Гість Сhiortik Опубліковано 3 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 3 лютого, 2013 По приёму страны в ЕС проводится в государствах ЕС референдум. Так кто решает, может ты. :D какой ты нудный. Да, проводится в Великобритании референдум. Да только субъектом кто является? Ты же определил свой статус как иммигрантский. То есть, в лучшем случае, обладаешь только видом на жительство, никак не гражданством. по сравнению с другими странами, в Великобритании, несмотря на статус налогоплательщика, ограничено их право принимать участие в национальных и местных выборах, не то что в референдуме. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 3 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 3 лютого, 2013 какой ты нудный. Да, проводится в Великобритании референдум. Да только субъектом кто является? Ты же определил свой статус как иммигрантский. То есть, в лучшем случае, обладаешь только видом на жительство, никак не гражданством. по сравнению с другими странами, в Великобритании, несмотря на статус налогоплательщика, ограничено их право принимать участие в национальных и местных выборах, не то что в референдуме.Тебе так хочется, но ведь я уже получил паспорт, так , что правами я не ограничен. и как теперь мы будем голосовать за, ну конечно против. Долго ещё будешь раздувать щёки, или перейдёшь на язык, какой положен тебе по статусу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 3 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 3 лютого, 2013 Тебе так хочется, но ведь я уже получил паспорт, так , что правами я не ограничен. и как теперь мы будем голосовать за, ну конечно против. Долго ещё будешь раздувать щёки, или перейдёшь на язык, какой положен тебе по статусу. врёшь , да это и не важно - ты всё равно там чяеловек второго сорта - унтерменьш , такое русское чмо которого все чураются соседи презирают прохожие отворачиваются , бухать не с кем не жизнь а каторга гы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 3 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 3 лютого, 2013 Тебе так хочется, но ведь я уже получил паспорт, так , что правами я не ограничен. и как теперь мы будем голосовать за, ну конечно против. Долго ещё будешь раздувать щёки, или перейдёшь на язык, какой положен тебе по статусу.с каких это пор мой статус определяет иммигрант? :blink: пусть и с паспортом? :lol: А вдруг ты называешь рабиновича псевдо-, именно по аналогии со своим псевдо?Доказательств-то нет как у него, так и у тебя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 3 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 3 лютого, 2013 с каких это пор мой статус определяет иммигрант? :blink: пусть и с паспортом? :lol: А вдруг ты называешь рабиновича псевдо-, именно по аналогии со своим псевдо? Доказательств-то нет как у него, так и у тебя. ну я евреев таких идиотов не видел. во вторых по ip определить легко и люди тут подтверждали откуда я. а статус определять и не надо. ну ведь не я попрошайничаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 3 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 3 лютого, 2013 ну я евреев таких идиотов не видел. во вторых по ip определить легко и люди тут подтверждали откуда я. однако, те же люди про тебя и утверждали, что ты работаешь высокооплачиваемым сантехником в Англии с месячной оплатой в 60 тыс фунтов. Это тоже правда?))А вот IP рабиновича мной лично проверен; как правило у того кто занимается вычислением изменивших свой IP стоит програмулина, которая показывает твой текущий и реальный IP. Как инфосек советую пользоваться скандинавскими анонимайзерами )))) :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 3 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 3 лютого, 2013 однако, те же люди про тебя и утверждали, что ты работаешь высокооплачиваемым сантехником в Англии с месячной оплатой в 60 тыс фунтов. Это тоже правда?)) А вот IP рабиновича мной лично проверен; как правило у того кто занимается вычислением изменивших свой IP стоит програмулина, которая показывает твой текущий и реальный IP. Как инфосек советую пользоваться скандинавскими анонимайзерами )))) :lol: ну ты загнул сантехником. я совершенно другой квалификации. я всё же при ссср вуз окончил. а ссср овские вузы котируются. а зачем мне им пользоваться. уж начал так и закончи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 3 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 3 лютого, 2013 ну ты загнул сантехником. я совершенно другой квалификации. я всё же при ссср вуз окончил. а ссср овские вузы котируются. а зачем мне им пользоваться. уж начал так и закончи. прости, но иногда ты бываешь туп. Наверно от голода. Прокси нужен, когда, к примеру ты хочешь показать, что живешь в Лондоне, на самом деле сидя в неремонтированной двушке в Экибастузе.)))