Ева_vl Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Все на Мальдивы!Тебе не светит!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Почти у всех наших депутатов паспорта других стран. У меня еще - паспорт России, Украины и Венгрии. И я не собераюсь сваливать из страны. А то что я гражданка перечисленных выше сран, так за это нет криминальной ответственности. Так в чём проблема ??? Да ни в чем. Так ты патриот какой страны..? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Zloi Tatarin Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Да ни в чем. Так ты патриот какой страны..? Она (...ой, то есть ОН) космополит - человек мира...))) А может и ОНО...)))) Космополитизм (от греч. kosmopolítes — космополит, гражданин мира), идеология т. н. "мирового гражданства"; реакционная буржуазная идеология, проповедующая отказ от национальных традиций и культуры, патриотизма… Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Юлиус Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 А что это за хреновина и с чем ее едят? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Мій чоловік має португальський "вид на проживання" до 15-го року. Хоч сьогодні він може почати оформляти громадянство - всі екзамени і формальності він пройшов - в тому числі екзамен зі знання мови. Всі професійні навички і гроші, які він здобув у цій країні - зараз використовуються на благо України - які претензії до "укропартіотів"?Объясни, как можно живя и работая годами в Португалии(вид на жительство за 2 дня не получишь) "всі професійні навички і гроші" використовувати на благо Украины.. :blink: Черчіль росіянин і схоже має англійське громадянство, але в Росії можливе, здається, подвійне. Але справа не в тому - справа в тій самій колоді, яку ви, русскі, в упор не бачите. Просто будь об"єктивним і більше на стороні громадян своєї держави. З.І. Щодо винограду - ти не правий - в зх. Криму його достатньо і я купляла саме кримський виноград. Хоча мій чоловік отруївся чебуреками (за його версією), а моя братова - огірками. Але факт залишається: дуже багато цього року випадків отруєнь в Криму - про це навіть самі кримські лікарі кажуть. З.З.І. За два тижні відпочинку - лише один раз пляж прибирав спеціальний трактор. Для порівняння: в тій самій Болгарії - КОЖНОГО ДНЯ. Брудно, дуже брудно... Ориша, если тебе сказали, что он крымский, то это еще не значит, что это правда..Про огурцы слышу в первый раз.. А вот чебуреками вполне реально! Братья кр.татары любят фарш замешивать прямо в умывальнике, и масло на котором жарят неделями не меняют.. Где вы отдыхали? Тебя опять в Мирный понесло? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Тебе не светит!!! Ты не пустишь? :lol: Разумеется, ты же одна в мире гражданка СРАН! Почти у всех наших депутатов паспорта других стран. У меня еще - паспорт России, Украины и Венгрии. И я не собераюсь сваливать из страны. А то что я гражданка перечисленных выше сран, так за это нет криминальной ответственности. Так в чём проблема ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Да ни в чем. Так ты патриот какой страны..? А что такое патриотизм ?У меня по этому поводу свои понятия... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Цитата: "Поскольку теория о неславянском происхождении великороссов, получившая распространение в нынешней Украине, не является произведением ни современным, ни украинским, а заслуга ее создания принадлежит, как указано, Ф.Духинскому, то и критика, которой была подвергнута данная теория еще при жизни ее основоположника, оказывается вполне актуальной в наши дни, когда измышления Духинского взяты на вооружение украинскими пропагандистами, чтобы служить делу воспитания якобы “истинно украинского” национального сознания." .http://alternatio.org/articles/articles/item/7552-%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%B5%D1%82-%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D1%8B%D0%BC-%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BC-%D0%B4%D1%83%D1%85%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 А что такое патриотизм ? У меня по этому поводу свои понятия... Як кажуть люди, патріотизм може бути до історичної батьківщини, а не до якогось куцого клаптика, видраного з неї по п*яні серед лісів Біловіжжя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 А вот чебуреками вполне реально! Братья кр.