Перейти до змісту
Український політичний форум

Сталин - тиран, гений или?

Гість starik-1945

Рекомендовані повідомлення

Гість бандерлог

а ты за всех мавп болеешь душой, извинЯЮСЯ, или только за тех, что живут по закону джунглей?

Знамо за мавп. Навіщо мені удави чи носороги?
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 480
  • Створена
  • Остання відповідь

Знамо за мавп. Навіщо мені удави чи носороги?

ты не внимательно слушал вопрос. Я имела ввиду, ни за кого, а за всех или только за себя?

Твой кумир коба тоже за весь народ переживал. Так что пол-народа решил проредить, чтоб остальной половине свободнее дышалось.

А ты безжалостный, друг мой...как выясняется...

Посилання на коментар

Гість бандерлог

ты не внимательно слушал вопрос. Я имела ввиду, ни за кого, а за всех или только за себя?

Твой кумир коба тоже за весь народ переживал. Так что пол-народа решил проредить, чтоб остальной половине свободнее дышалось.

А ты безжалостный, друг мой...как выясняется...

Дивись мою зсилку вище. Були принципи - злодій повинен сидіти в тюрмі! А брехні про "пол-народа" зараз і мавпи не вірять. Зараз влада України такий геноцид розвела, куди там тодішнім!
Посилання на коментар

Дивись мою зсилку вище. Були принципи - злодій повинен сидіти в тюрмі! А брехні про "пол-народа" зараз і мавпи не вірять. Зараз влада України такий геноцид розвела, куди там тодішнім!

+++
Посилання на коментар

неохота.

по сталинским ссылкам ходить? Ты чё

А насчет принципов.... про тюрьму..- эт да, оно канешно.. Вор в тюрьме, все его близкие в числе всех дальних родственников заодно, и дети написать отказ от родителей-врагов народа , отречься от них и благодарить за счастливое детство в приюте родного Сталина...

фу/, это не со мной эту тему.. я сталинистов считаю полупомешанными. Или врожденными недоумками.

Посилання на коментар

Гість бандерлог

неохота.

по сталинским ссылкам ходить? Ты чё

А насчет принципов.... про тюрьму..- эт да, оно канешно.. Вор в тюрьме, все его близкие в числе всех дальних родственников заодно, и дети написать отказ от родителей-врагов народа , отречься от них и благодарить за счастливое детство в приюте родного Сталина...

фу/, это не со мной эту тему.. я сталинистов считаю полупомешанными. Или врожденными недоумками.

Ти що, зовсім стара? Зараз це ім*я підіймають якраз молоді вчені, письменники, політики (їх багато), погляди яких далеко не комуністичні. Престарілі "демократи" лише здивовно дивляться, а проти вже лише слабо квакають. Може це так званий "закон маятника", але така тенденція і вона нарастає, в молоді свій, досить інтересний погляд. Ось, наприклад, погляд М.Делягина ( це молодий доктор наук, голова якогось виша):*http://www.youtube.com/watch?v=8dV10pMmCVA
Посилання на коментар

Гість владимир пашнин

+++++
Посилання на коментар

Ти що, зовсім стара? Зараз це ім*я підіймають якраз молоді вчені, письменники, політики (їх багато), погляди яких далеко не комуністичні. Престарілі "демократи" лише здивовно дивляться, а проти вже лише слабо квакають. Може це так званий "закон маятника", але в молоді свій, досить інтересний погляд. Ось, наприклад, погляд М.Делягина ( це молодий доктор наук, голова якогось виша):*http://www.youtube.com/watch?v=8dV10pMmCVA

Делягин мне очень нравится)). Умничка!
Посилання на коментар

Гість бандерлог

а у тебя лично мнение есть по этому поводу?

Є. Взагалі -то є і "будівництво Міфа" (це завжди і усюди робиться в політиці). Від ідеологичної якості того "Міфа", його напрямку, залежить взятий політичний курс. Щось іде на перший план, щось іде в тінь. Так трапилось, що в нас головні політичні і ідеологичні Міфи будуються (і ще будуть будуватися), опираючись на особистість Сталіна.

Дивись по зсилці, вважаю, зрозумієш основні напрямки.

Посилання на коментар

Є. Взагалі -то є і "будівництво Міфа" (це завжди і усюди робиться в політиці). Від ідеологичної якості того "Міфа", його напрямку, залежить взятий політичний курс. Щось іде на перший план, щось іде в тінь. Так трапилось, що в нас головні політичні і ідеологичні Міфи будуються (і ще будуть будуватися), опираючись на особистість Сталіна.

