Дэна Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 Хроника ареста Маркова .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FbjwCjttzdA .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YaX-xQ5PNkc Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 ...тупим важким предметом - причому, перший - тупий, у нього застряг в голові :lol:Не понравилось.Нет логики. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 Володя, Ето Вы писали целую ночь, или Вас внезапно посетила Муза около 5-ти утра? Это националистов шизи да фобии "внезапно" посещают. А у верующего в идею человека его вера всегда в душе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 Да здравствует великая Ассоциация!Дэна,можна в этом вопросе ,я за вашей широкой спинкой спрячусь.Ну пожалуйста!!! Мне такие великие ассоциации- социально дискомфортны. До рвоты.Help! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 "Прапор червоно-чорний - це наше знамено…". Поєднання червоного і чорного кольорів у світовій та українській традиції не є рідкісне. Тут будуть описані тільки ті випадки, які утвердили в українській традиції червоно-чорну символіку, насамперед прапор, як символіку боротьби за волю України.[/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 Українські Січові Стрільці Після кровопролитних боїв УСС на горі Лисоні їх перевели на відпочинок в околиці Миколаєва над Дністром (села Розвадів, Пісочна та ін.). Тут у листопаді 1916 р. виникло Лицарство Залізної Остроги (ЛЗО) як наслідок "мінорних настроїв" січового стрілецтва.Відомий поет Роман Купчинський згодом писав, що це було не просто товариство, а орден, який поставив за мету "насталювання характерів і плекання товариської культури". Серед лицарів залізної остроги були Іван Цяпка, Володимир Старосольський, Михайло Гайворонський, Антін Лотоцький, Микола Угрин-Безгрішний, Никифор Гірняк, Лев Лепкий, Іван Іванець та багато інших відомих згодом громадсько-політичних діячів, науковців, поетів, митців, лікарів.Члени ордену носили на одностроях відзнаку (кокарду) – чорно-червону стяжку із залізною острогою. На зборах зала прибиралася червоним облаштуванням із зображенням чорними острогами.Великий комтур (керівник) ЛЗО носив чорно-червону стрічку ("ленту Закона") через плече та червону кирею (мантію) зі знаками чорних острог.Великий комтур ЛЗО Іван Цяпка зі стрічкою (чорно-червоною) через плече. Фрагмент фотографії капітули ЛЗО, 25 лютого 1917 р. Інші носили чорні киреї із червоними острогами, вишитими на лівій стороні грудей ("де джерело живої крови для існування і любови і для чеснот і для ідей"). Офіційні грамоти перев’язувалися чорно-червоною стрічкою. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 Роман Купчинський написав гімн лицарів Залізної Остроги – відому стрілецьку пісню "Не сміє бути в нас страху…". Він також є автором присвяченої Іванові Цяпці поеми "Скоропад" (написана у 1919-1922 рр.), яка містить такі рядки: Є й верхівець один між ними… Вперед під’їхав… У руці Щось, ніби прапор… Ради Бога! Червоно-чорний… Що? "Острога"?! Невже ж це лицарі, Стрільці!? Дивіться ви!" Я подивився: – "Так князю. Ти не помилився, Червоний вдолі і вгорі. Я навіть пізнаю здалека, Що той їздець, то наш Лелека. "Острога", князю. Лицарі!" В іншому місці цієї ж поеми Роман Купчинський наводить і пояснення кольорів ордену (закону): Окличник "Л. З. О." Ревуха, Що як гукав – боліли вуха, Узяв у ліву руку щит, Залізний, на краях пригнутий, Стрілецькими майстрами кутий, Що мав, немов би серця вид. Довкола мав краски Закону. Це краску чорну і червону. Червона: радість, ярий дух, Готовість жертви і відвага. А чорна: сталість, ум, повага І слово сильне, як обух. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 Обкладинка книги Миколи Угрина-Безгрішного "Лицарі Залізної Остроги". Рогатин, 1934 р. