Гість Rakot Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 Здравствуйте, Украинцы!Хочу обратится в первую очередь к молодеже Украины, в большей степене студентам - выпускникам. Надеюсь, что есть такие, кому небезразлична дальнейщая судьба Украины. Цель создания партии - это объективный взгляд на дальнейшее развитие Украины. На данный момент правящие должности занимают люди советских времён, и стрых устоев. Хочу ещё заметить, что при развале СССР, правительство и те кто "управлял" страной, не сильно задумыавались, о дальнейщем благополучном развитии и о будуйщих поколениях, а приоретет был в личном обогащении, и вот результат на лицо. Моя цель - объеденение выпускников вузов и уже закочивших студентов, которые понимают положение Украины на данный момент и имееют мысли по поводу выхода из кризиса. Первые шаги - поиск единомышленников. И так хотелось бы услышать мнение самих молодых людей по этому поводу, и конечно общее мнение!
BerBer1914 Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 Здравствуйте, Украинцы!Хочу обратится в первую очередь к молодеже Украины, в большей степене студентам - выпускникам. Надеюсь, что есть такие, кому небезразлична дальнейщая судьба Украины. Цель создания партии - это объективный взгляд на дальнейшее развитие Украины. На данный момент правящие должности занимают люди советских времён, и стрых устоев. Хочу ещё заметить, что при развале СССР, правительство и те кто "управлял" страной, не сильно задумыавались, о дальнейщем благополучном развитии и о будуйщих поколениях, а приоретет был в личном обогащении, и вот результат на лицо. Моя цель - объеденение выпускников вузов и уже закочивших студентов, которые понимают положение Украины на данный момент и имееют мысли по поводу выхода из кризиса. Первые шаги - поиск единомышленников. И так хотелось бы услышать мнение самих молодых людей по этому поводу, и конечно общее мнение! Привет))) я тебя поддерживаю хоть и живу не в Украине))). Но не думаю,что у тебя получится, кроме объединится нужна идея, спасение Украины врядли проканает, надо чтонить другое и чтобы цепляло)))( извини что немного цинично)
Гість Rakot Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 BerBer1914, спасибо за критику, это помогает трезво оценивать силы.)) Насчёт идеи ты имеешь ввиду какие либо конкретные действия, благодаря которым возможно развитие?
Гість Бакула Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 А я уверен, что Rakot сделал правильно, что не стал описывать подробно свою идею. В-первых, большие тексты никтьо не читает. Во-вторых, идеологию нужно вырабатывать сообща, то есть, коллективно.
рабинович Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 А я уверен, что Rakot сделал правильно, что не стал описывать подробно свою идею. В-первых, большие тексты никтьо не читает. Во-вторых, идеологию нужно вырабатывать сообща, то есть, коллективно. и в третьих что бы что то выработать надо в этом разбираться а ни ты ни стартопик в этом ни в зуб ногой кроме того - то что может увлечь - никакого отношения к улучшению жизни не имеет
Гість Rakot Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 Хотелось бы уточнить, что изначально моя идея - это объеденение молодых людей Украины, т.к. пока молоды нужно направлять свои силы в изменение устоявщегося порядка. Не сидеть и не жадть пока наши власти приготовять нам "светлое" будуйщие, а начинать действовать самим! вот поэтому первый шаг, как я уже говорил, это поиск единомышленников. Это первый форум где я, так сказать, опубликовал свою идею, ведь начаниется с малого!
рабинович Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 Хотелось бы уточнить, что изначально моя идея - это объеденение молодых людей Украины, т.к. пока молоды нудно направлять свои силы в изменение устоявщегося порядка. Не сидеть и не жадть пока наши власти приготовять нам "светлое" будуйщие, а начинать действовать самим! вот поэтому первый шаг, как я уже говорил, это поиск единомышленников. Это первый форум где я, так сказать, опубликовал свою идею, ведь начаниется с малого!а кого на кого менять то? шило на швайку с малого говоришь ... что бы организоваться нужен как минимум лидер за которым люди пойдут - вот как по твоему какие качества должны быть у лидера - и какие из этих качеств есть у тебя
Гість Бакула Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 Хотелось бы уточнить, что изначально моя идея - это объеденение молодых людей Украины, т.к. пока молоды нудно направлять свои силы в изменение устоявщегося порядка. Не сидеть и не жадть пока наши власти приготовять нам "светлое" будуйщие, а начинать действовать самим! вот поэтому первый шаг, как я уже говорил, это поиск единомышленников. Это первый форум где я, так сказать, опубликовал свою идею, ведь начаниется с малого!Считайте, что первого единомышленника вы уже нашли.Вот только вопрос, надолго ли вас хватит??? На этом форуме пасквилянтов и кликуш – пруд пруди! Они вас так обильно оросят своим дерьмом, что вам мало не покажется.