Загнул не я, а Вурд, который дал ссылку на твое место работы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 3 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 3 лютого, 2013 прости, но иногда ты бываешь туп. Наверно от голода. Прокси нужен, когда, к примеру ты хочешь показать, что живешь в Лондоне, на самом деле сидя в неремонтированной двушке в Экибастузе.))) Загнул не я, а Вурд, который дал ссылку на твое место работы. Ладно я не про то. Зачем прокси я знаю, но я им не пользуюсь, можешь у Вурда спросить. Ну Вурд, этот киевский полу дебил, полусумасшедший откуда может знать кем я работаю. Не находишь, что это бред. Да я писал, что квалифицированный сантехник пламер, может заработать спокойно 60 000 в год, это 90 000 пендоских , это очень хорошие бабки не находишь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 3 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 3 лютого, 2013 Ладно я не про то. Зачем прокси я знаю, но я им не пользуюсь, можешь у Вурда спросить. Ну Вурд, этот киевский полу дебил, полусумасшедший откуда может знать кем я работаю. Не находишь, что это бред. Да я писал, что квалифицированный сантехник пламер, может заработать спокойно 60 000 в год, это 90 000 пендоских , это очень хорошие бабки не находишь.мне неинтересно, кем ты работаешь. Мне интересно, кто тебе так изуродовал душу.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 4 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 4 лютого, 2013 ну я евреев таких идиотов не видел. во вторых по ip определить легко и люди тут подтверждали откуда я. а статус определять и не надо. ну ведь не я попрошайничаю. ты из жопы , полное ненависти и самомнения росийское говно ну ты загнул сантехником. я совершенно другой квалификации. я всё же при ссср вуз окончил. а ссср овские вузы котируются. а зачем мне им пользоваться. уж начал так и закончи. ногти обгрызаешь знатным дамочкам? ссср-овские вузы нигде в мире не котируются мне неинтересно, кем ты работаешь. Мне интересно, кто тебе так изуродовал душу.... ему изуродовал душу педофил а нежном возрасте ( я не о педофиле ) а работает он мозгоклюем от безработицы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 4 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 4 лютого, 2013 мне неинтересно, кем ты работаешь. Мне интересно, кто тебе так изуродовал душу.... мне её никто не портил.вот кто бы о душе говорил. и при чём здесь душа. если ты себя корчишь умным. а обсасываешь чужие бредни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 4 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 4 лютого, 2013 мне её никто не портил.вот кто бы о душе говорил. и при чём здесь душа. если ты себя корчишь умным. а обсасываешь чужие бредни. кому же говорить о душах, как не мне? :blink: Я ими владею, я их покупаю, бракую, гублю, спасаю...))) Так ты , значит считаешь что я корчу? А на самом деле - глуп? ;) Ответь-ка, дружочек....... откровенно, как ты считаешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 5 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 5 лютого, 2013 кому же говорить о душах, как не мне? :blink: Я ими владею, я их покупаю, бракую, гублю, спасаю...))) Так ты , значит считаешь что я корчу? А на самом деле - глуп? ;) Ответь-ка, дружочек....... откровенно, как ты считаешь? Позвольте вмешаться. Не глуп, но не хватает умения мыслить самостоятельно. Впрочем, к самостоятельному мышлению склонны всего 10-15%, сейчас их становится все меньше. Повторяешь часто разные готовые агитки. А сам? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 5 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 5 лютого, 2013 Позвольте вмешаться. Не глуп, но не хватает умения мыслить самостоятельно. Впрочем, к самостоятельному мышлению склонны всего 10-15%, сейчас их становится все меньше. Повторяешь часто разные готовые агитки. А сам? ты умеешь рисовать французские кавычки? - не отпуская АLt +0171....засада. не получается! сам я занят лазаньем по архиву. Задача сложная - идентифицировать личность некой надежды. Работы на всю ночь))) ☺☺☺☻☻☻♥♥♥♠♠♠☺☺☺♣♣♣○○ ◘◘◘╟╟W╟☺☺☺☺☺ «УРЯЯЯ!!» - французские ёлочки. попробуем знак копирайта ▄ - :blink: черти шо получилось, это не то..... щас...☼ это солнце., на фик ( Альт + 15 (на цифровой раскладке!!!)) та де ж эта собака...