Перейти до змісту
Український політичний форум

Тема №5 Приватизация, оптимизация, а дальше?

Рекомендовані повідомлення

придумав собі казкових героїв і наліпив на них смайли.

слизняк!

Я теж тебе кохаю :)
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 840
  • Створена
  • Остання відповідь

Зараз населення України влаштовує існуючий стан речей. Якщо перестане влаштовувати будуть масові акції протесту. Дивись подіїї на миколаївщині - все зрозумієш.

P.S. Мою особисту думку ти знаєш: якщо тут буде некомфортно я звідси звалю.

Тобто, ти, великий, жирний осел, насрав посеред України велику купу - і як тільки тобі стане некомфортно з нею - ти звалиш?

А мені куди звалювати?

І не треба про населення - відповідай конкретно за себе - ти голосував за ПР - ти визнав їх своїми однодумцями - тепер відповідай за свої вчинки переді мною, яку такий стан речей не влаштовує, а не перед безликим населенням!!!

З.І. Я знаю що за ПР свідомо голосують тільки негідники - тому ти мене не здивував своєю відповіддю. Ти мені потрібен тільки для демонстрації тим, хто ще сумнівається.

Посилання на коментар

Для Бакули і Свена

Падаюча економіка не може давати більше грошей до бюджету. Отже, відбувається непереборний процес.

Депутат Сергій Терьохін таки правий - державний бюджет приречений на недовиконання.

Через те, що власних грошей не вистачає, уряд уже багато місяців витрачає гроші, які належать місцевим бюджетам.

Містам та селищам під різним "соусом" затримують виплати - то йде "обробка", то "неправильно склали документи", то "не встигли".

Активно ширяться чутки, що для отримання грошей, передбачених як рядок в бюджеті, треба їхати на поклін персонально до голови уряду Миколи Азарова.

Дійшло до того, що мери деяких міст йдуть у відставку. Їм просто немає що сказати бюджетникам, які місяцями не отримують зарплати.

Посилання на коментар

Ось деякі цитати місцевих очільників

"Любов Костюк, директор ЗОШ №51, Львів: "Щодня я розпочинаю день з того, що мені телефонують і кажуть, що відключать телефон, інтернет, в нас не вивозиться сміття кілька місяців".

У цій львівській школі на капітальний ремонт їдальні кілька років збирали спонсорські гроші. А витратити їх не можуть, каже директорка, бо Держказначейство виплати затримує вже місяць.

Любов Костюк, директор ЗОШ №51, Львів: "У нас на наших рахунках є 69 тисяч. Зареєстровано платіжних доручень на 55 тисяч, і вони стоять. А нам ще потрібні парти, дошки".

Олександр Лук'янченко, голова Донецької міськради: "Касается материальной помощи гражданам на лечение - 215 тысяч. Они, к сожалению, не проведены".

Віктор Анушкевичус, міський голова Івано-Франківська: "Ремонтні роботи не ведуться, загрозливою є ситуація щодо інших комунальних підприємств".

Тобто, як видно з виділеного червоним - вони залізли вже в скриньку для пожертв - це остання точка морального потворства, яке демонструє влада.

Бакула і Свен - ви відповідальні за їх вчинки!

Посилання на коментар

Як зазначив один з депутатів, Верховною радою гуляє інша, жахлива "цифірь". Начебто уряд недофінансував видатків на 33 млрд грн! На думку депутата, це справжній дефолт уряду.

Останні тижні на засідання Кабміну регулярно вносяться проекти постанов щодо перекидання грошей всередині бюджету. Умовно, мали побудувати школу у Криму - замість неї відремонтуємо лікарню. Таких прикладів безліч.

Отже, грошей в уряду нема. Ось чому так наполегливо він намагається "протягнути" законопроекти з запровадження фінансових векселів. Це хоча б якийсь шанс розрахуватися за боргами держави.

І нехай на цьому зароблять структури, близькі до групи першого віце-прем'єра, "найкращого центрального банкіра Східної Європи" Сергія Арбузова.

Ось чому уряд хоче масово надавати державні гарантії. Цей механізм означає, що гроші можна буде взяти в банках під обіцянку, що коли-небудь їх поверне державний бюджет. Колись, коли з'являться гроші.

