Гість джин Опубліковано 10 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 липня, 2013 Запросто, русо-фашистко! Українська незалежність, а отже державність проголошувалася двічі Перший раз 22 січня 1918 року Другий раз 24 серпня 1991 року І всі два рази в складі України була її Західна частина. Я так бачу, ти свою фашистську сущність і ненависть до України навіть не приховуєш - ну хоча б щось щиро, без маски. Ты тоже провозглашаешь что ты умная, а дура,дурой :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 10 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 липня, 2013 Звичайно, різні. Моя Україна - це Незалежна держава. Твоя Україна - це колишній СРСР. Моя Україна - буде жити і процвітати. Твоя Україна канула в Лету . Ну то що, русо-фашисто, окрім хамства - маєш ще щось сказати? Очевидно - ні. Ти - бездар. І соратники твої такі ж бездарі як і ти. Без нас - ви пусте місце. Якщо б ще Рабі припинив з вами прирікатися - форум би завмер. Вот ты примитивная :lol: :lol: :lol: Роби и ты ,это мусор.Форум бы не замер, а стал чище :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Надежда Сервикваса Опубліковано 10 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 10 липня, 2013 Вот ты примитивная. Роби и ты ,это мусор.Форум бы не замер, а стал чищеВот самомнение каково! Считают себя пупом земли; то бишь, центром форума. Позор! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 10 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 липня, 2013 Вот самомнение каково! Считают себя пупом земли; то бишь, центром форума. Позор!культура и интеллект обошли орыню стороной :rolleyes: Судьба наделила ее только перьями,для писания ахинеи на форуме :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 10 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 липня, 2013 Переяславську Раду можна розглядати як свідчення того, що Україна була (існувала) - бо була суб"єктом договору. Але держави, як такої, Хмельницький створити не міг - не мав на це ніяких повноважень (за тими законами, які панували тоді). Такий варіант, як захват влади - можливо і розглядався, але, очевидно, як малоймовірний - був відкинутий.ну не согласен кто то тут уже писал , что раз украина в 1918 году всего 9 дней была независимой то независимости как бы не было это не верно в принципе аналогично и тут на переясловской раде , если таковая конечно была - была принята декларация о провозглашении государства и именно с этим государством московия и заключила договор иначе бы речь шла о принятии в росийское подданство части трудовых мигрантов О да. Уже два десятилетия идём к этому. По наклонной вниз. Вот истинное ваше лицо на форуме - подстрекатели. И через форум, а в нём таких ориан, люди думают о всех жителях ЗУ. Не позорила бы и не давала бы такого повода. 1) это потому что ты в политике разбираешься ещё хуже чем в электричестве 2) нет, подстрекатели это как раз вы мы без вас будем и дальше общаться, обсуждать новости , делиться мнениями а вот вы этого без нас делать не в состоянии вам просто необходимо на нас паразитировать , и то что лично я например делаю - это убираю с форума такое говно как ты Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Надежда Сервикваса Опубліковано 10 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 10 липня, 2013 мы без вас будем и дальше общаться, обсуждать новости , делиться мнениями...Так я о чём? Давно предлагала - уйдите в свой мирок и там хоть гопки скачите.а вот вы этого без нас делать не в состоянииЭто наши проблемы. Пусть они вас не колышут.... и то что лично я например делаю - это убираю с форума такое говно Прости, забыла, твоя главная профессия - ассенизатор. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 11 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 липня, 2013 Так я о чём? Давно предлагала - уйдите в свой мирок и там хоть гопки скачите. Это наши проблемы. Пусть они вас не колышут. Прости, забыла, твоя главная профессия - ассенизатор. 