Перейти до змісту
Український політичний форум

ВО «Свобода» — какая-то патология гитлеровского типа

Гість Монтескье

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Джин, когда они свои, а я свои, то вопрос может разрешиться только насилием. Вот смотри: пришли нацики к власти

, и что они будут делать? Насаждать свои взгляды, то есть, - применять насилие, при этом меня они совсем не собираються спрашивать. И где тут по честному?

Владимир, в управлении всегда присутствует элемент насилия.Само понятие государство,это аппарат принуждения. Только у них будет агрессивное насилие, так как их взгляды реваншистские и отражают сугубо территориальные интересы галичины и не могут быть приняты украинцами.Это чирий на теле украины,который вскрыл ющ в угоду полит популизма. Власти сегоднешней они выгодны.Они помогают ПР в избирателях. Это собака которую необходимо держать на короткой цепи.
  • Відповідей 2,1 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

На то и щука в озере,чтоб карась боялся.Иными словами,надоест народу тот беспредел сегодняшней власти и прийдут националисты,если смогут они поднять с колен страну-флаг им в руки,от этого только лучще будет простым людям.

Дуже розумні слова - респект!!!

Опубліковано

Да ваш коллектив это сброд приматов. Что вы можете? Гей может засирать форум пакостями. Его сближает с гусыней тупость. Один русофоб ярый без разбора, другая на мове помешанная. А ты,ХМ,А ТАК ЧЕЛОВЕК БЕЗ СТЕРЖНЯ. Тополинный пух. Выглядите как стая обезьян глупых. Только вам и присуща смена ников за которой кроме подлости и невежества не чего нет.Мы тут! Команда!Атаковать первым!Действенная оборона! Воюете только с собственной глупостью.

Так что с аппетитом у меня все нормально а то что с вами разговаривать не о чем, так это не только я понимаю..

Примітивне створіння судить так само примітивно - по собі. Будь у тебе бодай зародки фантазії - ти б розглянув бодай дві версії.

Так ось, нові ніки, як нові образи, нові характери - під ціль чи завдання. З можливістю повернутися до старого без будь якого ущербу для репутації.

На відміну від тебе, який заводив нові ніки, як можливість почати з чистого аркуша, бо всі попередні просиралися в хлам і неодноразове повернення до них лише усугубляли твоє становище примітивного створіння.

Ось так, вовочка-остін-джин... Ти повний нуль, таким самим і є твоє перебування на форумі. Пропади ти зараз, ніхто і не кинеться.

Ну а Рабіновича в срачі я не підтримую і постійно йому про це нагадую. Він чомусь вирішив, що зможе вам нашкодити. Кому? глибоко хворим людям - українофобам-ексгібіціоністам, яким мало ненавидіти Україну і все українське, яким потрібно про це говорити, щоб чули - саме від цього ви отримуєте кайф. А оскільки в реалі це робити вже не так безпечно - вас все більше на форумах.

У цьому звязку доречно згадати цензорівську гопоту, яка волала тут : створимо форум для себе, не пустмо укрів. І що - створили, перекинулися словами між собою, пометали какашками на укрів - і все, не в кайф, ніхто не чує, ніхто не бачить - і що найголовніше - НЕМА РЕАКЦІЇ ЗІ СТОРОНИ на їх слова, що для ексгібіціоністів є обов"язковим для отримання задоволення.

Для довідки:

Ексгібіціонізм (від лат. виставляти) — така форма сексуальних відхилень, коли досягнення статевого збудження і насолоди реалізується шляхом демонстрації статевих органів особам протилежної статі поза ситуаціями статевих контактів. Нерідко це відхилення є своєрідним еквівалентом фактичної неможливості статевого акту у зв'язку з імпотенцією, особливо у людей похилого віку.

