Гість Зима Опубліковано 17 січня, 2013 Опубліковано 17 січня, 2013 Ой плохой анекдот. А песню на мове из уст полтавчанок,где мова журчит как весенний ручеек.Мелодичность которой завидуют итальянцы. А критерий определения человека-добра людина! Сколько в этом доброты и смысла. Заметь не по критериям мовы или места проживания. Это все та украина которая хлебнула горя но осталась великодушной и не озлобленной. Это не ЗУ живущее злобой в душе и замкнутостью.Украина потеряла обычай родителей называть на ВЫ и по сему появилась возможность навязывать ей искусственные ценности. Це не анекдот, свята правдонька. Моя мати була родом з західної. Душею чистою й світлою. Не кривдіть її пам'яті. Штучного в нас нема чого вишукувати. Це вас зір ошукує. Справжні діаманти, друже!
Гість джин Опубліковано 17 січня, 2013 Опубліковано 17 січня, 2013 Це не анекдот, свята правдонька. Моя мати була родом з західної. Душею чистою й світлою. Не кривдіть її пам'яті. Штучного в нас нема чого вишукувати. Це вас зір ошукує. Справжні діаманти, друже! Так тут искать не приходится а видеть тем более,они так кричат что оглохнуть можно. Да и матюшка, не к ночи помянутая, тут не причем.Вижу что там лимфоузел на здоровом организме зародился.
Гість Зима Опубліковано 17 січня, 2013 Опубліковано 17 січня, 2013 Так тут искать не приходится а видеть тем более,они так кричат что оглохнуть можно. Да и матюшка, не к ночи помянутая, тут не причем.Вижу что там лимфоузел на здоровом организме зародился. Мало що зрозуміло з вашого допису, але то таке. Як там росіяни казали, ранок вечіра мудріше.
рабинович Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Ой плохой анекдот. А песню на мове из уст полтавчанок,где мова журчит как весенний ручеек.Мелодичность которой завидуют итальянцы. А критерий определения человека-добра людина! Сколько в этом доброты и смысла. Заметь не по критериям мовы или места проживания. Это все та украина которая хлебнула горя но осталась великодушной и не озлобленной. Это не ЗУ живущее злобой в душе и замкнутостью.Украина потеряла обычай родителей называть на ВЫ и по сему появилась возможность навязывать ей искусственные ценности.вот читаю твою писанину и понимаю - что у тебя в роду могли быть все - включая питекантропов и неандертальцев , но украинцев у тебя в роду не было
Гість дядя Митя Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Хто народився в Україні, ставай наливай! Пий до дна, пий до дна, Ми наллємо ще вина. Хто є українцем, ставай наливай! Пий до дна, пий до дна, Ми наллємо ще вина. Таку пісню співають у нас на весіллі - там ще є куплети про місяці року, хто коли народився - таке собі жартівливе опитування. У мене виникло запитання: хто з форумчан став би під наведеними куплетами? Висловлюємося, форумчани і наливаємо собі самі, пити будемо разом, домовимося на якийсь день :rolleyes: А як ти визначаеш хто є українцем? За народженням, за громадянством, чи за національністю?
За У проти М. Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 А як ти визначаеш хто є українцем? За народженням, за громадянством, чи за національністю? І за самоіндентифікацією. Прийдеться чотири рази випити, та нічого, вино на радість нам дано. СЛАВА УКРАЇНІ!
Юлиус Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 После вашего вина все уселись на очко. :lol:
За У проти М. Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 После вашего вина все уселись на очко. :lol: Наше вино, тобі в рот не попадало. Ти не з нашої вулиці, приблудний серун.
Юлиус Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Наше вино, тобі в рот не попадало. Ти не з нашої вулиці, приблудний серун.Ваше вино, сцыкун мне и на фиг не надо. Это ты штатный серун сидишь на очке и пи.дишь как с трибуны сексот. :P
Churchill Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Ваше вино, сцыкун мне и на фиг не надо. Это ты штатный серун сидишь на очке и пи.дишь как с трибуны сексот. :PТа он украинец и этим всё сказано. Всё что собрано плохого в людях сконцентрировано в украинцах
Гість Зима Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 У Москві було проведено опитування. На питання "Як ви ставитесь до українців, що приїздять до Москви?" 40% відповіли: "А шо нам, хай їдуть!" 40% відповіли: "Слюшай дарагой, пусть едут!" 20% відповіли: "А нам всьо равно, ми нє местниє!"
Churchill Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 У Москві було проведено опитування. На питання "Як ви ставитесь до українців, що приїздять до Москви?" 40% відповіли: "А шо нам, хай їдуть!" 40% відповіли: "Слюшай дарагой, пусть едут!" 20% відповіли: "А нам всьо равно, ми нє местниє!" Эт точно, все разбежались по свету, а скулят, что так плохо на Украине. Давай жги копипастом по бездорожью Украины
Гість Зима Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Эт точно, все разбежались по свету, а скулят, что так плохо на Украине. Давай жги копипастом по бездорожью Украины Тильки но заради свята, для вас : У конкурсі "Україна очима москалів'' перемогу здобув пан Василь зі Львова, який виклав очима москалів трьохметрове слово УКРАЇНА!
дохтур Опубліковано 18 січня, 2013 Опубліковано 18 січня, 2013 Тильки но заради свята, для вас : У конкурсі "Україна очима москалів'' перемогу здобув пан Василь зі Львова, який виклав очима москалів трьохметрове слово УКРАЇНА! Жестко!Но запомнилось.Россия-интереснейшая страна.Вот бы и россиян ,до такой высоты-подтянуть.(Я не о 3 этажном мате)
За У проти М. Опубліковано 19 січня, 2013 Опубліковано 19 січня, 2013 Та он украинец и этим всё сказано. Всё что собрано плохого в людях сконцентрировано в маскалях.