1)а мы в нем - в нашем мире но увы - вы в него приперлись, засрали загадили , внесли в него бациллы вражды ненависти и агрессивности а теперь ещё имеете наглость требовать что бы убрались из собственно дома а вот вам хуй 2) ваши проблемы были бы если бы вы их решали там где вы родились и выросли , то есть на той помойке которая зовется росийские политические форумы 3) верно , и поэтому я вами и занимаюсь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Надежда Сервикваса Опубліковано 13 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 13 липня, 2013 внесли в него бациллы вражды ненависти и агрессивностиНет, рабинович, большей враждебности, ненависти и агрессивности чем у Вас ещё поискать. Кроме того, хамства и бескультурья. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 14 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2013 Нет, рабинович, большей враждебности, ненависти и агрессивности чем у Вас ещё поискать. Кроме того, хамства и бескультурья.наденька , вы наверно забыли как вы по быдлохамски отреагировали на тот прискорбный факт что вы абсолютно не разбираетесь в электричестве даже на уровне бытового пользователя вам привести ваши цитаты обо мне - ну как вы красочно , сленгом выдающегося русского быдла , описывали почемуц именно я не могу быть правым по отношению к вашему сиятельству так что вы опять продемонстрировали просто предел лицемерия и гнусности Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Надежда Сервикваса Опубліковано 14 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 14 липня, 2013 наденька , вы наверно забыли как вы по быдлохамски отреагировали на тот прискорбный факт что вы абсолютно не разбираетесь в электричестве даже на уровне бытового пользователяВот именно, на уровне бытового пользователя. Притом придурочного, в которого в ванной калорифер и герметичная розетка для фена. Фен видимо тоже полностью герметичен. Кроме того такого который поскользнулся на соплях, а подумал что током шарахнуло. А ещё некто высказался, что за сто лет стало больше электроинструментов в металлическом корпусе. Знали бы Вы о таком термине как двойная изоляция, не пороли бы чушь. Рабинович, не позорьтесь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 15 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 липня, 2013 Вот именно, на уровне бытового пользователя. Притом придурочного, в которого в ванной калорифер и герметичная розетка для фена. Фен видимо тоже полностью герметичен. Кроме того такого который поскользнулся на соплях, а подумал что током шарахнуло. А ещё некто высказался, что за сто лет стало больше электроинструментов в металлическом корпусе. Знали бы Вы о таком термине как двойная изоляция, не пороли бы чушь. Рабинович, не позорьтесь. я знаю о таком термине , есть ещё и влагозащищённые розетки жаль что вы в глаза их не видели но вы не только тогда по хамски себя вели, вы и сейчас себя ведёте как обычное русское быдло спутавшее форум с подворотней при этом вы ещё имеете наглость кого то упрекать в некорректном отношении к вам вы забываетесь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Надежда Сервикваса Опубліковано 15 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 15 липня, 2013 при этом вы ещё имеете наглость кого то упрекать в некорректном отношении к вам вы забываетесь Если не ленитесь, проследите наши сообщения. Кто начал и постоянно "вёл первую скрипку" в них по части оскорблений? Так, что не надо. Я всегда готова к культурному диалогу. Что посчитаю некультурным и оскорбительным для себя - сообщу. Не хотите принять таких элементарных условий - вообще отвечать не буду. Вам на одного (шизо...по-Вашему) меньше будет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Надежда Сервикваса Опубліковано 15 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 15 липня, 2013 Ориана. Как и обещала отвечаю на Ваш вопрос. Сегодня 15.07.2013г. в подробностях (можете проверить если не слышали) сообщили: "Более пятидесяти тысяч украинских закарпатцев обратились в Румынское и Венгерское посольство за получением ихних паспортов; Молодая мама собирается рожать (как и многие по её словам) в Венгрии". Это в добавление к раннее сказаному, что много районов Закарпатья открыли в себя школы соседних стран. Вы удовлетворены? Просто я раньше знала от побывавших там, а сегодня от