Ексгібіціонізм як статеве відхилення притаманний переважно чоловікам

Гість владимир пашнин
Опубліковано

:angry:

ну считают они его своим героем а тебе то что спится от этого плохо по ночам? Бендера в ночных кошмарах приходит? СССРовская пропаганда даром не прошла . наверное, в обморок падаешь от слов: "Бендера", "капитализм", "Америка"

В обморок упало наше производство. Не догадываешься почему?
Гість владимир пашнин
Опубліковано

Ну а Рабіновича в срачі я не підтримую і постійно йому про це нагадую. Він чомусь вирішив, що зможе вам нашкодити. Кому? глибоко хворим людям - українофобам-ексгібіціоністам, яким мало ненавидіти Україну і все українське, яким потрібно про це говорити, щоб чули - саме від цього ви отримуєте кайф. А оскільки в реалі це робити вже не так безпечно - вас все більше на форумах.

И где ты украинофобов узрела, Орианна? Я вот больше руссофобов наблюдаю...
Опубліковано

Не смогут, хохол, - к бабке не ходи.

Русский хохол.Поправочка.

Ну да ладно....

Может и не смогут,но.....

Сегодняшняя власть и в России и Украине, бронзовеет и ублажается своей нерушимостью и силой,поэтому нужна серьёзная,не домашняя выращенная в теплице, а настоящая альтернатива этой власти,пусть даже в лице националистов.Если сегодняшние правители нехотят и неумеют,то хирургическое вмешательство радикально настроенных людей неизбежно.

Опубліковано

:angry:

В обморок упало наше производство. Не догадываешься почему?

Ну чому ж - всім вже відомо...

ВПАЛО - це твоя характеристика - мужика, в якого чоловічого - хіба стать в паспорті.

І лише русофобів ти бачиш тому, що в страху очі великі - а це твій звичний стан.

Гість владимир пашнин
Опубліковано

Придурок, а зараз в тебе хтось щось запитується? Зараз свої порядки і правила встановлюють з твоєї згоди? Тобто, ти не проти, щоб тебе кожного дня обкрадали, труїли, тобі брехали і наживалися на тобі?

Ти дав їм на це згоду? Значить ти тупе, робоче тяглове бидло і питатися в тебе - себе не поважати.

До речі, ти і зараз говориш речі, які вигідні не тобі, бо ти ж не знаєш насправді як себе поведуть "нацики" - ти лише повторюєш те, що поклали у твою пусту голову ті, хто зараз тобою керують.

Ти не спроможний на самостійне рішення, ти боїшся ризикнути, ти можеш лише нити, плакатися і підкорятися. Тебе завжди МАЛИ і будуть МАТИ - це твій досвід і про інше ставлення до себе ти навіть не можеш уявити. Тому у здорових людей ти викликаєш огиду, як тарган, якого завжди хочеться прихлопнути тапком.

Тьху, гидота!!!!

Когда ты что умное скажешь? только обзываться умеешь. С чего ты взяла, что я не знаю, как поведут себя нацики?
Гість владимир пашнин
Опубліковано

Владимир, в управлении всегда присутствует элемент насилия.Само понятие государство,это аппарат принуждения. Только у них будет агрессивное насилие, так как их взгляды реваншистские и отражают сугубо территориальные интересы галичины и не могут быть приняты украинцами.Это чирий на теле украины,который вскрыл ющ в угоду полит популизма. Власти сегоднешней они выгодны.Они помогают ПР в избирателях. Это собака которую необходимо держать на короткой цепи.

И я о том же
Опубліковано

Ну да ладно....

Сегодняшняя власть и в России и Украине, бронзовеет и ублажается своей нерушимостью и силой,поэтому нужна серьёзная,не домашняя выращенная в теплице, а настоящая альтернатива этой власти,пусть даже в лице националистов.Если сегодняшние правители нехотят и неумеют,то хирургическое вмешательство радикально настроенных людей неизбежно.

Не лякай Пашніна - він і так тут лише по закутках перебуває - боїться.

Опубліковано

Когда ты что умное скажешь? только обзываться умеешь. С чего ты взяла, что я не знаю, как поведут себя нацики?

Ти що провидець?

