Перейти до змісту
Український політичний форум

ВО «Свобода» — какая-то патология гитлеровского типа

Гість Монтескье

Рекомендовані повідомлення

Свен, дорогой! так это не я , а Натуся хочет незгодных на лесоповал загнать. Ты от меня такие предолжения слышал???

Саме її я і мав на увазі. Вона (Натуся, Оріана) типовий совок тільки навиворіт.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 2,1 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Гість Монтескье

Ну і що таке американський спосіб життя? Це танці навколо багаття, як в африканських племенах, чи вендетта по-італійськи, чи, можливо, харакірі на манер японців - адже названі народи формували цей спосіб життя, американську націю?

У меня много знакомых с которыми общаюсь, проживают в США. С их слов, основное деление население страны на белых и черных, но у них очень развита судебная власть, которая преследует всякое проявление рассизма.
Посилання на коментар

У меня много знакомых с которыми общаюсь, проживают в США. С их слов, основное деление население страны на белых и черных, но у них очень развита судебная власть, которая преследует всякое проявление рассизма.

Я тобі про спосіб життя, а не про расизм. Ще раз запитуюся - американці бігають з бубном навколо багаття? Звідки в них традиція піднімати прапор, співати гімн, той же суд, а не сходка старійшин, клятва на Біблії, а не пусканням крові? На якій культурі формувався їх спосіб життя і традиції?

Посилання на коментар

Саме її я і мав на увазі. Вона (Натуся, Оріана) типовий совок тільки навиворіт.

У уже писал на форуме и повторюсь. Почему свобода так похожа на большевиков? Почему ярые националисты это активные бывшие комсомольцы или парт работники.? Им нужна власть. А те кто фанатично зашищает их полит идеи,ставля человеческие ценности ниже идеи ? Расчитывают попасть дорвавщимся в милость и питаться остатками пирога брошенного со стола? Фанатизм и агрессия для нормального человека не присущ. Любая война кончается миром. И как ты будешь потом выглядеть, в миру,почему не кто не задумывается?
Посилання на коментар

конечно все знают что фашисты сегодня - это русопедики

Не в тому справа - якщо б він читав Гебельса, то він би не висловлював припущення, а писав би ствердну відповідь.

Але писати припущення, ще й червоними літерами, та ще й маминому синку про Левка Лук"яненка, який був засуджений до страти через політику - ознака вискочки і нікчеми.

Посилання на коментар

У уже писал на форуме и повторюсь. Почему свобода так похожа на большевиков? Почему ярые националисты это активные бывшие комсомольцы или парт работники.? Им нужна власть. А те кто фанатично зашищает их полит идеи,ставля человеческие ценности ниже идеи ? Расчитывают попасть дорвавщимся в милость и питаться остатками пирога брошенного со стола? Фанатизм и агрессия для нормального человека не присущ. Любая война кончается миром. И как ты будешь потом выглядеть, в миру,почему не кто не задумывается?

ты ссылаешься сама на себя шалава?

это охренительный аргумент для такого ничтожества как ты

может издашь свои посты в такой красной книжечке ?

а вот насчёт агрессивности ты права - ты тут самая агрессивная сучка на форуме

ты фашист

русопедик

Не в тому справа - якщо б він читав Гебельса, то він би не висловлював припущення, а писав би ствердну відповідь.

Але писати припущення, ще й червоними літерами, та ще й маминому синку про Левка Лук"яненка, який був засуджений до страти через політику - ознака вискочки і нікчеми.

ты что не знаешь девиз русопедиков? мы автора не читали но его позицию не одобряем
Посилання на коментар

Пашнін, ще раз, читай, що ти написав:

С чего ты взяла, что я не читал, и что не читал? Если нацидеологию, то читал:

Основная цель пана Лукьяненко: построение нациократического государства с украинцами в качестве «титульной нации». Вот так, – господа, ни больше и ни меньше! Ничуть не преувеличиваю. Цитаты:

«…запалити українців ідеєю очищення української нації і побудови Великої України.»

[1] С.68. Левко Григорьевич, как вы собираетесь «очищать» украинскую нацию? Мне лично известны три способа подобного «очищения», – либо

І дай мені відповідь: американська нація, американський народ - яка культура лежить в основі її зародження, формування? На основі африканських бубнів навколо багаття, як прояву патріотичного духу, вендети, як методу покарання, сходки старійшин, як способу судочинства?

Посилання на коментар

ты ссылаешься сама на себя шалава?

это охренительный аргумент для такого ничтожества как ты

может издашь свои посты в такой красной книжечке ?

а вот насчёт агрессивности ты права - ты тут самая агрессивная сучка на форуме

ты фашист

русопедик

ты что не знаешь девиз русопедиков? мы автора не читали но его позицию не одобряем

Неа! В красную книжечку, исчезающих животных,нужно вписать роби-гей.
Посилання на коментар

Хочу підвести їх до поняття "титульна нація", щоб зрозуміли суть поняття, а вони ну ніяк.

