Перейти до змісту
Український політичний форум

Тема №5 Приватизация, оптимизация, а дальше?

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 840
  • Створена
  • Остання відповідь

Роботодавці високваліфікованих робітників намагаються утримати різними способами: підвищуючи платню, надаючи безвідсоткові позики на житло, розширенням соцпакету і т.п. Але персонал і надалі відтікає.

Залишається планктон. Низькопрдуктивний планктон. Його багато. Вони нікуди не виїзджають бо нахер нікому не портібні. І в результаті маємо неефективні підприємства з великою кількістю малокваліфікованого персоналу.

Це шлях в нікуди. І без оптимізації не обійтись...

В том то и дело, что работодатель не повышает зарплату, не участвует в решении социальных проблем, не стремится к удержанию кадров.

Он понимает приватизацию только как средство к увеличению своих капиталов, большая часть из которых уплывает за кордон. Там он учит своих детей. там он лечится, там он приобретает недвижимость и солидный счет в банке, там у него база, куда он и планирует со временем исчезнуть. Деньги в развитие предприятий, инфраструктуры не вкладывает. Когда все развалится, предприятия будут проданы на металлолом и и дадут последнюю прибыль хозяину. Малый и средний бизнес задавлен. "Эффективный собственник" на поверку оказался элементарным вором государственной собственности и зарплат своих работников. Надо ломать эту систему, выступать против такого рода оптимизации. Такая оптимизация - это преступление перед государством и народом Украины.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Выход из кризиса, реформы, приватизация, оптимизация - все за счет простых людей. Олигархи при любом раскладе богатеют, нарасчивают свои капиталы.

Украина получает огромные кредиты, а тратит их на банки, которые ничего не производят, но "зарабатывают" на этих капиталах вертуальные деньги, за счет отсоса реальных средств к существованию у работающих людей, отправляя их в отстой за рубеж. Чем больше кредиты, тем сильнее отсос денег у населения.

Расплачиваться предлагают опять же тем, кто производит все ценности в государстве, но денег за это получает жалкий мизер.

Народ маленькой, европейской, северной страны, попав в такую же ситуацию, не пожелал выплачивать долги своих олигархов. Он взял власть в свои руки, САМ создал СВОЮ НАРОДНУЮ КОНСТИТУЦИЮ, притянул к ответу своих чиновников и отказался платить то, что он себе не брал. Эта страна Исландия. Ее пример опасен для власть имущих, и по этому тщательно замалчивается. Украинцам нужно задуматься: А не последовать ли вслед за Исландией?

Посилання на коментар

Оптимизация, оптимитизация... А что такое на самом деле эта оптимизация?

На Украине - это предлог для правящего класса для сокращения рабочих меаст, сокращения, и без того мизирных, заработных плат и массовых увольнений. На самом деле это результат безграмотного управления экономическими процессами как на правительственном уровне, так и на уровне олигархического клана своими конкретными предприятиями. Все это провал политических и экономических концептий так называемой теории внедрения рынка на Украине, подтвержденной двадцати летней практикой жизни нашей некогда процветающей державы.

Оптимизация это всего лишь необходимый процесс в ходе любой человеческой деятельности, включая реформирование в экономике и др. областях жизни общества. Это выбор оптимального варианта принятия решений в политике, экономике, науке, культуре и т.д. Любое творчество без оптимальных решений не мыслимо.

Так для чего этот частный процесс выделен в отдельную тему деятельности правительства Украины?

Если сказать совсем коротко, то это простое постоянно протекающее замыливание глаз украинцев в пространстве вяло текущей, безответственной и преступной деятельности правящей элиты Украины.

Посилання на коментар

истинно так. Только опять все упирается в то, что нужна госпрограмма.

В государстве должно быть управление с обратной связью от управляемых. Конечно очень желательно иметь программу, но главное грамотные своевременные решения и четкое выполнение этих решений.

Посилання на коментар

В том то и дело, что работодатель не повышает зарплату, не участвует в решении социальных проблем, не стремится к удержанию кадров.

Он понимает приватизацию только как средство к увеличению своих капиталов, большая часть из которых уплывает за кордон. Там он учит своих детей. там он лечится, там он приобретает недвижимость и солидный счет в банке, там у него база, куда он и планирует со временем исчезнуть. Деньги в развитие предприятий, инфраструктуры не вкладывает. Когда все развалится, предприятия будут проданы на металлолом и и дадут последнюю прибыль хозяину. Малый и средний бизнес задавлен. "Эффективный собственник" на поверку оказался элементарным вором государственной собственности и зарплат своих работников. Надо ломать эту систему, выступать против такого рода оптимизации. Такая оптимизация - это преступление перед государством и народом Украины.