татары любят фарш замешивать прямо в умывальнике, и масло на котором жарят неделями не меняют..Можно подумать, что чебуреки делают тока татары...Можно подумать, что русские замешивают фаршпо другому....Можно подумать русские часто меняют масло. По Алупке знаю что многие русские делают чебуреки, а продавать нанимают татар ( для экзотики ) А качество пищи не зависит от национальности. Качество зависитт от порядочности людей. И от того кто и как "мажет" сан.станцию. Я когда на ЮБК всегда предпочитаю татарскую кухню, мне нравиться. И не разу небыло проблем. Р.S Надо знать места куда ходить...Аксиома!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Як кажуть люди, патріотизм може бути до історичної батьківщини, а не до якогось куцого клаптика, видраного з неї по п*яні серед лісів Біловіжжя.Патриотизм это прежде всего самопожертвование. А кто сейчас готов на самопожертвование ??????Вот ты ОБЕЗЯНА, готов на самопожертвование ? Ты патриот? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Цитата:"Думаю, что мы должны добиваться отделения от Украины Центральной Украины и Юго-Восточной Украины. Новая территория должна получить название или «Малороссия», или «Малороссия и Новороссия». Мы должны самоименоваться «малороссами», неотъемлемой и составной частью русского народа. Флагом, многие считают, должно стать малиновое (казацкое) или красное (цвета Киевской Руси) знамя с белым Андреевским крестом. Андреевский крест указывает на апостола Андрея, принесшего на наши земли христианство. " Конец цитаты .http://alternatio.org/articles/articles/item/7656-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0%B2-%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D1%83%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D1%83%D0%B5%D1%82?-%D0%B0-%D0%B6%D0%B0%D0%BB%D1%8C Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Цитата:"Думаю, что мы должны добиваться отделения от Украины Центральной Украины и Юго-Восточной Украины. Новая территория должна получить название или «Малороссия», или «Малороссия и Новороссия». Мы должны самоименоваться «малороссами», неотъемлемой и составной частью русского народа. Флагом, многие считают, должно стать малиновое (казацкое) или красное (цвета Киевской Руси) знамя с белым Андреевским крестом. Андреевский крест указывает на апостола Андрея, принесшего на наши земли христианство. " Конец цитаты .http://alternatio.org/articles/articles/item/7656-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D1%86%D0%B5%D0%B2-%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D1%83%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D1%83%D0%B5%D1%82?-%D0%B0-%D0%B6%D0%B0%D0%BB%D1%8C Андревские кресты мы будем вбивать вам в вашу поганую грудь, как осиновые колья вампирам ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Патриотизм это прежде всего самопожертвование. А кто сейчас готов на самопожертвование ?????? Вот ты ОБЕЗЯНА, готов на самопожертвование ? Ты патриот? В обізянстві свої розуміння про патріотизм. Де свої і там де більше бананів дають. Жити, скажімо, з шимпанзами або гіббонами - хто захоче? А ти хижацької породи? Бо щось там пишеш про вбивання хрестів. А то десь чув, що з породи нерп. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Андревские кресты мы будем вбивать вам в вашу поганую грудь, как осиновые колья вампирам ))) Из-за вашей склонности к убийствам мы вас и удалим... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Из-за вашей склонности к убийствам мы вас и удалим...То греко-католики не визнають андріївського хреста. Хоча може вона звичайна хижачка. Як їм без вбивства? Їсти ж хочеться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 То греко-католики не визнають андріївського хреста.Так они уже и людей не признают..Только Бандеру и схроны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Цитата:"Думаю, что мы должны добиваться отделения от Украины Центральной Украины и Юго-Восточной Украины. Новая территория должна получить название или «Малороссия», или «Малороссия и Новороссия». Частіше "добивайтеся", сильніше і настирніше - чим більше вас пересадять за сепаратизм, тим легше стане дихати в Україні. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Так они уже и людей не признают..Только Бандеру и схроны. такі ідіоти як ти, так часто згадують Бандеру і схрони, що нам би хотілося їх забути - ви не даєте. До речі, про схрон. Ти сьогодні на вулицю виходила? Сумніваюся. Ось це і є схрон. Мож тому ти так часто про нього згадуєш, бо в ньому сидиш? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 такі ідіоти як ти, так часто згадують Бандеру і схрони, що нам би хотілося їх забути - ви не даєте. До речі, про схрон. Ти сьогодні на вулицю виходила? Сумніваюся. Ось це і є схрон. Мож тому ти так часто про нього згадуєш, бо в ньому сидиш? Не сомневайся, крестись!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Частіше "добивайтеся", сильніше і настирніше - чим більше вас пересадять за сепаратизм, тим легше стане дихати в Україні.Учи матчасть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Объясни, как можно живя и работая годами в Португалии(вид на жительство за 2 дня не получишь) "всі професійні навички і гроші" використовувати на благо Украины.. :blink: Ну по-перше, не роками, а лише сім років: спочатку рік просто з реєстрацією, два рази по два роки і потім відразу на п"ять років, як тільки дали останній раз - він повернувся в Україну. Як? Навчився технології монолітного будівництва і зароблені там гроші вклав у свій бізнес. Ориша, если тебе сказали, что он крымский, то это еще не значит, что это правда.. Слухай, ти дійсно живеш в Криму? Бо минулого року ти доріг не бачив, а цього року виноградників. Мені не те, що сказали, я сама бачила плантації вздовж дороги. Та й видно було, що це місцевий виноград. Я знаю, як виглядає імпотрний - його продають у Львові. Где вы отдыхали? Тебя опять в Мирный понесло? Нє, не в Мірний, але в тому напрямку - послухалася Юлю і поїхала у Міжводне. Ну що сказати.... грязі, скелі......а моря нема. Хоча, бабулька, де ми жили, продавала відмінні помідори просто з грядки і там жили багато людей з різних областей України і я тепер знаю, що всі вони, навіть ті, що живуть у Кривому Розі, розмовляють українським суржиком, причому, важко відрізнити, хто з під Києва, а хто з Кривого Рогу. До речі, робітники на Криворіжському металургійному комбінаті заробляють від 2,5-3 тис. грн. Блін, у Львові офіціантка має більше........ :( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Учи матчасть. Мантруєш? Ну-ну...вчитися ніколи не пізно: Сепарати́зм (від лат. separatio - відокремлення)— прагнення окремих груп населення чи організації до відокремлення, відособлення; рух за надання частині держави права автономії чи за її повне відокремлення й створення нової держави. мы должны добиваться отделения от Украины Центральной Украины и Юго-Восточной Украины. Новая территория должна получить название или «Малороссия», или «Малороссия и Новороссия Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Не сомневайся, крестись!! Ну не виходила ж - цілий день так і просиділа біля компа, механічно обновлюючи сторінку, з надією, що хтось щось напише і ти зможеш наклацати у відповідь. Ну що, скажеш не так? Я б ще тебе зрозуміла, коли б ти мала якесь задоволення від спілкування, друзів на форумі або "заклятих" опонентів - ну ось як я з Мітічем чи Шкатулкою. А ти банально зациклена на одному - і не цікавиш навіть своїх союзників. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Мантруєш? Ну-ну...вчитися ніколи не пізно: Сепарати́зм (від лат. separatio - відокремлення)— прагнення окремих груп населення чи організації до відокремлення, відособлення; рух за надання частині держави права автономії чи за її повне відокремлення й створення нової держави. мы должны добиваться отделения от Украины Центральной Украины и Юго-Восточной Украины. Новая территория должна получить название или «Малороссия», или «Малороссия и Новороссия "Сепарати́зм (фр. sйparatisme от лат. separatus — отдельный), отделенчество — политика и практика обособления, отделения части территории государства с целью создания нового самостоятельного