Блін, як з такими Україну будувати?

Посилання на коментар

Хочу підвести їх до поняття "титульна нація", щоб зрозуміли суть поняття, а вони ну ніяк.

А наф-наф..ик? Пусть в подсобниках торчат.. пригодятся
Посилання на коментар

Неа! В красную книжечку, исчезающих животных,нужно вписать роби-гей.

отца своего впиши как подкаблучника траханого его же женой в попу фалоиммитатором

я могу себе позволить над тобой смеяться - потому что ты сдохнешь так и не оставив после себя полноценного потомства

твой род ублюдков и подонков на тебе прекратится

и это справедливо , у тебя , мул - потомства не будет

не пропадёт ваш скорбный труд ......только они сырые очень
Посилання на коментар

Тих хто титулами хизувався в 17-му повісили всіх або розстріляли :lol:

Ти тут щось про американців плела. Так ось, дитинко, п'яний матрос, негр раб і злочинець ось типовий представник "титульної нації" Америки і немає прив"язки до етнічної його приналежності.

Посилання на коментар

отца своего впиши как подкаблучника траханого его же женой в попу фалоиммитатором

я могу себе позволить над тобой смеяться - потому что ты сдохнешь так и не оставив после себя полноценного потомства

твой род ублюдков и подонков на тебе прекратится

и это справедливо , у тебя , мул - потомства не будет

Ты себе и фаллоимитатор, в отличии от меня, позволить можешь.
Посилання на коментар

Ти тут щось про американців плела. Так ось, дитинко, п'яний матрос, негр раб і злочинець ось типовий представник "титульної нації" Америки і немає прив"язки до етнічної його приналежності.

Ээ, нет, миленок. Титульные в Америке - индейцы!)))

Посилання на коментар

Да уж...

Сьогодні Корін статтю підсунів, філософську. http://www.pravda.com.ua/articles/2013/01/24/6982152/

Не зі всім там можна погоджуватися, але як тренажер для гімнастики мізків - дуже підходить. Так ось, ці таких статтей не читають. Вони читають авторів з минулого, не розуміючи, що з часом міг змінитися навіть світогляд тих людей, я вже мовчу про сучасників.

Посилання на коментар

Ээ, нет, миленок. Титульные в Америке - индейцы!)))

Індіанці не титульні а корінні. Не плутай.
Посилання на коментар

как же так? на галичанскую домработницу хватает, а на аппарат- нет? Ну ни фига ж у вас цены в Европах!
Посилання на коментар

Індіанці не титульні а корінні. Не плутай.

ОПАНА! Свэн, будь любезен, просвети: в чем разница между коренным и титульным населением?!

Посилання на коментар

как же так? на галичанскую домработницу хватает, а на аппарат- нет? Ну ни фига ж у вас цены в Европах!

Да не вижу я повода и тебе и твоему другу ,делать дорогих подарков.
Посилання на коментар

Ну да, там нігерський президент весь в пір"ї з бубеном бігає навколо багаття і співає заклинання проти духів.

Не сунься туди , куди твій мозок не доріс - йди краще прибутки рахуй і клієнтів своєї благовірної. Скільком вона сьогодні продалася? Не продешевила, сподіваюся? Ницість!!!!

Посилання на коментар

аха и придти твоего папашку им трахнуть потому что мамашка в дурке?

Да уж...

Сьогодні Корін статтю підсунів, філософську. http://www.pravda.com.ua/articles/2013/01/24/6982152/

Не зі всім там можна погоджуватися, але як тренажер для гімнастики мізків - дуже підходить. Так ось, ці таких статтей не читають. Вони читають авторів з минулого, не розуміючи, що з часом міг змінитися навіть світогляд тих людей, я вже мовчу про сучасників.

бред , дочитал до наездов на мировую элиту

корин выбрал эту статью потому что автор однодумец с кориным

нисходящие тренды восходящие но суть в том что если в кране нет воды ........ то виноват кто угодно но не я

Посилання на коментар

ОПАНА! Свэн, будь любезен, просвети: в чем разница между коренным и титульным населением?!

Ти взагалі вкурсі що наприклад угорці є титульними в Угорщині а корінні вони десь в районі Волги. :P
Посилання на коментар

Різниця в ситуації. У США корінних знищили на користь титульних. У нас наразі не получилося - тому корінні і є титульними. Мова, яка сформувалася на території сучасної України. Культура, традиції, віра - все це основа для формування нашої нації. Титульність - це домовленість, договір між різними національностями, що вони не проти цієї основи - акту справедливої подяки народу, який був творцем того, що ми отримали і назвали Україною.

Посилання на коментар

........ то виноват кто угодно но не я

Ну ти і не винний - що від тебе залежить?

Бачиш, ти також не зрозумів, що я мала на увазі. Наприклад, щоб боксувати потрібні лише сильні кулаки, але скільки різноманітних вправ робить спортсмен, в тому числі і на уважність, витривалість і навіть на логіку.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...