А що Ви пропонуєте?

Давайте здогадаюсь...

А-а-а, мене осінило!

Ви хочете повернути підприємства в державну власність.

Хочете все зробити неефективним, громізким і неповоротким. Тещо вирішується в приватному секторі за 15 хвилин буквально на коліні в державі займає місяці і стоси паперів.

Я не знаю, чи стикались Ви з державними організаціями, але смію Вас запевнити - якщо хочете щось зробити найдовше, найдорожче і найпотворніше - доручіть це державі.

Перевірено, доведення не потребує.

Посилання на коментар

А що Ви пропонуєте?

Давайте здогадаюсь...

А-а-а, мене осінило!

Хочете все зробити неефективним, громізким і неповоротким. Тещо вирішується в приватному секторі за 15 хвилин буквально на коліні в державі займає місяці і стоси паперів.

Я не знаю, чи стикались Ви з державними організаціями, але смію Вас запевнити - якщо хочете щось зробити найдовше, найдорожче і найпотворніше - доручіть це державі.

Шановний Sven. Ну, навіщо ви так???

Там где речь идёт о крупных предприятиях или даже крупных общегосударственных отраслях, там действительно наиболее эффективной формой собственностью на средства производства будет государственная собственность. Это оборонный комплекс, это здравоохранение, это образование, это энергетика.

Там где речь идёт о мелком производстве или торговле (сфере распределения), то наиболее эффективным собственником на средства производства будет частник.

Там где речь идёт о крупном производстве, но не общегосударственного значения, то наиболее эффективным собственником является коллективная собственность на средства производства. Например, это акционерные общества, кооперативы, коммунальная собственность, и т.д.

Посилання на коментар

Там где речь идёт о крупных предприятиях или даже крупных общегосударственных отраслях, там действительно наиболее эффективной формой собственностью на средства производства будет государственная собственность. Это оборонный комплекс, это здравоохранение, это образование, это энергетика.

Там где речь идёт о мелком производстве или торговле (сфере распределения), то наиболее эффективным собственником на средства производства будет частник.

Там где речь идёт о крупном производстве, но не общегосударственного значения, то наиболее эффективным собственником является коллективная собственность на средства производства. Например, это акционерные общества, кооперативы, коммунальная собственность, и т.д.

например роснефть

очень эффективное государственное предприятие

с самым высоким в мире уровнем коррупции

Посилання на коментар

А що Ви пропонуєте?

Давайте здогадаюсь...

А-а-а, мене осінило!

Свен, можно только удивляться, как неправильно Вас осінило!

Мы не предлагаем вернуть все в государственную собственность. Сейчас это стоило бы много крови людям не виновным в совершенных преступлениях. Предложения совсем другого порядка:

1. Прекратить процесс приватизации гос. предприятий, т.к. это вместо повышения эффективности производства привело к обратному результату и по сути к развалу экономики во всех ее отраслях.

2. Всем формам собственности (государственная, частная, коллективная) дать одинаковые условия для работы и таким образом выявить в справедливой конкурентной борьбе какая форма наиболее эффективна.

3. Ввести законодательно равную ответственность и равные права в управлении производством всех форм собственности - собственнику, трудовому коллективу и государству, и тем самым навести единый для всех порядок распределения ответственности и наработанной прибыли между ними.

Ваше утверждение : "якщо хочете щось зробити найдовше, найдорожче і найпотворніше - доручіть це державі" - сегодня одинаково справедливо и для нашей украинской державы, и для так называемому"эффективному" собственнику. Так как:

Для украинского собственника главный принцип это урвать.

Для государства главный принцип это украсть.

Посилання на коментар

Бакула, озирніться навкруги!

Таке враження що Ви живете не в Україні а десь в Швейцарії

Про оборонку писати немає чого. Вона державна і її нема. Добивають залишки радянських напрацювань.

Говорячи про охорону здоров'я хочеться випити не чокаючись. Вона державна. Стан жалюгідний. Обладнання в основній масі морально і фізично застаріле. Рівень підготовки фахівців нижче плінтуса, а обслуговування в кращих традиціях застійних часів. До того ж паціенти мусять платити лікарям, медсестрам, санітаркам за "послуги". Толкові лікарі 3-4 роки працюють в державних лікарнях і йдуть в приватні, а планктон (такі як Лобанов чи Романенко з "Інтернів") залишаються.

