Гість Зима Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 Ну вот а говоришь что тебе все равно. Даже дети и то с гордостью называли себя юными ленинцами.Они были дети и не чего не понимали но гордились. А ты сразу бронежилет. Вот видишь ,кому нужна такая свобода когда такие как ты придут управлять и грозить перестрелять. Живешь злобой и местью еще бога в себе припоминаешь. Взагалі, не дуже бажання було з вами сперечатися після вчорашнього. -...- Та вже зроблю вийняток. Буле таке діло)! і я в ленінцях ходив. :) Ви чи жартів не розумієте? Яка там злоба. Де? До чого Бог. Ви якийсь таки чи то дивний чи чого ви прискипалися до тих бандерівців? Може хоч хтось зацькує донецьких байстрюків. Може ви душею як Свен за П.Р? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 они украинцы, польское быдло, что с них взять бандерштад. Чому, я з Херсонщини. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Орест Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 На вірність Україні першими присягли Українські Січові Стрільці - в 1914 р., під час Першої світової війни. Присягали на вірність українському народу вояки Української Повстанської Армії. Присяга починалася так: Я, воїн Української Повстанської Армії, взявши в руки зброю, урочисто клянусь своєю ЧЕСТЮ і СОВІСТЮ перед Великим Українським Народом, перед Святою Землею Українською, перед пролитою кров"ю усіх краших синів Українських Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 Взагалі, не дуже бажання було з вами сперечатися після вчорашнього. -...- Та вже зроблю вийняток. Буле таке діло)! і я в ленінцях ходив. :) Ви чи жартів не розумієте? Яка там злоба. Де? До чого Бог. Ви якийсь таки чи то дивний чи чого ви прискипалися до тих бандерівців? Може хоч хтось зацькує донецьких байстрюків. Може ви душею як Свен за П.Р? а причём здесь Донецкие, у вас все такие, или забыли." Украина без Кучмы" "Импичмент Гниломордому" теперь донецкие. кто дальше ? я же говорю . проект закончился инаф экспериментов над людьми Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 На вірність Україні першими присягли Українські Січові Стрільці - в 1914 р., під час Першої світової війни. Присягали на вірність українському народу вояки Української Повстанської Армії. Присяга починалася так: Я, воїн Української Повстанської Армії, взявши в руки зброю, урочисто клянусь своєю ЧЕСТЮ і СОВІСТЮ перед Великим Українським Народом, перед Святою Землею Українською, перед пролитою кров"ю усіх краших синів Українських ога вояки по схронам у мирных жителей сало отбирать. или детвору на на смерть явную посылать, вертухаи по концлагерям и крематориям. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Орест Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 Киев показал, сколько рагулья свалило с бандерштада. Пора их назад на свои этнические земли. це ще запитання, хто рагуль. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 Іноді позиція людей , чий мозок промитий агіт.машиною СРСР настільки вражає, що просто викликає обурення. Але я розумію, що саме обурення та провокації це і є їх головна мета. Ми мусимо терпіти, та невпинно та безповоротно робити свою справу. СЛАВА ГЕРОЯМ!!!! Слава Україні. То він вас через ваш нік долучив до галичан. Ім'я західноукраїнське. В мене троюрідний дядько звався Орест. Ото де націоналюга був! Куди тим свободівцям. Тож не сперечайтеся з ним. Мабуть пан з Донбасу. Хоча і там багато розсудливих. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 це ще запитання, хто рагуль.Какой вопрос, открой вику если не знаешь, кто такие рагули. Эт ваше слово и относится только для вас Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 Слава Україні. То він вас через ваш нік долучив до галичан. Ім'я західноукраїнське. В мене троюрідний дядько звався Орест. Ото де націоналюга був! Куди тим свободівцям. Тож не сперечайтеся з ним. Мабуть пан з Донбасу. Хоча і там багато розсудливих. Ога а вы приедте в Донбасс, да ладно не приедете ибо на Донбассе такого дерьма как сволота никогда не было и не будет, там такому дерьму рога быстро обломают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 а причём здесь Донецкие, у вас все такие, или забыли." Украина без Кучмы" "Импичмент Гниломордому" теперь донецкие. кто дальше ? я же говорю . проект закончился инаф экспериментов над людьми Який ще проект? Що ви людям голову запаморочили,шановний! Набридло вже. Вам що поговорити нема з ким? Ви взагалі звідки. З України чи з Росії. