Перейти до змісту
Український політичний форум

Да чтож мы за люди такие?

Рекомендовані повідомлення

... але чистіше на форумі стане лише від зникнення Рабіновича.

Если и Вы такого мнения, то это очень отрадно!

Отже припини цькувати людину...

Это кто же здесь человек после таких постов?

«…ты всех их сука предал…» «…потому что ты и твоя блядская страна…»

;

«…ну и как бы помягче - не только членов…»

«тебе тоже не сдохныть сходив под себя»

;

«смотри, кондратий обнимет , будешь двое суток в собственной блевотине валяться

как там было тебе предначртано - подобное в подобном то есть ты в блевотине»

;

«а что такое по твоему культура? это когда конец об занавеску не вытирают?»

"я никогда не хвалился культурой , не пизди"

;

- твоя тема об анале и об твоей большой и чистой любви ... в жопу

Странное у Вас представление о человеке.

Это нечто человекообразное или как сказала Ваша подруга - недочеловек. Вы убедитесь если посмотрите на его мордель, которую он прикрыл Владимиром Кличко.

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 514
  • Створена
  • Остання відповідь

Рабінович - єврей, бо тоді ти чистої води фшистка

Приутишьте восхваление. Ошибки делаете.
Посилання на коментар

Приутишьте восхваление. Ошибки делаете.

Значить так...ти мене дыстала. А тому я роблю тобы ОСТАННЄ китайське попередження, як для особливо "обдарованої, читай уважно - можна по губах:

Мені ПОХУЙ хто і як виражається на форумі - всі ми люди дорослі і маємо право вести себе так, як вважаємо за потрібне. Ніяка СУКА, особливо, якщо вона крім усього ще й СТЕРВА, ЗАНУДА, БРЕХУХА і МОРАЛЬНА ПОТВОРА, яка вигнала хвору дитину з дому, не буде мені диктувати правила поведінки на форумі.

Тому, скористайся сама зі своєї поради - ЗАКРИЙСЯ!!! . Ще раз прочитаю, що ти переходиш на особитоті, цькуєш людей, які не входять у вашу українофобську свору - твоїх тем і відовідей тут більше не буде. Я так зроблю, що їх замахаються розгрібати з купи бруду. Якщо тбі себе не шкода - пожалій тих, хто ще спілкується з тобою - вони не винні, що ти сплутала політичний форум зі своєю бурсою, де шикувала місцевих дебілів.

Я зрозуміло виклала свою позицію? Ну якщо щось не зрозуміло - можеш запитатися.

І ще, я розумію, що відразу закрити свій фонтан ти не зможеш - надто багато бруду у тобі сидить. Тому даю тобі два пости фори - але тільки на цій темі і після цієї відповіді.

Все, час пішов....

Посилання на коментар

Значить так...ти мене дыстала.

Ой-ой-ой. Які ми примхливі. Тому, скористайся сама зі своєї поради - ЗАКРИЙСЯ!!!

Ми люди дорослі і маємо право вести себе так, як вважаємо за потрібне.Твоє тобі ж: Ніяка СУКА, особливо, якщо вона крім усього ще й СТЕРВА, ЗАНУДА, БРЕХУХА і МОРАЛЬНА ПОТВОРА, не буде мені диктувати правила поведінки на форумі.

Ще раз прочитаю, що ти переходиш на особитоті, цькуєш людей, які не входять у вашу українофобську свору - твоїх тем і відовідей тут більше не буде.

Ти вже модератор? А може адмін? Я в тебе в ігнорі. Навіщо читаєш?

Я так зроблю, що їх замахаються розгрібати з купи бруду.

А не замахаєшся?

Посилання на коментар

Ой-ой-ой. Які ми примхливі. Тому, скористайся сама зі своєї поради - ЗАКРИЙСЯ!!!

Ми люди дорослі і маємо право вести себе так, як вважаємо за потрібне.Твоє тобі ж: Ніяка СУКА, особливо, якщо вона крім усього ще й СТЕРВА, ЗАНУДА, БРЕХУХА і МОРАЛЬНА ПОТВОРА, не буде мені диктувати правила поведінки на форумі.

Ти вже модератор? А може адмін? Я в тебе в ігнорі. Навіщо читаєш?

А не замахаєшся?