Для контрасту сходіть в приватну клініку. Порівняйте. Там також потрібно платити. Зате отримуєте грамотного лікаря і сучасне обладнання.

Освіта це окрема тема для розмови. Так, вона повинна бути державна і безкоштовна. Але, виші не встигають адаптуватись до потреб ринку. Готують "теоретиків" непристосованих до реального життя. Вони, як я писав постом раніше, "неефективні, громізкі і неповороткі".

Тепер про енергетику. Сам працюю в цій галузі. І скажу відверкто - був би я власником то нізащо не купував би комплектуючі для ремонта за ціною щонайменше втичі дорожче роздрібних ринкових. ;)

Посилання на коментар

Для контрасту сходіть в приватну клініку. Порівняйте. Там також потрібно платити. Зате отримуєте грамотного лікаря і сучасне обладнання.

Дурню пишеш!!!!

Держава може бути ефективним власником!!!!

Але яка? І тут ми далі вперлися у вибори: якщо державою керують злодії, то не потрібно нарікати на державу, а на себе за те, що тих злодіїв найняли на роботу.

Посилання на коментар

Бакула, озирніться навкруги!

Таке враження що Ви живете не в Україні а десь в Швейцарії

Про оборонку писати немає чого. Вона державна і її нема. Добивають залишки радянських напрацювань.

Говорячи про охорону здоров'я хочеться випити не чокаючись. Вона державна. Стан жалюгідний. Обладнання в основній масі морально і фізично застаріле. Рівень підготовки фахівців нижче плінтуса, а обслуговування в кращих традиціях застійних часів. До того ж паціенти мусять платити лікарям, медсестрам, санітаркам за "послуги". Толкові лікарі 3-4 роки працюють в державних лікарнях і йдуть в приватні, а планктон (такі як Лобанов чи Романенко з "Інтернів") залишаються.

Освіта це окрема тема для розмови. Так, вона повинна бути державна і безкоштовна. Але, виші не встигають адаптуватись до потреб ринку. Готують "теоретиків" непристосованих до реального життя. Вони, як я писав постом раніше, "неефективні, громізкі і неповороткі".

Тепер про енергетику. Сам працюю в цій галузі. І скажу відверкто - був би я власником то нізащо не купував би комплектуючі для ремонта за ціною щонайменше втичі дорожче роздрібних ринкових. ;)

Уважаемый Sven. Всё, о чём вы говорите, правильно. Я с этим согласен. Только вот не забывайте, что мы живём в условиях «волчьего капитализма». А значит, всё будет так, как сказал Леон Леонард:

«Для украинского собственника главный принцип это урвать.

Для государства главный принцип это украсть».

Для того, что бы было иначе, нужно объединяться и противопоставить власти олигархов власть народа. Но, насколько я понял, ни вы, ни Леон Леонард, не желаете принять участие в объединении. Вы только ограничились тем, что констатируете негативные факты и обличаете их.

Посилання на коментар

Уважаемый Sven. Всё, о чём вы говорите, правильно. Я с этим согласен. Только вот не забывайте, что мы живём в условиях «волчьего капитализма». А значит, всё будет так, как сказал Леон Леонард:

«Для украинского собственника главный принцип это урвать.

Для государства главный принцип это украсть».

Для того, что бы было иначе, нужно объединяться и противопоставить власти олигархов власть народа. Но, насколько я понял, ни вы, ни Леон Леонард, не желаете принять участие в объединении. Вы только ограничились тем, что констатируете негативные факты и обличаете их.

Мі гран пардон, але ваша позиція дуже наївна.

Для будь-якого власника (бізнесмена) в будь-якій країні головує принцип - "більше урвати". Така сутність людини. Ви думаєте чому Епл продавав свої айфони №5 по 700 баксів при собівартості 230? Чи може ви сумніваєтесь в конкурентному середовищі США?

Тепер про принципи держави.

Будь яка держава намагається вкрасти ваші гроші під благозвучною назвою "оподаткувати". Ці гроші держава вирачає на утримання себе-коханої військо, ментів, освіту, охорону здоров'я, пенсії і т.д. по списку. А ви не задумувались, вам особисто хочеться оплачувати деякі окремі статті державних витрат?

