Гість джин Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 Джин, когда они свои, а я свои, то вопрос может разрешиться только насилием. Вот смотри: пришли нацики к власти , и что они будут делать? Насаждать свои взгляды, то есть, - применять насилие, при этом меня они совсем не собираються спрашивать. И где тут по честному? Владимир, в управлении всегда присутствует элемент насилия.Само понятие государство,это аппарат принуждения. Только у них будет агрессивное насилие, так как их взгляды реваншистские и отражают сугубо территориальные интересы галичины и не могут быть приняты украинцами.Это чирий на теле украины,который вскрыл ющ в угоду полит популизма. Власти сегоднешней они выгодны.Они помогают ПР в избирателях. Это собака которую необходимо держать на короткой цепи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 На то и щука в озере,чтоб карась боялся.Иными словами,надоест народу тот беспредел сегодняшней власти и прийдут националисты,если смогут они поднять с колен страну-флаг им в руки,от этого только лучще будет простым людям. Дуже розумні слова - респект!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 Да ваш коллектив это сброд приматов. Что вы можете? Гей может засирать форум пакостями. Его сближает с гусыней тупость. Один русофоб ярый без разбора, другая на мове помешанная. А ты,ХМ,А ТАК ЧЕЛОВЕК БЕЗ СТЕРЖНЯ. Тополинный пух. Выглядите как стая обезьян глупых. Только вам и присуща смена ников за которой кроме подлости и невежества не чего нет.Мы тут! Команда!Атаковать первым!Действенная оборона! Воюете только с собственной глупостью. Так что с аппетитом у меня все нормально а то что с вами разговаривать не о чем, так это не только я понимаю.. Примітивне створіння судить так само примітивно - по собі. Будь у тебе бодай зародки фантазії - ти б розглянув бодай дві версії. Так ось, нові ніки, як нові образи, нові характери - під ціль чи завдання. З можливістю повернутися до старого без будь якого ущербу для репутації. На відміну від тебе, який заводив нові ніки, як можливість почати з чистого аркуша, бо всі попередні просиралися в хлам і неодноразове повернення до них лише усугубляли твоє становище примітивного створіння. Ось так, вовочка-остін-джин... Ти повний нуль, таким самим і є твоє перебування на форумі. Пропади ти зараз, ніхто і не кинеться. Ну а Рабіновича в срачі я не підтримую і постійно йому про це нагадую. Він чомусь вирішив, що зможе вам нашкодити. Кому? глибоко хворим людям - українофобам-ексгібіціоністам, яким мало ненавидіти Україну і все українське, яким потрібно про це говорити, щоб чули - саме від цього ви отримуєте кайф. А оскільки в реалі це робити вже не так безпечно - вас все більше на форумах. У цьому звязку доречно згадати цензорівську гопоту, яка волала тут : створимо форум для себе, не пустмо укрів. І що - створили, перекинулися словами між собою, пометали какашками на укрів - і все, не в кайф, ніхто не чує, ніхто не бачить - і що найголовніше - НЕМА РЕАКЦІЇ ЗІ СТОРОНИ на їх слова, що для ексгібіціоністів є обов"язковим для отримання задоволення. Для довідки: Ексгібіціонізм (від лат. виставляти) — така форма сексуальних відхилень, коли досягнення статевого збудження і насолоди реалізується шляхом демонстрації статевих органів особам протилежної статі поза ситуаціями статевих контактів. Нерідко це відхилення є своєрідним еквівалентом фактичної неможливості статевого акту у зв'язку з імпотенцією, особливо у людей похилого віку. Ексгібіціонізм як статеве відхилення притаманний переважно чоловікам Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 :angry: ну считают они его своим героем а тебе то что спится от этого плохо по ночам? Бендера в ночных кошмарах приходит? СССРовская пропаганда даром не прошла . наверное, в обморок падаешь от слов: "Бендера", "капитализм", "Америка"В обморок упало наше производство. Не догадываешься почему? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 Ну а Рабіновича в срачі я не підтримую і постійно йому про це нагадую. Він чомусь вирішив, що зможе вам нашкодити. Кому? глибоко хворим людям - українофобам-ексгібіціоністам, яким мало ненавидіти Україну і все українське, яким потрібно про це говорити, щоб чули - саме від цього ви отримуєте кайф. А оскільки в реалі це робити вже не так безпечно - вас все більше на форумах.И где ты украинофобов узрела, Орианна? Я вот больше руссофобов наблюдаю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
