рабинович Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Но-но, це моя улюблена героїня з зарубіжної літератури.хм ... я её тоже ... того ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 хм ... я её тоже ... того ? Фі, пошляк!!! До речі, найбільш екранізований роман - аж 9-ть раз. Обожнюю Тімоті Далтона в ролі Ротчестера. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Фі, грубіян!!! До речі, найбільш екранізований роман - аж 9-ть раз. Обожнюю Тімоті Далтона в ролі Ротчестера. хм, вообще то это была пошлость так что переназови на * пошляк * Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 На Свена не зважай - він обмежена у світоглядному сенсі людина - він з тих, кого в Союзі називали "рвач" - було ж таке визначення для людей, які піклувалися лише про свій добробут?Заздрість одне з самих руйнівних людських почуттів. В тобі говорить, навіть не говорить а кричить, банальна заздрість. Ти заздриш мені. Моєму практицизму. Ти не можеш протипоставити йому свою фанатичну нічим крім гасел не підкріплену націоналістичність. А будь які намагання такого протиставлення розбиваються об прості життєві аргументи. Ось ти біснуєшся в безсилій злобі. <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Монтескье Опубліковано 25 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 25 січня, 2013 Брехня! Сама ты "Брехня". Русские — это не народ в общепринятом смысле слова, а сброд, обнаруживающий ярко выраженные животные черты. Это можно с полным основанием отнести как к гражданскому населению, так и к армии. (Йозеф Геббельс, 1942 год). :rolleyes: Все же надо отметить, что нацисты ненавидели и презирали славян куда меньше, чем евреев(это для рабиновича.) и цыган. Скажем, словенцев, посчитав их «расово близкими», вообще начали переселять в Австрию. А казаков, почему-то отнеся их к потомками вестготов, гитлеровцы охотнее, чем русских и украинцев, допускали на службу в Вермахт, полицию и СС. :P Малоизвестный факт — Геббельс выдумал термин «железный занавес». Фашизм – идейно-политическое течение, возникшее в 1919 г. в Италии и Германии и выражавшее интересы наиболее реакционных и агрессивных слоев как крупной, так и средней и мелкой буржуазии. Идеология фашизма включает идеи расового неравенства и превосходства одной расы над другой, ”классовой гармонии” (теории ”народного сообщества” и ”корпоративности”), вождизма (”фюрерства”), всевластия геополитики (борьба за жизненное пространство). Для фашизма характерны автократический политический режим, применение крайних форм и средств подавления демократических прав и свобод, широкое использование государственно-монополистических методов регулирования экономики, всеохватывающий контроль над общественной и личной жизнью, опора на националистические идеи и социально-демагогические установки. Внешняя политика фашизма – политика империалистических завоеваний”3.Так, книга Гитлера ”Моя борьба” круто замешана на национализме и расизме. Гитлер говорил о немцах как о высшей, избранной нации. Только немец по своей природе является истинным человеком, наиболее типичным представителем человечества; только немецкий народ сумел сохранить свою первозданную чистоту языка и крови. Еще в XII в. в Германии возникла теория, согласно которой Адам и Ева говорили на немецком языке. Язык германцев появился раньше языка других народов, он чист, тогда как другие языки представляют собой смесь разнородных элементов. ”Реализация расистских концепций в расистском государстве, – писал Гитлер, – позволит нам вступить в период процветания: вместо улучшения породы собак, лошадей или кошек люди займутся улучшением собственной породы; в эту эпоху истории человечества одни, познав истину, молча совершат акт самоотречения, другие с радостью принесут себя в дар нации. Немецкий народ не имеет иного будущего, кроме мирового господства”5. Истинное отношение к немецкому народу он выразил в январе 1942 г. после поражения под Москвой: ”Если немецкий народ не готов сражаться для своего выживания, что ж, тогда он должен исчезнуть”6.