Ну наприклад я з задоволенням не платив би в пенсійний фонд, бо впевнений, що з моїми особливо шкідливими умовами праці в іонізуючому випромінюванні, до пенсії я не доживу.

І такі побори всі без винятку держави на всіх континентах безсоромно проводять з усіх своїх громадян.

Тепер про владу народу.

Була в нас така влада. Результат маємо честь спостерігати...

В будь якому випадку владу народу уособлюють окремі люди - такзвана "еліта". З "елітою" у нас абсолютна ...опа. Бо ставши "елітою" будьхто відразу відчуває себе неабияким начальником, оточує себе бодігардами, секюріті, секретарями, графіком прийомів, розкладом роботи, великим парканом, дрес кодом і т.п. І відразу, якось стає далеким від народу інтереси якого його обрали відстоювати. І так в усьому світі, не лише у нас...

Ой, щось мене понесло в вищі матерії :D

Якщо коротше - ваша ідея об'єднання на базі "совецкіх" ідей мене не влаштовує. Давайте щось більш прогресивне.

Посилання на коментар

...принцип - "більше урвати". Така сутність людини.

Да, не у всех, и у всех по разному, но "Така сутність людини" - существует. Степень ее во многом определяется воспитанием конкретной людины, через, прежде всего, семью, окружающую обстановку, СМИ и т.д.

Так, вот, задача государства через названные факторы грамотно снижать негатив, чем, к сожалению, наше государство под разными предлогами заниматься не хочет.

Так, что напрасно Вас "ідея об'єднання на базі "совецкіх" ідей (Вас) не влаштовує" - там есть чему поучиться.

"... щось більш прогресивне" - я так думаю, человечество еще не создало.

Посилання на коментар

Да, не у всех, и у всех по разному, но "Така сутність людини" - существует. Степень ее во многом определяется воспитанием конкретной людины, через, прежде всего, семью, окружающую обстановку, СМИ и т.д.

Так, вот, задача государства через названные факторы грамотно снижать негатив, чем, к сожалению, наше государство под разными предлогами заниматься не хочет.

Так, что напрасно Вас "ідея об'єднання на базі "совецкіх" ідей (Вас) не влаштовує" - там есть чему поучиться.

++
Посилання на коментар

Увы, создало....

Идея этого прогрессива заключается в том, что не нужно укрощать ветер (читайте, низменную человеческую сущность), а нужно его грамотно использовать.

Кстати, а Вы никогда не задумывались, почему столь прогрессивное так мгновенно (по историческим меркам) кануло в небытье?

Посилання на коментар

Увы, создало....

Идея этого прогрессива заключается в том, что не нужно укрощать ветер (читайте, низменную человеческую сущность), а нужно его грамотно использовать.

Кстати, а Вы никогда не задумывались, почему столь прогрессивное так мгновенно (по историческим меркам) кануло в небытье?

Профан, в какое небытие? Еще не конец спирали...( если она спираль)... :D
Посилання на коментар

Профан, в какое небытие? Еще не конец спирали...( если она спираль)... :D

В историческое, мадам, в исторические....

А потом - будет потом, если дожевем...

П.С. Сонце, а кто тебя так научил манипулировать информацией: Вадик Колесниченко?

Посилання на коментар

В историческое, мадам, в исторические....

А потом - будет потом, если дожевем...

П.С. Сонце, а кто тебя так научил манипулировать информацией: Вадик Колесниченко?

В каком месте надо смеяться?
Посилання на коментар

Див. виділене

Держава це не Іванов, Петров чи Сидоров. У держави немає обличчя. Державу створюють армія чиновників різного рангу, які не хочуть нічого змінювати, бо їх все влаштовує. І якщо ви плануєте об'єднатися, прийти до влади в законний спосіб і зробити спробу щось в цій країні змінити - можу дати руку на відсіч: у вас довго нічого не вийде, можливо навіть кілька каденцій пройде в порожній війні з вітряними млинами.

Рецепт оздоровлення держави (на мою особисту думку) неймовірно простий по суті і вкрай важкий для реалізації.

Нам потрібне щось схоже на грузинський рецепт.

Для початку потрібно звільнити без права займати державні посади ВСІХ чиновників (від міністрів до мерів), ВСІХ ментів (від генералів до лейтенантів), ВСІХ прокурорів і суддів. Набрати на посади що вивільнились молодих незаляпаних корупцією людей.