Да на Ори все уже давно не обращают внимания. Бегает рагуля, вопит, противновато, но...в принципе, какая разница. Она уже на день-два затыкалась, но долго без своих рагульских замашек "пануваты" не выдержала.
Посилання на коментар

Да на Ори все уже давно не обращают внимания. Бегает рагуля, вопит, противновато, но...в принципе, какая разница. Она уже на день-два затыкалась, но долго без своих рагульских замашек "пануваты" не выдержала.

Это в неё уже третий приступ хамства, высокомерия и мании величества. Теперь нетрудно знать когда будет очередной и кого она следующий раз будет "защищать".
Посилання на коментар

Это в неё уже третий приступ хамства, высокомерия и мании величества. Теперь нетрудно знать когда будет очередной и кого она следующий раз будет "защищать".

Другий....

Посилання на коментар

Пожелание, Сегодня, 7:08

Активный участник

Ориана, ты решила и детей затронуть: "яка вигнала хвору дитину з дому".

Так вот пусть и твои дети поступят в секты, да привнесут в твою семью "радостей от заболеваний".

Тебе двойной Аминь.

І третій, не по темі, з переходом на особистості....

Посилання на коментар

Пожелание

Ориана, ты решила и детей затронуть: "яка вигнала хвору дитину з дому".

Так вот пусть и твои дети поступят в секты, да привнесут в твою семью "радостей от заболеваний".

Тебе двойной Аминь.

Я твоїх дітей не рухала - ти сама з дочки ізголяєшся по різних форумах. Я лише на це зреагувала.

Так ось...Свідки Єгои - не секта, а організація, яка діє в багатьох країнах світу. Члени цієї організації - не хворі і не божевільні. Інша справа, що туди такі йдуть і їх туди приймають.

Твоя дочка, судячи з того, що ти про неї писала, хвора людина. Це визнали лікарі, інкше б її не взяли на лікування у психатричну лікарню.

Тому не "секта" є причиною її поведінки, а захворювання психіки.

Оскільки ти її ніколи не лікувала - а просто вигнала з дому - скажи, яким боком твоє побажання до мене? Я ж то добре розумію суть проблеми. Ото ж бо... Але те, що ти вдлася до прокльонів - ще один плюс до моєї думки про тебе, як про моральну потвору.

Ти бігаєш по форумах, строчиш повчання для нащадків, робиш зауваження людям самодостатнім - замість того, щоб піклуватися про хвору дочку.

До речі, решта твоїх дітей, схоже такі ж байдужі і лицемірні, як і ти - адже вона їх сестра.

Посилання на коментар

Так ось...Свідки Єгои -

Опять ишибка. Не Егои, а ИЕГОВЫ! Неук.
Посилання на коментар

Опять ишибка. Не Егои, а ИЕГОВЫ! Неук.

странная поправка..

гугловский переводчик сказал, что всё написано верно.

но другое важно... - ориана права и в остальном.

отпираться бессмысленно.

Посилання на коментар

странная поправка..

отпираться бессмысленно.

По мне обе- дуры. К тому же умные . А это уже- диагноз нашей цивилизации. :blink: Ее подранили умные мужчины, а похоронят умные женщины. :(
Посилання на коментар

странная поправка..

отпираться бессмысленно.

да, я там пропустила букву "в" - Еговы должно было быть.

В названии я могу ошибаться, но что касается дочери надежды - у моей соседки похожая проблема - мальчику поставили диагноз шизофрения. Он живет дома, нигде не работает, у него инваилидность. Он и не может работать потому, что постоянно на транквилизаторах. Она - предприниматель на рынке. Мола бы брать его для помощи, но гоорит, что ему трудно, он быстро устает, хотя лоб под 1.80 ростом да и здоровый с виду.

Муж от нее ушел и у нее есть еще дочь, которая живет с ними.

Иногда женщина приходит ко мне поплакаться - психологически ей очень трудно.

Посилання на коментар

Ее подранили умные мужчины, а похоронят умные женщины. :(

Слухай ти, це не тема для ще одного шизофреныка - звали!

Посилання на коментар

странная поправка..

Не тот ГУГЛ читаете, уважаемая. См.п.254
Посилання на коментар

Слухай ти, це не тема для ще одного шизофреныка - звали!

Ориана, а я так грубо стефани (как Вы дохтуру) не ответила, хотя могла. Разницу чувствуете?
Посилання на коментар

Не тот ГУГЛ читаете, уважаемая. См.п.254

опечатки за ошибки считает только учитель начальных классов, когда тетрадки проверяет у своих первоклассников.

я на этом не заморачиваюсь

Посилання на коментар

опечатки за ошибки считает только учитель начальных классов, когда тетрадки проверяет у своих первоклассников.

