Гість Rakot Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Здравствуйте, Украинцы!Хочу обратится в первую очередь к молодеже Украины, в большей степене студентам - выпускникам. Надеюсь, что есть такие, кому небезразлична дальнейщая судьба Украины. Цель создания партии - это объективный взгляд на дальнейшее развитие Украины. На данный момент правящие должности занимают люди советских времён, и стрых устоев. Хочу ещё заметить, что при развале СССР, правительство и те кто "управлял" страной, не сильно задумыавались, о дальнейщем благополучном развитии и о будуйщих поколениях, а приоретет был в личном обогащении, и вот результат на лицо. Моя цель - объеденение выпускников вузов и уже закочивших студентов, которые понимают положение Украины на данный момент и имееют мысли по поводу выхода из кризиса. Первые шаги - поиск единомышленников. И так хотелось бы услышать мнение самих молодых людей по этому поводу, и конечно общее мнение! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
BerBer1914 Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Здравствуйте, Украинцы!Хочу обратится в первую очередь к молодеже Украины, в большей степене студентам - выпускникам. Надеюсь, что есть такие, кому небезразлична дальнейщая судьба Украины. Цель создания партии - это объективный взгляд на дальнейшее развитие Украины. На данный момент правящие должности занимают люди советских времён, и стрых устоев. Хочу ещё заметить, что при развале СССР, правительство и те кто "управлял" страной, не сильно задумыавались, о дальнейщем благополучном развитии и о будуйщих поколениях, а приоретет был в личном обогащении, и вот результат на лицо. Моя цель - объеденение выпускников вузов и уже закочивших студентов, которые понимают положение Украины на данный момент и имееют мысли по поводу выхода из кризиса. Первые шаги - поиск единомышленников. И так хотелось бы услышать мнение самих молодых людей по этому поводу, и конечно общее мнение! Привет))) я тебя поддерживаю хоть и живу не в Украине))). Но не думаю,что у тебя получится, кроме объединится нужна идея, спасение Украины врядли проканает, надо чтонить другое и чтобы цепляло)))( извини что немного цинично) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Rakot Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 BerBer1914, спасибо за критику, это помогает трезво оценивать силы.)) Насчёт идеи ты имеешь ввиду какие либо конкретные действия, благодаря которым возможно развитие? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 А я уверен, что Rakot сделал правильно, что не стал описывать подробно свою идею. В-первых, большие тексты никтьо не читает. Во-вторых, идеологию нужно вырабатывать сообща, то есть, коллективно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 А я уверен, что Rakot сделал правильно, что не стал описывать подробно свою идею. В-первых, большие тексты никтьо не читает. Во-вторых, идеологию нужно вырабатывать сообща, то есть, коллективно. и в третьих что бы что то выработать надо в этом разбираться а ни ты ни стартопик в этом ни в зуб ногой кроме того - то что может увлечь - никакого отношения к улучшению жизни не имеет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Rakot Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Хотелось бы уточнить, что изначально моя идея - это объеденение молодых людей Украины, т.к. пока молоды нужно направлять свои силы в изменение устоявщегося порядка. Не сидеть и не жадть пока наши власти приготовять нам "светлое" будуйщие, а начинать действовать самим! вот поэтому первый шаг, как я уже говорил, это поиск единомышленников. Это первый форум где я, так сказать, опубликовал свою идею, ведь начаниется с малого! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Хотелось бы уточнить, что изначально моя идея - это объеденение молодых людей Украины, т.к. пока молоды нудно направлять свои силы в изменение устоявщегося порядка. Не сидеть и не жадть пока наши власти приготовять нам "светлое" будуйщие, а начинать действовать самим! вот поэтому первый шаг, как я уже говорил, это поиск единомышленников. Это первый форум где я, так сказать, опубликовал свою идею, ведь начаниется с малого!а кого на кого менять то? шило на швайку с малого говоришь ... что бы организоваться нужен как минимум лидер за которым люди пойдут - вот как по твоему какие качества должны быть у лидера - и какие из этих качеств есть у тебя Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Хотелось бы уточнить, что изначально моя идея - это объеденение молодых людей Украины, т.