[c.367] Расовые теории призваны служить основной «научной» опорой всей фашистской идеологии. Утверждение о разделении человечества на всем протяжении его истории на ряд резко отграниченных друг от друга рас, различия между которыми якобы обусловливают и определяют различия в культурном развитии, утверждение о разделении рас на «низшие» и «высшие», из которых одни самой природой обречены на отсталость и вымирание, а другие призваны к господству и дальнейшему развитию, должно, по расчету фашистов, обосновать право данной нации на особую «историческую роль» и особые преимущества. Понятно, что каждый автор расовых теорий защищает точку зрения, что эта особая роль принадлежит именно его нации. Орианойоббичка, я в отличии от тебя изучаю историю. И понимаю, что идеи украинских националистов(йоббиков) заимствованы у "Третьего рейха" Движение украинских националистов пора называть "Националистическим украинским четвёртым рейхом". :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Диагност Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Да ваш коллектив это сброд приматов. Что вы можете? Гей может засирать форум пакостями. Его сближает с гусыней тупость. Один русофоб ярый без разбора, другая на мове помешанная. А ты,ХМ,А ТАК ЧЕЛОВЕК БЕЗ СТЕРЖНЯ. Тополинный пух. Выглядите как стая обезьян глупых. Только вам и присуща смена ников за которой кроме подлости и невежества не чего нет.Мы тут! Команда!Атаковать первым!Действенная оборона! Воюете только с собственной глупостью. Так что с аппетитом у меня все нормально а то что с вами разговаривать не о чем, так это не только я понимаю.. ОНО не просто хамло. Это мальчонка двенадцати лет, истощенный онанизмом. Пришло сюда и строит тут всех. Мечтает президентом стать. Не чертик он, а бес мохнорылый, мутант австро-венгро-польско-немецкого сперморазлива. Не трогайте эту омерзительную харю. А то свою ботовскую пасть откроет и полезут оттуда помой с соплями фонтаном. Это горшок с фекалиями, вообразивший себя горшком Алладина. А по сути - маленький безмозглый засранец из спецшколы умственно недоразвитых с синдромом перманентной эйфории и вывернутым анусом в поисках собственных яиц. Вот сейчас и разразится у него оральная диарея. Страшно-то как стало Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Заздрість одне з самих руйнівних людських почуттів. В тобі говорить, навіть не говорить а кричить, банальна заздрість. Ти заздриш мені. Моєму практицизму. Ти не можеш протипоставити йому свою фанатичну нічим крім гасел не підкріплену націоналістичність. А будь які намагання такого протиставлення розбиваються об прості життєві аргументи. Ось ти біснуєшся в безсилій злобі. <_< Ну да, ну да, прагматизм...покласти жінку під багатого дядечку і відправити дітей подалі на чужину, щоб самі на себе заробляли. Заздрю аж не можу - вже вся позеленіла від заздрості. А я собі досі ціну не можу скласти, а тому продати вигідно - чисто тобі невдаха - пра? За твоїми мірками - повний нуль. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 ОНО не просто хамло. Это мальчонка двенадцати лет, истощенный онанизмом. Пришло сюда и строит тут всех. Мечтает президентом стать. Не чертик он, а бес мохнорылый, мутант австро-венгро-польско-немецкого сперморазлива. Не трогайте эту омерзительную харю. А то свою ботовскую пасть откроет и полезут оттуда помой с соплями фонтаном. Это горшок с фекалиями, вообразивший себя горшком Алладина. А по сути - маленький безмозглый засранец из спецшколы умственно недоразвитых с синдромом перманентной эйфории и вывернутым анусом в поисках собственных яиц. Вот сейчас и разразится у него оральная диарея. Страшно-то как стало Сашок, приветствую тебя! Как же это вы без гравицаппы пепелац выкатываете из гаража? Это непорядок... Давно тебя поджидал, а ты все перевоплощаешься! Никак в образ не войдешь!))))))) Излагаешь всё красиво и мудро, респект! Друга избрал себе правильного! Промашечка только в том, что он из того же горшка Алладина, :lol: общий язык-то найдете, у вас политические взгляды идентичные, только вот жалость, отношение к Сталину кардинально диаметральное)))). Еще подскажу - сексуальные предпочтения также подобны, любите вы, шалуны, посредством извращенной похотливости пытаться достать до внутренних органов своих противников. Есть небольшое "но" - он начисто лишен фантазии, поэтому вскоре наскучит тебе. А так, - дерзай! На то и жизнь, чтоб веселиться и чертей гонять! Жаль, это доступно только ангелам. Привет русскому хохлу! :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Тобто, ти хочеш сказати, що в США існує кілька націй?Да, или ты хочешь мне сказать, что белые, негры и латинос, - это одна нация??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Правильно в СРСР люди не кричали, що когось потрібно гнати на лісоповал - в СРСР людей гнали на лісоповал.В незалежной Украине нет заключенных? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Орианойоббичка, я в отличии от тебя изучаю историю. И понимаю, что идеи украинских националистов(йоббиков) заимствованы у "Третьего рейха" Движение украинских националистов пора называть "Националистическим украинским четвёртым рейхом". :PДа ну? Д. Донцов совершенно самостоятельно и независимо от "рейхнутых" излагал аналогичные идеи., Что в принципе не отрицает бредовость идей как таковых. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 В незалежной Украине нет заключенных? В Незалежній Україні нема репресій. Вірніше, не було, поки до влади не прийшли бандюки. Але про це - запитання не до мене, а до Свена і Бакули, які їх обрали у владу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Да ну? Д. Донцов совершенно самостоятельно и независимо от "рейхнутых" излагал аналогичные идеи., Что в принципе не отрицает бредовость идей как таковых. Пашнін, твої ідеї не менш бредові, а тим не менше ти їх виклав на загальний огляд. Так що більше поваги, якщо хочеш, щоб тебе поважали. Що стосується Донцова чи нацизму Третього рейха, то хлопчик явно не в темі - в цей період весь світ був заражений ідеєю націоналізму. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Да, или ты хочешь мне сказать, что белые, негры и латинос, - это одна нация??? Звичайно, якщо вони живуть в одній державі і об"єднані спільною ідеєю, культурою, історією. Негри США зробили свій вклад у сучасний стан суспільства США - так само, як і білі чи латинуси - вони разом будували державу, об"єднані однією ціллю і ідеєю. Така спільність людей називається нацією. А тобі казали, що нація - це люди однієї національності? Бачиш, як ти відстав від життя - нема вже такого поняття, так само, як нема чистопородності. Нема чистого за кров"ю українця, росіянина чи поляка - тому будувати на чистопродності ідею можна лише в гарячці. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 В Незалежній Україні нема репресій. Вірніше, не було, поки до влади не прийшли бандюки. Але про це - запитання не до мене, а до Свена і Бакули, які їх обрали у владу.А что такое репрессии? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Пашнін, твої ідеї не менш бредові, а тим не менше ти їх виклав на загальний огляд. Так що більше поваги, якщо хочеш, щоб тебе поважали. Чем мои идеи бредовые? Только не неси патетику, - давай конкретику Що стосується Донцова чи нацизму Третього рейха, то хлопчик явно не в темі - в цей період весь світ був заражений ідеєю націоналізму. Допустим, не весь, но многие страны, и что? от этого идеи не становятся бредовыми? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Звичайно, якщо вони живуть в одній державі і об"єднані спільною ідеєю, культурою, історією. Негри США зробили свій вклад у сучасний стан суспільства США - так само, як і білі чи латинуси - вони разом будували державу, об"єднані однією ціллю і ідеєю. Така спільність людей називається нацією. А тобі казали, що нація - це люди однієї національності? Бачиш, як ти відстав від життя - нема вже такого поняття, так само, як нема чистопородності. Нема чистого за кров"ю українця, росіянина чи поляка - тому будувати на чистопродності ідею можна лише в гарячці. Ты спутала разные понятия: народ Украины ( американский народ) и нация. К примеру , согласно переписи населения , в Украине наций, аж за сотню (лень лазить искать точную цифру). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 А что такое репрессии? Запишися у вечірню школу - там вчать що це таке. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Ты спутала разные понятия: народ Украины ( американский народ) и нация. К примеру , согласно переписи населения , в Украине наций, аж за сотню (лень лазить искать точную цифру).Она все свои взгляды припудрить пытается да бендеровцев сделать пушистыми, а в результате одна фальшь. Этнонационализм и реваншизм,истинное лицо свободы. Доказали это они фактами своих поступков а не выполнением программы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Ты спутала разные понятия: народ Украины ( американский народ) и нация. К примеру , согласно переписи населения , в Украине наций, аж за сотню (лень лазить искать точную цифру). Пашнін, слово "лук" російською має два значення. Коли ти говориш про салат, ти ж не маєш на увазі знаряддя для стрільби. Так само і нація - має кілька значень. Коли ти дискутуєш з опонентом - бажано спочатку дізнатися чи однаково ви трактуєте ці чи інші поняття. Я нічого не сплутала - я написала СВОЄ трактування терміну "нація", яке ти повинен враховувати, коли ведеш зі мною дискусію. Не націй за сотню, а НАЦІОНАЛЬНОСТЕЙ!!! Пашнін, ти хто за фахом? - у тебе нема базових знань з політології Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Запишися у вечірню школу - там вчать що це таке.