Churchill Опубліковано 30 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2013 скажи, а что за таска у тебя - именно зомбикам отвечать? Вопрос не сложный? привет жырафа как пастбища. не выгорели чего это ты на зомбиков перешла.для него лёгких вопросов не бывает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 30 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2013 привет жырафа для него лёгких вопросов не бывает. привет. а для тебя? B) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2013 привет. а для тебя? B) А разве сложные здесь на форуме задавали. а чего это тебя и сегодня раздирает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2013 что. очень сложно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 30 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2013 Жирафа держится из последних сил: в больную головушку идейка пришла ей и Ко - скрываться, пока злобные враги мирового национализма не соскучатся и с форума не уйдут. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 30 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 30 липня, 2013 Жирафа держится из последних сил: в больную головушку идейка пришла ей и Ко - скрываться, пока злобные враги мирового национализма не соскучатся и с форума не уйдут. :lol:проблемы индейцев это проблемы самих индейцев. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Украинская экономика депрессивная «с элементами тоталитарного типа», - аналитик 30 июля 2013 г. 19:45 Цитата:"Международный валютный фонд заставит Украину сэкономить на депутатах, администрации президента и милиции, чтобы вернуть свои деньги. Об этом сказал экономист Олег Соскин. «Украина — один из крупнейших должников Международного валютного фонда. Мы им должны 8 млрд долларов. Ведущие мировые агентства, Fitch и другие, оценивают долговые рейтинги Украины на уровне В3. Это — очень отрицательный результат. Ниже только С — мусорная яма. Таким странам нельзя давать в долг, нельзя покупать наших долговых обязательств. Если размещать в Украине евробонды (разновидность долгосрочных ценных бумаг,-Gazeta.ua), их никто не будет покупать. Это — очень рискованно, потому что может быть не ниже 12-15% годовых. В Испании, Португалии было 6%. И это уже была катастрофа», — говорит Соскин. Экономист подчеркивает: Украина уже сегодня находится в состоянии реального дефолта. «Мы не можем обслуживать свои долговые обязательства, если не берем других займов. Госдолг растет сногсшибательно. Сегодня он составляет около 80 млрд долларов. Мы уже давно превысили 40% от ВВП. Кроме того, у нас происходит падение внутреннего валового продукта и промышленного производства. Плюс — невыплата зарплат и пенсий. Сейчас еле-еле отдали 400 млн долларов МВФ за счет невыплаты зарплат бюджетникам, учителям, ограбление бюджетов городов «, — рассказывает эксперт. Он отмечает, что украинскую экономику больше нельзя характеризовать как рыночную, ведь она — репрессивная «с элементами тоталитарного типа». Соскин считает, что при таких условиях «для развития предпринимательства нет возможностей». Экономист уверен, в МВФ поняли, что Украина не способна выполнять обязательства, которые дает им..." .http://atn.ua/ekonomika/ukrainskaya-ekonomika-depressivnaya-s-elementami-totalitarnogo-tipa-analitik Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
САИ Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Жирафа держится из последних сил: в больную головушку идейка пришла ей и Ко - скрываться, пока злобные враги мирового национализма не соскучатся и с форума не уйдут. :lol: Им покойного рабиновича не хватает. Без его подлостей, хамства и русофобии они ничто - ноль в энной степени. Убогие... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Вот оно, лицо нашего капитализма-бандитизма Цитата:"Положение всех беременных в Украине заметно ухудшилось после введения «налога на беременность», инициатором которого стал Кабмин Азарова. Молодых женщин при приеме на работу заставляют подписывать сделки не беременеть или предлагают зарплату в конвертах, чтобы избежать расходов на новый «налог на беременность», сообщает ТСН. Так, беременная 25-летняя Ирина Трофимова рассказала журналистам, что на втором месяце беременности она вынуждена была уволиться. «Когда узнали о моей беременности, оставили мне официальную минимальную заработную плату и лишили рабочего места», - рассказала Ирина. На другом же месте работы пытаются обезопасить себя от нового налога контрактом. «У меня в организации заставляют подписывать документ не беременеть два года», - добавила Трофимова. После вступления в силу нового закона женщин, которые уходят в декретный отпуск, работодатели должны платить налог в размере 33% от зарплаты сотрудницы, а с самой беременной взымается лишь 2% налогов. И все это делается ради того, чтобы четыре месяца декретных пошли женщине в страховой стаж, с которого насчитывают пенсию. «Способ обойти этот закон будет очень простой. Но он будет жестким. На сегодня беременным женщинам или женщинам, которые могут быть беременными, будут ставиться условия: «Да, мы вас берем на работу, но трудовую не оформляют. Или если оформляем, то лишь на минимальную зарплату». Остальные отношения - в стиле конвертных отношений», - пояснил в свою очередь глава комитета экономистов Андрей Новак. Хотя как сообщает УНИАН, в правительстве же обещают мотивировать работодателей брать на работу женщин. «Сейчас мы отдельно разрабатываем программу, и через три месяца мы ее представляем. Изменения в закон о занятости, где мы дадим дополнительные стимулы для того, чтобы женщину после родов, беременную женщину более брали на работу работодатели, и были более мотивированы», - заявила министр соцполитики Наталья Королевская." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 Жирафа держится из последних сил: в больную головушку идейка пришла ей и Ко - скрываться, пока злобные враги мирового национализма не соскучатся и с форума не уйдут. :lol: шо, зайка... таки Одиночество - сволочь?? одиночество - скука? ? :lol: -http://www.youtube.com/watch?v=aNbQybFmp7g :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 шо, зайка... таки Одиночество - сволочь?? одиночество - скука? ? :lol: -http://www.youtube.com/watch?v=aNbQybFmp7g :lol: Нет, Жираф! Сплошная радость. Ты подольше в схроне, пожалуйста, посиди! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 не забывай пожалуйста избитую фразу : "никогда не говори никогда". Религия, по идее, вообще обязана отмереть, как непригодный для прогресса социальный рычаг. Чем было плохо язычество, не подскажешь? Слабостью возможности воздействия на биомассу. Сейчас религиозные войны всего лишь один из подручных способов подгрести под политическое повиновение чимнайдужч широкие слои паствы. И не тебе, поклоннику коммунизма, рассуждать о религии. Вы успешно подменили все ее атрибуты на красные серпы с молотками и Дома политпросвещения вместо церквей. Так чего тебе неймётся, старче? Это ведь не твоя епархия)) Юль ,ну вот все ты хорошо сказала.Только самый прогрессивный социальный рычаг -выбросила! Наверно сказалось квадратно гуманитарное образование. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 31 липня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 липня, 2013 У Бога то нет, но для тебя есть. никто КП не признает. Фигня! КП- Бога ,не отрицает.Со временем и никто -с КП, столкуются. Это нормально. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Фигня! КП- Бога ,не отрицает.Со временем и никто -с КП, столкуются. Это нормально. да не мели, КП никогда не признают, как и вашу хрюкомову и ваших героев-предателей. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Хероям сала! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Хероям сала!сала украине Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 сала украине смотрю, ты таки конкретно спланировал сюда перебраться? А навоз за свиньями убрать - не облюёшься? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 смотрю, ты таки конкретно спланировал сюда перебраться? А навоз за свиньями убрать - не облюёшься?Здрасьте, свиньи это ваше национальное, я тут не при делах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 Здрасьте, свиньи это ваше национальное, я тут не при делах. мама мия, ты шо, вегетарьянец ? :o :o отак, отойдите от меня, мушшчина Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 мама мия, ты шо, вегетарьянец ? :o :o отак, отойдите от меня, мушшчина ога вегетарианец. что у тебя за мысли в голове Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 что у тебя за мысли в головенеужели тебе интересно? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 1 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 1 серпня, 2013 неужели тебе интересно? ;)Вот именно, откуда можно меня назвать вегетарианцем, если я хищник. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 2 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 серпня, 2013 Вот именно, откуда можно меня назвать вегетарианцем, если я хищник. Какой ты хищник, ты туалетный утенок. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 2 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 серпня, 2013 Какой ты хищник, ты туалетный утенок. :lol:Опустился ты совсем! Ранее коммунобандюков рекламировал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 2 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 серпня, 2013 да не мели, КП никогда не признают, как и вашу хрюкомову и ваших героев-предателей.Ваших потомков, никогда не признают -русскими. Это не ваша вина. Это ваша судьба. :unsure: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 2 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 серпня, 2013 Ваших потомков, никогда не признают -русскими. Это не ваша вина. Это ваша судьба. :unsure:а это мы ещё посмотрим, хотя какая разница, главное, что не хохлами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 2 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 серпня, 2013 а это мы ещё посмотрим, хотя какая разница, главное, что не хохлами.