Гість Сhiortik Опубліковано 27 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2013 для чего мужику нужна задница ну ты же не мужик, правда? Мы-то с тобой это хорошо знаем?))) Ты - человек, с хронической формой практически неизлечимой болезни - сифилисом. (группа - врожденный) Это системное венерическое заболевание с осложнением на головной мозг , с поражением кожи, слизистых оболочек, внутренних органов, костей, нервной системы с последовательной сменой стадий болезни, вызываемое бактериями вида Treponema pallidum (бледная трепонема) подвида pallidum. В 1497 году были зафиксированы первые случаи заболевания сифилисом в Великом Княжестве Литовском, что зафиксировано «Хроникой Быховца», где сообщается о стремительном распространении «французских болезней»: «В лето от сотворения мира семь тысяч пятое, а после рождества Христова тысяча четыреста девяносто седьмое собрал король польский Альбрехт великое множество своего войска и со всеми силами Польского королевства, изготовившись и вооружившись, пошел на конях против молдавского воеводы Стефана... В том же году в Литовской земле был большой голод и стали распространяться среди людей французские болезни». Сифилис с момента его первого описания стал социально значимой болезнью и продолжает оставаться ею и в настоящее время. В целом в начале XXI века число случаев выявления первичного и вторичного сифилиса в развитых странах остаётся относительно стабильным. Также отмечается и рост процента заражённых при оральном половом контакте. По разным данным, от 20 % до 30 % лиц с впервые выявленным сифилисом заразились именно этим путём, при этом существует мнение, что данные цифры несколько занижены и не отражают реальной ситуации. Сифилис передался тебе в быту при пользовании общим "кровавым" инструментом типа зубной щётки. Клинические проявления твоего заболевания, по желанию, раскрою позднее. (возможно). Пока лишь констатирую окончательный диагноз : джин - сифилитик. Здоровым контакт противопоказан. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 27 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2013 Ну началось, а теперь давайте о матерях, отцах. Мало одного ебанька. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 27 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2013 Ну началось, а теперь давайте о матерях, отцах. Мало одного ебанька. мной честно было предупреждено ровно три раза. Развивать тему я не буду. Просто на каждое обращение этого заразного к Моему Темнейшеству буду озвучивать его диагноз. Только и всего. )))))) Это называется условный игнор. Но на всю жизнь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 мной честно было предупреждено ровно три раза. Развивать тему я не буду. Просто на каждое обращение этого заразного к Моему Темнейшеству буду озвучивать его диагноз. Только и всего. )))))) Это называется условный игнор. Но на всю жизнь. Вот вижу результат ,тобой же предложенного пари.Климакс повлиял на рассудок. )))))Но есть и положительный момент.У меня нет причин к тебе обращатся,так как ты не чего не пишешь по темам а только выполняешь роль тампакса)))))) :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Правила поведінки з ідіотами на форумі УПФ. Тихо, ключове слово - ТИХО, без українофобства, дискутуєте про полтику. Хто ослухався - відповідають УСІ (пацієнти і відвідувачі) Тому в інтересах КОЖНОГО відвідувача добиватися дисципліни від ідіотів. Вітаються такі методи: зауваження, моральний тиск, повний ігнор, ізоляція. З.І. На форумі є окремі кімнати з модератором - за ключами (посиланням) звертатися до Оріани. Список ідіотів: Bes, джин, дохтор, Churchill (cлідкуйте за списком, він може змінюватися) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Правила поведінки з ідіотами на форумі УПФ. Тихо, ключове слово - ТИХО, без українофобства, дискутуєте про полтику. Хто ослухався - відповідають УСІ (пацієнти і відвідувачі) Тому в інтересах КОЖНОГО відвідувача добиватися дисципліни від ідіотів. Вітаються такі методи: зауваження, моральний тиск, повний ігнор, ізоляція. З.І. На форумі є окремі кімнати з модератором - за ключами (посиланням) звертатися до Оріани. Список ідіотів: Bes, джин, дохтор, Churchill (cлідкуйте за списком, він може змінюватися) Что ты все про правила форума? Лучше скажи, откуда такие классные ножки? ОБАЛДЕТЬ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Что ты все про правила форума? Лучше скажи, откуда такие классные ножки? ОБАЛДЕТЬ!!! Вони не справжні - дерев"яні :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Вони не справжні - дерев"яні :lol: :lol: :lol:Да что я, в красивых ножках не разбираюсь?! И кто-то смеет еще тявкать на их обладательницу!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Да что я, в красивых ножках не разбираюсь?! И кто-то смеет еще тявкать на их обладательницу!!! Акела, для інтимних розмов є окрема кімната - бажаєш? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Акела, для інтимних розмов є окрема кімната - бажаєш? если уеденитесь - шторку задёрните а тот маньяков шизофреников хватает как правило это украинофобы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Список ідіотів: Bes, джин, дохтор, Churchill (cлідкуйте за списком, він може змінюватися)А де я? :blink: :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 А де я? :blink: :lol: :lol: :lol: не буди лиха, пока оно тихо. :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 А де я? :blink: :lol: :lol: :lol: да, вопрос конечно интересный абыдно что не записали? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 да, вопрос конечно интересный абыдно что не записали? Я знаю відношення до мене Оріани і щиро здивований що не потрапив її список Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Я знаю відношення до мене Оріани і щиро здивований що не потрапив її списокну - опозионер и дебил ( а ориана перечислила именно их ) это ооооочень разные вещи не смотря на неприятие орианой вашей жизненной позиции и низкого мнения о ваших моральных качествах слабоумным она вас не считает ( смею надеяться ) ( это не комплимент а реальная оценка вашего уровня ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 ну - опозионер и дебил ( а ориана перечислила именно их ) это ооооочень разные вещи не смотря на неприятие орианой вашей жизненной позиции и низкого мнения о ваших моральных качествах слабоумным она вас не считает ( смею надеяться ) ( это не комплимент а реальная оценка вашего уровня ) Чекаю реакції Оріани Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Чекаю реакції Оріани Ну оценка гея,тоже многого стоит. Завертели хвостами как от них все отвернулись)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Чекаю реакції Оріани Яку відповідь ти хочеш почути, що ти ница людина, але не ідіот? Ну почув - йди виправляйся. Найперше, йди покайся жінці, за те, що ти подумав про неї, що вона може віддатися першому ліпшому з тугим гаманцем чи ловеласу з солодкими речами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Яку відповідь ти хочеш почути, що ти ница людина, але не ідіот? Ну почув - йди виправляйся. Найперше, йди покайся жінці, за те, що ти подумав про неї, що вона може віддатися першому ліпшому з тугим гаманцем чи ловеласу з солодкими речами. Вимагаю внести мене в список ідіотів від Оріани!!! :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Вимагаю внести мене в список ідіотів від Оріани!!! :lol: :lol: :lol: Ница людина - також непогано. Продовжуй в тому ж дусі і їх доля тебе не омине. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Ница людина - також непогано. Продовжуй в тому ж дусі і їх доля тебе не омине. Я наполягаю внести мене в список ідіотів від Оріани!!! :lol: :lol: :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Я наполягаю внести мене в список ідіотів від Оріани!!! :lol: :lol: :lol: вперше бачу щоб чоловік так наполегливо просився в імпотенти Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 вперше бачу щоб чоловік так наполегливо просився в імпотентиЗмістовне навантаження слів "ідіот" і "імпотент" мають значні відмінності. ;) Так що там з внесенням мене в перелік ідіотів в твоїй редакції? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Churchіll Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Так що там з внесенням мене в перелік ідіотів в твоїй редакції? Пошел нахуй идиот Доволен? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
FAGOT Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 Я наполягаю внести мене в список ідіотів від Оріани!!! :lol: :lol: :lol:Видишь Свен, в список не так просто попасть. Во первых Ориана кочевряжется, во вторых уже внесенные в список, не восторге. Правда не могу понять, чего это Ориана на тебя надулась, если из-за фразы « Немає жінок які не дають, є чоловіки які погано просять», то глупо обижаться на истину. Але хочу сказати, що наші галицькі дівчата, ну дуже гонорові. Только на хромой кобыле подъехать можно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Bes Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 Что ты все про правила форума? Лучше скажи, откуда такие классные ножки? ОБАЛДЕТЬ!!! умом блеснуть не удалось, так хоть чем- то. :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Predator Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 Опять мадам Ориана никому спать не дает? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 Правда не могу понять, чего это Ориана на тебя надулась, если из-за фразы « Немає жінок які не дають, є чоловіки які погано просять», то глупо обижаться на истину. Але хочу сказати, що наші галицькі дівчата, ну дуже гонорові. Только на хромой кобыле подъехать можно. Понять нє мудрєно...счас розповім...під"їжджає до мене Свен на кривій кобилі. Я йому - фі, парніша, що за тон, йди її поремонтуй. А він - не хочу. І вообще, мені ТАКІ як ти, не подобаються. Ну і що, я йому за це медальку повинна була вручити? Ось, мотивую, щоб кобилку поремонтував - поки безуспішно... брикаєтьсядуже активно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 умом блеснуть не удалось, так хоть чем- то. :rolleyes:а вы любезный чем блеснуть смогли? выбором оригинального ника ? так это контрастный выбор Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 Правила поведінки з ідіотами на форумі УПФ. Тихо, ключове слово - ТИХО, без українофобства, дискутуєте про полтику. Хто ослухався - відповідають УСІ (пацієнти і відвідувачі) Тому в інтересах КОЖНОГО відвідувача добиватися дисципліни від ідіотів. Вітаються такі методи: зауваження, моральний тиск, повний ігнор, ізоляція. З.І. На форумі є окремі кімнати з модератором - за ключами (посиланням) звертатися до Оріани. Список ідіотів: Bes, джин, дохтор, Churchill (cлідкуйте за списком, він може змінюватися) Ну пусть будет по вашему,Федора Михайловна. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.