Гість bogdan_jovnir Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 Звернення до Депутатів Верховної Ради України Від виборця виборчого округу №126 Жовніра Богдана Михайловича, проживаючого за адресою: Україна, Львівська область, Жидачівський район, Смт. Журавно, вул. Сагайдачного, буд. 7 Звернення. У зв’язку з передвиборчими гаслами керівництва ВО “ Свобода ” про націоналізацію на Україні стратегічних підприємств, хочу звернути вашу увагу на наступне: Ще під час передвиборчої агітації я старався попасти на зібрання , мітинги , зустрічі з виборцями , “ словом ” на ті місця - де було присутнє керівництво ВО “ Свобода ” , щоб задати йому низку запитань з приводу вище згаданого . Однак такої можливості керівництво ВО “ Свобода ” мені , на жаль , не представило . А майже всі запитання , які я хотів задати тоді керівництву ВО “ Свобода ” зводилися до одного – антинародної ( як я вважав тоді і вважаю тепер) націоналізації на Україні стратегічних підприємств , тобто , наскільки я зрозумів – тих підприємств , на яких , на відміну від сотень тисяч збиткових українських підприємств ( підприємств – “ ширнепотребу ” ) виплачують реальні дивіденди. Якщо б такі заяви висказувало керівництво КПУ , то останнє можна зрозуміти , оскільки КПУ являється прихильником рівності , соціальної справедливості і ( що саме головне ) з самого початку її існування , подобається це комусь чи ні , КПУ завжди була проти приватної власності. Тобто в своїх: як ідеології , так і принципах , КПУ завжди була послідовною! Але коли такі гасла висказує керівництво ВО “ Свобода ”, керівництво, члени якого себе називають націоналістами , а слово “ націоналізм ”, наскільки я розумію, співзвучне ( на відміну від слова інтернаціоналізм ) зі словами капіталізм, соціальна нерівність, людина людині “ вовк ” – то вище згадані заяви керівництва ВО “ Свобода ” викликають у мене сміх. Хоча, якщо говорити серйозно – то тут не до сміху! Так , я з самого початку дев’яностих років був проти приватної власності, капіталізму – тобто проти приватизації, хоча тоді моєї думки ніхто не слухав. Але прийшов час і я ( діючи по принципу: “ потрапивши в вовче стадо – рятуйся по вовчому ”) “ не доївши ”, ” не допивши ”, витрачаючи останню копійку, придбав акції більше сотень українських підприємств: як через аукціони, так і скупляючи їх як через біржу, так і у фізичних осіб ( в тому числі і акції тих декількох підприємств, які на даний час, отримуючи прибутки, виплачують реальні дивіденди), а по логіці горе-політиків ВО “ Свобода ” – ті підприємства, що виплачують реальні дивіденди, являються стратегічними, акції яких у мене потрібно відібрати – то тут дійсно не до сміху! Хочу звернути вашу увагу на те, що такі безвідповідальні заяви-гасла керівництва ВО “ Свобода ” являлися не чим іншим, як популізмом на лівих ( відносно капіталістичної ідеології ) гаслах , причому популізмом , розрахованим на люмпенів . Крім того вважаю , що такі заяви-гасла могли собі дозволити в як політичній так і економічній ситуаціях на Україні ( що склалися як на момент вище згаданих гасел так і на даний час ) хіба що політичні наперсточники , оскільки вважаю , що соціально небезпечною , антинародною , злочинною являється не сама по собі націоналізація , а та націоналізація , яку керівництво ВО “ Свобода ” , прийшовши до ВР 7 скликання , хоче здійснити на Україні після проведення там приватизації . Підкреслюю – після проведення приватизації . Бо якщо народ України , не думаючи , обирав такі влади , які здійснювали вище згадану приватизацію – то потрібно вміти достойно програвати! Бо та частина населення України , яка постраждає від “ свободівської ” націоналізації – це не іграшки , з якими політикани могли б гратися у політичні ігри! Якось після мітингу в м. Стрий , Львівської області в десятих числах липня 2012 р. я підійшов до одного з тодішніх депутатів ВР України 6 скликання ( оскільки на тому мітингу мені так і не дали висловити свої запитання ) , запитавши його про те , що він думає стосовно націоналізації стратегічних підприємств ( яку обіцяло на той час здійснити керівництво ВО “ Свобода ” – на що він мені відповів: “ Потрібно все починати з чистого аркуша паперу. ” Даруйте, але скільки ( по логіці цього депутата ) раз можна починати з “ чистого аркуша паперу ” ?! По-моєму ми вже це проходили ( і не один раз ): спочатку в 1917 році, потім дозволивши НЕП при Радянській владі, потім знищивши НЕП , потім в 1991 році, потім заборонивши бізнес на гральних автоматах – який недавно перед цим дозволили! І таких прецедентів нав’язування народу України політиканами починати все з “ чистого аркуша паперу ” я можу навести “більш ніж достатньо”! А це свідчить про те , що українські політикани , на жаль, все ще вважають, що з українським народом можна гратися в політичні ігри! Хочу зауважити, що нормальній здоровомислячій людині, людині ,яка хоче справедливості, дуже неприємно жити в країні дурнів ( в країні – в якій дураки обирають проходимців, які пізніше з цих виборців ” роблять дураків ” !!! Можливо керівництво ВО “ Свобода ” вважає, що таким способом воно побудує а Україні ” капіталізм з людським обличчям ” – то нехай зрозуміє , “ що капіталізму з людським обличчям ” в природі не існує. Натомість існує капіталізм ” з капіталістичним обличчям ”. Така реальність. Але, наскільки я зрозумів, керівництво ВО “ Свобода ” не хоче тут поступати чесно, по-справедливому. Бо інакше чому воно публічно не заявило про своє бажання провести націоналізацію по-чесному, по-справедливому, та не роз’яснило народу України про те,як конкретно воно збирається це робити?! А може ВО “ Свобода ” являється прихованою філією КПУ і хотіла за рахунок вище згаданих популістських гасел, розрахованих на люмпенізовану частину населення України, здобути значну кількість голосів на західній частині України ( де КПУ підтримувала мала кількість виборців) ? Але тоді про це треба було чесно заявляти! Я особисто презираючи комуністів-перевертнів ( які в дев’яностих роках, покинувши партійні квитки комуніста, перебігли в партії капіталістичного табору ) більше поважаю тих чесних комуністів, які в комуністичну партію вступали по переконанню, а не заради кар’єри чи інших власних вигод , які після розвалу СРСР не перебігли в партії капіталістичного табору, покидавши свої квитки члена компартії ,ніж тих членів так званих демократичних партій ( а фактично партій капіталістичного спрямування ), які вступили в ті партії ( не будучи перед тим в комуністичній партії ) заради кар’єри чи інших власних вигод, а пізніше, знову ж заради кар’єри чи інших власних вигод “ бігали з партії в партію і … на кінець стали ” тушками ”. Але навіть керівництво КПУ не дозволяло собі таких безглуздих офіційних заяв про націоналізацію, як це собі дозволяло ВО “ Свобода ” , оскільки КПУ заявляла про те, що внаслідок націоналізації , у власності держави повинно знаходитись 50% + 1 акція статутного капіталу кожного з стратегічних підприємств ( а не всі 100% - які ВО “ Свобода ” хоче у населення України відібрати! ) То хіба можна допустити реалізацію вище згаданих антинародних, популістських гасел-заяв керівництва ВО “ Свобода ” , які розраховані на люмпенізовану частину населення України?! До речі – вище згадані заяви-гасла керівництва ВО “ Свобода ” стосовно націоналізації стратегічних підприємств “ попахують ” волюнтаризмом. А це біда! Бо вважаю, що волюнтаризм, якщо його вчасно не зупинити, може привести до авторитаризму, чи тоталітаризму, а в окремих випадках – навіть до фашизму! А. Шикльгрубер-Гітлер в свій час теж починав з волюнтаризму. Я не ставлю за самоціль в даному зверненні критикувати ВО “ Свобода ”. Тим більше, що вибори депутатів до ВР України 7 скликання давно закінчилися. Більше того – у мене є цілий ряд претензії не тільки до ВО “ Свобода ”, а й до більшості партій, які на сьогоднішній день знаходяться у парламенті України, в тому числі як до Партії Регіонів, так і до партій ” помаранчевого відтінку ”, оскільки в свій час цілий ряд антинародних законів, законів на захист жуликів, законів з корупційними складовими ( особливо – що стосується корпоративних прав дрібних акціонерів ) приймались в той час, коли відповідно одні і другі мали більшість у ВР України! Більше того - у програші ВО “ Свобода ” є багато того позитивного – чого немає у програшах інших партій, які на сьогоднішній день знаходяться у парламенті України. Крім того ВО “ Свобода ” наполегливо виступає за волю політв’язням на Україні ( хоча за це