Перейти до змісту
Український політичний форум

Да чтож мы за люди такие?

Рекомендовані повідомлення

Ну якщо знайду в тебе щось розумніше - неодмінно напишу.

А наразі - суцільна фальш і лицемірство: проголошення правильних речей з трибуни і амнезія стосовно проголошеного у повсякденному житті.

До речі, твоя подружка від тебе не відстає, тому, як людина - цілком нікчемна, але слова говорить правильні, тому я люблю її цитувати: якщо людина сама здатна на підлість, їй здається, що всі такі ж самі - підлі.

Це я до того, як ви клеймите Рабі, а самі за пазухою кислоту носите.

До речі, є приклад з життя: відомого українофоба і непримиренного "антифашиста" колісніченка - найближча рідня, бабуся його дітей, облила кислотою підлеглу. До речі, на роботі в дитячому садочку. Правда випадок аналогічний твоєму?

Ото ж бо...

Натуся, припомни, будь ласка... Я когда-то утверждала, что "люди не меняются".. На что ты горячо мне возражала.

Может быть, некоторые из них просто умеют осознавать и исправлять свои промахи? Как думаешь? ;)

................................................................................

......

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 514
  • Створена
  • Остання відповідь

Натуся, припомни, будь ласка... Я когда-то утверждала, что "люди не меняются".. На что ты горячо мне возражала.

Может быть, некоторые из них просто умеют осознавать и исправлять свои промахи? Как думаешь? ;)

................................................................................

......

Начни с себя, а мы все вместе посмотрим, достижим ли результат! :)
Посилання на коментар

......

Саме так.

Але ти розумієш, якою потрібно бути людиною - щоб усвідомити свої помилки і потім ще й не допускати їх повторення.

Ось чому я так захоплююся деякими тутешніми чоловіками - їх два і в них надзвичайна сила волі.

...а може і три )))

Посилання на коментар

До речі, є приклад з життя: відомого українофоба і непримиренного "антифашиста" колісніченка - найближча рідня, бабуся його дітей, облила кислотою підлеглу. До речі, на роботі в дитячому садочку. Правда випадок аналогічний твоєму?

Ну а поподробней можно?
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...