Перейти до змісту
Український політичний форум

Українці, де ви?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ой плохой анекдот. А песню на мове из уст полтавчанок,где мова журчит как весенний ручеек.Мелодичность которой завидуют итальянцы. А критерий определения человека-добра людина! Сколько в этом доброты и смысла. Заметь не по критериям мовы или места проживания. Это все та украина которая хлебнула горя но осталась великодушной и не озлобленной. Это не ЗУ живущее злобой в душе и замкнутостью.Украина потеряла обычай родителей называть на ВЫ и по сему появилась возможность навязывать ей искусственные ценности.

Це не анекдот, свята правдонька. Моя мати була родом з західної. Душею чистою й світлою. Не кривдіть її пам'яті. Штучного в нас нема чого вишукувати. Це вас зір ошукує.

Справжні діаманти, друже! :)

• Відповідей 142
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Це не анекдот, свята правдонька. Моя мати була родом з західної. Душею чистою й світлою. Не кривдіть її пам'яті. Штучного в нас нема чого вишукувати. Це вас зір ошукує.

Справжні діаманти, друже! :)

Так тут искать не приходится а видеть тем более,они так кричат что оглохнуть можно. Да и матюшка, не к ночи помянутая, тут не причем.Вижу что там лимфоузел на здоровом организме зародился.
Опубліковано

Так тут искать не приходится а видеть тем более,они так кричат что оглохнуть можно. Да и матюшка, не к ночи помянутая, тут не причем.Вижу что там лимфоузел на здоровом организме зародился.

Мало що зрозуміло з вашого допису, але то таке. Як там росіяни казали, ранок вечіра мудріше. :)
Опубліковано

Ой плохой анекдот. А песню на мове из уст полтавчанок,где мова журчит как весенний ручеек.Мелодичность которой завидуют итальянцы. А критерий определения человека-добра людина! Сколько в этом доброты и смысла. Заметь не по критериям мовы или места проживания. Это все та украина которая хлебнула горя но осталась великодушной и не озлобленной. Это не ЗУ живущее злобой в душе и замкнутостью.Украина потеряла обычай родителей называть на ВЫ и по сему появилась возможность навязывать ей искусственные ценности.

вот читаю твою писанину и понимаю - что у тебя в роду могли быть все - включая питекантропов и неандертальцев , но украинцев у тебя в роду не было
Гість дядя Митя
Опубліковано

Хто народився в Україні, ставай наливай!

Пий до дна, пий до дна,

Ми наллємо ще вина.

Хто є українцем, ставай наливай!

Пий до дна, пий до дна,

Ми наллємо ще вина.

Таку пісню співають у нас на весіллі - там ще є куплети про місяці року, хто коли народився - таке собі жартівливе опитування.

У мене виникло запитання:

хто з форумчан став би під наведеними куплетами?

Висловлюємося, форумчани і наливаємо собі самі, пити будемо разом, домовимося на якийсь день :rolleyes:

А як ти визначаеш хто є українцем? За народженням, за громадянством, чи за національністю?
Опубліковано

А як ти визначаеш хто є українцем? За народженням, за громадянством, чи за національністю?

І за самоіндентифікацією. Прийдеться чотири рази випити, та нічого, вино на радість нам дано. СЛАВА УКРАЇНІ!
Опубліковано

Наше вино, тобі в рот не попадало. Ти не з нашої вулиці, приблудний серун.

Ваше вино, сцыкун мне и на фиг не надо. Это ты штатный серун сидишь на очке и пи.дишь как с трибуны сексот. :P
Опубліковано

Ваше вино, сцыкун мне и на фиг не надо. Это ты штатный серун сидишь на очке и пи.дишь как с трибуны сексот. :P

Та он украинец и этим всё сказано. Всё что собрано плохого в людях сконцентрировано в украинцах
Опубліковано

У Москві було проведено опитування. На питання "Як ви ставитесь до українців, що приїздять до Москви?"

40% відповіли: "А шо нам, хай їдуть!"

40% відповіли: "Слюшай дарагой, пусть едут!"

20% відповіли: "А нам всьо равно, ми нє местниє!"

Опубліковано

У Москві було проведено опитування. На питання "Як ви ставитесь до українців, що приїздять до Москви?"

40% відповіли: "А шо нам, хай їдуть!"

40% відповіли: "Слюшай дарагой, пусть едут!"