государства или получения статуса очень широкой автономии (индивидуальная свобода действия; самостоятельность). Сепаратизм ведёт к нарушению суверенитета, единства и территориальной целостности государства, принципа нерушимости границ и, как показывает опыт, может явиться источником острейших межгосударственных и межнациональных конфликтов. Вместе с тем нельзя не видеть, что причины сепаратизма очень часто бывают связаны с грубым нарушением прав человека и народов, национальных, расовых и религиозных групп (меньшинств). В этом плане сепаратизм может сыграть существенную положительную роль, как это имело место, например, в борьбе против ига колониализма, за образование новых молодых национальных государств. Сепаратизм сегодня создает немало сложных и острых проблем в жизни как развитых (Канада, Испания и др), так и развивающихся (Индия, Пакистан, Ирак, многие африканские государства) стран. Свою роль сепаратизм сыграл в распаде СССР, бывшей Югославии, Чехословакии." Автор цитаты знает, что он пишет в инете)). Ваше время душиловки свободы слова прошло: одно дело, если человек рассуждает в инете, другое - открытые призывы и действия. А в моем случае вообще просто скопировано чужое мнение со словом "ЦИТАТА" и ссылкой без КОММЕНТАРИЕВ. Учи матчасть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Нє, не в Мірний, але в тому напрямку - послухалася Юлю і поїхала у Міжводне. Ну що сказати.... грязі, скелі......а моря нема. Хоча, бабулька, де ми жили, продавала відмінні помідори просто з грядки і там жили багато людей з різних областей України і я тепер знаю, що всі вони, навіть ті, що живуть у Кривому Розі, розмовляють українським суржиком, причому, важко відрізнити, хто з під Києва, а хто з Кривого Рогу. Чё там хорошего, с одно стороны болото с другой море, степь, жара, грязь, народу куча. Я в этом году заезжала в Канакскую балку, народа мало, дёшиво и очень красиво, правда не ЮБК, а Старый Крым. *http://www.google.ru/search?q=канакская+балка&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=ru&client=safari#fp=668201382256669d&hl=ru&newwindow=1&q=канакская+балка+фото Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 ЧТО там хорошего: с одной стороны болото ,с другой - море, степь, жара, грязь, народа куча. Я в этом году заезжала в Канакскую балку: народа мало, дёшЕво и очень красиво. Правда не ЮБК, а Старый Крым. *http://www.google.ru/search?q=канакская+балка&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=ru&client=safari#fp=668201382256669d&hl=ru&newwindow=1&q=канакская+балка+фото А грамматику с собой забыла захватить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 А грамматику с собой забыла захватить?Зачем, у меня в багажнике всегда дозиметр и анализатор воды. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 В этом плане сепаратизм может сыграть существенную положительную роль, как это имело место, например, в борьбе против ига колониализма, за образование новых молодых национальных государств.Существенную, положительную роль сыграет не сепапаратизм, а отстрел таких ЖИВОТНЫХ как ты. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Чё там хорошего, с одно стороны болото с другой море, степь, жара, грязь, народу куча. Я в этом году заезжала в Канакскую балку, народа мало, дёшиво и очень красиво, правда не ЮБК, а Старый Крым. *http://www.google.ru/search?q=канакская+балка&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=ru&client=safari#fp=668201382256669d&hl=ru&newwindow=1&q=канакская+балка+фото Болото - це класно для шкіри і костей. Скелі - гарні самі по собі. Все решта - ти права: купа людей, невибагливих до моря, затишку, чистоти, одним словом - бидло. Росіян і білорусів - я ще розумію: насрали і звалили, а ось українці..... На східному узбережжі я ще не була, дуже далеко - не варте це все, щоб так далеко їхати. Мій тягне в Португалію, його сестра кличе до себе в Іспанію - також далеко, але там хоч є на що подивитися. А в нас - загиджений недопалками і лушпинням пляж, люди, які лягають так тісно, що до моря не доступишся - і скрізь ці тупі голоси: самса, кукурудза, свєжіє морскіє крівєткі (бля!!!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.