© опачки! это у нас будет альт + 0169 одновременно, не отпуская! ага, еще надо не забывать включать перед этими значками клавишу NumLock! ну и для верующих хрэстик ща попробуимс.... ┼ так. поигрались.. Кому интересно - коды значков :http://www.designer.pasha.by/alt-codes-ili-kavychki-elochkoi-eto-po-russki Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 5 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 5 лютого, 2013 Как говорится: - дурному и х*й цацка. Школа академика Лыісенко?.... Смело вешайте рекламу как в цирке 2 рабинович 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 5 лютого, 2013 Вищий адмінсуд остаточно визнав воїнів УПА борцями за незалежність Вищий адміністративний суд 16 січня підтвердив рішення судів нижчих інстанцій, якими визнано законним указ президента Віктора Ющенка про визнання членів ОУН і воїнів УПА учасниками боротьби за незалежність України. Про це Українським Новинам повідомив заступник голови Прогресивної соціалістичної партії України Володимир Марченко. За словами Марченка, рішення про відхилення касаційної скарги голова ПСПУ Наталя Вітренко отримала тільки 4 лютого. Розгляд справи проходив у письмовій формі. Рішення суду є остаточним і оскарженню не підлягає. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 а когда это украинцы людьми были. в Польше были быдлом, может при СССР благодаря Сталину людьми называться стали. Так поклонись в ножки нам, что вас быдло в люди вывели. Ви, пане, кожного разу собі суперечите. В тому ж самому реченні спершу кажете що ми не люди, і одразу- начебто нас в люди вивели якісь хімерні 'ви'. Насрати вашому батьку, а не вклонятися. Ось що я вам скажу! Вже терпець урвався. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 7 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 7 лютого, 2013 Ви, пане, кожного разу собі суперечите. В тому ж самому реченні спершу кажете що ми не люди, і одразу- начебто нас в люди вивели якісь хімерні 'ви'. Насрати вашому батьку, а не вклонятися. Ось що я вам скажу! Вже терпець урвався. Вот тут ты прав, кроме срать и стрелять в спину безоружному, вы ничего не можете. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 12 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 12 лютого, 2013 Природа української контрреформації Чому політичні кризи на Україні стали особливо виявлятися через десятиріччя після проголошення самостійності? Незалежність звалилася на Україну очікуванно та водночас несподіванно. І здавалося, що влада кинеться будувати державність, проте у неї запанував інстинкт поділу видобутку. Можливо, відповідь на ці особливості національного полювання лежить і в українському менталітеті. Цивілізаційний розлом і нечисленність якісної еліти відбилися на особливостях українського менталітету, серед яких виділяються наступні: трагічна роздвоєність українського самосвідомості, що створює грунт для українського сепаратизму; домінування тактичного мислення і відсутність стратегічного бачення; роз'єднаність, хуторянство; культ налаштування побуту; пошуки власної неспроможності в інших; домінування ідеалізму і недолік прагматизму. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 12 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 12 лютого, 2013 В українській історії є явище, без якого важко зрозуміти сучасні політичні тенденції в самостійній державі. Це періоди контрреформації, які отримали в українській історії назву Руїни, з характерною міжусобною боротьбою за переділ власності з упором на 'багатовекторну' зовнішню політику. Коли тактичні завдання боротьби за владу і шкурні інтереси псевдоеліти домінували над стратегічними цілями і вели до втрати державності. Величезна енергія відродження розтрачувалася в міжусобицях і в боротьбі за владу. Кожна з Руїн супроводжувалася відмовою влади від опори на власний народ і орієнтацією на зовнішні сили. В результаті демонструвалася нездатність української еліти запропонувати народу консолідуючі мети. Руїни закінчувалися втраченими можливостями політичного самовизначення і втратою державності. Перша Руїна або постхмельнитчина продовжувалася більше двох десятиліть після Великого українського повстання 1648 року під проводом Богдана Хмельницького. Друга Руїна після Центральної Ради, яка покликала 'проти більшовицької орди німецьке військо' і Директорії характеризувалася небувалою анархією і міжусобною боротьбою за переділ царської власності між білими, червоними, зеленими, жовтоблакитными і гуляй-полем, еміграцією багатьох українців в далеке зарубіжжя. Третя Руїна почалася в кінці двадцятого століття після несподівано отриманої самостійності, за яку крім невеликої кількості дисидентів, ніхто не боровся. В результаті цей етап контрреформації пішов уповільненими темпами, але веде до того ж результату - поступової втрати державності. Характеризується великим поділом радянської власності, виродженням політичної, ділової та наукової еліт. 