рабинович Опубліковано 21 січня, 2013 Опубліковано 21 січня, 2013 Жестко!Но запомнилось.Россия-интереснейшая страна.Вот бы и россиян ,до такой высоты-подтянуть.(Я не о 3 этажном мате)док, росия интересна только если ничего больше в этой жизни не видел вот ты - что ты видел? ну мухосранск , а что ещё?
Churchill Опубліковано 21 січня, 2013 Опубліковано 21 січня, 2013 док, росия интересна только если ничего больше в этой жизни не видел вот ты - что ты видел? ну мухосранск , а что ещё? ты сам хоть с мухосранска вылазил. знаток 6 языков . хацапетовка это твоё всё.
дохтур Опубліковано 22 січня, 2013 Опубліковано 22 січня, 2013 док, росия интересна только если ничего больше в этой жизни не видел вот ты - что ты видел? ну мухосранск , а что ещё? Ваш мухосранск-НЕ ВИДЕЛ.Но вам искренне соболезную.(Я кстати-о Природе ,а не о людях).(Кстати-вы видели где нибудь,что -либо, плохое -без людей.)
Гість Сhiortik Опубліковано 22 січня, 2013 Опубліковано 22 січня, 2013 Ваш мухосранск-НЕ ВИДЕЛ.Но вам искренне соболезную.(Я кстати-о Природе ,а не о людях).(Кстати-вы видели где нибудь,что -либо, плохое -без людей.) ураган Катрин устроит?
Гість джин Опубліковано 22 січня, 2013 Опубліковано 22 січня, 2013 ураган Катрин устроит?Ураган. Назван женским именем, Катрин. Уносит все нахер,включая дома и автомобили. :rolleyes:
Гість дядя Митя Опубліковано 22 січня, 2013 Опубліковано 22 січня, 2013 Ваш мухосранск-НЕ ВИДЕЛ.Но вам искренне соболезную.(Я кстати-о Природе ,а не о людях).(Кстати-вы видели где нибудь,что -либо, плохое -без людей.)Дохтур, вы ему такие сложные вопросы не задавайте, у него процессор не справляется.. Ему бы о говне, жопах.., а вы тут с природой, да с красотой пристали.
Орiана Опубліковано 22 січня, 2013 Автор Опубліковано 22 січня, 2013 А як ти визначаеш хто є українцем? За народженням, за громадянством, чи за національністю? Я визначаю?!!!!!!!!!! Читай уважно, можна по губах: хто з форумчан став би під наведеними куплетами? Це означає, що Я ВИЗНАЧАЮ?!!!! Мітіч, у тебе явно проблеми або зі знанням української, або з розумінням прочитаного.
Орiана Опубліковано 22 січня, 2013 Автор Опубліковано 22 січня, 2013 До всіх: Я запропонувала просту жартівливу гру: під переспів простесенької пісеньки визначитися і або встати, або ні. Визначитися треба було у двох запитаннях: "Ти народився в Україні?" і "Ти є українцем?" Невже це так важко і не зрозуміло? Якого ХЄРа ви тут розвели дурні розмови? Невже більше нема місця?!!! З.І. Дякую Зауму за відповідь, як виявилося, лише ми двоє народилися в Україні і є українцями. ___________ Тьху, тупизна примітивна!!!!
Орiана Опубліковано 22 січня, 2013 Автор Опубліковано 22 січня, 2013 Ваш мухосранск-НЕ ВИДЕЛ.Но вам искренне соболезную.(Я кстати-о Природе ,а не о людях).(Кстати-вы видели где нибудь,что -либо, плохое -без людей.) Ти, дебіл, бачив назву теми? Чи ти сраєш де попало, а не тільки під написом Туалет? Пшьол вон звідси, придурок!!!!
Орiана Опубліковано 22 січня, 2013 Автор Опубліковано 22 січня, 2013 Дохтур, вы ему такие сложные вопросы не задавайте, у него процессор не справляется.. Ему бы о говне, жопах.., а вы тут с природой, да с красотой пристали. А ти справився з простеньким запитанням теми? А якщо б вона стосувалася гімна і жопи - тобі б простіше було відповісти? Наступного разу спеціально для тебе щось таке придумаю. А наразі - НЄХ відповідати - вали звідси!!!
Гість Сhiortik Опубліковано 22 січня, 2013 Опубліковано 22 січня, 2013 А ти справився з простеньким запитанням теми? А якщо б вона стосувалася гімна і жопи - тобі б простіше було відповісти? Наступного разу спеціально для тебе щось таке придумаю. А наразі - НЄХ відповідати - вали звідси!!! Ату их, Ариашка, ату! Метелку железную подогнать?))))))))))
Орiана Опубліковано 22 січня, 2013 Автор Опубліковано 22 січня, 2013 Тильки но заради свята, для вас : У конкурсі "Україна очима москалів'' перемогу здобув пан Василь зі Львова, який виклав очима москалів трьохметрове слово УКРАЇНА! Я так бачу ви швидко освоїлися флудити де попало. Важко було відповісти і піти деінде, щоб не смітити на цій темі?
Орiана Опубліковано 22 січня, 2013 Автор Опубліковано 22 січня, 2013 Ату их, Ариашка, ату! Метелку железную подогнать?)))))))))) ПНХ!!!!
Орiана Опубліковано 22 січня, 2013 Автор Опубліковано 22 січня, 2013 Ураган. Назван женским именем, Катрин. Уносит все нахер,включая дома и автомобили. :rolleyes: Ще одне безродне чмо. Вали звідси, придурок, тут Рабіновича нема!!!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.