к. пока молоды нудно направлять свои силы в изменение устоявщегося порядка. Не сидеть и не жадть пока наши власти приготовять нам "светлое" будуйщие, а начинать действовать самим! вот поэтому первый шаг, как я уже говорил, это поиск единомышленников. Это первый форум где я, так сказать, опубликовал свою идею, ведь начаниется с малого!Считайте, что первого единомышленника вы уже нашли.Вот только вопрос, надолго ли вас хватит??? На этом форуме пасквилянтов и кликуш – пруд пруди! Они вас так обильно оросят своим дерьмом, что вам мало не покажется. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Считайте, что первого единомышленника вы уже нашли. Вот только вопрос, надолго ли вас хватит??? На этом форуме пасквилянтов и кликуш – пруд пруди! Они вас так обильно оросят своим дерьмом, что вам мало не покажется. и это только детские забавы по сравнению с тем что вас ожидает в дальнейшем Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 а кого на кого менять то? шило на швайку с малого говоришь ... что бы организоваться нужен как минимум лидер за которым люди пойдут - вот как по твоему какие качества должны быть у лидера - и какие из этих качеств есть у тебя Лідера малувато. За лідером люди підуть, а потім, через рік-два чи п'ять-сім той лідер помре чи його посадять і все - пшик. Для нової партії потрібні не тільки лідери але й ідеї, так би мовити теоретичне підгрунття. А ось для теоретичного підгрунття потрібні розумні люди - такі собі філософи, мислителі, свого роду романтики які закладуть генеральну лінію розвитку партії. І в такому випадку не матиме значення прізвище лідера, його здоров'я чи його кримінальне переслідування. Ідея і партія житимуть довго і матимуть неабиякі шанси. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Лідера малувато. За лідером люди підуть, а потім, через рік-два чи п'ять-сім той лідер помре чи його посадять і все - пшик. Для нової партії потрібні не тільки лідери але й ідеї, так би мовити теоретичне підгрунття. А ось для теоретичного підгрунття потрібні розумні люди - такі собі філософи, мислителі, свого роду романтики які закладуть генеральну лінію розвитку партії. І в такому випадку не матиме значення прізвище лідера, його здоров'я чи його кримінальне переслідування. Ідея і партія житимуть довго і матимуть неабиякі шанси. Шановний Sven.А якщо зараз, тобто в даний момент, нема такого харизматичного лідера??? Ну, нема! Так, що, народна партія не можлива? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Шановний Sven. А якщо зараз, тобто в даний момент, нема такого харизматичного лідера??? Ну, нема! Так, що, народна партія не можлива? За приклад КПУСимоненко не страждає надмірною харизмою, моральний стан теж залишає бажати кращого, але ж партія існує і не погано існує. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 За приклад КПУ Симоненко не страждає надмірною харизмою, моральний стан теж залишає бажати кращого, але ж партія існує і не погано існує. Ну, причём здесь КПУ???Это тоже олигархическая партия. В ней много лидеров, и почти нет рядовых. Разве эта партия представляет интересы народа? Ведь, в данном случае, мы говорим о истинно народной партии. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Ну, причём здесь КПУ??? Это тоже олигархическая партия. В ней много лидеров, и почти нет рядовых. Разве эта партия представляет интересы народа? Ведь, в данном случае, мы говорим о истинно народной партии. Істинно народна партія кажеш?Задумайся на хвилинку - а що власне потрібно народу? P.S. А КПУ я в приклад привів як партію без широкої підтримки але з міцним фундаментом. P.P.S. І ще питання на засипку - куди поділись партії з масовою підтримкою але без базових основ? (СДПУ(о), Єдина Україна, Наша Україна...) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Істинно народна партія кажеш? Задумайся на хвилинку - а що власне потрібно народу? P.S. А КПУ я в приклад привів як партію без широкої підтримки але з міцним фундаментом. P.P.S. І ще питання на засипку - куди поділись партії з масовою підтримкою але без базових основ? (СДПУ(о), Єдина Україна, Наша Україна...) Ну, дійсно, ти правий!!!Усі ці партії теж олігархічні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 І ще питання на засипку Чому в Україні партії які мають непогану теоретичну основу, туляться в другому десятку популярності? (я маю на увазі Соціалістичну партію, Партію зелених, Ліберальну партію...) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 І ще питання на засипку Чому в Україні партії які мають непогану теоретичну основу, туляться в другому десятку популярності? (я маю на увазі Соціалістичну партію, Партію зелених, Ліберальну партію...) Ну, знову ж таки – це олігархічні партії.