Дивись по зсилці, вважаю, зрозумієш основні напрямки.

т.е. ты считаешь, что Делягин создает миф?

возможно. мне влом слушать все 28 минут.

но 3 минуты я слушал.

если это миф - а у тебя под рукой инет - возрази ему аргументированно на первые его 3 минуты ролика.

Посилання на коментар

Гість бандерлог

т.е. ты считаешь, что Делягин создает миф?

возможно. мне влом слушать все 28 минут.

но 3 минуты я слушал.

если это миф - а у тебя под рукой инет - возрази ему аргументированно на первые его 3 минуты ролика.

Міф (з великої букви) - це термінологія така, досить розповсюджена в ідеологів. Підрозуміває стройну ідеологичну конструкцію, яка впливає на маси і на якій базуються політичні дії. До "вірно", "невірно" відношення не має. Я там писав вище на що ідуть головні акценти, той напрямок і береться. Делягин класно володіє матеріалом і його подачею. Якщоб послухав до кінця - почув би, як майстерно і технологічно, якими прийомами, відсікає можливі заперечення і увод в сторону від обраної лінії. Професіонал.
Посилання на коментар

Гість бандерлог

Крім Сталіна є ще фігура Петра 1. Там теж погляди і точка зору змінювались в залежності від політичної потреби і взятого курсу.

а що до Сталіна, інтересних зсилок багато. Ось, наприклад, Н.Стариков *http://www.youtube.com/watch?v=t2lpqg2NgM4.

До речі, ці політики, що я даю (це по ініціативі Старикова у цьому році на 6 днів Волгоград був переіменован в Сталінград) вели семінари на літніх зборах на Селігері - місці, де готують молодих російських політиків (і не тільки російських).

Посилання на коментар

Міф (з великої букви) - це термінологія така, досить розповсюджена в ідеологів. Підрозуміває стройну ідеологичну конструкцію, яка впливає на маси і на якій базуються політичні дії. До "вірно", "невірно" відношення не має. Я там писав вище на що ідуть головні акценти, той напрямок і береться. Делягин класно володіє матеріалом і його подачею. Якщоб послухав до кінця - почув би, як майстерно і технологічно, якими прийомами, відсікає можливі заперечення і увод в сторону від обраної лінії. Професіонал.

понятно.

ты поклонник шоу.

тебе глубоко фиолетова политика и история, потому что ты знаешь, что твое мнение по этим вопросам ошибочно... э-э...верней, наоборот - твое мнение ошибочно. потому, что тебе пофик.

потому как - класно, майстерно и технологично - это понятия шоу а не правды.

А правду, которой нельзя возразить, нужно принимать - Виктора Суворова так никто и не смог опровергнуть - значит хочется того или нет - это правда.

а Петра 1, говорят... и не было вовсе...

Посилання на коментар

понятно.

ты поклонник шоу.

тебе глубоко фиолетова политика и история, потому что ты знаешь, что твое мнение по этим вопросам ошибочно... э-э...верней, наоборот - твое мнение ошибочно. потому, что тебе пофик.

А правду, которой нельзя возразить, нужно принимать - Виктора Суворова так никто и не смог опровергнуть - значит хочется того или нет - это правда.

ты раби или корин7
Посилання на коментар

ты раби или корин7

твою мать..... не я тебе писал, что ты нифига не можешь отделить полову? - и за милую душу читаешь Дэну - и даже принимаешь ее зарабатываемую фигню за чистую монету...наивный лох.
Посилання на коментар

Гість бандерлог

понятно.

ты поклонник шоу.

Звиняйте, дядьку! Випадково забув з ким переписуюсь і почав користуватись деякою термінологією. Хоча і не зловживав. Тоді (для тебе) - в Делягіна все вірно, логіка його беззаперечна. Можна знайти деякі нюанси, але ти цього не зрозумієш.

Та й що можна вимагати від людини, яка вважає Різуна (Суворова) істиною в останньої інстанції. Ця писанина зовсім для лохів, хоча для лошицької аудиторії і зроблена професіонально (там британські спецслужби працювали, а вони це вміють). В історичній публіцистиці цього "Різуна" (там насправді колективна праця) не раз садили на жопу. А до історичної науки ця пропагандистська балаканина ніякого відношення не має. Це різні жанри. "Опровергать" Різуна історикам - це як спеціалісту по громадянської війні "опровергать" анекдоти про Чапаєва. До речі, хто їх "опроверг"?

