Перейти до змісту
Український політичний форум

ВО «Свобода» — какая-то патология гитлеровского типа

Гість Монтескье

Рекомендовані повідомлення

Гість Монтескье
Опубліковано

НА ДАУНБАСЕ СОСРЕДОТОЧИЛАСЬ КАЦАПСКО-БОЛЬШЕВИТСКАЯ БОСОТА,КОТОРАЯ ЗА ФУФАЙКУ И БУТИЛКУ САМОГОНА И ОТСОС ПО ПОЛНОЙ ПРОГРАММЕ СДЕЛАЕТ...

Ну Вы не правы. На Донбассе, если будет не по их, могут заставить кого угодно от.... и всё равно будет по их. <_< :lol: Не будите ....
  • Відповідей 2,1 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну Вы не правы. На Донбассе, если будет не по их, могут заставить кого угодно от.... и всё равно будет по их. <_< :lol: Не будите ....

Знацця зек - президент - це саме - по їх? Монтік, ти дебіл!!!

Гість Монтескье
Опубліковано

проблема в том что при совке нас научили не думать нам сказали что Бандера плохой и мы каркаем как попугаи

Может Вас и приучили., а я в последние года Совка только родился, думать начал при самостийности.
Опубліковано

Я все время замечаю какой то парадокс. Сходство поведения бандеровцев и большевиков.С чего это?

Почему самыми ярыми националистами стали бывшие активные комсомольцы и партийные работники?Что за этим стоит? Жажда власти кажется, да и только. Наверное эти люди примут любой облик до достижения своих целей.

Гість Монтескье
Опубліковано

Знацця зек - президент - це саме - по їх? Монтік, ти дебіл!!!

Ты ещё тут Орианайоббивка? Тогда лови ... За Януковича проголосовало большинство населения страны. По твоему большинство населения дебилы? А может, те, что против- дебилы, не задумывалась? А пора бы научиться головой и думать, а не только ней есть и пить. :P
Гість Монтескье
Опубліковано

Правильно украинцам. А не сволоте безродной которая и в восточной украине не мало.Эта сволота она как говно в проруби болтается и отличается психической неуравновешенностью и бестолковостью , метанием и сменой образов.

Ну ты хорошо с ними знакома. Правда? :rolleyes:

Не правильное высказывание "Украинцам решать". Правильное быдет " населению Украины решать".
Опубліковано

Может Вас и приучили., а я в последние года Совка только родился, думать начал при самостийности.

ДУМАТЬ?!!!!!!!!!!!!

Дуже смішно сказав....

Опубліковано

Не правильное высказывание "Украинцам решать". Правильное быдет " населению Украины решать".

Населення України - це всі, хто проживає в Україні включно з іноземцями без громадянства.

Українці - це громадяни України.

То хто буде вирішувати? - якийсь нац.мен, для якого Україна тимчасове місце проживання? Як він буде вирішувати - мож ти якийсь спосіб знаєш? Ну там, підкуп, лобіювання, бо права голосувати на виборах чи референдумах він не має.

З.І. Кажеш, що ти ДУМАЄШ? ЧИМ? :lol:

Опубліковано

Ты ещё тут Орианайоббивка? Тогда лови ... За Януковича проголосовало большинство населения страны. По твоему большинство населения дебилы? А может, те, что против- дебилы, не задумывалась? А пора бы научиться головой и думать, а не только ней есть и пить. :P

Ну чому ВСІ дебіли - деякі бидло, деякі тупі і неосвічені, деякі забиті і застрашені, деякі раби по життю, люмпени, дехто такі як він - з кримінальним минулим.

Ти до якої категорії себе відносиш?

До речі, для тебе темка є - відміться там http://ukrpolitforum.com/page10835.html

Опубліковано

Проголосували не більшість населення, а тільки більшість від проголосувавших. Не брали участі в голосуванні від 20%до 10% а, ще були противсіхи. За Янека проголосували 33%, віднімаємо 15%. Так, що більшість населення за янека не проголосувала, не дури народ.
Опубліковано

Но тем не менее.....Под руководством Гитлера была резко сокращена, а затем ликвидирована безработица. Развернулись широкомасштабные акции по гуманитарной помощи нуждающемуся населению. Поощрялись массовые культурные и спортивные празднества. Основу политики гитлеровского режима составляла подготовка к реваншу за проигранную Первую мировую войну. С этой целью реконструировалась промышленность, развернулось большое строительство, создавались стратегические резервы.