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Орест Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 Давайте онайомимося, як висвітлена історія України на публічному сайті ЦРУ, .httpswww.cia.govlibrarypublicationsthe-world-factbookgeosup.html Україна була центром першої східної Слов'янської держави, Київської Русі, яка протягом 10-го і 11-го століть була найбільшою територіально і найбільш економічно потужною державою в Європі. Ослаблена винищувальними міжусобними сварками і Монгольськими вторгненнями, Київська Русь об’єдналася з Великим Князівством Литовським, а згодом з Польсько-литовською Державою. Культурний і релігійний спадок Київської Русі заклав фундамент для Українського націоналізму впродовж подальших століть. Нова Українська держава, Козацьке Гетьманство, була встановлена протягом середини-17-го століття після повстання проти Польщі. Не дивлячись на безперервний Російський тиск, Гетьманство зуміло залишитися автономним ще понад добрих 100 років.Протягом останньої частини 18-го століття, більша частина всієї Української етнографічної території була поглинута Російською Імперією.В зв’язку з колапсом царської Росії в 1917, Україна змогла отримати недовгий період незалежності (1917-20), але була знову завойована і вимушена була терпіти огидний Радянський режим, який організував два штучних голодомори(1921-22 і 1932-33), в якому померло понад 8 мільйонів людей. За час Другої Світової Війни німецька та Радянська армії були відповідальні ще за 7 - 8 мільйонів, а то й більше смертей українців. Хоча остаточна незалежність України і була досягнута в 1991 внаслідок розпаду СРСР, демократія і процвітання залишаються примарними, оскільки спадок в вигляді державного контролю і всеохоплюючої корупції припинив економічний та правовий розвиток. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 Який ще проект? Що ви людям голову запаморочили,шановний! Набридло вже. Вам що поговорити нема з ким? Ви взагалі звідки. З України чи з Росії.Я говорю, что заигрались вы, вам страну пьяный Ельцин подарил, а не вы её создали и вместо того, что бы сделать её второй Францией , вы из неё сделали второй Сомали, вот я говорю ваш проект , закрывается. Дальше вас кормить нет сенсу. Я вообще то из Англии и платя 30% налогов, я не хочу , что бы они шли на поддержку фашистского государства. А вы опять здесь с протянутой рукой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 Взагалі, не дуже бажання було з вами сперечатися після вчорашнього. -...- Та вже зроблю вийняток. Буле таке діло)! і я в ленінцях ходив. Ви чи жартів не розумієте? Яка там злоба. Де? До чого Бог. Ви якийсь таки чи то дивний чи чого ви прискипалися до тих бандерівців? Може хоч хтось зацькує донецьких байстрюків. Може ви душею як Свен за П.Р? Да бандитов везде хватает. Только вот свобода она совсем не свобода для украины. Нет героев упа для всей украины.Нет украинского как межнационального для всей украины.Украинец он в душе украинец без ваших мерил.Украинец то он православный Он с православием и на ляха ходил и немца.И благодаря этому и украина стоит.Он перед папой голову не склонял.А когда беда пришла то не корову свою спасал а на фашиста пошел и шел босый и голодный на смерть верную,понимания что важнее не счеты сводить с советами за голодомор а врага поважнее для всего мира бить надо.А вы тут свои местечковые галичанские за достижения великие для украины рассказываете. Украинец он толерантный все простит только свою молитву для себя приберегите.А услуги мне делать не стоит Не хочешь общаться можешь заблокировать. Свен не чего не сделал преступного.Он имеет право не вам тут людей судить. Мнение свое урезоньте. Не кто не давал право быдлом называть человека за его выбор. А то и быдло и совок,как его только твоя подзащитная не называла. У ней примитивной тоже гарвардское образование не проблескивает а вот гонора и агрессии хоть отбавляй. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 Давайте онайомимося, як висвітлена історія України на публічному сайті ЦРУ, .httpswww.cia.govlibrarypublicationsthe-world-factbookgeosup.html Україна була центром першої східної Слов'янської держави, Київської Русі, яка протягом 10-го і 11-го століть була найбільшою територіально і найбільш економічно потужною державою в Європі. Ослаблена винищувальними міжусобними сварками і Монгольськими вторгненнями, Київська Русь об’єдналася з Великим Князівством Литовським, а згодом з Польсько-литовською Державою. Культурний і релігійний спадок Київської Русі заклав фундамент для Українського націоналізму впродовж подальших століть. Нова Українська держава, Козацьке Гетьманство, була встановлена протягом середини-17-го століття після повстання проти Польщі. Не дивлячись на безперервний Російський тиск, Гетьманство зуміло залишитися автономним ще понад добрих 100 років.Протягом останньої частини 18-го століття, більша частина всієї Української етнографічної території була поглинута Російською Імперією.В зв’язку з колапсом царської Росії в 1917, Україна змогла отримати недовгий період незалежності (1917-20), але була знову завойована і вимушена була терпіти огидний Радянський режим, який організував два штучних голодомори(1921-22 і 1932-33), в якому померло понад 8 мільйонів людей. За час Другої Світової Війни німецька та Радянська армії були відповідальні ще за 7 - 8 мільйонів, а то й більше смертей українців. Хоча остаточна незалежність України і була досягнута в 1991 внаслідок розпаду СРСР, демократія і процвітання залишаються примарними, оскільки спадок в вигляді державного контролю і всеохоплюючої корупції припинив економічний та правовий розвиток. вот и читайте свои сказки. А Украина с подачки Ельцина образовалась в 1991 году. А до этого такого государства никогда не было. Тут уж хоть тресни. одни рагули в этот бред верят. а что рабу остаётся делать. коль всю жизнь раком. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Орест Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 НАДЗВИЧАЙНО ЦІКАВІ ВІДЕОЗАПИСИ ЗІ СПОГАДАМИ ЩЕ ЖИВИХ БІЙЦІВ ОУН-УПА! ЗВЕРАЮ ОСОБЛИВУ УВАГУ - ІНТЕРВ'Ю З СЕКРЕТАРКОЮ БУЛЬБИ-БОРОВЦЯ ГАЛИНОЮ КУХАРЧУК!!! (ВІДЕО) на каналі .http://www.youtube.com/user/poliskasich ПС. ДІЛИТИСЯ З ІНШИМИ УКРАЇНЦЯМИ - СВЯТИЙ ОБОВ'ЯЗОК КОЖНОГО ПАТРІОТА!!! НЕХАЙ ЗГИНУТЬ НАШІ ВОРОЖЕНЬКИ,ЯК РОСА НА СОНЦІ! СЛАВА УКРАЇНІ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 НАДЗВИЧАЙНО ЦІКАВІ ВІДЕОЗАПИСИ ЗІ СПОГАДАМИ ЩЕ ЖИВИХ БІЙЦІВ ОУН-УПА! ЗВЕРАЮ ОСОБЛИВУ УВАГУ - ІНТЕРВ'Ю З СЕКРЕТАРКОЮ БУЛЬБИ-БОРОВЦЯ ГАЛИНОЮ КУХАРЧУК!!! (ВІДЕО) на каналі .http://www.youtube.com/user/poliskasich ПС. ДІЛИТИСЯ З ІНШИМИ УКРАЇНЦЯМИ - СВЯТИЙ ОБОВ'ЯЗОК КОЖНОГО ПАТРІОТА!!! НЕХАЙ ЗГИНУТЬ НАШІ ВОРОЖЕНЬКИ,ЯК РОСА НА СОНЦІ! СЛАВА УКРАЇНІ!!! ога мечтайте и гимн говно. похоронный марш. да и герба нет. но он уже и не нужен вот и не придумывают. незачем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Орест Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 Який ще проект? Що ви людям голову запаморочили,шановний! Набридло вже. Вам що поговорити нема з ким? Ви взагалі звідки. З України чи з Росії. Не зважайте, кожному своє: собакам гавкати, а українцям державу боронити. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 Не зважайте, кожному своє: собакам гавкати, а українцям державу боронити.ога не смеши мои тапочки. а где армия. или опять по схронам. как раз колючкой вас обнесём и бороните. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 Не зважайте, кожному своє: собакам гавкати, а українцям державу боронити.