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 Василь Стефаник Визвольної боротьби торкається новела Василя Стефаника "Сини", написана влітку 1922 р. і вперше опублікована в листопаді того ж року. Вона серйозно вплинула на популяризацію червоно-чорної символіки. Письменник вкладає в уста головного героя такі слова: "Послідній раз прийшов Андрій: він був у мене вчений. "Тату, – каже, – тепер ідемо воювати за Україну". – "За яку Україну?" А він підоймив шаблев груду землі та й каже: "Оце Україна, а тут, – і справив шаблев у груди, – отут її кров; землю нашу ідем від ворога відбирати. Дайте мені, – каже, – білу сорочку, дайте чистої води, аби-м обмивси, та й бувайте здорові". Як та єго шабля блиснула та й мене засліпила. "Сину, – кажу, – та є ще в мене менший від тебе, Іван, бери і єго на це діло; він дужий, най вас обох закопаю у цу нашу землю, аби воріг з цего коріння її не віторгав у свій бік". Визначний діяч ОУН Петро Дужий згадував, що саме словами В. Стефаника пояснював йому значення червоно-чорної символіки один із ідеологів українського націоналізму Зенон Коссак. Це було у 1934 р. у львівській в’язниці "Бригідки": "Геніальне визначення України дав геніальний Василь Стефаник. Україна – це земля, наша родюча, чорна, найбагатший у світі чорнозем, за який проливали кров найкращі сини України. Українська земля – чорного кольору, а кров борців, що йшла "відбирати її від ворога" – червона. А хіба ж поєднання цих кольорів – червоного і чорного – не символічне визначення України – України, що бореться?" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 Пласт Після закінчення визвольних змагань ЛЗО не відновило своєї діяльності, але їх естафету перебрали пластуни.У 1927 р. був створений курінь старших пластунів "Орден Залізної Остроги" (ОЗО), який прийняв як ідеї стрілецького ЛЗО, так і традиції, зокрема червоно-чорну символіку та гімн "Не сміє бути в нас страху…"Ще раніше, у 1922 р., виник гурток "Лісові чорти", який згодом оформився у найчисельніший і найбільш дієвий старшопластунський курінь. Його барвами (кольорами символіки) були чорний, жовтий (золотий) і червоний."Лісові чорти" першою серед частин старших пластунів пошили і посвятили курінний прапор, виготовлений за проектом Степана Луцика. З однієї сторони полотнища (правої) були вишиті назва куреня та пластова символіка, з іншої – на чорному тлі танцюючі в колі червоні чорти із золотими мечами. В центрі кола – переплетені червона літера "Л" та золота "Ч".Польська влада заборонила Пласт 26 вересня 1930 р. Організація пішла в підпілля. "Лісові чорти" та "озони" продовжували працю над вихованням молоді в інших організаційних формах, але вони не давали можливості використовувати символіку, зокрема і прапори.Курінь "Лісові чорти" відновив діяльність на еміграції після Другої світової війни, де далі використовував червоно-чорні кольори у символіці. Популярною і в Пласті, і в громаді була й пісня "Гей-гу, гей-га".Прапор старшопластунського куреня "Лісові чорти", 1929 р. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 Червону, чорну і золоту барви використовує заснований 1946 р. курінь "Чота крилатих". Обидва курені зараз існують і активно діють як в Україні, так і в діаспорі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 Відновлено у 1996 р. в Україні діяльність куреня старших пластунів "Орден Залізної Остроги". Його барви – червона, чорна і срібна (біла). Хустка ОЗО з одного боку червона, з іншого – чорна. В більшості випадків вона носиться чорним нагору і лише під час урочистих заходів - червоним нагору. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 Організація Українських Націоналістів Спочатку ОУН, керована Степаном Бандерою, використовувала національний прапор, як жовто-синій (жовто-блакитний), та і синьо-жовтий (блакитно-жовтий) варіанти.