А сегодняшним путиноидам и шапкокрадам слабо?

верно, до гитлера зарплату выдавали 2 раза в день что бы успеть хоть что то купить на заработаные деньги

ну и пришёл гитлер к власти и что - всего то 10 лет и вся страна в руинах , треть населения перебита остальные поделены на 2 враждующих лагеря

для восстановления страны были приглашены мусульмане турки и сейчас они дают немцам просраться

и из тех 12 лет что германия жила при гитлере последние 3 были адом

теперь вопрос - наркотик лучше чем лекарство?

так а разве ты этого не знаешь? или мнение моё тебе авторитетнее за танах? кто не может предложить выход из тупика- тот и крайний. давным давно некий царь давид решил вопрос вкорне. сейчас такого царя нету, вот и угадай с трех раз- а ктоже у нас тут виноватый, а?????

переведи ......
Гість владимир пашнин
Опубліковано

Через пару десятилетий миром будут править мусульмане

Уважаемые, нацики! надеюсь все прочитали этот пост? В связи с этим у меня есть к вам вопрос: А там ли вы врагов ищите? У вас русские плохие? Смотрите, прийдут муслики, - и вам даже ваше любимое сало запретят кушать...
Опубліковано

Уважаемые, нацики! надеюсь все прочитали этот пост? В связи с этим у меня есть к вам вопрос: А там ли вы врагов ищите? У вас русские плохие? Смотрите, прийдут муслики, - и вам даже ваше любимое сало запретят кушать...

именно там вовочка и ищем

раша всегда была лучшим другом и союзником мусульман

Гість владимир пашнин
Опубліковано

Я не є розумною і не є начитаною - ти ніде не знайдеш щоб я про це писала чи хвалилася тим.

До речі, ось ти не читав, а вже знаєш про що там - це з тієї ж опери, коли ти звинувачуєш "нациків" у репресіях.

А я мовчу і помалкую про те, чого не знаю - мож тому ти не маєш до чого причепитися чи мені пред"явити. А сам в брехні, як приблудний пес в реп"яхах - на чому я тебе постійно ловлю.

Похвальная самокритика.

С чего ты взяла, что я не читал, и что не читал? Если нацидеологию, то читал:

Основная цель пана Лукьяненко: построение нациократического государства с украинцами в качестве «титульной нации». Вот так, – господа, ни больше и ни меньше! Ничуть не преувеличиваю. Цитаты:

«…запалити українців ідеєю очищення української нації і побудови Великої України.»

[1] С.68. Левко Григорьевич, как вы собираетесь «очищать» украинскую нацию? Мне лично известны три способа подобного «очищения», – либо физическое уничтожение людей, либо их стерилизация, либо высылка за пределы Украины. Что предлагаете вы?

«…українець – найдосконаліше створення на землі; Бог наділив українців найпотужнішим інтелектуальним потенціялом; цей потенціял раніше служив іншим народам, тепер настала пора повертатися в Україну…» [1] С.68.

«Оцих я хочу навчити сильно (потужно) і любити, і ненавидіти…збудити в українських душах сильну любов до рідної землі та нашого українського роду і таку ж сильну ненависть до ворогів України» [1] С.70.

«УРП сповідує гасло: «Український народ, Україна понад усе.» Українець – господар на своїй землі…» [1] С.74.

«- глибоке усвідомлення винятковості (окремішності) української нації;

- глибока переконаність, що світ збудований на конкуренції і затятій боротьбі поміж народами і що місце української нації під сонцем залежить від уміння силою (і розумом далебі) відстояти це місце;

- повсякчасне прагнення до зменшення на українській землі чужорідних ворожих

поселенців задля консолідації української нації та дієвішого захисту теренів розселення нашого етносу» [1] С.182.

«етнічний склад як гасло «Україна для українців»» [1] С.44.

И что же пан Лукьяненко предлагает делать с «нацменами»?

«На них (москалей – В.П.) не діють слова (интересно, а на Лукьяненко они действуют? – В.П.), бо вони зомбовані ідеєю московської імперської зверхности (чья бы корова мычала! Вон Тягныбок намерен построить украиноцентричную империю в границах: Черное море – Балтийское море; Карпаты – Урал. Ему, значит, можно? – В.П.), на них діє тільки сила, І ради іншої з ними немає, окрім як бути сильними і тримати над ними моцний кулак – тоді вони будуть покірні. А ще краще було б виселити їх з України в порядку міждержавного обміну.» [1] С.37 – 38.