рабинович Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 Считайте, что первого единомышленника вы уже нашли. Вот только вопрос, надолго ли вас хватит??? На этом форуме пасквилянтов и кликуш – пруд пруди! Они вас так обильно оросят своим дерьмом, что вам мало не покажется. и это только детские забавы по сравнению с тем что вас ожидает в дальнейшем
Sven Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 а кого на кого менять то? шило на швайку с малого говоришь ... что бы организоваться нужен как минимум лидер за которым люди пойдут - вот как по твоему какие качества должны быть у лидера - и какие из этих качеств есть у тебя Лідера малувато. За лідером люди підуть, а потім, через рік-два чи п'ять-сім той лідер помре чи його посадять і все - пшик. Для нової партії потрібні не тільки лідери але й ідеї, так би мовити теоретичне підгрунття. А ось для теоретичного підгрунття потрібні розумні люди - такі собі філософи, мислителі, свого роду романтики які закладуть генеральну лінію розвитку партії. І в такому випадку не матиме значення прізвище лідера, його здоров'я чи його кримінальне переслідування. Ідея і партія житимуть довго і матимуть неабиякі шанси.
Гість Бакула Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 Лідера малувато. За лідером люди підуть, а потім, через рік-два чи п'ять-сім той лідер помре чи його посадять і все - пшик. Для нової партії потрібні не тільки лідери але й ідеї, так би мовити теоретичне підгрунття. А ось для теоретичного підгрунття потрібні розумні люди - такі собі філософи, мислителі, свого роду романтики які закладуть генеральну лінію розвитку партії. І в такому випадку не матиме значення прізвище лідера, його здоров'я чи його кримінальне переслідування. Ідея і партія житимуть довго і матимуть неабиякі шанси. Шановний Sven.А якщо зараз, тобто в даний момент, нема такого харизматичного лідера??? Ну, нема! Так, що, народна партія не можлива?
Sven Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 Шановний Sven. А якщо зараз, тобто в даний момент, нема такого харизматичного лідера??? Ну, нема! Так, що, народна партія не можлива? За приклад КПУСимоненко не страждає надмірною харизмою, моральний стан теж залишає бажати кращого, але ж партія існує і не погано існує.
Гість Бакула Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 За приклад КПУ Симоненко не страждає надмірною харизмою, моральний стан теж залишає бажати кращого, але ж партія існує і не погано існує. Ну, причём здесь КПУ???Это тоже олигархическая партия. В ней много лидеров, и почти нет рядовых. Разве эта партия представляет интересы народа? Ведь, в данном случае, мы говорим о истинно народной партии.
Sven Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 Ну, причём здесь КПУ??? Это тоже олигархическая партия. В ней много лидеров, и почти нет рядовых. Разве эта партия представляет интересы народа? Ведь, в данном случае, мы говорим о истинно народной партии. Істинно народна партія кажеш?Задумайся на хвилинку - а що власне потрібно народу? P.S. А КПУ я в приклад привів як партію без широкої підтримки але з міцним фундаментом. P.P.S. І ще питання на засипку - куди поділись партії з масовою підтримкою але без базових основ? (СДПУ(о), Єдина Україна, Наша Україна...)
Гість Бакула Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 Істинно народна партія кажеш? Задумайся на хвилинку - а що власне потрібно народу? P.S. А КПУ я в приклад привів як партію без широкої підтримки але з міцним фундаментом. P.P.S. І ще питання на засипку - куди поділись партії з масовою підтримкою але без базових основ? (СДПУ(о), Єдина Україна, Наша Україна...) Ну, дійсно, ти правий!!!Усі ці партії теж олігархічні.
Sven Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 І ще питання на засипку Чому в Україні партії які мають непогану теоретичну основу, туляться в другому десятку популярності? (я маю на увазі Соціалістичну партію, Партію зелених, Ліберальну партію...)
Гість Бакула Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 І ще питання на засипку Чому в Україні партії які мають непогану теоретичну основу, туляться в другому десятку популярності? (я маю на увазі Соціалістичну партію, Партію зелених, Ліберальну партію...) Ну, знову ж таки – це олігархічні партії.До чого ж тут ідеологічна основа???