виступають усі ті партії – які опозиційні до сьогоднішньої української влади). Однак безглузді заяви керівництва ВО “ Свобода ” націоналізувати “ все і вся ” ( стосовно стратегічних підприємств України ) викликають у мене занепокоєння! І ще. Під час передвиборчої агітації кандидатів в ВР України 7 скликання на багатьох біг-бордах по Україні ( особливо в західній частині України) я бачив напис : “ Ми їх зупинимо. ” А чи не вийде так, що якщо сьогоднішній склад ВР України, пішовши на поводу керівництву ВО “ Свобода ”, проголосує за проведення повної націоналізації на Україні стратегічних підприємств, то цей напис стане актуальним знову, тільки тепер вже стосовно тих депутатів сьогоднішнього складу ВР України 7 скликання ( які за це проголосують) разом з їхньою націоналізацією?! Виходячи з викладених мною фактів та доводів в даному зверненні – прошу Вас винести на розгляд Верховної Ради України запропонований мною законопроект – як законопроект у вигляді моєї громадської ініціативи, як справедливий законопроект, як законопроект альтернативний тому закону, який хоче проштовхнути на ВР України 7 скликання “ Свобода ”, як законопроект такого закону, згідно якого переходять в державну власність тільки ті частки в статутних фондах стратегічних підприємств – які придбані внаслідок збільшення попередніх статутних фондів цих підприємств шляхом додаткових емісій з подальшим виставленням на продаж додатково випущених при цьому акцій при двох умовах : 1. Коли перед проведенням вище згаданих додаткових емісій не було проведено індексацію основних фондів цих підприємств, 2. Коли ці вище згадані частки в уже збільшених статутних фондах тих підприємств були придбані понад ті квоти – в межах яких акціонери тих підприємств мали право докупити акції тих підприємств на перших етапах їх виставляння на продаж. Другими словами – згідно запропонованого мною вище згаданого законопроекту – потрібно націоналізувати ( відібрати ) ті частки в статутних фондах стратегічних підприємств, які були придбані шляхом узаконеного шахрайства ” де-факто ” за ”копійки”, не зважаючи на те, що на той час така шахрайська схема збільшення часток в статутних фондах підприємств “ де-юро ” не вважалась шахрайською (скористатись якою практично могли хіба що ” свої потрібні люди ”, керівництво тих підприємств, олігархи). Згідно запропонованого мною вище згаданого законопроекту – пропоную також заборонити збільшення розмірів статутних фондів акціонерних товариств ( в тому числі й стратегічних ) шляхом додаткових емісій з подальшим виставленням на продаж при цьому додатково випущених акцій тих товариств без проведення перед тим індексацій основних фондів тих вище згаданих товариств ( адже в разі появи такої заборони зникне спокуса в керівників ряду акціонерних товариств як заради власних вигод так і на угоду олігархам, заради вигод тих олігархів збільшувати розміри статутних фондів підконтрольних їм тих акціонерних товариств тільки для того, щоб за ”копійки” збільшити свої долі і ( чи ) долі вище згаданих олігархів в статутних фондах тих підприємств, за рахунок знецінення акцій інших акціонерів ( відповідно тих же акціонерних товариств ) , які із-за певних причин не беруть участі в придбанні в межах своїх квот додатково випущених при цьому акцій тих відповідних акціонерних товариств! Другими словами – в разі появи такої заборони, зникне можливість як в олігархів, так і в керівників підконтрольних їм підприємств в значній мірі збагачуватись за рахунок народу України! Крім того, згідно запропонованого мною вище згаданого законопроекту, пропоную також переглянути законність уже збільшених долей акціонерів в статутних фондах емітентів за вище згаданою шахрайською схемою ( коли збільшення розмірів статутних фондів тих емітентів шляхом відповідних додаткових емісій проводилося без проведення перед тим індексацій основних фондів тих емітентів ). І щоб поступити тут справедливо - не потрібно ” придумувати велосипед ”! До речі – декілька років назад, в травні 2008 року, при виставленні на продаж акцій ВАТ “ Харцизький трубний завод ” ( акціонером якого я тоді являвся ), внаслідок збільшення розміру його статутного фонду шляхом додаткової емісії, щоб не дати мені можливості купити акції того ВАТ понад моєї квоти, охорона того ВАТ виштовхнула мене звідти. Більше того – внаслідок того, що мені вдалося тоді дещо задокументувати – прокуратура м. Харцизька, Донецької області письмово признала, що там були порушення законодавства України. Однак по сьогоднішній день, не маючи достатньої суми грошей, щоб заплатити за суд та найняти адвокатів ( оскільки юридично громадського адвоката , який би взявся за таку справу, яка пов’язана з корпоративними правами акціонерів, на Україні знайти дуже важко), я не можу добитися справедливості, тобто не можу добитися того, щоб вище згадану додаткову емісію на ВАТ “ Харцизький трубний завод ” ( на якому на даний час змінено вивіску з ВАТ на ПАТ ) було відмінено! А все це на ВАТ “ Харцизький трубний завод ” відбулося із-за того, що тоді збільшення розміру статутного фонду того ВАТ шляхом додаткової емісії відбулося без проведення перед цим на тому ВАТ індексації його основних фондів! Звичайно, як я вже заявляв, в даному зверненні я не ставлю за самоціль критикувати ВО “ Свобода ”. Однак, якщо передвиборчі висловлювання керівництва ВО “ Свобода ” про проведення на Україні повної широкомасштабної націоналізації стратегічних підприємств вдасться реалізувати ( в тому виді – в якому це хоче зробити керівництво ВО “ Свобода ”) на законодавчому рівні в стінах ВР України – то це дуже негативно відіб’ється не тільки для тих акціонерів тих стратегічних підприємств України, що придбали їх акції чесно, а й для України в цілому, оскільки після цього ніякий іноземний інвестор з такою державою, як Україна, нічого спільного не захоче мати ( і правильно зробить! ). До речі – біля місяця часу назад, по телебаченні я дізнався про те, що міжнародна спільнота дуже занепокоєна приходом до українського парламенту ВО “ Свобода ”! А тому я, сподіваючись, що в стінах Верховної Ради України переможе “ здоровий глузд ” ,звертаюсь до всіх здорово мислячих депутатів ВР України 7 скликання ” не йти на поводу ” депутатів від ВО “ Свобода ”, тобто не підтримувати закон про націоналізацію стратегічних підприємств України в такому виді – в якому його хоче проштовхнути на ВР України керівництво ВО “ Свобода ”! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 Якщо б такі заяви висказувало керівництво КПУ , то останнє можна зрозуміти , оскільки КПУ являється прихильником рівності , соціальної справедливості і ( що саме головне ) з самого початку її існування , подобається це комусь чи ні , КПУ завжди була проти приватної власності. Тобто в своїх: як ідеології , так і принципах , КПУ завжди була послідовною! А може ВО “ Свобода ” являється прихованою філією КПУ Але навіть керівництво КПУ не дозволяло собі таких безглуздих офіційних заяв оскільки КПУ заявляла про те До речі – вище згадані заяви-гасла керівництва ВО “ Свобода ” стосовно .....може привести до авторитаризму, чи тоталітаризму, а в окремих випадках – навіть до фашизму! А. Шикльгрубер-Гітлер Я не ставлю за самоціль в даному зверненні критикувати ВО “ Свобода ”. до ВО “ Свобода ” у програші ВО “ Свобода ” Крім того ВО “ Свобода ” Однак безглузді заяви керівництва ВО “ Свобода ” проштовхнути на ВР України керівництво ВО “ Свобода ”! это все-е... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 Да уж...нема слів, яка все ж таки кака ця Свобода. Горіти їй у пеклі ясним вогнем. Амінь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 Да уж...нема слів, яка все ж таки кака ця Свобода. Горіти їй у пеклі ясним вогнем. Амінь!товарисч считает, что сильно вумный и его правда - это панацея для всех.На самом деле таким таварисчам нужно работать - это у таких получается лучше всего. И не пытаться думать. ... если, конечно, его как лоха в темную или светлую уже не пользуют умные товарисчи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 товарисч считает, что сильно вумный и его правда - это панацея для всех. На самом деле таким таварисчам нужно работать - это у таких получается лучше всего. И не пытаться думать. ... если, конечно, его как лоха в темную или светлую уже не пользуют умные товарисчи. Работай не работай, а проект Украина закрывается. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 30 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2013 Работай не работай, а проект Украина закрывается. " мы работаем до последнего клиента" :lol: А их еще 47 с прицепом лямов. За январь-ноябрь 2012 года в Украине родилось 416,5 тыс. детей. Рост рождаемости был зафиксирован во всех регионах страны. В Волынской, Закарпатской, Ровенской областях и Киеве уровень рождаемости превысил уровень смертности»- Госстат. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 30 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2013 " мы работаем до последнего клиента" :lol: А их еще 47 с прицепом лямовПричём круглосуточно, без перерывов и выходных.. ;) . За январь-ноябрь 2012 года в Украине родилось 416,5 тыс. детей. Рост рождаемости был зафиксирован во всех регионах страны. В Волынской, Закарпатской, Ровенской областях и Киеве уровень рождаемости превысил уровень смертности»- Госстат. Ну так приводи данные о смертности за тот же период! Или вы фиксируете только тех кто попал в пекло...? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 30 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2013 Работай не работай, а проект Украина закрывается.Не переживай, закрываться он еще будет не менее... если не более долго, чем проект РФия.И потом... - ответь - какой смысл в этой твоей фразе? ... убей, не понимаю.... При Союзе - да. Все работали на державу. Но в нонешних временах??? - ведь сейчас все работают на обогащение бандюков-олигархов... - при чем здесь проект украина??? Теперь т.н. проект Украина будет существовать ровно столько сколько бандюки посчитают возможным им пользоваться. Вот Кравчук - хатынку слепил в Канаде... Кучмо - уже миллардер - пинчуки там всякие и прочая сявота... Ющ поимел несколько сот миллионов на девальвации + несколько больше на газовом посредничестве... да и черепков в ту же Канаду теще навозил... ВФЯ - уже Межигорье, сынки в миллиардах, сланцевый газ... - последнее самое интересное - ведь договор обещает быть чистым - с иностранной фирмой, с выполнением всех еуропейских требований... если у всех других все отобрать как 2 пальца... то у ВФЯ сланцевый газ - фигушки.... ...Следующий презик - на чем будет поиметь? - вот вопрос... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 30 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2013 Не переживай, закрываться он еще будет не менее... если не более долго, чем проект РФия. И потом... - ответь - какой смысл в этой твоей фразе? ... убей, не понимаю.... При Союзе - да. Все работали на державу. Но в нонешних временах??? - ведь сейчас все работают на обогащение бандюков-олигархов... - при чем здесь проект украина??? Теперь т.н. проект Украина будет существовать ровно столько сколько бандюки посчитают возможным им пользоваться. Вот Кравчук - хатынку слепил в Канаде... Кучмо - уже миллардер - пинчуки там всякие и прочая сявота... Ющ поимел несколько сот миллионов на девальвации + несколько больше на газовом посредничестве... да и черепков в ту же Канаду теще навозил... ВФЯ - уже Межигорье, сынки в миллиардах, сланцевый газ... - последнее самое интересное - ведь договор обещает быть чистым - с иностранной фирмой, с выполнением всех еуропейских требований... если у всех других все отобрать как 2 пальца... то у ВФЯ сланцевый газ - фигушки.... ...Следующий презик - на чем будет поиметь? - вот вопрос... А вот Рф что тебе покоя то не дает? Сорняком собственный огород зарос а ты все у забора стоишь да глубину вспашки критикуешь у соседа. Почему проект? Да потому что на бумажном самолетике пассажиры не летают. Пока только на бумажном фюзеляже на мове попытки название борту написать. И надежда что он сразу в аналог боинга превратится с бендеровцами в салоне и тягнибоком в кресле пилота.Кантри - Ограниченность ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 30 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2013 А вот Рф что тебе покоя то не дает? Сорняком собственный огород зарос а ты все у забора стоишь да глубину вспашки критикуешь у соседа. Почему проект? Да потому что на бумажном самолетике пассажиры не летают. Пока только на бумажном фюзеляже на мове попытки название борту написать. И надежда что он сразу в аналог боинга превратится с бендеровцами в салоне и тягнибоком в кресле пилота.Кантри - Ограниченность ;)Причем ту РФия? За ее пределами она интересует только тех, кто ее пользует.