20% відповіли: "А нам всьо равно, ми нє местниє!"

Эт точно, все разбежались по свету, а скулят, что так плохо на Украине.

Давай жги копипастом по бездорожью Украины

Опубліковано

Эт точно, все разбежались по свету, а скулят, что так плохо на Украине.

Давай жги копипастом по бездорожью Украины

Тильки но заради свята, для вас :) :

У конкурсі "Україна очима москалів'' перемогу здобув пан Василь зі Львова, який виклав очима москалів трьохметрове слово УКРАЇНА!

Опубліковано

У конкурсі "Україна очима москалів'' перемогу здобув пан Василь зі Львова, який виклав очима москалів трьохметрове слово УКРАЇНА!

Жестко!Но запомнилось.Россия-интереснейшая страна.Вот бы и россиян ,до такой высоты-подтянуть.(Я не о 3 этажном мате)
Опубліковано

Жестко!Но запомнилось.Россия-интереснейшая страна.Вот бы и россиян ,до такой высоты-подтянуть.(Я не о 3 этажном мате)

док, росия интересна только если ничего больше в этой жизни не видел

вот ты - что ты видел? ну мухосранск , а что ещё?

Опубліковано

ты сам хоть с мухосранска вылазил. знаток 6 языков . хацапетовка это твоё всё.
Опубліковано

Ваш мухосранск-НЕ ВИДЕЛ.Но вам искренне соболезную.(Я кстати-о Природе ,а не о людях).(Кстати-вы видели где нибудь,что -либо, плохое -без людей.)
Опубліковано

Ваш мухосранск-НЕ ВИДЕЛ.Но вам искренне соболезную.(Я кстати-о Природе ,а не о людях).(Кстати-вы видели где нибудь,что -либо, плохое -без людей.)

ураган Катрин устроит?

Опубліковано

ураган Катрин устроит?

Ураган. Назван женским именем, Катрин. Уносит все нахер,включая дома и автомобили. :rolleyes:
Гість дядя Митя
Опубліковано

Дохтур, вы ему такие сложные вопросы не задавайте, у него процессор не справляется.. Ему бы о говне, жопах.., а вы тут с природой, да с красотой пристали.
Опубліковано

Я визначаю?!!!!!!!!!!

Читай уважно, можна по губах: хто з форумчан став би під наведеними куплетами?

Це означає, що Я ВИЗНАЧАЮ?!!!!

Мітіч, у тебе явно проблеми або зі знанням української, або з розумінням прочитаного.

Опубліковано

До всіх:

Я запропонувала просту жартівливу гру: під переспів простесенької пісеньки визначитися і або встати, або ні.

Визначитися треба було у двох запитаннях: "Ти народився в Україні?" і "Ти є українцем?"

Невже це так важко і не зрозуміло?

Якого ХЄРа ви тут розвели дурні розмови? Невже більше нема місця?!!!

З.І. Дякую Зауму за відповідь, як виявилося, лише ми двоє народилися в Україні і є українцями.

Тьху, тупизна примітивна!!!!

Опубліковано

Ти, дебіл, бачив назву теми? Чи ти сраєш де попало, а не тільки під написом Туалет?

Пшьол вон звідси, придурок!!!!

Опубліковано

Дохтур, вы ему такие сложные вопросы не задавайте, у него процессор не справляется.. Ему бы о говне, жопах.., а вы тут с природой, да с красотой пристали.

А ти справився з простеньким запитанням теми? А якщо б вона стосувалася гімна і жопи - тобі б простіше було відповісти?

Наступного разу спеціально для тебе щось таке придумаю. А наразі - НЄХ відповідати - вали звідси!!!

Опубліковано

А ти справився з простеньким запитанням теми? А якщо б вона стосувалася гімна і жопи - тобі б простіше було відповісти?

Наступного разу спеціально для тебе щось таке придумаю. А наразі - НЄХ відповідати - вали звідси!!!

Ату их, Ариашка, ату! Метелку железную подогнать?))))))))))

Опубліковано

Я так бачу ви швидко освоїлися флудити де попало.

Важко було відповісти і піти деінде, щоб не смітити на цій темі?

Опубліковано

Ураган. Назван женским именем, Катрин. Уносит все нахер,включая дома и автомобили. :rolleyes:

Ще одне безродне чмо.

Вали звідси, придурок, тут Рабіновича нема!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...