GiRaFo.chka Опубліковано 23 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2013 Ну якщо знайду в тебе щось розумніше - неодмінно напишу. А наразі - суцільна фальш і лицемірство: проголошення правильних речей з трибуни і амнезія стосовно проголошеного у повсякденному житті. До речі, твоя подружка від тебе не відстає, тому, як людина - цілком нікчемна, але слова говорить правильні, тому я люблю її цитувати: якщо людина сама здатна на підлість, їй здається, що всі такі ж самі - підлі. Це я до того, як ви клеймите Рабі, а самі за пазухою кислоту носите. До речі, є приклад з життя: відомого українофоба і непримиренного "антифашиста" колісніченка - найближча рідня, бабуся його дітей, облила кислотою підлеглу. До речі, на роботі в дитячому садочку. Правда випадок аналогічний твоєму? Ото ж бо... Натуся, припомни, будь ласка... Я когда-то утверждала, что "люди не меняются".. На что ты горячо мне возражала. Может быть, некоторые из них просто умеют осознавать и исправлять свои промахи? Как думаешь? ;) ................................................................................ ...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2013 Натуся, припомни, будь ласка... Я когда-то утверждала, что "люди не меняются".. На что ты горячо мне возражала. Может быть, некоторые из них просто умеют осознавать и исправлять свои промахи? Как думаешь? ;) ................................................................................ ...... Начни с себя, а мы все вместе посмотрим, достижим ли результат! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2013 Наглость - оружие глупых, а глупость - оружие наглых. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2013 Натуся, припомни, будь ласка... Я когда-то утверждала, что "люди не меняются".. На что ты горячо мне возражала. Может быть, некоторые из них просто умеют осознавать и исправлять свои промахи? Как думаешь? ;) ................................................................................ ...... Саме так. Але ти розумієш, якою потрібно бути людиною - щоб усвідомити свої помилки і потім ще й не допускати їх повторення. Ось чому я так захоплююся деякими тутешніми чоловіками - їх два і в них надзвичайна сила волі. ...а може і три ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Надежда Сервикваса Опубліковано 24 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 24 липня, 2013 До речі, є приклад з життя: відомого українофоба і непримиренного "антифашиста" колісніченка - найближча рідня, бабуся його дітей, облила кислотою підлеглу. До речі, на роботі в дитячому садочку. Правда випадок аналогічний твоєму?Ну а поподробней можно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.