Я взагалі не дуже вірю Корчинському, але як ви на таке зглянетесь : 22 січня Україна відзначає День Соборності. Але ми ще не об'єднали всі етнічно наші землі, які по справедливості мали б відходити до української держави. Так вважає громадський діяч та поет Дмитро Корчинський. - Тому свято соборності може бути претензією на соборність. Воно має нагадувати нам, що ми маємо обов'язок перед нашими співвітчизниками в Придністров'ї, Підлящі, Смоленщині, Вороніжщині, Кубані і так далі. Чому під час революції 1917-1921 років, в часи проголошення "Акту Злуки", нам не вдалось відбитись від поляків та більшовиків? - Тоді ми потрапили трохи не в свій час. Українська екзистенція - це анархія та гайдамаччина - безпосередня справедливість. На початку ХХ століття в мейнстрімі були диктатури. Диктатури більшовиків та Юзефа Пілсудського виявилися більш адекватними. Та, дяка Богу, світ змінився. Сьогодні великі централізовані держави та диктатури програють громадським мережам, недержавним організаціям, релігійним спільнотам. Це ми бачимо на Близькому Сході. Тому настає час скористатись майбутнім розвалом Російської Федерації і спробувати об'єднати всі українські землі в єдиній державі. Мейнстрім грає за нас Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/life/_den-sobornosti-e-tilki-pretenzieyu-na-sobornist-korchinskij/477909">Gazeta.ua</a> Як на вашу думку його слова про майбутній розвал Р.Ф. ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 ога не смеши мои тапочки. а где армия. или опять по схронам. как раз колючкой вас обнесём и бороните. Слухайте, забирайте свої капці и йдіть накручуйте свою колючку. Собі на язика. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Орест Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 ога не смеши мои тапочки. а где армия. или опять по схронам. как раз колючкой вас обнесём и бороните. Щойно переглянув форум, ви схожі на пса, який усюди бігає і під кожним кущем задирає лапу. Кожна тема вами помічена коментарем без розуму і смислу: аби вами "пахло". Нема ніякого задоволення з таким спілкуватися. Тим більше, дурного часу як у вас нема, тому гаяти його на недоумка нема бажання. Зробіть милість, якщо у вас є гордість, перестаньте до мене звертатися, бо я вас не поважаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Орест Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 Як на вашу думку його слова про майбутній розвал Р.Ф. ? Я не вірю у розвар РФ найближчим часом. Як у такому випадку люблять казати: кому це вигідно? Ви можете відповісти на це запитання? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 Ось ще Корчинський, нехай йому холера, але ж здорово б'є! На території Кубані живе не так багато українців, які відчувають себе українцям. Як нам до них апелювати? - Саме цього року на Кубані, в Брянську та Воронежі будуть проходити марші соборності України, які організовані місцевими громадськими активістами. Це, мабуть, вперше після розвалу Радянського Союзу. У цьому нам допомагають наші брати-кавказці. Що ви маєте на увазі? - Річ в тім, що місцеве населення дуже налякане кавказькою навалою - заселення цих земель людьми з Північного та Південного Кавказу. Сьогодні федеральний центр або полишив напризволяще це українсько-руське населення, або взагалі починає спиратись на кавказців, які є найбільш активним та здібним до служилості елементом. Тому люди заради спасіння свого способу життя на прабатьківських землях шукають альтернативу Кремлю. Це означає, що ми знову отримаємо шанс на відновлення справедливості. Тиск кавказців роз'ятрює українську ідентичність тамтешнього населення? - Так. Це вже відбувається. 22 та 26 січня в Ставропольській області будуть проходити акції самозахисту. Я сподіваюся, вони будуть проходити і під синьо-жовтими прапорами. Але Москва може вдало спиратись на кавказців для утримання в покорі населення півдня Росії? - Вона це й робить. Наприклад, багато начальників міліції - чеченці. Федеральний міграційний департамент контролює дагестанська мафія. Москва - бюрократичний центр, вона завжди використовує те, що можна. Раніше використовувала татар, потім німців, далі - українців. Нині спирається на кавказців. Середньоазіати працюють, а кавказці керують. Кремлю абсолютно наплювати на корінне населення. У московсько-петербурзькій державі найбільш упослідженими були ті, кого вона називала росіянами. Нічого не змінилось і тепер. Чому в українських землях Росії та в багатьох великих містах чеченці чи дагестанці поставили себе краще, ніж досить чисельні українці? - Свого часу Москві вдалося зруйнувати всі наші архетипи. Коли розвалилася Російська імперія, то майже в кожному селі виникла банда. Це був драйв. Нині цього драйву нема ні в Україні, ні в українських землях Російської Федерації. Чеченці змогли залишитися зв'язок з традиціями, з ландшафтом. Вони залишилися чеченцями. Саме тому українці Росії виглядають ніяково на їх фоні. Чим швидше ми повернемося до себе, тим швидше ми зможемо конкурувати з чеченцями та дагестанцями. Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/life/_den-sobornosti-e-tilki-pretenzieyu-na-sobornist-korchinskij/477909">Gazeta.ua</a> Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 Я не вірю у розвар РФ найближчим часом. Як у такому випадку люблять казати: кому це вигідно? Ви можете відповісти на це запитання? Кому вигідно? Ок, у довгу руку госдепу я не вірю, тому відкидаємо одразу. А раптом воно само по собі розпадеться, тая хфедєрація? Передивіться там зверху написане Корчинським. Бачте, там може й нам шматки перепадуть. То звісно жарти. Хоча б своє втримати. На все добре. Приходьте ще! Бо тут мало хто є з однодумців. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2013 Слухайте, забирайте свої капці и йдіть накручуйте свою колючку. Собі на язика. Не капці, а лапті. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 21 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2013 Я говорю, что заигрались вы, вам страну пьяный Ельцин подарил, а не вы её создали и вместо того, что бы сделать её второй Францией , вы из неё сделали второй Сомали, вот я говорю ваш проект , закрывается. Дальше вас кормить нет сенсу. Я вообще то из Англии и платя 30% налогов, я не хочу , что бы они шли на поддержку фашистского государства. А вы опять здесь с протянутой рукой. Другий сомалі, зробила бувша комуністична номенклатура (еліта) корумповані судді, прокурори, менти, кримінал і породжені ними дикі олігархи, всі вони разом розтягнули все майно Украї ни, по своїх кишенях, а довірчивий народ на цей деребан, спостерігав мовчки, одні ошарашені таким відкритим грабунком, другі, зошорені комуністичною ідеалогією (совки), треті, болото. Поки не змінится світосприняття населення, не зміниться життя на краще. Ми дійсно заслуговуємо, такого життя, яке маємо. Поляки, Прибалти, Чехи, Словаки, заслужили кращого життя, тому, що народ був до цього підготовлений. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Churchіll Опубліковано 21 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2013 извените друзья я вчера немного не в себы был Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Churchіll Опубліковано 21 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2013 Ось ще Корчинський, нехай йому холера, але ж здорово б'є! Больше всего, что меня удивляет в Корчинском - это полное отсутствие совести. Представьте себе, ребята, которых он посылал Чечню и Грузию, уже давно сгнили в земле, а этому таракану седоусому все по-барабану. Еще одна вещь, почему он до сих пор на поверхности - это крючок, на котором его держат спецслужбы России и Украины. Что это за крючок? это - компрометирующее видео относительно деятеля. Что-то мне подсказывает, что Коряга - изменник и п..рас. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 21 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2013 Больше всего, что меня удивляет в Корчинском - это полное отсутствие совести. Представьте себе, ребята, которых он посылал Чечню и Грузию, уже давно сгнили в земле, а этому таракану седоусому все по-барабану. Что-то мне подсказывает, что Коряга - изменник и п..рас. был такой дедушка Ульянов, светлая ему память, старику. Тоже много своих на в лучший мир препроводил. Так вот он действовал теми же методами. И довольно- таки преуспел. Так что у Дмитрия Александровича большое будущее. А роль шута - в политике самая удобная))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 21 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2013 А как же. Чистую ,без запашка ватиканскогоэто которой черчиль задницу мыл? пейте на здоровье ...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.