СМИ. И ещё. Нынче муссируется вопрос об Волынской трагедии. Вояки УПА расстреляли много поляков. Вы же наверняка думаете, что это переодетые НКВДисты. А поляки этого не знали. Так? Приведите копии документов, подтверждающие Ваши мысли. Если не слабо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2013 Ориана. Как и обещала отвечаю на Ваш вопрос. Сегодня 15.07.2013г. в подробностях (можете проверить если не слышали) сообщили: "Более пятидесяти тысяч украинских закарпатцев обратились в Румынское и Венгерское посольство за получением ихних паспортов; Молодая мама собирается рожать (как и многие по её словам) в Венгрии". Это в добавление к раннее сказаному, что много районов Закарпатья открыли в себя школы соседних стран. Вы удовлетворены? Просто я раньше знала от побывавших там, а сегодня от СМИ. И ещё. Нынче муссируется вопрос об Волынской трагедии. Вояки УПА расстреляли много поляков. Вы же наверняка думаете, что это переодетые НКВДисты. А поляки этого не знали. Так? Приведите копии документов, подтверждающие Ваши мысли. Если не слабо. І що сіє доводить? Що на Закарпатті живе багато румун? Люди там розмовляють трьома мовами, а діти вивчають румунську мову, як рідну? Я це і сама знаю. Але Закарпаття - це не ВСЯ Західна Україна. А ти там писала про західняків вцілому. Нажаль я зараз так відразу вже не можу знайти твою цитату, але по пам"яті там звучало наступне: що ви хочете, ці люди у переважній більшості не українці у них є паспорти громадян інших держав і вони тільки мріють, щоб переїхати жити у ці держави - так ти відповіла чоловіку, який писав про мешканців західного ргіону України. Якщо даси адресу цього богомзабутого форуму - я знайду твою цитату, щоб ти перестала викручуватися і визнала, що написала брехню. До речі, до твого відома, там ще живуть русини, які вперто не визнають себе українцями, розмовляють російською мовою і підтримуються політиками з РФ. А ще там голосують не так, як в інших областях ЗУ - дуже великий відсоток людей голосує за ПР. Знаєш хто? Правильно, такі як ти - які дотримуються антиукраїнської риторики, які досі не можуть змиритися з Незалежністю України і ненавидять українців. А щодо Волинської трагедії - щоб не потрапити впросак, я про те, чого не знаю - не пишу. Але знаю кількох волиняків - які не люблять про це говорити, бо це їм досі болить. І байдуже хто почав перший (хоча є такі як ти, які на це зважають) - у подібних трагедіях винні дві сторони - і це не люди, а влада, яка допустила таку трагедію. А провокатори у всі часи і народи завжди знайдуться - чи то у формі бандерівця вбити якусь людину, чи то на форумі написати: гарно вас німці відтрахали. І чомусь задокументовувати цей факт вони не бажають - певно не знають, що знайдеться така Н.С. яка на відомі факти. підтверджені очевидцями, ще й справочку з печаткою потребує. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Надежда Сервикваса Опубліковано 16 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 16 липня, 2013 І що сіє доводить? Що на Закарпатті живе багато румун? Люди там розмовляють трьома мовами, а діти вивчають румунську мову, як рідну? Я це і сама знаю. Але Закарпаття - це не ВСЯ Західна Україна. А ти там писала про західняків вцілому Так почему не уточнила, что есть такие, но проживающие в Закарпатье, а сразу в штыки - БРЕХУХА? Нажаль я зараз так відразу вже не можу знайти твою цитату, але по пам"яті там звучало наступне: що ви хочете, ці люди у переважній більшості не українці у них є паспорти громадян інших держав і вони тільки мріють, щоб переїхати жити у ці держави - так ти відповіла чоловіку, який писав про мешканців західного ргіону України. Якщо даси адресу цього богомзабутого форуму - я знайду твою цитату, щоб ти перестала викручуватися і визнала, що написала брехню Так ты же не меньшее брехло. Сейчас я этого форума тоже не могу найти, но я то помню свои слова. А для начала ты прочти свои слова и задумайся над абсурдом. Если у них есть такие паспорта, то почему они не реализуют свои желания? Теперь по сути. Я там писала, что люди СЧИТАЮТ себя теми, а живут в Украине как в загранице. И происходящее сегодня подтверждает это. До того же ты