'Сучасна' Руїна обумовлена небувалим казнокрадством і міжусобною боротьбю корпоративних угрупувань за переділ загальнонародної власності з опорою на "багатовекторну" політику, ще й супроводжується високими темпами природного зменьшення населення. Українські націоналісти, представлені в основному інтелігенцією в першому поколінні, не пішли в народ, а на союз та обслуговування партії влади. За роки незалежності можна скласти цілий список безлічі загиблих виробництв і список "новобудов" епохи відродження, де на першому місці будуть еврохутора, споруджені на награбоване радянське добро. Майже всі дев'яності роки українська національна еліта була зайнята поділом ('чесною' приватизацією) радянського добра. Його виявилося так багато, що знадобилося два десятиліття, щоб заховати його в скрині на зведених еврохуторах. Спасибі і братам москалям, та їх 'братській дружбі', зав'язаній на спільному 'бізнесі' на газовій трубі, завдяки чому багатьом сучасним українцям вдалося сколотити капітал в особливо великих розмірах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 12 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 12 лютого, 2013 Природа української контрреформації Чому політичні кризи на Україні стали особливо виявлятися через десятиріччя після проголошення самостійності? Незалежність звалилася на Україну очікуванно та водночас несподіванно. І здавалося, що влада кинеться будувати державність, проте у неї запанував інстинкт поділу видобутку. Можливо, відповідь на ці особливості національного полювання лежить і в українському менталітеті. Цивілізаційний розлом і нечисленність якісної еліти відбилися на особливостях українського менталітету, серед яких виділяються наступні: трагічна роздвоєність українського самосвідомості, що створює грунт для українського сепаратизму; домінування тактичного мислення і відсутність стратегічного бачення; роз'єднаність, хуторянство; культ налаштування побуту; пошуки власної неспроможності в інших; домінування ідеалізму і недолік прагматизму. Опять стянул?)))))) Но рациональное зерно есть в материале)))) :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 12 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 12 лютого, 2013 Опять стянул?)))))) Но рациональное зерно есть в материале)))) :rolleyes:конечно стянул. откуда у рагулей собственные мысли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 13 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2013 спецпроект |«Україна-20» УКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ|№ 33 Незалежність за інтуїцією За незалежність України боролися століттями, а здобули впродовж кількох років, коли московський центр виявився нездатним утримувати імперію і Радянський Союз закономірно припинив існування. Століття бездержавності далися взнаки: ані істеблішмент, ані опозиція не мали чіткого бачення кроків, потрібних для утвердження незалежної, демократичної та успішної Української держави. Тому, на відміну від західних сусідів, в нашій країні більшість дій влади та її опонентів були інтуїтивними: виходили з того, що незалежність – віддалена мета, натомість треба скористатися зі сприятливого моменту розгубленості центру для вирішення поточних проблем. У буремні роки повалення прорадянських режимів у Східній Європі та розпаду Радянського Союзу– часи блискавичних рішень і реалізації історичних шансів – виникло кілька сценаріїв переходу до нового, посткомуністичного життя. До успіху швидких реформ, становлення демократії та розвитку економіки – вели два основні шляхи. Перший – об’єднання істеблішменту й опозиції навколо незалежності. Так було в країнах Балтії; Другий шлях передбачав «оксамитову революцію» на кшталт празької чи успішний круглий стіл між владою та опозицією (як у Польщі чи Угорщині); за їхніми підсумками комуністичний істеблішмент поступався місцем контрелітам. Нова влада пропонувала країні порядок денний рішучих реформ, які вже за кілька років давали позитивний результат. Інші шляхи – ставка на «сильну руку», зволікання з реформами, спроби звести історичні порахунки із сусідами –вели до заміни комуністичної диктатури власне тим «новим