Тільки в цьому випадку є шанс щось змінити. Інакше - все так і залишиться як зараз.

P.S.Але ви і ваші послідовники на це не підете. Піднімете крик - "А куди дівати звільнених?", "Неможна викидати на вулицю людей!" і т.п.

Ось вам ще один аргумент чому ви мені не цікаві...

Посилання на коментар

Набрати на посади що вивільнились молодих незаляпаних корупцією людей.

бред. Нет праведного! Нет ни одного! Это в вашем священном талмуде сказано. Это не мои слова. И ни до чого тут рабочие места. Новое - не значит лучшее. Ты неверно мыслишь . в корне.

Надо изменить саму систему так, чтоб не было лазейки для коррупции. И набирай хоть пап с чертями.. Вспомни фильм "Рожденная революцией". Помнишь старого кадра уголовного сыска, дворянина Колычева, который оказал неоценимую помощь новой власти. Справились бы новоявленные "спецы" без его опыта и знаний?

Посилання на коментар

бред. Нет праведного! Нет ни одного! Это в вашем священном талмуде сказано. Это не мои слова. И ни до чого тут рабочие места. Новое - не значит лучшее. Ты неверно мыслишь . в корне.

Надо изменить саму систему так, чтоб не было лазейки для коррупции. И набирай хоть пап с чертями.. Вспомни фильм "Рожденная революцией". Помнишь старого кадра уголовного сыска, дворянина Колычева, который оказал неоценимую помощь новой власти. Справились бы новоявленные "спецы" без его опыта и знаний?

Ой... И Жирафа кое-что разумное произнесла: изменить систему. Горе в том, что она имеет в виду в сторону фашизации страны и радуется, что свободовцы уже готовят карательные органы наподобие НКВД для инакомыслящих. Вот теперь уж за них точно большинство не проголосует. :D

Посилання на коментар

бред. Нет праведного! Нет ни одного! Это в вашем священном талмуде сказано. Это не мои слова.

Ги :lol:

Жирафочка мене вважає євреєм :D :D :D

И ни до чого тут рабочие места. Новое - не значит лучшее. Ты неверно мыслишь . в корне.

Надо изменить саму систему так, чтоб не было лазейки для коррупции. И набирай хоть пап с чертями..

Систему не можливо змінити не змінивши людей що працювали в системі.

Чиновник завжди буде вимагати довідку про інвалідність поприте що до неї пришкандибає людина без ноги. І абсолютно до-лампочки видавати чергові циркуляри про зменшення бюрократії. В чиновників завжди знайдуться інші документи що будуть вимагати довідки-довідки-довідки. Змінити ситуацію може тільки переформатування влади. Коли не люди будуть стояти в черзі до чиновника, а чиновник буде йти до людей. З старими кадрами це неможливо.

Простий приклад: Я багатодітний батько. Виробив посвідчення багатодітної сім'ї в міськвиконкомі. Для отримання пільг по сплаті комунальних платежів, за електроенергію, за телефон, плати за дитсадок дітям (на все знижка 50%) мусив брати довідки в ЖЕК про склад сім'ї в 5 (п'яти!!!) екземплярах. Хоча контори, ой - офіси, енерговузла, телефонної компанії, управління дошкільної освіти, комунгоспу знаходяться поверхом вище кабінету де мені видавали посвідчення багатодітного...

Розумієш як важко чиновникав сраку з крісла підняти?

Вспомни фильм "Рожденная революцией". Помнишь старого кадра уголовного сыска, дворянина Колычева, который оказал неоценимую помощь новой власти. Справились бы новоявленные "спецы" без его опыта и знаний?

Справились би.

Не святі горшки ліплять.

Стара заскорузла система намагається довести свою необхідність в тому числі і твоїми постами...

P.S. Дена, іди на йух :)

Посилання на коментар

Ги :lol:

Жирафочка мене вважає євреєм :D :D :D

трошки є

Систему не можливо змінити не змінивши людей що працювали в системі.

Чиновник завжди буде вимагати довідку про інвалідність поприте що до неї пришкандибає людина без ноги. І абсолютно до-лампочки видавати чергові циркуляри про зменшення бюрократії. В чиновників завжди знайдуться інші документи що будуть вимагати довідки-довідки-довідки. Змінити ситуацію може тільки переформатування влади. Коли не люди будуть стояти в черзі до чиновника, а чиновник буде йти до людей. З старими кадрами це неможливо.