Потім, для відмінності від організації, очолюваної Андрієм Мельником, та підкреслення своїх ідейно-політичних орієнтирів, Революційний Провід ОУН(б) взявся за розробку нової символіки. Ним став червоно-чорний прапор З метою врегулювання використання національної та організаційної символіки крайовий провідник ОУН прийняв спеціальну директиву для членів, симпатиків та прихильників організації:"Про прапор і герб:В справах національного і організаційного прапорів і національного гербу та знам’я Організації далі ще багато існує непорозумінь і непотрібних спорів. Тому ще раз подаю до зобов'язуючого відома:1. Українським національним прапором являється прапор кольорів синьої і жовтої (синя в горі, жовта в долині), кольори і їх порядок устійнені рішенням Української Держави – Української Центральної Ради, яке зобов'язує всіх українців, коли не буде іншого вирішення Української Державної Влади в майбутньому.2. Організаційним прапором ОУН являється прапор кольорів червоного і чорного (червоний з гори, чорний з долини). Значіння кольорів таке: червоний – кров, чорний – земля.3. Українським Національним Гербом являється Тризуб в оформленні Української Центральної Ради (Тризуб Володимира Великого).Організація на чолі із Андрієм Мельником далі використовувала національний прапор із тризубом-мечем. Згодом він видозмінився до золотого (жовтого) тризуба з мечем на синьому полотнищі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 Українська Повстанська Армія (УПА) УПА не мала якихось власних окремих прапорів. Жодних документів про це не виявлено. В діяльності використовувалася національна (державна) символіка – синьо-жовтий прапор і тризуб.Але червоно-чорний прапор згадувався в популярних УПівських піснях і в реальному житті поряд з національним. Насамперед, це стосується різноманітних урочистих заходів.Збереглося кілька фотографій із урочистостями з нагоди присяги, де поряд із синьо-жовтим прапором видно червоно-чорний (на чорно-білих фото він темніший із чорною смугою внизу). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 Ори, вот ты вывешиваешь здесь, Вот и глупость сморозил! Националистов очень много на Украине. И их число все время растет. По какой причине - дело пятое, но растет! И ты пишешь абсолютную чепуху на постном масле. И при строгом модерировании этот пост удалился бы автоматически. Ты больше ни на какую тему не умеешь рассуждать, как дебил великовозрастный.. а баба галамага Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 да там просто слова про булочку! Я так уютно устроилась, с кофе, со сладкой булочкой.. Ну, думаю, никто теперь не подсмотрит, что я на ночь обжираюсь.. Тут вдруг читаю, что меня ни одни весы не выдерживают ! Кусок в горле застрял! Ну, враги!- и тут достали! Наташка мне строго-настрого запретила после шести в кухню заходить. Теперь страдаю невыносимо. Подворовываю потихоньку днем, а на ночь кайфую.. И тут застукали!Я голодую два дня в нелю, хрен пойму, давление 200 на 130 , а я херючу по 8 часов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 Я голодую два дня в нелю, хрен пойму, давление 200 на 130 , а я херючу по 8 часов.очень понимаю и сочувствую. Я сейчас вместо всякой дряни (семечек, орешков) нарезала калины обыкновенной, тру в чашке и съедаю за день почти чашку, правда, меда чайную ложку добавляю. Как народное средство от давления. И еще утром - таблетку лизиноприла. Так еще курю по полторы пачки в день! Давление - это наследственное. Тут ничего не поделаешь. Главное, оказывается, - много кислорода нужно и спать не меньше минимум 8 часов, а лучше 9. Но у меня всегда выходит - 4-5. И еще говорят, надо правильно питаться. Типа сидеть на одной овсянке, манке, тощих супчиках.. Так разве ж это выносимо для человека? :blink: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 очень понимаю и сочувствую. Я сейчас вместо всякой дряни (семечек, орешков) нарезала калины обыкновенной, тру в чашке и съедаю за день почти чашку, правда, меда чайную ложку добавляю. Как народное средство от давления. И еще утром - таблетку лизиноприла. Так еще курю по полторы пачки в день! Давление - это наследственное. Тут ничего не поделаешь. Главное, оказывается, - много кислорода нужно и спать не меньше минимум 8 часов, а лучше 9. Но у меня всегда выходит - 4-5. И еще говорят, надо правильно питаться. Типа сидеть на одной овсянке, манке, тощих супчиках.. Так разве ж это выносимо для человека? :blink: ко всему нужно привыкнуть, а голодание , вообще приятная вещь когда избыточный вес. а таблетки мне не помогают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 Я голодую два дня в нелю, хрен пойму, давление 200 на 130 , а я херючу по 8 часов.