Більше ніхто не згадує про програму реформ Віктора Януковича чи програму "активізації економіки" того ж Арбузова. Навіщо, коли вони системно не виконуються? Яка вже тут "активізація", якщо нема чим платити зарплати вчителям?

Посилання на коментар

На цьому тлі витрачаються сотні мільярдів на корупційні державні закупівлі. На користь представників "Сім'ї" йдуть мільярди вугільних дотацій, а віце-прем'єр Юрій Бойко роздає податкові пільги олігархам.

Але місцевим бюджетам кажуть, що "грошей нема".

Посилання на коментар

Тобто, ти, великий, жирний осел, насрав посеред України велику купу - і як тільки тобі стане некомфортно з нею - ти звалиш?[

А мені куди звалювати?

І не треба про населення - відповідай конкретно за себе - ти голосував за ПР - ти визнав їх своїми однодумцями - тепер відповідай за свої вчинки переді мною, яку такий стан речей не влаштовує, а не перед безликим населенням!!!

З.І. Я знаю що за ПР свідомо голосують тільки негідники - тому ти мене не здивував своєю відповіддю. Ти мені потрібен тільки для демонстрації тим, хто ще сумнівається.

Взагалі кожен відповідає тільки за себе.

Мені зараз тут добре. Тому виїзжати чи протестувати я не маю наміру.

Якщо комусь не добре нехай бере в руки транспаранти чи каміння і виходить на вулицю (див. події в Туреччині), або купує квиток в один кінець в будь-яку країну планети.

Досить нити що в нас все погано. Окрім ниття нічого немає. Значить не все погано в Україні.

P.S. А ти мені потрібна для демонстрації вашої неспроможності діяти

Посилання на коментар

Взагалі кожен відповідає тільки за себе.

Мені зараз тут добре. Тому виїзжати чи протестувати я не маю наміру.

Якщо комусь не добре нехай бере в руки транспаранти чи каміння і виходить на вулицю (див. події в Туреччині), або купує квиток в один кінець в будь-яку країну планети.

Досить нити що в нас все погано. Окрім ниття нічого немає. Значить не все погано в Україні.

P.S. А ти мені потрібна для демонстрації вашої неспроможності діяти

Нити?!!!

Нив ти, коли плакав через свої сто гривень до зарплати, і щоб їх отримувати, віддався бандюкам.

Запитай кого хочеш - як про таких як ти кажуть. Я вже свою думку про тебе висловила.

А проти того, що я написала - твої заперечення у вигляді: мені зараз тут добре - не канають, бо треба бути повним ідіотом, щоб не передбачити результатів регулярного срання собі під ноги. Загиджу і піду на інше місце - логіка свині, а не людини.

Посилання на коментар

Комісари/замполіти - це взагалі абсурд радянського війська.

Командир підрозділу мав погоджувати свої дії з комісаром. І комісар мав право відмінити наказ командира. Тобто порушувався головний військовий принцип: один підрозділ - один командир (принцип єдиноначалля).

сталин всё время боялся военного переворота и не доверял армии

даже в самые критические зимние бои 41-42 года почти половина вооружённых сил была дислоцирована глубоко в тылу на случай антисталинских бунтов

короме того существовали внутренние войска, войска нквд и смчм

и всё это имело одну задачу - подавление бунтов в частях буде те возникнут

комисары выполняли ту же роль - уничтожали в армии всё что могло независимо мыслить

в результате в армии оставались только моральные уроды приспособленцы типа майора

воевать такая армия не могла

кстати вот интересный ролик - очень рекомендую посмотреть

_http://www.youtube.com/watch?v=XrwyN7220YM

Посилання на коментар

сталин всё время боялся военного переворота и не доверял армии

даже в самые критические зимние бои 41-42 года почти половина вооружённых сил была дислоцирована глубоко в тылу на случай антисталинских бунтов

короме того существовали внутренние войска, войска нквд и смчм

и всё это имело одну задачу - подавление бунтов в частях буде те возникнут

комисары выполняли ту же роль - уничтожали в армии всё что могло независимо мыслить

в результате в армии оставались только моральные уроды приспособленцы типа майора

воевать такая армия не могла

:lol: Спілкуючись з офіцерами, я також дійшов висновку що думати вони не вміють :lol: :lol: :lol:

кстати вот интересный ролик - очень рекомендую посмотреть

_http://www.youtube.com/watch?v=XrwyN7220YM

Стандартна агітка.