«І вражою злою кров’ю

Волю окропіте (Чиєю кров’ю –

Московською) [1] С.117.

Это пан Лукьяненко так Шевченко дополняет

«Не виправдовуйся, чому розмовляєш українською мовою (что за бред? Кто-то что, требует оправданий? – В.П.), але вимагай від всякого іншого громадянина України пояснити, чого розмовляє московською мовою» [1] С.146. Если вас так интересует этот вопрос, пан Лукьяненко, то персонально для вас могу пояснить: я разговариваю на языке межнационального общения, это – раз; я разговариваю на родном языке Т.Г.Шевченко, это – два. А если вы не знаете, что для Т.Г.Шевченко русский язык был родным, – то это ваши проблемы.

«…вигнати цих хамів (русских – В.П.) з української землі, відгородитися від них частоколом ракет та ще й високим китайським муром і посадити на ньому густий високий ліс, щоб і сморід московський не залітав в українську землю» [1] С.160

Это ты то молчишь??? Ну - ну...

Когда это ты меня на брехне словила, напомни, а то я запамятовал?

Опубліковано

Похвальная самокритика.

Основная цель пана Лукьяненко: построение нациократического государства с украинцами в качестве «титульной нации». Вот так, – господа, ни больше и ни меньше! Ничуть не преувеличиваю. Цитаты:

«…запалити українців ідеєю очищення української нації і побудови Великої України.»

[1] С.68. Левко Григорьевич, как вы собираетесь «очищать» украинскую нацию? Мне лично известны три способа подобного «очищения», – либо физическое уничтожение людей, либо их стерилизация, либо высылка за пределы Украины. Что предлагаете вы?

Пашнін, ти якщо чогось не знаєш, то це означає, що його в природі не існує?

Так ось, все, що ти тут понаписував - лежить на одній основі - українофобство і великороський шовінізм.

Але давай все по порядку:

Скажи, в США існує таке поняття, як нація?

Опубліковано

Это ты то молчишь??? Ну - ну...

Когда это ты меня на брехне словила, напомни, а то я запамятовал?

Мовчу, бо не все знаю. А ти не мовчиш! Хочеш приклад брехні? Щас, я тут вже новеньке надибала, щоб двічі не відповідати, зараз сюди перенесу

Наконец то ты рассказала, что ты хочешь делать с оппонентами, хотя я это и так знал: вы нацики любите рассказывать ужастики про СССР с одной целью: получить моральное право самим проводить репрессии.

НА СОЛОВКИ!!! НА ПАРАШУ!!!! НА МОРОЗ ВАЛИТИ ЛІС!!!! А бывшие зеки мемуары таки писали, так что

твой пост, как пальцем в небо...

Де там бодай жодним словом сказано, ЩО я хочу робити з опонентами? а якщо твоя хвора уява там щось таке надибала - я тобі не лікар.

Тому, БРЕШЕШ, БРЕШЕШ І ЩЕ РАЗ БРЕШЕШ - так вчила вас радянська влада, так ви робили і продовжуєте робити до сих пір.

Гість владимир пашнин
Опубліковано

Отож бо й воно.

Всіх незгідних примусити валити ліс на морозі - ось основне завдання.

Типові совки...

Свен, дорогой! так это не я , а Натуся хочет незгодных на лесоповал загнать. Ты от меня такие предолжения слышал???
Опубліковано

Свен, дорогой! так это не я , а Натуся хочет незгодных на лесоповал загнать. Ты от меня такие предолжения слышал???

Не відволікайся, я тобі запитання поставила!!!

Брехло, кому ти потрібен, щоб тебе кудись відправляли - вчися чути опонента, а не замальовувати його пости у свої кольори. Ти диви на них, казанські сироти - один союз бажає відродити - а про Соловки чути не хоче, інший поліцейську державу розбудовує, а подумати, що репресії - це буде її основна ознака - розуму бракує. Не мужики, а слизняки якість!!!

Гість владимир пашнин
Опубліковано

она хочет но не сделает, а вы мрази- и хотели и делали. поэтому вас проклянают потомки, звери вы дикие....

Не сделает, потому, что не может? так чем она лучше? И кто это " вы мрази", конкретизировать можешь? Уж не

меня ли ты имеешь ввиду?

Гість владимир пашнин
Опубліковано

Так ось, все, що ти тут понаписував - лежить на одній основі - українофобство і великороський шовінізм.

