lol: :lol:
GiRaFo.chka Опубліковано 8 березня, 2013 Опубліковано 8 березня, 2013 Тобі дозволяється - ти імпотент, а імпотенти хоч якось, а повинні виливати свою нереалізовану потенцію - інакше збожеволієте. Так що продовжуй. я не проти. навіть за. І Юльку запрошую сюди, щоб тебе збудила трішки - у неї бачу настрій є. А раптом тебе від нервового потрясіння прорве на якусь хрєновеньку эякуляцию :lol: :lol: :lol: тьфу ты! только дочитала - чуть кусок сыра назад изо рта не выпал. Зачем ты про такую гадость? Еще не хватало лесбиянку-трансвестита возбуждать в день 8 Марта.. Тем более она не заработала.
Натуся Опубліковано 8 березня, 2013 Опубліковано 8 березня, 2013 тьфу ты! только дочитала - чуть кусок сыра назад изо рта не выпал. Зачем ты про такую гадость? Еще не хватало лесбиянку-трансвестита возбуждать в день 8 Марта.. Тем более она не заработала. Та ладно, палкою помахати жалко чи що? :lol: Я б сама, але часу не маю. Прийду вже ввечері.
GiRaFo.chka Опубліковано 8 березня, 2013 Опубліковано 8 березня, 2013 Та ладно, палкою помахати жалко чи що? :lol: Я б сама, але часу не маю. Прийду вже ввечері. нуууу..... :unsure: посиди еще пол часика. мы тоже на три в гости едем..
GiRaFo.chka Опубліковано 8 березня, 2013 Опубліковано 8 березня, 2013 а я щас попу новогоднюю найду свою... :lol: ну надо ж народ веселить?
Гість джин Опубліковано 8 березня, 2013 Опубліковано 8 березня, 2013 Тобі дозволяється - ти імпотент, а імпотенти хоч якось, а повинні виливати свою нереалізовану потенцію - інакше збожеволієте. Так що продовжуй. я не проти. навіть за. І Юльку запрошую сюди, щоб тебе збудила трішки - у неї бачу настрій є. А раптом тебе від нервового потрясіння прорве на якусь хрєновеньку эякуляцию :lol: :lol: :lol: Не испытывай иллюзий, что кто то сегодня из мужиков нажрется и снимет с тебя симптоматику которую ты проявляешь на форуме)))))))
Натуся Опубліковано 8 березня, 2013 Опубліковано 8 березня, 2013 Отбой, Юля, воно тваринок любить. Да уж лучше не стоит. Я не работаю декоратором на выставках животноводства)))))) :lol:
GiRaFo.chka Опубліковано 8 березня, 2013 Опубліковано 8 березня, 2013 Да уж лучше не стоит. Я не работаю декоратором на выставках животноводства)))))) :lol:то что у тебя не стоит - всем давно известно. мог бы лишний раз не сообщать. А насчет животноводства - а когда ты врал? когда говорил что я хорошо выгляжу или что я корова? привет от коровы! ☼http://s42.radikal.ru/i095/1303/75/15c398716080.jpg
Дэна Опубліковано 8 березня, 2013 Опубліковано 8 березня, 2013 А ніхто не сперечається, ти - бидло. На форумі три стовідсоткових бидла: ти, черчіль і джинка, яка слідом за сохівським чистильщиком також пішла справляти потребу до святкової зали. Я очень рада такой оценке, данной вами моей писанинке. Оказывается, не глядя в лидеры оппозиции свободовцам попала. И это так просто оказалось! А если бы еще постараться... :lol:
Дэна Опубліковано 8 березня, 2013 Опубліковано 8 березня, 2013 тьфу ты! только дочитала - чуть кусок сыра назад изо рта не выпал. Зачем ты про такую гадость? Еще не хватало лесбиянку-трансвестита возбуждать в день 8 Марта.. Тем более она не заработала.А ты уверена что у тебя вообще получится это...возбуждение...? По постам - не похоже, что в личной жизни счастлива. Злобная очень! Или на коммунистические субботники ходишь, устаешь?
Дэна Опубліковано 8 березня, 2013 Опубліковано 8 березня, 2013 то что у тебя не стоит - всем давно известно. мог бы лишний раз не сообщать. А насчет животноводства - а когда ты врал? когда говорил что я хорошо выгляжу или что я корова? привет от коровы! ☼http://s42.radikal.ru/i095/1303/75/15c398716080.jpg А это кто такой попастенький в колготках 80-х годов?