Ти банальний боягуз. Нитик і страхополох.

Як би ти знав, як ти мені, жінці, огидний - ну як той тарган.

Опубліковано

Примітивне створіння судить так само примітивно - по собі. Будь у тебе бодай зародки фантазії - ти б розглянув бодай дві версії.

Так ось, нові ніки, як нові образи, нові характери - під ціль чи завдання. З можливістю повернутися до старого без будь якого ущербу для репутації.

На відміну від тебе, який заводив нові ніки, як можливість почати з чистого аркуша, бо всі попередні просиралися в хлам і неодноразове повернення до них лише усугубляли твоє становище примітивного створіння.

Ось так, вовочка-остін-джин... Ти повний нуль, таким самим і є твоє перебування на форумі. Пропади ти зараз, ніхто і не кинеться.

У цьому звязку доречно згадати цензорівську гопоту, яка волала тут : створимо форум для себе, не пустмо укрів. І що - створили, перекинулися словами між собою, пометали какашками на укрів - і все, не в кайф, ніхто не чує, ніхто не бачить - і що найголовніше - НЕМА РЕАКЦІЇ ЗІ СТОРОНИ на їх слова, що для ексгібіціоністів є обов"язковим для отримання задоволення.

Для довідки:

Ексгібіціонізм (від лат. виставляти) — така форма сексуальних відхилень, коли досягнення статевого збудження і насолоди реалізується шляхом демонстрації статевих органів особам протилежної статі поза ситуаціями статевих контактів. Нерідко це відхилення є своєрідним еквівалентом фактичної неможливості статевого акту у зв'язку з імпотенцією, особливо у людей похилого віку.

Ексгібіціонізм як статеве відхилення притаманний переважно чоловікам

Можно много написать тебе в ответ.Но я не буду.Скажи мне кто твой друг и я скажу кто ты. А в друзьях у тебя ГЕЙ-Эксгибиционист и Черт.И объединяет вас тупость и злоба.

И иди ка ты своей дорогой а то ваш лай из клетки он назойлив.Вы как стая шакалов

Опубліковано

И я о том же

Ти не можеш про інше, бо запрограмовані ви ОБИДВА українофоби - однією програмою.

Політ фантазії - не для вас.

Ваш тип дискусії:

Бла-бла-бла

Я согласен

Бла-бла-бла

Я о том же

Бла-бла-бла

Дружище, как я вас понимаю...

Гість владимир пашнин
Опубліковано

Ну чому ж - всім вже відомо...

ВПАЛО - це твоя характеристика - мужика, в якого чоловічого - хіба стать в паспорті.

І лише русофобів ти бачиш тому, що в страху очі великі - а це твій звичний стан.

Что - то у вас нациков половые темы в чести. У кого что болит? Не нравиться термин ВПАЛО, - придумай другой, например, - СТОИТ (давай опять сравни кое с чем). Касаемо русофобов, - на ссылку: politforums.com.ua.

Так и назвались: главный русофобский форум... Не стесняясь. Что скажешь, Натуся?

Опубліковано

А зачем гадать как поведут.Они уже показали свое истинное лицо.
Опубліковано

Можно много написать тебе в ответ.Но я не буду.Скажи мне кто твой друг и я скажу кто ты. А в друзьях у тебя ГЕЙ-Эксгибиционист и Черт.И объединяет вас тупость и злоба.

И иди ка ты своей дорогой а то ваш лай из клетки он назойлив.Вы как стая шакалов

:lol: Куда ты денесся с подводной лодки! Тебе кроме шакалов поговорить-то больше и не с кем! :lol: Владимир тебя уже понял, а Черчилю ты так, для затравочки. Типа, костыль.

Опубліковано

Я піду - але ти не вяжися за нами, не кидайся на наші пости, як голодний шакал, бла-блакай зі своїм примітивом. Але ж ти не погодишся, бо це буде тобі не в кайф - піпіська не встане, якщо ми не подивимося :lol: :lol: :lol:

Гість владимир пашнин
Опубліковано

Ти що провидець?