сама подтверждаешь: "До речі, до твого відома, там ще живуть русини, які вперто не визнають себе українцями, розмовляють російською мовою"А ще там голосують не так, як в інших областях ЗУ - дуже великий відсоток людей голосує за ПРЗначит не всё так гладко в вашем королевстве. И ты этим озабочена. Так прими и другую сторону. И в остальной части страны есть такие, которые голосуют не так как большинство. Знашь кто? Правильно, такие как ты - которые придерживаются антирусской риторики и до сих пор не могут смирится с зависимостью Украины и ненавидят русских. А щодо Волинської трагедії - щоб не потрапити впросак, я про те, чого не знаю - не пишуХорошая "отмазка"; открыть целую тему об УПА и не знать их некоторых (видимо, малозначащих) действий. Не выворачивайся, Ориана.байдуже хто почав перший (хоча є такі як ти, які на це зважають)А тут неверно. ВОВ начала первой Германия. А СССР (чтобы не уподобиться немецким фашистам) не стоило предпринимать никаких действий? И УПА естественно? Нет, не всё-равно кто первый начал. Не будь действия - не будет и ответной реакции.- у подібних трагедіях винні дві сторони - і це не люди, а влада, яка допустила таку трагедію.Выходит власть заставила воякив УПА(как покорных баранов) стрелять в поляков? чомусь задокументовувати цей факт вони не бажають - певно не знають, що знайдеться така Н.С. яка на відомі факти. підтверджені очевидцями,Прочти внимательно свою писанину. Ты же имеешь ввиду Волынскую трагедию. Вначале сказала, что ничего не знаешь, а теперь оказывается, что это известные факты.еще й справочку з печаткою потребує Прости Ори, но ты дура. Я же сказала что ты будешь отрицать трагедию, посему наверняка предоставишь архивный документ, что это подстава. P.S. Знаешь что Ориана. Давай не будем перекладывать с больной головы на здоровую. Я не в обиде за все несуразности в мой адрес, а поэтому всегда готова к конструктивному диалогу. А ты? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2013 Брось стакан и проспись, великий деятель украинского политического форума! Тебе ж просили - не чіпай людей, які тобою гидують. Юля тебе не рухала - що скучно стало? А потім будеш скавчати на весь форум: каравул, клони, мати?!!! Останнє китайське попередження: - не перестанеш гавкати вслід - я Юльку зупиняти не буду, а ще допоможу. Хочеш купатися в лайні - ми тобі організуємо душ Шарко з каналізації. А форумчани нехай будуть свідками - ТИ САМА НАПРОСИЛАСЯ Амінь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2013 Прости Ори, но ты дура. Я же сказала что ты будешь отрицать трагедию, посему наверняка предоставишь архивный документ, что это подстава. P.S. Знаешь что Ориана. Давай не будем перекладывать с больной головы на здоровую. Я не в обиде за все несуразности в мой адрес, а поэтому я всегда готова к конструктивному диалогу. А ты? з ким ти готова до конструктивної розмови - з дурою? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Надежда Сервикваса Опубліковано 16 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 16 липня, 2013 з ким ти готова до конструктивної розмови - з дурою?Я то думала, что ты перестанешь быть таковой и перестанешь строить из себя чорти что. Ошиблась, да? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 16 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 липня, 2013 Я то думала, что ты перестанешь быть таковой и перестанешь строить из себя чорти что. Ошиблась, да?Надо заметить что орыня самокритична ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 Я то думала, что ты перестанешь быть таковой и перестанешь строить из себя чорти что. Ошиблась, да? Надо заметить что орыня самокритична ;) Парочка - Гриць і Варварочка :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 Надо заметить что орыня самокритична ;)+++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 17 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 17 липня, 2013 +++ шо ищем, милый , посеред ночи? Свой член, засунутый промеж ссохшихся яиц? В попе у тебя не кругло, дедуня, меня переговорить, усёк, выродок крашеный? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 18 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 липня, 2013 шо ищем, милый , посеред ночи? Свой член, засунутый промеж ссохшихся яиц? В попе у тебя не кругло, дедуня, меня переговорить, усёк, выродок крашеный? Экзамен по культуре ,сдан! :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 18 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 липня, 2013 шо ищем, милый , посеред ночи? Свой член, засунутый промеж ссохшихся яиц? В попе у тебя не кругло, дедуня, меня переговорить, усёк, выродок крашеный? Жирафа, в русском языке есть и другие слова, кроме твоего любимого:"Член". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 липня, 2013 Жирафа, в русском языке есть и другие слова, кроме твоего любимого:"Член". дэнульчик! С добрым утречком! Поздновато ты приковылял.. Я уж заждалась.. Замечание тебе! Женщины все любят это слово, а особенно предмет, который оно означает. Не прокалывайся больше! Я то знаю, что ты своего стесняешься.. Слушай, а удалить не пробовал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 18 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 липня, 2013 дэнульчик! С добрым утречком! Поздновато ты приковылял.. Я уж заждалась.. Замечание тебе! Женщины все любят это слово, а особенно предмет, который оно означает. Не прокалывайся больше! Я то знаю, что ты своего стесняешься.. Слушай, а удалить не пробовал? Мечтаешь о подарке? ;) В местном секс шопе все перепробовала? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Может черенок от лопаты поможет? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 18 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 18 липня, 2013 Мечтаешь о подарке? ;) В местном секс шопе все перепробовала? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Может черенок от лопаты поможет? ;) черенок кстати в хозяйстве - ценная вещь. Но я на него лопаты насаживаю, а не как ты твою парализованную задницу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 22 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 22 липня, 2013 Прекрасная половина человечества - это женщины. И большая половина прекрасного в нашем мире - это женщине. Женщине присуще красота и чуткость, скромность и вежливость. Но..... Но это видимо не об украинских женщинах. Или может быть не о всех женщинах Украины. Возможно их не так и много. Только они как ложка дёгтя в бочке мёда. Вот пример культуры. А посему любому, кто упрекнёт меня, что я разговариваю не на державной мове, плюну в лицо. А если будет настоятельно требовать - оболью рожу кислотой. И пусть я такая буду одна на всю Украину. Нечего посягать на мою свободу. Мне решать. Если я кому-то отвечу и он не поймёт, пусть не спрашивает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Надежда Сервикваса Опубліковано 23 липня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 23 липня, 2013 Ори, что ж ты так орёшь? Прости, пишешь большим шрифтом, да ещё красным. В тебя что, паранойя? Кому ты хотела что-то довести? Ведь мои темы форумчане игнорируют. А я из без попа знаю, что в воскресенье праздник. На моих темах чего нибудь поумнее можешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 липня, 2013 Ори, что ж ты так орёшь? Прости, пишешь большим шрифтом, да ещё красным. В тебя что, паранойя? Кому ты хотела что-то довести? Ведь мои темы форумчане игнорируют. А я из без попа знаю, что в воскресенье праздник. На моих темах чего нибудь поумнее можешь? Ну якщо знайду в тебе щось розумніше - неодмінно напишу. А наразі - суцільна фальш і лицемірство: проголошення правильних речей з трибуни і амнезія стосовно проголошеного у повсякденному житті. До речі, твоя подружка від тебе не відстає, тому, як людина - цілком нікчемна, але слова говорить правильні, тому я люблю її цитувати: якщо людина сама здатна на підлість, їй здається, що всі такі ж самі - підлі. Це я до того, як ви клеймите Рабі, а самі за пазухою кислоту носите. До речі, є приклад з життя: відомого українофоба і непримиренного "антифашиста" колісніченка - найближча рідня, бабуся його дітей, облила кислотою підлеглу. До речі, на роботі в дитячому садочку. Правда випадок аналогічний твоєму? Ото ж бо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.