я на этом не заморачиваюсь

А я бы и не заметила если бы это не провокация до Ваше "там всё верно"
Посилання на коментар

А вот это уже ошибка считать начальными классами только первоклассников. К Вашему сведению проверяют на ошибки даже выпускников пединститутов.
Посилання на коментар

Ориана, а я так грубо стефани (как Вы дохтуру) не ответила, хотя могла. Разницу чувствуете?

Ориана не просто грубиянка, она вообще "плавает" во всех вопросах, которые рассматривает, отсюда и грубость как средство неумения оппонировать. Надежда хорошо "разбирает" по косточкам ее постоянные промахи. Вот Ори и нервничает да еще рагульские замашки проявляет: попытки свысока оценить посты оппонента без всякого на то основания и при отсутствии настоящих знаний.
Посилання на коментар

А вот это уже ошибка считать начальными классами только первоклассников. К Вашему сведению проверяют на ошибки даже выпускников пединститутов.

И даже ответственных работников структур власти при подготовке ими информаций в вышестоящие органы (в том числе, безусловно, и опечатки - это вообще недопустимый грех). :)
Посилання на коментар

По мне обе- дуры. К тому же умные . А это уже- диагноз нашей цивилизации. :blink: Ее подранили умные мужчины, а похоронят умные женщины. :(

А это уже давным-давно выполнено. :lol:
Посилання на коментар

Для Раби (он же Корин), Ори и Жирафы:

"Любое оскорбление вместо ответа во время дискуссии считается поражением."

Народная мудрость.. :)

Посилання на коментар

Для Раби (он же Корин), Ори и Жирафы:

"Любое оскорбление вместо ответа во время дискуссии считается поражением."

Народная мудрость.. :)

Скажи це своєму цуцику черчу, бо в його постах окрім образ більше нічого нема.

І сама запам"ятай - ти ж у нас переможиця по життю, як виявилося, рівних тобі нема - нє? :lol:

Ну а ми з Жирафкою не з претензією на перемогу - нам щоб комфортно, без лицемірства, брехні і подвійних стандартів.

Посилання на коментар

Скажи це своєму цуцику черчу, бо в його постах окрім образ більше нічого нема.

І сама запам"ятай - ти ж у нас переможиця по життю, як виявилося, рівних тобі нема - нє? :lol:

Ну а ми з Жирафкою не з претензією на перемогу - нам щоб комфортно, без лицемірства, брехні і подвійних стандартів.

Вот и сидите себе в комфорте вашего лицемерия, постоянной лжи и двойных стандартов, а другим подобный "комфорт" не навязывайте. У тебя даже в данном сообщении присутствует лицемерие: сегодня очередной спектакль свидомых - Ориана использует ник Натуся, а Корин -рабинович. И еще туда же, поучать того же Черчилля, который откровенно пишет, что о вас думает. Ваше поведение именно такого , как у него, отношения и заслуживает.
Посилання на коментар

Вот и сидите себе в комфорте вашего лицемерия, постоянной лжи и двойных стандартов, а другим подобный "комфорт" не навязывайте. У тебя даже в данном сообщении присутствует лицемерие: сегодня очередной спектакль свидомых - Ориана использует ник Натуся, а Корин -рабинович. И еще туда же, поучать того же Черчилля, который откровенно пишет, что о вас думает. Ваше поведение именно такого , как у него, отношения и заслуживает.

Слухай мене уважно, перший і останній раз розмовляю з тобою, як з нормальною.

Не я прийшла до тебе на форум, а ти прийшла туди, де я вже була. У тебе був вибір - залишитися чи ні - ти вибрала перше, отже приймай форум таким, яким він є, не подобається - вали звідси, туди,де нас нема - зрозуміло пояснюю?

Ніхто тобі нічого не нав"язує. Тобі тикають у твої пости. Якщо ти пишеш, що я тобі не цікава, але навіть на ось цій гілці - після моєї відповіді не тобі - вже чотири пости до мене - то як це називається, якщо не інтерес?

Якщо ти пишеш, що не читаш мої коменти, але називаєш їх нерозумними - це як називається, якщо не дебілізм?

Якщо ти колись, коли я тебе помилково сплутала з іншою людиною, назвала мене параноїчкою, то хто ти, якщо не параноїка, коли звинувачуєш коріна в тому, що він Рабінович? Дві різні людини, я навіть не розумію, як при здоровому глузді їх можна сплутати?!!!