Развлекает же тупое кацапье, которое которое живет в Украине... за кордон - только с позволения властей... официальные бумажки - только на держ.мове... и т.д...... - но воет аж пищит, что нет такой страны, это бумажный проект, это фигня... - в общем все то, что негласно распространяет кремль. Наверно им от этого легчает... как собака на привязи.... утомленная от скуки - рада, когда ее подразнят палкой... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 30 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2013 Причем ту РФия? За ее пределами она интересует только тех, кто ее пользует. Развлекает же тупое кацапье, которое которое живет в Украине... за кордон - только с позволения властей... официальные бумажки - только на держ.мове... и т.д...... - но воет аж пищит, что нет такой страны, это бумажный проект, это фигня... - в общем все то, что негласно распространяет кремль. Наверно им от этого легчает... как собака на привязи.... утомленная от скуки - рада, когда ее подразнят палкой... Старик! Так я и не понял кто для тебя кацапье? Что тебя раздражает? И сам то ты себя кем считаешь?А кремлевский проект каким боком до тебя? РФ пользуют очень многие и украина в том числе.Правда один счет, ею выставленный, колбасит украину и ставит в условия банкротства. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 30 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2013 Старик! Так я и не понял кто для тебя кацапье? Что тебя раздражает? И сам то ты себя кем считаешь? А кремлевский проект каким боком до тебя? РФ пользуют очень многие и украина в том числе.Правда один счет, ею выставленный, колбасит украину и ставит в условия банкротства. Во-первых, ты путаешь слова.Во-вторых, с "выставленным" счетом вопрос о-о-очень интересный... почему-то ранее Газпром в таких случаях визжал на всех прессухах... а теперь тупо - не опровергает... и...не подтверждает.... не кажется, что - шось тут не так. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 30 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2013 Во-первых, ты путаешь слова. Во-вторых, с "выставленным" счетом вопрос о-о-очень интересный... почему-то ранее Газпром в таких случаях визжал на всех прессухах... а теперь тупо - не опровергает... и...не подтверждает.... не кажется, что - шось тут не так. Ну раз кажется то ладно. А что по поводу других заданных мною вопросов.? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 30 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2013 Кантри - Ограниченность ;)а хули ты к ней лезешь? сиди где сидишь, спирохета неограниченная. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 30 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2013 по поводу других заданных мною вопросов.?с кем я сплю и кто меня посылает за снятие не той галочки к нику, который я в настоящее время представляю, - отношения не имеют. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 30 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2013 с кем я сплю и кто меня посылает за снятие не той галочки к нику, который я в настоящее время представляю, - отношения не имеют.С кем ты спмшь я не знаю да и знать не хочу. А твой ник мне не чего не говорит и можешь ставить хоть галочки хоть анночки. Так ответить на простые вопросы,просто и без информации о которой я не чего не знаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 30 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 січня, 2013 Причём круглосуточно, без перерывов и выходных.. ;) . Ну так приводи данные о смертности за тот же период! Или вы фиксируете только тех кто попал в пекло...? толчёк засыраешь7 митрофанов - что то ты при слова работать без выходных - занервничал ну ясно что ты работать не желаешь даже в будни Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 31 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 січня, 2013 Во-первых, ты путаешь слова. Во-вторых, с "выставленным" счетом вопрос о-о-очень интересный... почему-то ранее Газпром в таких случаях визжал на всех прессухах... а теперь тупо - не опровергает... и...не подтверждает.... не кажется, что - шось тут не так. кажется - крестись. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.