Sven Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 Ну, знову ж таки – це олігархічні партії. До чого ж тут ідеологічна основа??? А до того, що в сучасних українських парламентських політпартій немає основи. ПР, Батьківщина, Удар - це ситуативні партії. Їхнє існування базується на лідерах і в разі зміни (смерті, посадки) лідера партіїї перетворюються на повітря. Я умисне в цей список не включив КПУ і Свободу. У них є основа... А партії на шкалт Соціалістичної, пардон, просрали свою базу зробивши ставку на лідерів. Результат маємо змогу спостерігати. B)
Гість Зима Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 І ще питання на засипку Чому в Україні партії які мають непогану теоретичну основу, туляться в другому десятку популярності? (я маю на увазі Соціалістичну партію, Партію зелених, Ліберальну партію...) Ані Зелені, ані ліберали теорію не справдовують (в поточному застосуванні). Соціалісти, навпаки, - популярні, і неабияк! А ось основи - геть ма. Їх теорія застаріла.
Гість Бакула Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 Шановні Sven та Зима. Чим будь-яка народна партія відрізняється від олігархічних? Тільки одним чинником. В народній партії багато "рядових", але мало "генералів". "Рядові" обирають для себе "генералів". В олігархічних партіях усе навпаки. "Генерали" платять "рядовим", щоб ті голосували за них. Ось і все.
Churchill Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 Шановні Sven та Зима. Чим будь-яка народна партія відрізняється від олігархічних? Тільки одним чинником. В народній партії багато "рядових", але мало "генералів". "Рядові" обирають для себе "генералів". В олігархічних партіях усе навпаки. "Генерали" платять "рядовим", щоб ті голосували за них. Ось і все. Все партии говорят, что они сделают и ни одна не сказала как она это будет делать, значит ничего они не сделают.
Sven Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 Шановні Sven та Зима. Чим будь-яка народна партія відрізняється від олігархічних? Тільки одним чинником. В народній партії багато "рядових", але мало "генералів". "Рядові" обирають для себе "генералів". В олігархічних партіях усе навпаки. "Генерали" платять "рядовим", щоб ті голосували за них. Ось і все. Дуже наївна думка, пане Бакула.Насправді абсолютна більшість населення ніколи не була і ніколи не буде членом будь якої партії. Просто не хоче бруднитись - і народ тричі має рацію. А та мізерна частина що вступають в партії намагаються або зробити політичну кар'єру, або тупо заробляють грошенята. Вибір електорату базується на актуальності програми тої чи іншої партії і в маленькій степені на згоді з її ідеогогією. Так що Ваша думка про "народність" будь якої партії не витримує критики.
Churchill Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 Дуже наївна думка, пане Бакула. Насправді абсолютна більшість населення ніколи не була і ніколи не буде членом будь якої партії. Просто не хоче бруднитись - і народ тричі має рацію. А та мізерна частина що вступають в партії намагаються або зробити політичну кар'єру, або тупо заробляють грошенята. Вибір електорату базується на актуальності програми тої чи іншої партії і в маленькій степені на згоді з її ідеогогією. Так що Ваша думка про "народність" будь якої партії не витримує критики. а работать не пробовали. Или вы думаете за вас кто то будет это делать.
рабинович Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 а работать не пробовали. Или вы думаете за вас кто то будет это делать.ух ты и это говорит английский бомжара
рабинович Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 да работать оне не хотятпоэтому ты и свалил? разрушать загнивающий капитализм паразитируя на нём ?
Churchill Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 лишь бы на форуме хайль гитлер покричать.
Гість Сhiortik Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 лишь бы на форуме хайль гитлер покричать.что, немцев не любишь? А главным быть любишь......
Churchill Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 что, немцев не любишь? А главным быть любишь......фашистов, немцы их сами не любят.Зачем всех немцев обидел, не красиво.
Гість Сhiortik Опубліковано 8 лютого, 2013 Опубліковано 8 лютого, 2013 фашистов, немцы их сами не любят.Зачем всех немцев обидел, не красиво.не слушай больше такой чепухи! Скажу тебе по секрету, все нынешние немцы- потомки фашистов! Их дети и внуки. Из 100 немецких семей -одна, в которой какой-то родственник не воевал на стороне Германии. Да-да. И не спорь.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.