До чого ж тут ідеологічна основа??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Ну, знову ж таки – це олігархічні партії. До чого ж тут ідеологічна основа??? А до того, що в сучасних українських парламентських політпартій немає основи. ПР, Батьківщина, Удар - це ситуативні партії. Їхнє існування базується на лідерах і в разі зміни (смерті, посадки) лідера партіїї перетворюються на повітря. Я умисне в цей список не включив КПУ і Свободу. У них є основа... А партії на шкалт Соціалістичної, пардон, просрали свою базу зробивши ставку на лідерів. Результат маємо змогу спостерігати. B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 І ще питання на засипку Чому в Україні партії які мають непогану теоретичну основу, туляться в другому десятку популярності? (я маю на увазі Соціалістичну партію, Партію зелених, Ліберальну партію...) Ані Зелені, ані ліберали теорію не справдовують (в поточному застосуванні). Соціалісти, навпаки, - популярні, і неабияк! А ось основи - геть ма. Їх теорія застаріла. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Бакула Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Шановні Sven та Зима. Чим будь-яка народна партія відрізняється від олігархічних? Тільки одним чинником. В народній партії багато "рядових", але мало "генералів". "Рядові" обирають для себе "генералів". В олігархічних партіях усе навпаки. "Генерали" платять "рядовим", щоб ті голосували за них. Ось і все. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Шановні Sven та Зима. Чим будь-яка народна партія відрізняється від олігархічних? Тільки одним чинником. В народній партії багато "рядових", але мало "генералів". "Рядові" обирають для себе "генералів". В олігархічних партіях усе навпаки. "Генерали" платять "рядовим", щоб ті голосували за них. Ось і все. Все партии говорят, что они сделают и ни одна не сказала как она это будет делать, значит ничего они не сделают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Шановні Sven та Зима. Чим будь-яка народна партія відрізняється від олігархічних? Тільки одним чинником. В народній партії багато "рядових", але мало "генералів". "Рядові" обирають для себе "генералів". В олігархічних партіях усе навпаки. "Генерали" платять "рядовим", щоб ті голосували за них. Ось і все. Дуже наївна думка, пане Бакула.Насправді абсолютна більшість населення ніколи не була і ніколи не буде членом будь якої партії. Просто не хоче бруднитись - і народ тричі має рацію. А та мізерна частина що вступають в партії намагаються або зробити політичну кар'єру, або тупо заробляють грошенята. Вибір електорату базується на актуальності програми тої чи іншої партії і в маленькій степені на згоді з її ідеогогією. Так що Ваша думка про "народність" будь якої партії не витримує критики. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Дуже наївна думка, пане Бакула. Насправді абсолютна більшість населення ніколи не була і ніколи не буде членом будь якої партії. Просто не хоче бруднитись - і народ тричі має рацію. А та мізерна частина що вступають в партії намагаються або зробити політичну кар'єру, або тупо заробляють грошенята. Вибір електорату базується на актуальності програми тої чи іншої партії і в маленькій степені на згоді з її ідеогогією. Так що Ваша думка про "народність" будь якої партії не витримує критики. а работать не пробовали. Или вы думаете за вас кто то будет это делать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 а работать не пробовали. Или вы думаете за вас кто то будет это делать.ух ты и это говорит английский бомжара Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 да работать оне не хотят Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 да работать оне не хотятпоэтому ты и свалил? разрушать загнивающий капитализм паразитируя на нём ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 лишь бы на форуме хайль гитлер покричать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 лишь бы на форуме хайль гитлер покричать.что, немцев не любишь? А главным быть любишь...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 что, немцев не любишь? А главным быть любишь......фашистов, немцы их сами не любят.Зачем всех немцев обидел, не красиво. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 фашистов, немцы их сами не любят.Зачем всех немцев обидел, не красиво.не слушай больше такой чепухи! Скажу тебе по секрету, все нынешние немцы- потомки фашистов! Их дети и внуки. Из 100 немецких семей -одна, в которой какой-то родственник не воевал на стороне Германии. Да-да. И не спорь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.