Перейти до змісту
Український політичний форум

Юрій Кармазін: Вищий адмінсуд боїться оприлюднювати рішення

Гість news24ua.com

Рекомендовані повідомлення

Окремі депутати, які сфальшували вибори, бояться, що судовий прецедент, який відбувся нещодавно, задіне їх, а ст. 81 Конституції України сприймається ними без врахування інтересів громадян України та ст.ст. 1,3,5,8 Конституції України. Але таємне все одно стане явним. Справедливість переможе!

Подробнее: www.news24ua.com/yuriy-karmazin-vishchiy-adminsud-boyitsya-oprilyudnyuvati-rishennya-ta-ne-hoche-zayvogo-rozgolosu

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Окремі депутати, які сфальшували вибори, бояться, що судовий прецедент, який відбувся нещодавно, задіне їх, а ст. 81 Конституції України сприймається ними без врахування інтересів громадян України та ст.ст. 1,3,5,8 Конституції України. Але таємне все одно стане явним. Справедливість переможе!

Подробнее: www.news24ua.com/yuriy-karmazin-vishchiy-adminsud-boyitsya-oprilyudnyuvati-rishennya-ta-ne-hoche-zayvogo-rozgolosu

Ты, что то хотел сказать?? Или так лишь бы ляпнуть.
Посилання на коментар

видал мой клон беснуется. ты бы его убрал.

тупая собачка черчиль - снова постишь великосодержательные посты уровня - тут был я - русский идиот
Посилання на коментар

тупая собачка черчиль - снова постишь великосодержательные посты уровня - тут был я - русский идиот

Еврейская вонючая тварь, постящая , здесь был Раби. Ни чем не лучше. :D :D :D :D :D :D :D
Посилання на коментар

Еврейская вонючая тварь, постящая , здесь был Раби. Ни чем не лучше. :D :D :D :D :D :D :D

разница в том что дебильные посты я пишу для тебя а у тебя других просто нет

ты идиот в медицинском смысле

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...