А давление - это от общения с националистами! ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 Дэна,можна в этом вопросе ,я за вашей широкой спинкой спрячусь.Ну пожалуйста!!! Мне такие великие ассоциации- социально дискомфортны. До рвоты.Help!Терпи! В ЕС идешь, УПА славишь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 там их за упа под рихтуютА мне уже хрен на них. Пусть идут. С Европой сделают то же, что с этим форумом: серо, нудно и шизофреники посередине бегают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 23 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 23 жовтня, 2013 Это националистов шизи да фобии "внезапно" посещают. А у верующего в идею человека его вера всегда в душе. То что умные дурами бывают я слышала, а вот чтобы дуры умными-это какая то новая стадия эволюции Р.S Дэна, дуры остаются дурами до конца.Так что тебе повезло... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2013 А мне уже хрен на них. Пусть идут. С Европой сделают то же, что с этим форумом: серо, нудно и шизофреники посередине бегают. Шизофренія від ідеології не залежить - так само, як і апендицит чи сифіліс - вражають всіх і комуністів і націоналістів. А щодо нудно - чому ти вирішила, що тебе хтось повинен веселити. Навпаки, люди заражаються настроєм від оточуючих - якщо ти нудна, то хто тобі клоун. Але зараз я тебе розвеселю історією. Одна всім відома особа голосно заявила про те, як вона на "моєму новому форумі" бомбить нациків. Заглянула я на цей форум, а наша гроза націоналістів сидить під лавкою і боязко звідти лише лупає очима: Как страшно жить! ну да))) а без тега [OFF] вони взагалі на форумах бояться писати. А ВДРУГ ЗАБАНЯТЬ. Смішно, правда? "А так дишала... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість бандерлог Опубліковано 24 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2013 Вот и глупость сморозил! Националистов очень много на Украине. И их число все время растет. По какой причине - дело пятое, но растет! И ты пишешь абсолютную чепуху на постном масле. И при строгом модерировании этот пост удалился бы автоматически. Ты больше ни на какую тему не умеешь рассуждать, как дебил великовозрастный.. а баба галамага Юля, ти постійно теж про нациків пишеш. Українська влада зараз їх, особливо "Свободу" по різному розкручує. Ну, і ти, звісно, стараєшся. Черчилю то що? Він від укрвлади не залежить, може про що хош писати. в нього, до речі, можна почерпнути деякі цікаві факти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 24 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2013 Как бы это нелепо не звучало, но сегодня наша национальная державность напрямую зависит от сексуальных меньшинств. Нет, только не поймите меня неправильно, все очень серьезно. Сейчас накануне подписания соглашения об ассоциированном членстве очень важно показать всему прогрессивному мировому сообществу, что в Украине нет и тени намека на гомофобию и нарушения прав сексуальных меньшинств. Как нельзя кстати ЛГБТ-активисты решили организовать гей-митинг 27 октября на Майдане Незалэжности в Киеве. Я предлагаю всем неравнодушным гражданам вступить в группу вконтакте, посвященную этому событию и посильно помочь геям организовать это очень важное для новой демократической Украины мероприятие. Вот, ссылка на группу ( vk . com/club59986717 ).