Мои всегда будут русскими-белыми,малыми -но великими. <_< Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 2 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 2 серпня, 2013 Мои всегда будут русскими-белыми,малыми -но великими. <_<мои уже большие. белые. великие. чистокровные русские. Донские казаки Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 7 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 серпня, 2013 Люблять батьківщину не за те, що вона велика, а за те, що своя. Сенека Мила нам добра звістка про наш край: вітчизни і дим для нас солодкий. Г. Державін Той, хто не любить своєї країни, нічого любити не може. Д. Байрон Хто не належить вітчизні своїй, той не належить і людству. В. Бєлінський Усвідомлена любов до свого народу не поєднується з ненавистю до інших. Д. Лихачев Багато хто схильний плутати два поняття: «вітчизна» і «ваше превосходительство». М. Салтиков-Щедрін Для нас дорогі батьки, дорогі діти, близькі, родичі; але всі уявлення про любов до чого-небудь поєднані в одному слові «вітчизна». Цицерон Забудеш рідний край — твоє всохне коріння. П. Тичина Патріотизм — це не любов до ідеї, а любов до вітчизни. В. Распутін Той, хто в біді кидає свій народ, стає його ворогом. Ч. Айтматов Де немає свободи, там немає і вітчизни. П. Гольбах Задля батьківщини треба жертвувати навіть славою. Латинське прислів’я Хто батьківщині добре слугує — вельможних предків не потребує. Французьке прислів’я В дитинстві відкриваєш материк, котрий назветься потім — Батьківщина. Л. Костенко В своїй хаті своя й правда, І сила, і воля. Т. Шевченко Вітчизна — ось і альфа, і омега! Д. Павличко Вітчизна — це не хтось і десь, Я — теж Вітчизна. І. Світличний Дзвін шабель, пісні, походи, воля соколина, тихі зорі, ясні води — моя Україна. В. Сосюра І дим батьківщини солодкий. Овідій Кожному мила своя сторона. Г. Сковорода Любіть Україну у сні й наяву, вишневу свою Україну, красу її вічно живу і нову і мову її солов'їну. В. Сосюра Можеш вибирати друзів і дружину, Вибрати не можна тільки Батьківщину. В. Симоненко Народе мій, як добре те, Що ти у мене є на світі. М. Вінграновський Нема на світі України, Немає другого Дніпра. Т. Шевченко Свою Україну любіть. Любіть її... Во врем'я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть. Т. Шевченко Ті, що виїздять за море, міняють небо, а не душу. Горацій Тобі, Україно моя, і перший мій подих, і подих останній тобі. В. Еллан Ще не вмерла України і слава, і воля... П. Чубинський Шматок землі, ти звешся Україною. Ти був до нас. Ти будеш після нас. Л. Костенко А ти, моя Україно, Безталанна вдово. Т. Шевченко Для всіх ти мертва і смішна, Для всіх ти бідна і нещасна, Моя Україно прекрасна, Пісень і волі сторона. Олександр Олесь Добридень же, новий годе, В торішній свитині. Що ти несеш в Україну В латаній торбині? Т. Шевченко Жива душа народна, жива, неподоланна! О. Довженко Земле, поорана горем, Лихом засіяна чорним! М. Рильський Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ! В. Симоненко Я єсть народ, якого Правди сила ніким звойована ще не була. П. Тичина Я знаю вас, нащадки запорожців, Я вірю вам і низько б'ю чолом. Дивлюсь на вас і вірою займаюсь, І б'ю поламаним крилом. Олександр Олесь <...> без усякої іншої науки ще можна обійтися, без знання рідної мови обійтися не можна. І. Срезневський Бринить-співає наша мова, Чарує, тішить і п'янить. Олександр Олесь В землі віки лежала мова І врешті вибилась на світ. О мово, ночі колискова! Прийми мій радісний привіт. Олександр Олесь Відчуваю й усвідомлюю, яка це красива й легка мова. І. Репін Дивуєшся дорогоцінності мови нашої: в ній що не звук, то подарунок, все крупно, зернисто, як самі перла. М. Гоголь І возвеличимо на диво І розум наш, і наш язик... Т. Шевченко Мова вмирає, коли наступне покоління втрачає розуміння значення слів. В. Голобородько Мова — це глибина тисячоліть. М. Шумило Нападати на мову народу — це означає нападати на його серце. Г. Лаубе Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову. Л. Костенко Немає магії сильнішої, ніж магія слів. А. Франс Раби — це нація, котра не має Слова. Тому й не зможе захистить себе. О. Пахльовська Слово є вчинок. Л. Толстой Споконвіку було Слово. Старий Завіт Українці — стародавній народ, а мова "їхня багатша і всеосяжніша, ніж персидська, китайська, монгольська і всілякі інші. Е. Челебі Хай живе велика російська мова, але хай живе і солодко-співуча, ні з чим не зрівнянна українська мова. В. Солоухін Я дуже люблю <...> народну українську мову, звучну, барвисту й таку м'яку. Л. Толстой А пісня — це душа. З усіх потреб потреба. Лиш пісня в серці ширить межі неба. На крилах сонце сяйво їй лиша. Чим глибша пісня, тим ясніш душа. І. Драч Народна пісня — духовне обличчя нації. А. Міцкевич Пісня — це коли душа сповідається. Г. Тютюнник Українська пісня — це бездонна душа українського народу, це його слава. О. Довженко Українська пісня — це геніальна поетична біографія українського народу. О. Довженко Наша Батьківщина благає допомоги красномовства, бо так багато її преславних подвигів поминається глибокою мовчанкою. Феофан Прокопович Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 7 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 7 серпня, 2013 Стихи пишут нацики, а Родину по-прежнему любить не научились: только зачем-то пропагандировать свою неудавшуюся любовь среди патриотов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.