І так далі- як бачиш, я тут нічого не придумала сама - все було написано тобою, я лише застосувала це до твоїх вчинків.

Це саме стосується серві... - якщо вона на грубість монтіка до мене заявила, що він мовляв тільки до мене хамить, а з нею ввічливий - отже я заслужила таке ставлення, то нехай так само пояснює хамство Рабіновича, який ЗІ МНОЮ ВВІЧЛИВИЙ,а хамить їй, отже вона сама в тому винна.

Не судіть - і не судимі будете.

Амінь!!!

Посилання на коментар

А ви заслуговуєте ставлення Рабіновича. Ти сама відповіла. Ще тільки зрозумій це і буде все ОК.

Посилання на коментар

;

Странное у Вас представление о человеке.

Это нечто человекообразное или как сказала Ваша подруга - недочеловек. Вы убедитесь если посмотрите на его мордель, которую он прикрыл Владимиром Кличко.

тебя уже тыкали твоей мордой в твоё же говно

о том что ты очень выборочно читаешь посты

когда хамят мне - ты этого не видишь - тебе это неинтересно читать

а вот мои ответы ты изучаешь очень пристально

ты бы лучше электричество так пристально изучала , дуся

кстати твоя ава - это куча древесины как бы говорит о том с каким бревном приходилось иметь людям дело

муж твой наверно тоже это чувствовал

Посилання на коментар

Слухай мене уважно, перший і останній раз розмовляю з тобою, як з нормальною.

Не я прийшла до тебе на форум, а ти прийшла туди, де я вже була. У тебе був вибір - залишитися чи ні - ти вибрала перше, отже приймай форум таким, яким він є, не подобається - вали звідси, туди,де нас нема - зрозуміло пояснюю?

Ніхто тобі нічого не нав"язує. Тобі тикають у твої пости. Якщо ти пишеш, що я тобі не цікава, але навіть на ось цій гілці - після моєї відповіді не тобі - вже чотири пости до мене - то як це називається, якщо не інтерес?

Якщо ти пишеш, що не читаш мої коменти, але називаєш їх нерозумними - це як називається, якщо не дебілізм?

Якщо ти колись, коли я тебе помилково сплутала з іншою людиною, назвала мене параноїчкою, то хто ти, якщо не параноїка, коли звинувачуєш коріна в тому, що він Рабінович? Дві різні людини, я навіть не розумію, як при здоровому глузді їх можна сплутати?!!!

І так далі- як бачиш, я тут нічого не придумала сама - все було написано тобою, я лише застосувала це до твоїх вчинків.

Це саме стосується серві... - якщо вона на грубість монтіка до мене заявила, що він мовляв тільки до мене хамить, а з нею ввічливий - отже я заслужила таке ставлення, то нехай так само пояснює хамство Рабіновича, який ЗІ МНОЮ ВВІЧЛИВИЙ,а хамить їй, отже вона сама в тому винна.

Не судіть - і не судимі будете.

Амінь!!!

Если посты человека отказываются читать, как твои, то одной из причин как раз и может быть дебилизм их автора)).

Одно мнение

Цитата:

".........Галичина не дает Украине вновь попасть под иго Московии.

Сомневаюсь, что кто-то в это верит.

Галичина - это лишь рупор тех сил, которые оккупировали Украину и не дают ей воссоединиться с остальными частями Руси.

Галичина - это крикливая свора идиотов, люмпенов, никчемных шавок, которые сами по себе не имеют никакой силы и не представляют из себя ничего серьезного.

Но проблема в том, что антирусские силы делают ставку именно на таких люмпенов и дегенератов, пытаются манкуртизировать, дебилизировать всех остальных русских Украины по образцу галицких иуд.

Эта тенденция сегодня наблюдается по всему миру - в образовании (понижение образовательного уровня, равнение на худших учеников), в так называемой "защите прав меньшинств" - в виде тотальной пропаганды гомосятины, в политике в Арабском Мире - в виде искусственного привода к власти исламских фундаменталистов в разгромленных через "революции" странах.

Так что пропаганда ультраправых нацистских идей, проталкивание во власть мразей из "Свободы" - легко и красиво укладывается в эту всемирную программу мировой закулисы.

Ну а галичане в этой программе играют роль запевал и агитаторов русофобской истерии. Иначе ведь ни один здравомыслящий человек не пойдет за "лидерами" наподобие Яценюка или Тягнибока, не примет тот нацистский бред, который они проталкивают."

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...