Ну, ты ее закончила, так просвети. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Ну, ты ее закончила, так просвети. Репресія - це Левко Лук"яненко і Світличний за гратами. Кримчаки - в Середній Азії, а Греко-католицький священик на Соловках. Визначення шукай в гуглі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Пашнін, слово "лук" російською має два значення. Коли ти говориш про салат, ти ж не маєш на увазі знаряддя для стрільби. Так само і нація - має кілька значень. Коли ти дискутуєш з опонентом - бажано спочатку дізнатися чи однаково ви трактуєте ці чи інші поняття. Я нічого не сплутала - я написала СВОЄ трактування терміну "нація", яке ти повинен враховувати, коли ведеш зі мною дискусію. Не націй за сотню, а НАЦІОНАЛЬНОСТЕЙ!!! Пашнін, ти хто за фахом? - у тебе нема базових знань з політології И какое значение имеют эти балачки к намерению Л. Лукъяненко Щемить русских? А вообще, интересно у тебя получается: моя нация, значит , украинская или украинец, - как правильно? Раз живу в Украине. А вот национальность , значит русский, так? Ответь мне, политолог за фахом? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Репресія - це Левко Лук"яненко і Світличний за гратами. Кримчаки - в Середній Азії, а Греко-католицький священик на Соловках. Визначення шукай в гуглі. Просветила... называется. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 И какое значение имеют эти балачки к намерению Л. Лукъяненко Щемить русских? А вообще, интересно у тебя получается: моя нация, значит , украинская или украинец, - как правильно? Раз живу в Украине. А вот национальность , значит русский, так? Ответь мне, политолог за фахом?Она пользуется подменой понятий в оправдание. Она не понимает что нация строится на общих факторах граждан, а не так как они на различиях, приводя себя в форму эталона. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 И какое значение имеют эти балачки к намерению Л. Лукъяненко Щемить русских? А вообще, интересно у тебя получается: моя нация, значит , украинская или украинец, - как правильно? Раз живу в Украине. А вот национальность , значит русский, так? Ответь мне, политолог за фахом? Наміри Лук"яненка "Щемить русских" - це твої фантазії, як би сказав психіартр - твої проекції. Лук"яненко до них відношення не має, а оскільки не має - то це лише твій клопіт. На першому етапі просто усвідом, що ми, українці, громадяни України різної національності - НАЦІЯ. А потім думай як правильно писати. Хоча у випадку "нація" вживається прикметни - українська нація - ти можеш писати як завгодно - я тебе зрозумію Я не політолог, але люблю ясність у спілкуванні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Просветила... называется. Я знала, що тобі відповідь не сподобається - зовсім не для теми відновлення СРСР - пра7 :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Наміри Лук"яненка "Щемить русских" - це твої фантазії, як би сказав психіартр - твої проекції. Лук"яненко до них відношення не має, а оскільки не має - то це лише твій клопіт.То есть, - прямые цитаты из его книжки, - это по твоему, мои фантазии? Як бы сказав психиатр - проекции? Так ты у нас еще и психиатр? Удивительно многогранная личность. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 На першому етапі просто усвідом, що ми, українці, громадяни України різної національності - НАЦІЯ. А потім думай як правильно писати. Хоча у випадку "нація" вживається прикметни - українська нація - ти можеш писати як завгодно - я тебе зрозумію Я не політолог, але люблю ясність у спілкуванні. Ты сама запуталась, женщина. Вот смотри, что ты пишешь:ми, українці, громадяни України різної національності - НАЦІЯ. Теперь ответь: Украинец (украинцы) - национальность, или НАЦИЯ? То есть я украинец по НАЦИИ, и русский по национальности? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість владимир пашнин Опубліковано 26 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 26 січня, 2013 Репресія - це Левко Лук"яненко і Світличний за гратами. Кримчаки - в Середній Азії, а Греко-католицький священик на Соловках. Визначення шукай в гуглі. А сейчас какой - нибудь Грицько Голопупенко за гратами, - не репрессии? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.