Гість джин Опубліковано 8 березня, 2013 Опубліковано 8 березня, 2013 то что у тебя не стоит - всем давно известно. мог бы лишний раз не сообщать. А насчет животноводства - а когда ты врал? когда говорил что я хорошо выгляжу или что я корова? привет от коровы! ☼http://s42.radikal.ru/i095/1303/75/15c398716080.jpg Самооценка верна)))))) :lol:
Churchill Опубліковано 8 березня, 2013 Опубліковано 8 березня, 2013 Самооценка верна)))))) :lol:Мда , у нас тут в таком прикиде ну понятно где. Нормальная женщина такого не позволит. диагноз.
Орiана Опубліковано 8 березня, 2013 Опубліковано 8 березня, 2013 Churchill - (32.55 за день) Джин - (21.06 за день) Дэна - (20.33 за день)
Орiана Опубліковано 8 березня, 2013 Опубліковано 8 березня, 2013 Мда , у нас тут в таком прикиде ну понятно где. Нормальная женщина такого не позволит. диагноз. Нормальна жінка це яка? - така, як у тебе, від якої ти бігаєш по сусідках? Ну то така тільки для такого бидла як ти
Орiана Опубліковано 9 березня, 2013 Опубліковано 9 березня, 2013 Цікаве спостереження. Так виходить, що на форумі кожен для себе вибирає лише те, що його цікавить і відповідає дуже вибірково. І лише три юзера - джинка, черчіль і і дена - відповідають по всіх темах і навіть лізуть туди, де розмова носить приватний характер. Що це - брак спілкування? Чи якесь психологічне відхилення - залежність від форуму?
Гість джин Опубліковано 9 березня, 2013 Опубліковано 9 березня, 2013 Цікаве спостереження. Так виходить, що на форумі кожен для себе вибирає лише те, що його цікавить і відповідає дуже вибірково. І лише три юзера - джинка, черчіль і і дена - відповідають по всіх темах і навіть лізуть туди, де розмова носить приватний характер. Що це - брак спілкування? Чи якесь психологічне відхилення - залежність від форуму? Это остережение для примитивов,которые на сайте ведут приватные беседы.
Дэна Опубліковано 9 березня, 2013 Опубліковано 9 березня, 2013 мне на хрен не тарахтели твои извинения и ложил с прибором на твои претензии. От рабиновича у меня доверенность на ответы даунам, так что не парься. А ОШИБСЯ ты таки ДА, генерально. Забываешь, с кем шутки шутить- чревато. А Рабинович уже и с даунами самостоятельно не справляется? :blink: А он в каком учреждении с ними обитает?
Дэна Опубліковано 9 березня, 2013 Опубліковано 9 березня, 2013 Цікаве спостереження. Так виходить, що на форумі кожен для себе вибирає лише те, що його цікавить і відповідає дуже вибірково. І лише три юзера - джинка, черчіль і і дена - відповідають по всіх темах і навіть лізуть туди, де розмова носить приватний характер. Що це - брак спілкування? Чи якесь психологічне відхилення - залежність від форуму? Ориана, ты с глузду съехала? Какие могут быть на таком форуме разговоры частного характера? И определись: или у нас слишком много сообщений, или надо отвечать не выборочно, а на любой пост? Я, конечно, в твоих советах не нуждаюсь. Но ты же противоречащие друг другу вещи пишешь...обдумай сначала).
Орiана Опубліковано 9 березня, 2013 Опубліковано 9 березня, 2013 Там було не про пости приватного характеру, а про те, що ви наче пси з голодухи кидаєтеся на всі без розбору пости - навіть ті, які НОСЯТЬ приватний характер - і вам байдуже, що при цьому ви виглядаєте мяко кажучи - нетактовними. Щось же вас до цього штовхає - що? Ну ось, хоча б тут http://ukrpolitforum.com/ipb.html?s=&s...st&p=170314 Люди погарячкували, потім порозумілися і добровільно за ВЛАСНИМ бажанням виправили помилки: благо тут є така можливість. А ти залізла зі своїми п"ятьма копійками. У нормальних людей це називається безтактність. Про таких в народі кажуть: не сунь носа у чуже просо
Дэна Опубліковано 9 березня, 2013 Опубліковано 9 березня, 2013 Там було не про пости приватного характеру, а про те, що ви наче пси з голодухи кидаєтеся на всі без розбору пости - навіть ті, які НОСЯТЬ приватний характер - і вам байдуже, що при цьому ви виглядаєте мяко кажучи - нетактовними. Щось же вас до цього штовхає - що?Наблюдаю, как вы "сердитесь"! :lol: А почему сердитесь, какая вам разница, у кого сколько постов - ответьте себе сами.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.