Таких багато і про російський і про американський спецназ і про французьський іноземний легіон...

Посилання на коментар

:lol: Спілкуючись з офіцерами, я також дійшов висновку що думати вони не вміють :lol: :lol: :lol:

Стандартна агітка.

Таких багато і про російський і про американський спецназ і про французьський іноземний легіон...

ну что агитка - понятно

но ты вооружение заценил? да и про операции которые проводились - там факты вовсе не агиточные

Посилання на коментар

ну что агитка - понятно

но ты вооружение заценил? да и про операции которые проводились - там факты вовсе не агиточные

Я не служив.

Про зброю можу судити лише як сторонній спостерігач і інженер: вигляд ваша зброя має не поганий. Цікаво як вона переносить потрапляння піску в рухомі частини? Водойм у вас не багато, тому питання про потрапляння води і муляки трошки недоречне... І чи дружить вона з морською водою?

Посилання на коментар

Я до росіянців ставлюсь симпатією.

Хохлів не люблю.

Свен, Вы не находите несоответствия в Ваших словах и оценках:

Свен: "Я до росіянців ставлюсь симпатією"

Рабинович: "не все идиоты русские но все русские...(идиоты)"

Свен: "Рабіновича я поважаю за тверезість мислення, широкий кругозір і здатність вести змістовні діалоги"

Это примерно звучит так, как если бы:

Свен: "Я с симпатией отношусь к своей девушке"

Прохожий: " Эта девушка идиотка"

Свен: " Я уважаю этого прохожего за трезвость ума, широкий кругозор и умение вести содержательные диалоги"

Интересно было бы понаблюдать за реакцией этой девушки, присутствующей при разговоре.

Посилання на коментар

Свен, Вы не находите несоответствия в Ваших словах и оценках:

Свен: "Я до росіянців ставлюсь симпатією"

Рабинович: "не все идиоты русские но все русские...(идиоты)"

Свен: "Рабіновича я поважаю за тверезість мислення, широкий кругозір і здатність вести змістовні діалоги"

Рабинович не любить росіян. Це його право.

Я з ним на тему росіян не полемізую.

Що не так?

Посилання на коментар

Рабинович не любить росіян. Це його право.

Я з ним на тему росіян не полемізую.

Що не так?

Милая, прохожий считает тебя идиоткой. Это его право. Я с ним на эту тему не полемізую. Що не так? Мороженого хочешь?

Посилання на коментар

Милая, прохожий считает тебя идиоткой. Это его право. Я с ним на эту тему не полемізую. Що не так? Мороженого хочешь?

Тобто росіяни настільки беззахисні, що потребують мого захисту від Рабиновича? )))
Посилання на коментар

Леон, а чому ти не полемізуєш з черчем, який вважає українців - непотребом?

І чому у вас, русскіх, таке хворобливе самолюбство - невже вас усі повинні любити?

Навіть Бога не всі люблять, тоді чому всі повинні любити мене? (Р. Рональдо)

Посилання на коментар

Леон, а чому ти не полемізуєш з черчем, який вважає українців - непотребом?

І чому у вас, русскіх, таке хворобливе самолюбство - невже вас усі повинні любити?

Навіть Бога не всі люблять, тоді чому всі повинні любити мене? (Р. Рональдо)

Разве речь о любви? Это американцев все должны любить, а русские, по моему, равно как и украинцы к этому относятся спокойно. Речь идет о простом человеческом отношении. Если бы какой то Рабинович называл украинцев или евреев, или арабов, или любой другой народ идиотами я бы поступал точно так же, как поступаю сейчас, тем более, что для меня, как и для большинства русских людей, украинцы и русские по сути один народ.

Посилання на коментар

Разве речь о любви? Это американцев все должны любить, а русские, по моему, равно как и украинцы к этому относятся спокойно. Речь идет о простом человеческом отношении. Если бы какой то Рабинович называл украинцев или евреев, или арабов, или любой другой народ идиотами я бы поступал точно так же, как поступаю сейчас, тем более, что для меня, как и для большинства русских людей, украинцы и русские по сути один народ.