Простий приклад: Я багатодітний батько. Виробив посвідчення багатодітної сім'ї в міськвиконкомі. Для отримання пільг по сплаті комунальних платежів, за електроенергію, за телефон, плати за дитсадок дітям (на все знижка 50%) мусив брати довідки в ЖЕК про склад сім'ї в 5 (п'яти!!!) екземплярах. Хоча контори, ой - офіси, енерговузла, телефонної компанії, управління дошкільної освіти, комунгоспу знаходяться поверхом вище кабінету де мені видавали посвідчення багатодітного...

Розумієш як важко чиновникав сраку з крісла підняти?

Справились би.

Не святі горшки ліплять.

Стара заскорузла система намагається довести свою необхідність в тому числі і твоїми постами...

не схопила зв'язку між своїм мисленням та утворенням СИСТЕМИ... ?

Е таке поняття: ментальність. У нашому випадку доречне як ніяке. Був такий анекдот про руського, або "совєцького", нема різниці.. - коли він сідає в карти грати поміж іноземців і запитується, чому їх не розкривають. Йому у відповідь : "ми на слово віримо".. И тоді він видає: " І тут мені карта як поперла!...

Се про те, що з нашим народом по-іншому неможливо тримати високий рівень чеснот та довіри.

Посилання на коментар

не схопила зв'язку між своїм мисленням та утворенням СИСТЕМИ... ?

Е таке поняття: ментальність. У нашому випадку доречне як ніяке. Був такий анекдот про руського, або "совєцького", нема різниці.. - коли він сідає в карти грати поміж іноземців і запитується, чому їх не розкривають. Йому у відповідь : "ми на слово віримо".. И тоді він видає: " І тут мені карта як поперла!...

Се про те, що з нашим народом по-іншому неможливо тримати високий рівень чеснот та довіри.

До чого тут ментальність?!

Прочитай про реформи в Грузії.

Вони вигнали своїх поліцейських і два місяці взагалі жили без правоохоронних органів.

Міністри молоді. Без досвіду службового росту (читай - без досвіду брати хабарі).

Ми можемо тільки заздрити грузинам

Посилання на коментар

Українець я.

Одружений.

Дружина мадярка. :)

та на здоровлячко)) хоч негритоска. Лишь бы не голосовала как ее супруг за бандита необразованного через пару лет))

Ментальность до того, что мы - не грузины. Мы разленились и распаскудились, благодаря интенсивному обрусению за много лет, оскотинились и не сможем уже начать с чистого листа. Нужна железная система контроля. Тем более наш народ привык везде искать путей обхода проблем. Молодые люди? Не смеши меня, пожалуйста... Приедь, посмотри на наш филиал юр/академии в центре. Какие там автомобили стоят, в какую цену бриллианты на ушах 20-летних девочек студенток, будущих правоведов, какие у них привычки и что они курят.. Это ты неудачный пример привел с молодыми кадрами на замену старых коррупционеров. Они не сумеют уже жить честно и по средствам. У меня предложений нет, я просто пытаюсь тебе глаза открыть.

Посилання на коментар

та на здоровлячко)) хоч негритоска. Лишь бы не голосовала как ее супруг за бандита необразованного через пару лет))

В ВР

Вона за УДАР

Я за ПР

Демократія в окремо взятій сім'ї :)

За бандита ми обоє не голосували і навряд проголосуємо

Ментальность до того, что мы - не грузины. Мы разленились и распаскудились, благодаря интенсивному обрусению за много лет, оскотинились и не сможем уже начать с чистого листа. Нужна железная система контроля. Тем более наш народ привык везде искать путей обхода проблем. Молодые люди? Не смеши меня, пожалуйста... Приедь, посмотри на наш филиал юр/академии в центре. Какие там автомобили стоят, в какую цену бриллианты на ушах 20-летних девочек студенток, будущих правоведов, какие у них привычки и что они курят.. Это ты неудачный пример привел с молодыми кадрами на замену старых коррупционеров. Они не сумеют уже жить честно и по средствам. У меня предложений нет, я просто пытаюсь тебе глаза открыть.

Золота молодь -не варіант.

Є в вишах і нормальні. Що в гуртожитках живуть чи на метро на пари приїздять...

Щоб "золоті" до влади не дорвались - потрібно старих пердунів повигонити. Розумієш?

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...