деспотизмом», яким лякав українців Джордж Буш-старший у відомій «промові боягуза» 1серпня 1991 року, відраджуючи депутатів Верховної Ради від боротьби за незалежність. Україна, як і в багатьох інших питаннях, – це «випадок на межі». Їй вдалося уникнути найгірших сценаріїв, однак не вийшло вповні скористатися з можливостей, що відкривалися під час розпаду СРСР. Відтак здобуття незалежності стало формальним актом, проте не кроком у низці інших – свідомих – до створення сучасної успішної держави: такої, яка не лише є на мапі, а й може ефективно захистити інтереси своїх громадян і ствердити власну позицію в регіоні та світі. І найбільша відповідальність за це лежить на еліті: як істеблішменті, так і опозиції, що виявилася неготовою до конструктивного державного будівництва та відірваною від верств суспільства, які могли би підтримати її та запропоновані нею реформи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 13 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2013 спецпроект |«Україна-20» УКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ|№ 33 Незалежність за інтуїцією За незалежність України боролися століттями, а здобули впродовж кількох років, коли московський центр виявився нездатним утримувати імперію і Радянський Союз закономірно припинив існування. Если начал с этого, остальное читать бессмысленно. Кто боролся "століттями" за "нэзалэжнисть"? Когда?И развал Союза - обычная криминальная дележка "элиты" плюс поражение в третьей мировой. Страну, проигравшую войну, всегда делят. И насчет криминальной дележки - обычное дело. Так и банды делят сферы влияния. А вся эта "борьба за нэзалэжнисть", прописанная в разных шпаргалках - это спускается для быдла, чтоб оно не вякало. Ну какой идиот поверит, что колесу от машины будет лучше валяться отдельно , чем быть частью машины? Да и никто из "элиты" про эту самостийность особо не думает. Разве что мечтают некоторые пристроиться к другой машине (ЕС). Только и той машине нах. чужое колесо. Лохотрон порядочный эта ВГН. Когда все разворуют, лопнет и он. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 13 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2013 мне неинтересно, кем ты работаешь. Мне интересно, кто тебе так изуродовал душу.... Ну уж точно не СССРовское образование. Это он книгу прочитал и вспомнил молодость.Так примерно она называется-книга-О хуев...м образовании.Сам недавно прочел и нахожусь под впечатлением. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Churchіll Опубліковано 13 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2013 Ну уж точно не СССРовское образование. Это он книгу прочитал и вспомнил молодость.Так примерно она называется-книга-О хуев...м образовании.Сам недавно прочел и нахожусь под впечатлением. Каким? Опиши его. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 13 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2013 Ви, пане, кожного разу собі суперечите. В тому ж самому реченні спершу кажете що ми не люди, і одразу- начебто нас в люди вивели якісь хімерні 'ви'. Насрати вашому батьку, а не вклонятися. Ось що я вам скажу! Вже терпець урвався. Зима здався. Чи може здувся. Це шановний тобі не турецькому хану памфлета писати...Свою душу не просто правити, а ближнього й поготів.... Ворога -кулак добру наставить,а ближнього-і добре слово поправить...Ще вам придумати прислівя до заохочення?? Чи вважаете-кулаком і матюком бистріше і к часу! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 13 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2013 Лохотрон порядочный эта ВГН. Когда все разворуют, лопнет и он. Ти акело, звичайно ворог для мене. І це навіть не я придумала - це за мірками твого гаряче любимого сесесеру. Там би з тобою точно знали що зробити - і для цього навіть Сталіна не потрібно було б - прекрасно садили і за Брежнєва. Але з іншого боку, якщо подумати - як тобі, напевно, ненависно кожного дня чути про те, що живеш ти в Україні, брати паспорт і бачити там, що ти громадянин України, відчувати ці неприємні емоції кожного дня...Нащо тебе карати - ти вже сам себе покарав. Такої кари і ворогу не побажаєш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 13 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 13 лютого, 2013 Каким? Опиши его. Вы что ,как рыба- приживала ,моими впечатлениями поживится хотите.Читайте больше сами.К чему вам, молодому,за остатками с чужого стола ,перебиваться.Забейте на яндекс или нигму и питайтесь трудом своих рук.(то есть-глаз) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.