Русские и Украинцы это один народ, украинцы решили стать другими у них если честно плохо получается, но они должны это сделать.
Посилання на коментар

Русские и Украинцы это один народ, украинцы решили стать другими у них если честно плохо получается, но они должны это сделать.

Кому должны?
Посилання на коментар

Кому должны?

Ну я же это так риторически))я думаю что вы должны делать, то что должно... а что из этого получитсчя? я скажу как вижу сильная , умная, христианская держава. В Донецкий политех очередь тех кто хочет получить хорошее техническое образование,в Киевский университет очередь тех кто хочет стать гуманитарием мирового уровня, что бы стать кандидатом на нобелевку надо стажироваться, добро пожаловать к нам))
Посилання на коментар

Ну я же это так риторически))я думаю что вы должны делать, то что должно... а что из этого получитсчя? я скажу как вижу сильная , умная, христианская держава. В Донецкий политех очередь тех кто хочет получить хорошее техническое образование,в Киевский университет очередь тех кто хочет стать гуманитарием мирового уровня, что бы стать кандидатом на нобелевку надо стажироваться, добро пожаловать к нам))

Много букф :lol: Ответе не последовало.Получилась как у Партоса-дерусь потому что дерусь.
Посилання на коментар

Много букф :lol: Ответе не последовало.Получилась как у Партоса-дерусь потому что дерусь.

угу я не могу за вас да и не хочу быть вашим пророком, я критикую то что мне не нравится если бы у меня была возможность))) я не пытаюсь вас научить я по возможности читаю историю))), а в ней я читаю что московские цари платили дань , данникам османов. а еще я читаю было такое Сечь котрая влегкую рвала и Турок и Персов, но получала и хлеба и зелье огненное от царя московского))) выот такая бля диалектика(((
Посилання на коментар

угу я не могу за вас да и не хочу быть вашим пророком, я критикую то что мне не нравится если бы у меня была возможность))) я не пытаюсь вас научить я по возможности читаю историю))), а в ней я читаю что московские цари платили дань , данникам османов. а еще я читаю было такое Сечь котрая влегкую рвала и Турок и Персов, но получала и хлеба и зелье огненное от царя московского))) выот такая бля диалектика(((

Какие в задницу персы и османы? Когда не чего ответить то шароварами мазепы трясут то рюриковыми. СССР всех причесал под одну гребенку.Плохо или хорошо, но это факт. Украина станет отличной от россии не потому что так кто то хочет, а в силу объективных причин.Только это будут отличия незначительные.
Посилання на коментар

Какие в задницу персы и османы? Когда не чего ответить то шароварами мазепы трясут то рюриковыми. СССР всех причесал под одну гребенку.Плохо или хорошо, но это факт. Украина станет отличной от россии не потому что так кто то хочет, а в силу объективных причин.Только это будут отличия незначительные.

Можно пару ворпросов? я так понимаю ты Украину любишь и понимаешь, что украина с 45 мл населения сегодня это корм а таже Германия с с 35 мл христианского населения это хишник? И как сделать так, чтобы украина стала не шакалом табаки, а сильным но худым снежным барсом?
Посилання на коментар

Можно пару ворпросов? я так понимаю ты Украину любишь и понимаешь, что украина с 45 мл населения сегодня это корм а таже Германия с с 35 мл христианского населения это хишник? И как сделать так, чтобы украина стала не шакалом табаки, а сильным но худым снежным барсом?

Внедрить ценности христианские. И продавать условия для жизни. Как говорят японцы,богатый не тот, кто все имеет а тот, кто не в чем не нуждается.
Посилання на коментар

Внедрить ценности христианские. И продавать условия для жизни. Как говорят японцы,богатый не тот, кто все имеет а тот, кто не в чем не нуждается.

Можно мне ругатьси?
Посилання на коментар

Валяй! Эмоциональность это хорошая черта.

ладно поругаюсь коротко, когдато хохлы были умноц нацией, бля многие поеоления казаков положили чтобы вы делали ракеты, а вы нация шнырец)))))
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...