Посилання на коментар

В історичній публіцистиці цього "Різуна" (там колективна праця) не раз садили на жопу.

пиздеть взагали и я могу. и про жопу и про пропаганду.

здесь Родос - здесь и прыгай.

к примеру,Виктор Суворов утверждал, что на начало войны Красная Армия превосходила немецкую по технике и численности - в несколько раз.

плиз, опровержение.

Посилання на коментар

більш на математика.. :lol:

До речі, як вірно : садили або саджали? :huh:

Резун - форева :D

Там дописано - не раз саджали :)

Русизми допускаються в ЖИВІЙ українській мові, але вони не повинні "різати слух". Тому там не всі слова потрібно виправляти.

Посилання на коментар

Русизми допускаються в ЖИВІЙ українській мові, але вони не повинні "різати слух". Тому там не всі слова потрібно виправляти.

не можна бути таким прискипливим до тваринок! :D Добре, хоч так призвичаївся, ніж кацапюрською...)))))))

Посилання на коментар

Гість бандерлог

пиздеть взагали и я могу. и про жопу и про пропаганду.

здесь Родос - здесь и прыгай.

к примеру,Виктор Суворов утверждал, что на начало войны Красная Армия превосходила немецкую по технике и численности - в несколько раз.

плиз, опровержение.

Можна подумати про це один Різун пише. але це взагалі. Є серйозні аналізи. І головне там напрямок головного удару, розгорнутість військ, ше багато чого. Лютневий план Жукова розроблений на голований удар супротивника на Україну, а був по Білорусії. Бардака було досить. Розпорядження про приведення військ до бойової готовністі від 18.06.41 так і не було виконано.

Тижня через два була б інша картина. Хоча Гітлер, маючи від своєї розвідки справжні цифри боєздатності РККА, а не применшені, можливо і не поліз би. Голова абверу Канаріс був у 1944р. розстріляний як англійський шпигун - це йому теж пригадали.

Посилання на коментар

Гість бандерлог

Подивись як галичанка Оріана пише - там русизм на русизмі. А мавпи крім живої мови іншої не знають. Філологи теж з сучасної української балдіють - там все пішло в разнос.
Посилання на коментар

ты раби или корин7

Присмотритесь внимательней к стилю Карлуши: он и раби, и Корин. Его признание в том, что он рабинович, - это не одноразовая шутка и подтверждается всем стилем общения и сумбурным ходом мыслей.
Посилання на коментар

Гість бандерлог

більш на математика.. :lol:

До речі, як вірно : садили або саджали? :huh:

Резун - форева :D

Для лохів да, не сперечаюсь.
Посилання на коментар

Звиняйте, дядьку! Випадково забув з ким переписуюсь і почав користуватись деякою термінологією. Хоча і не зловживав. Тоді (для тебе) - в Делягіна все вірно, логіка його беззаперечна. Можна знайти деякі нюанси, але ти цього не зрозумієш.

Та й що можна вимагати від людини, яка вважає Різуна (Суворова) істиною в останньої інстанції. Ця писанина зовсім для лохів, хоча для лошицької аудиторії і зроблена професіонально (там британські спецслужби працювали, а вони це вміють). В історичній публіцистиці цього "Різуна" (там насправді колективна праця) не раз садили на жопу. А до історичної науки ця пропагандистська балаканина ніякого відношення не має. Це різні жанри. "Опровергать" Різуна історикам - це як спеціалісту по громадянської війні "опровергать" анекдоти про Чапаєва. До речі, хто їх "опроверг"?

:) +++
Посилання на коментар

Подивись як галичанка Оріана пише - там русизм на русизмі. А мавпи крім живої мови іншої не знають. Філологи теж з сучасної української балдіють - там все пішло в разнос.

Назагал мені подобається ваша українська, але коли ви хвилюєтеся чи квапитеся - ви забуваєте українські слова. Там було не виправлення, а нагадування: виписані слова, які Ви могли з тієї чи іншої причини забути.

А чому Ви вважаєте галичан - єталоном українськості? Наскільки я знаю - люди там також багато закидають русизмами і відверто російськими словами.

Ми ж всі родом з СРСР )))

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...