русский хохол Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 Не смогут, хохол, - к бабке не ходи.Русский хохол.Поправочка.Ну да ладно.... Может и не смогут,но..... Сегодняшняя власть и в России и Украине, бронзовеет и ублажается своей нерушимостью и силой,поэтому нужна серьёзная,не домашняя выращенная в теплице, а настоящая альтернатива этой власти,пусть даже в лице националистов.Если сегодняшние правители нехотят и неумеют,то хирургическое вмешательство радикально настроенных людей неизбежно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 :angry: В обморок упало наше производство. Не догадываешься почему? Ну чому ж - всім вже відомо... ВПАЛО - це твоя характеристика - мужика, в якого чоловічого - хіба стать в паспорті. І лише русофобів ти бачиш тому, що в страху очі великі - а це твій звичний стан. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 Придурок, а зараз в тебе хтось щось запитується? Зараз свої порядки і правила встановлюють з твоєї згоди? Тобто, ти не проти, щоб тебе кожного дня обкрадали, труїли, тобі брехали і наживалися на тобі? Ти дав їм на це згоду? Значить ти тупе, робоче тяглове бидло і питатися в тебе - себе не поважати. До речі, ти і зараз говориш речі, які вигідні не тобі, бо ти ж не знаєш насправді як себе поведуть "нацики" - ти лише повторюєш те, що поклали у твою пусту голову ті, хто зараз тобою керують. Ти не спроможний на самостійне рішення, ти боїшся ризикнути, ти можеш лише нити, плакатися і підкорятися. Тебе завжди МАЛИ і будуть МАТИ - це твій досвід і про інше ставлення до себе ти навіть не можеш уявити. Тому у здорових людей ти викликаєш огиду, як тарган, якого завжди хочеться прихлопнути тапком. Тьху, гидота!!!! Когда ты что умное скажешь? только обзываться умеешь. С чего ты взяла, что я не знаю, как поведут себя нацики? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 Владимир, в управлении всегда присутствует элемент насилия.Само понятие государство,это аппарат принуждения. Только у них будет агрессивное насилие, так как их взгляды реваншистские и отражают сугубо территориальные интересы галичины и не могут быть приняты украинцами.Это чирий на теле украины,который вскрыл ющ в угоду полит популизма. Власти сегоднешней они выгодны.Они помогают ПР в избирателях. Это собака которую необходимо держать на короткой цепи.И я о том же Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 Русский хохол.Поправочка. Ну да ладно.... Может и не смогут,но..... Сегодняшняя власть и в России и Украине, бронзовеет и ублажается своей нерушимостью и силой,поэтому нужна серьёзная,не домашняя выращенная в теплице, а настоящая альтернатива этой власти,пусть даже в лице националистов.Если сегодняшние правители нехотят и неумеют,то хирургическое вмешательство радикально настроенных людей неизбежно. Не лякай Пашніна - він і так тут лише по закутках перебуває - боїться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 Когда ты что умное скажешь? только обзываться умеешь. С чего ты взяла, что я не знаю, как поведут себя нацики? Ти що провидець? Ти банальний боягуз. Нитик і страхополох. Як би ти знав, як ти мені, жінці, огидний - ну як той тарган. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 Примітивне створіння судить так само примітивно - по собі. Будь у тебе бодай зародки фантазії - ти б розглянув бодай дві версії. Так ось, нові ніки, як нові образи, нові характери - під ціль чи завдання. З можливістю повернутися до старого без будь якого ущербу для репутації. На відміну від тебе, який заводив нові ніки, як можливість почати з чистого аркуша, бо всі попередні просиралися в хлам і неодноразове повернення до них лише усугубляли твоє становище примітивного створіння. Ось так, вовочка-остін-джин... Ти повний нуль, таким самим і є твоє перебування на форумі. Пропади ти зараз, ніхто і не кинеться. Ну а Рабіновича в срачі я не підтримую і постійно йому про це нагадую. Він чомусь вирішив, що зможе вам нашкодити. Кому? глибоко хворим людям - українофобам-ексгібіціоністам, яким мало ненавидіти Україну і все українське, яким потрібно про це говорити, щоб чули - саме від цього ви отримуєте кайф. А оскільки в реалі це робити вже не так безпечно - вас все більше на форумах. У цьому звязку доречно згадати цензорівську гопоту, яка волала тут : створимо форум для себе, не пустмо укрів. І що - створили, перекинулися словами між собою, пометали какашками на укрів - і все, не в кайф, ніхто не чує, ніхто не бачить - і що найголовніше - НЕМА РЕАКЦІЇ ЗІ СТОРОНИ на їх слова, що для ексгібіціоністів є обов"язковим для отримання задоволення. Для довідки: Ексгібіціонізм (від лат. виставляти) — така форма сексуальних відхилень, коли досягнення статевого збудження і насолоди реалізується шляхом демонстрації статевих органів особам протилежної статі поза ситуаціями статевих контактів. Нерідко це відхилення є своєрідним еквівалентом фактичної неможливості статевого акту у зв'язку з імпотенцією, особливо у людей похилого віку. Ексгібіціонізм як статеве відхилення притаманний переважно чоловікам Можно много написать тебе в ответ.Но я не буду.Скажи мне кто твой друг и я скажу кто ты. А в друзьях у тебя ГЕЙ-Эксгибиционист и Черт.И объединяет вас тупость и злоба.И иди ка ты своей дорогой а то ваш лай из клетки он назойлив.Вы как стая шакалов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 И я о том же Ти не можеш про інше, бо запрограмовані ви ОБИДВА українофоби - однією програмою. Політ фантазії - не для вас. Ваш тип дискусії: Бла-бла-бла Я согласен Бла-бла-бла Я о том же Бла-бла-бла Дружище, как я вас понимаю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 Ну чому ж - всім вже відомо... ВПАЛО - це твоя характеристика - мужика, в якого чоловічого - хіба стать в паспорті. І лише русофобів ти бачиш тому, що в страху очі великі - а це твій звичний стан. Что - то у вас нациков половые темы в чести. У кого что болит? Не нравиться термин ВПАЛО, - придумай другой, например, - СТОИТ (давай опять сравни кое с чем). Касаемо русофобов, - на ссылку: politforums.com.ua.Так и назвались: главный русофобский форум... Не стесняясь. Что скажешь, Натуся? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 Когда ты что умное скажешь? только обзываться умеешь. С чего ты взяла, что я не знаю, как поведут себя нацики?А зачем гадать как поведут.Они уже показали свое истинное лицо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 Можно много написать тебе в ответ.Но я не буду.Скажи мне кто твой друг и я скажу кто ты. А в друзьях у тебя ГЕЙ-Эксгибиционист и Черт.И объединяет вас тупость и злоба. И иди ка ты своей дорогой а то ваш лай из клетки он назойлив.Вы как стая шакалов :lol: Куда ты денесся с подводной лодки! Тебе кроме шакалов поговорить-то больше и не с кем! :lol: Владимир тебя уже понял, а Черчилю ты так, для затравочки. Типа, костыль. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 Можно много написать тебе в ответ.Но я не буду.Скажи мне кто твой друг и я скажу кто ты. А в друзьях у тебя ГЕЙ-Эксгибиционист и Черт.И объединяет вас тупость и злоба. И иди ка ты своей дорогой а то ваш лай из клетки он назойлив.Вы как стая шакалов Я піду - але ти не вяжися за нами, не кидайся на наші пости, як голодний шакал, бла-блакай зі своїм примітивом. Але ж ти не погодишся, бо це буде тобі не в кайф - піпіська не встане, якщо ми не подивимося :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 Ти що провидець? Ти банальний боягуз. Нитик і страхополох. Як би ти знав, як ти мені, жінці, огидний - ну як той тарган. Жинка! Тут не надо быть провидцем, - достаточно просто почитать их программу,пообщаться с ними, головой подумать... Да и вообще, женщина, - может ты не будешь переходить на личности? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 Ти не можеш про інше, бо запрограмовані ви ОБИДВА українофоби - однією програмою. Політ фантазії - не для вас. Ваш тип дискусії: Бла-бла-бла Я согласен Бла-бла-бла Я о том же Бла-бла-бла Дружище, как я вас понимаю... Тебе конечно ближе собачья манера ведения дискуссии.Кто бы сомневался? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 А зачем гадать как поведут.Они уже показали свое истинное лицо. О, бачиш - до тебе ніхто навіть не звертається - але ти лізеш у вічі, як сморід. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 Что - то у вас нациков половые темы в чести. У кого что болит? Не нравиться термин ВПАЛО, - придумай другой, например, - СТОИТ (давай опять сравни кое с чем). Касаемо русофобов, - на ссылку: politforums.com.ua. Так и назвались: главный русофобский форум... Не стесняясь. Что скажешь, Натуся? ВЫолоденька, а чё ж ты наперегонки между нашими двумя форумами-то не успеваешь? Нравится, однако, с русофобами-то общатцо? Так что не криви душой, излагай лучше свои апрельские тезисы)))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 Тебе конечно ближе собачья манера ведения дискуссии.Кто бы сомневался? Це була описана твоя манера спілкування з пашніним. Якщо вона собача - то це твої слова. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 Я піду - але ти не вяжися за нами, не кидайся на наші пости, як голодний шакал, бла-блакай зі своїм примітивом. Але ж ти не погодишся, бо це буде тобі не в кайф - піпіська не встане, якщо ми не подивимося :lol: :lol: :lol: тю на вас, медам! Агасферчик утверждает, что джин, как восточный представитель из кувшина сего предмета лишен........и, собстно не совсем мужского пола......... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 Жинка! Тут не надо быть провидцем, - достаточно просто почитать их программу,пообщаться с ними, головой подумать... Да и вообще, женщина, - может ты не будешь переходить на личности?Да что не видишь что у них хронический какой то недо,,,,б? У них какая то манечка на почве сексуальной, с широким спектром. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 Ти не можеш про інше, бо запрограмовані ви ОБИДВА українофоби - однією програмою.С чего ты взяла, Натуся, что я украинофоб? Пытаешься приписать оппоненту свои качества? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 О, бачиш - до тебе ніхто навіть не звертається - але ти лізеш у вічі, як сморід.Да знаю я что ты примитивна.Не стоит тебе это доказывать постоянно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 Да что не видишь что у них хронический какой то недо,,,,б? У них какая то манечка на почве сексуальной, с широким спектром. А может это у ВАС, лапушка, недоеб?))))))) И про перекись ты знаешь, и про недоеб, и в базарные чвары совсем по-бабски с удовольствием ныряешь))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 Да знаю я что ты примитивна.Не стоит тебе это доказывать постоянно. а ты считаешь себя интеллектуалом? Поди прими ледяной душ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 А может это у ВАС, лапушка, недоеб?))))))) И про перекись ты знаешь, и про недоеб, и в базарные чвары совсем по-бабски с удовольствием ныряешь)))))))Да нет черт, в настоящем амплуа. Я просто уже давно заметил ваши поблемы недо..ба.. Бабы действительно есть на форуме а вот женщин нет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 23 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 січня, 2013 Русский хохол.Поправочка. Ну да ладно.... Может и не смогут,но..... Сегодняшняя власть и в России и Украине, бронзовеет и ублажается своей нерушимостью и силой,поэтому нужна серьёзная,не домашняя выращенная в теплице, а настоящая альтернатива этой власти,пусть даже в лице националистов.Если сегодняшние правители нехотят и неумеют,то хирургическое вмешательство радикально настроенных людей неизбежно. Знаешь что, Русский Хохол? Вот так и Гитлер пришел к власти, хирург, блин!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.