Ти банальний боягуз. Нитик і страхополох.

Як би ти знав, як ти мені, жінці, огидний - ну як той тарган.

Жинка! Тут не надо быть провидцем, - достаточно просто почитать их программу,пообщаться с ними, головой подумать... Да и вообще, женщина, - может ты не будешь переходить на личности?
Опубліковано

Ти не можеш про інше, бо запрограмовані ви ОБИДВА українофоби - однією програмою.

Політ фантазії - не для вас.

Ваш тип дискусії:

Бла-бла-бла

Я согласен

Бла-бла-бла

Я о том же

Бла-бла-бла

Дружище, как я вас понимаю...

Тебе конечно ближе собачья манера ведения дискуссии.Кто бы сомневался?
Опубліковано

А зачем гадать как поведут.Они уже показали свое истинное лицо.

О, бачиш - до тебе ніхто навіть не звертається - але ти лізеш у вічі, як сморід.

Опубліковано

Что - то у вас нациков половые темы в чести. У кого что болит? Не нравиться термин ВПАЛО, - придумай другой, например, - СТОИТ (давай опять сравни кое с чем). Касаемо русофобов, - на ссылку: politforums.com.ua.

Так и назвались: главный русофобский форум... Не стесняясь. Что скажешь, Натуся?

ВЫолоденька, а чё ж ты наперегонки между нашими двумя форумами-то не успеваешь? Нравится, однако, с русофобами-то общатцо? Так что не криви душой, излагай лучше свои апрельские тезисы))))))))

Опубліковано

Тебе конечно ближе собачья манера ведения дискуссии.Кто бы сомневался?

Це була описана твоя манера спілкування з пашніним. Якщо вона собача - то це твої слова.

Опубліковано

Я піду - але ти не вяжися за нами, не кидайся на наші пости, як голодний шакал, бла-блакай зі своїм примітивом. Але ж ти не погодишся, бо це буде тобі не в кайф - піпіська не встане, якщо ми не подивимося :lol: :lol: :lol:

тю на вас, медам! Агасферчик утверждает, что джин, как восточный представитель из кувшина сего предмета лишен........и, собстно не совсем мужского пола......... :(
Опубліковано

Жинка! Тут не надо быть провидцем, - достаточно просто почитать их программу,пообщаться с ними, головой подумать... Да и вообще, женщина, - может ты не будешь переходить на личности?

Да что не видишь что у них хронический какой то недо,,,,б? У них какая то манечка на почве сексуальной, с широким спектром.
Гість владимир пашнин
Опубліковано

С чего ты взяла, Натуся, что я украинофоб? Пытаешься приписать оппоненту свои качества?
Опубліковано

О, бачиш - до тебе ніхто навіть не звертається - але ти лізеш у вічі, як сморід.

Да знаю я что ты примитивна.Не стоит тебе это доказывать постоянно.
Опубліковано

Да что не видишь что у них хронический какой то недо,,,,б? У них какая то манечка на почве сексуальной, с широким спектром.

А может это у ВАС, лапушка, недоеб?))))))) И про перекись ты знаешь, и про недоеб, и в базарные чвары совсем по-бабски с удовольствием ныряешь)))))))
Опубліковано

Да знаю я что ты примитивна.Не стоит тебе это доказывать постоянно.

а ты считаешь себя интеллектуалом? Поди прими ледяной душ.
Опубліковано

А может это у ВАС, лапушка, недоеб?))))))) И про перекись ты знаешь, и про недоеб, и в базарные чвары совсем по-бабски с удовольствием ныряешь)))))))

Да нет черт, в настоящем амплуа. Я просто уже давно заметил ваши поблемы недо..ба.. Бабы действительно есть на форуме а вот женщин нет.
Гість владимир пашнин
Опубліковано

Ну да ладно....

Знаешь что, Русский Хохол? Вот так и Гитлер пришел к власти, хирург, блин!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...