ОБОСНУЙ

ПОНЯТИЯ НЕ ИМЕЮ, и что?

Гість владимир пашнин
Опубліковано

Не відволікайся, я тобі запитання поставила!!!

какое?
Опубліковано

Не сделает, потому, что не может? так чем она лучше?

я могу изнасиловать твою дочь - у меня есть пенис , но я этого не делаю потому что не хочу

по твоему я ничем не отличаюсь от насильника который это делает

у тебя по моему крышу сорвало напрочь

Гість Монтескье
Опубліковано

Населення України - це всі, хто проживає в Україні включно з іноземцями без громадянства.

Українці - це громадяни України.

То хто буде вирішувати? - якийсь нац.мен, для якого Україна тимчасове місце проживання? Як він буде вирішувати - мож ти якийсь спосіб знаєш? Ну там, підкуп, лобіювання, бо права голосувати на виборах чи референдумах він не має.

З.І. Кажеш, що ти ДУМАЄШ? ЧИМ? :lol:

Украинцы, с позиции права, это этническая общность. Точно так же как татары, болгары и т.д. А вот граждане Украины, это совершенно другое ... прошу не путай. Это всё равно, что путать марковку с перцем. Учись соображать, Оранойоббичка. :P :P :P Ты желаешь знать чем я думаю, тогда напрягай све свои йоббиковские извилины, так уж и быть расскажу. я думаю веществом который называется - мозг. :rolleyes:

Можешь не менять ник. Ориану на Натусю и наоборот. Свою йоббиковскую суть не спрячешь.

Гість владимир пашнин
Опубліковано

Мовчу, бо не все знаю. А ти не мовчиш! Хочеш приклад брехні? Щас, я тут вже новеньке надибала, щоб двічі не відповідати, зараз сюди перенесу

Де там бодай жодним словом сказано, ЩО я хочу робити з опонентами? а якщо твоя хвора уява там щось таке надибала - я тобі не лікар.

Тому, БРЕШЕШ, БРЕШЕШ І ЩЕ РАЗ БРЕШЕШ - так вчила вас радянська влада, так ви робили і продовжуєте робити до сих пір.

Да ты что? ну, спасибо! только я не понял в таком случае пассажи про Соловки, парашу, лесоповал... Может просветишь, в каком контексте ты их употребила?

Да ещё с тремя восклицательными знаками в конце?

Опубліковано

какое?

Про націю.

Тобто, ти до букви розібрав позицію Лук"яненка щодо нації, але нічого не знаєш про предмет критики, про саме поняття нація? Ну і хто ти після цього, якщо не брехун?

У США існує таке поняття нація - американська нація. Причому вже сформована сильна спільність людей, які проживають на одній території і скріплені однією ідеєю.

Як ти вважаєш - як це їм получилося, адже національностей там дуже багато?

Опубліковано

Да ты что? ну, спасибо! только я не понял в таком случае пассажи про Соловки, парашу, лесоповал... Может просветишь, в каком контексте ты их употребила?

Да ещё с тремя восклицательными знаками в конце?

А в тому контексті, щоб ти подумки себе поставив на місце репресований УПІвців і подумав - чи мали вони можливість писати мемуари? Ще тобі потрібно було згадати наших дисидентів, яких за такі мемуари на ті ж Соловки відправляли, на відміну від радянських мемуаристів, які писали свої казки в теплих кабінетах з секретаркою.

Гість Монтескье
Опубліковано

Але давай все по порядку:

В США чаще говорят "За американский образ жизни", не важно кто ты по происхождению.
Опубліковано

В США чаще говорят "За американский образ жизни", не важно кто ты по происхождению.

Им москали не снятся и по испански они не бредят. По сему высыпаются и каждый день просыпаются с улыбкой и строят свою страну.А западенцы у них,ой блин запутался,индейцы у них давно как фольклор в резервации.
Опубліковано

Ну і що таке американський спосіб життя? Це танці навколо багаття, як в африканських племенах, чи вендетта по-італійськи, чи, можливо, харакірі на манер японців - адже названі народи формували цей спосіб життя, американську націю?

Гість Монтескье
Опубліковано

Похвальная самокритика.

«…українець – найдосконаліше створення на землі; Бог наділив українців найпотужнішим інтелектуальним потенціялом; цей потенціял раніше служив іншим народам, тепер настала пора повертатися в Україну…» [1] С.68.

По моему это плагиат, украинойоббики скопировали этот текст у Гебельса.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...