Буря в стакане воды. У меня по дороге на работу контора Медведчука "Украинский выбор", разместила плакат где было начартано: "Асоціація з ЕС попереджає" и такой желтый тругольник без объяснения, вчера на этом же месте появилося их же следующий плакат с продолжением, что ЕС это "одностатеви" браки. То-есть отличительную черту этого европейского союза они таки нашли... С этого он начал, это по мнению путинской администрации в лице ее глашатая Медведчука должно отвернуть людей от поддержки курса на евроинтеграцию. А сколько у нас их этих сексуальных меньшинств? Я по городу хожу, на работу и что-то они не попадаются на встечу. Есть очевидно, но их на столько мизерно мало, что закон защищающий их права будет скорее формальный нежели насущный и никому он мешать не будет. Кому этим надо заниматься и так занимаются и без всякого закона и их за это никто не трогает, а что конкретно может измениться с принятием закона? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 24 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2013 Буря в стакане воды. У меня по дороге на работу контора Медведчука "Украинский выбор", разместила плакат где было начартано: "Асоціація з ЕС попереджає" и такой желтый тругольник без объяснения, вчера на этом же месте появилося их же следующий плакат с продолжением, что ЕС это "одностатеви" браки. То-есть отличительную черту этого европейского союза они таки нашли... С этого он начал, это по мнению путинской администрации в лице ее глашатая Медведчука должно отвернуть людей от поддержки курса на евроинтеграцию. А сколько у нас их этих сексуальных меньшинств? Я по городу хожу, на работу и что-то они не попадаются на встечу. Есть очевидно, но их на столько мизерно мало, что закон защищающий их права будет скорее формальный нежели насущный и никому он мешать не будет. Кому этим надо заниматься и так занимаются и без всякого закона и их за это никто не трогает, а что конкретно может измениться с принятием закона?Неужели ни один не пристал?? :o Эдыч, теряешь форму! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2013 Буря в стакане воды. У меня по дороге на работу контора Медведчука "Украинский выбор", разместила плакат где было начартано: "Асоціація з ЕС попереджає" и такой желтый тругольник без объяснения, вчера на этом же месте появилося их же следующий плакат с продолжением, что ЕС это "одностатеви" браки. То-есть отличительную черту этого европейского союза они таки нашли... С этого он начал, это по мнению путинской администрации в лице ее глашатая Медведчука должно отвернуть людей от поддержки курса на евроинтеграцию. А сколько у нас их этих сексуальных меньшинств? Я по городу хожу, на работу и что-то они не попадаются на встечу. Есть очевидно, но их на столько мизерно мало, что закон защищающий их права будет скорее формальный нежели насущный и никому он мешать не будет. Кому этим надо заниматься и так занимаются и без всякого закона и их за это никто не трогает, а что конкретно может измениться с принятием закона?как. что . ты удивляешь. в школах начнутся перемены. родителей уже не будут называть мама и папа. детям будут говорить . что лучше когда у тебя родители однополые. а мальчиком говорить . что ничего плохого. если их будут пялить в сраку и т.д. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2013 как. что . ты удивляешь. в школах начнутся перемены. родителей уже не будут называть мама и папа. детям будут говорить . что лучше когда у тебя родители однополые. а мальчиком говорить . что ничего плохого. если их будут пялить в сраку и т.д. Ну тебе ж це не злякало, ти навіть в такому суспільстві внуків зібрався виховувати. А ми поки ще до такого прийдемо, та й невідомо чи прийдемо, в той час, як ти вже в самій, що не є жопі, тобто в центрі педирастії - біля САМОГО сера Елтона Джона :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2013 Фаріон про освіту, але ці слова підходять і до всього суспільного життя в Україні. 1. Совок рівня комуно-комси 80-их цвіте не по-осінньому; 2. Їхній страх перед зміною змісту та якістю освіти – панічний, бо це зміна їх як покоління радянського зомбі з чорносотенним поливом; 3. Так звана проміністерська "освітянська" більшість у сесійній залі не є абсолютним показником загального рівня освітянської спільноти, що високопрофесійно й одержимо, всупереч бездарному зверхньому керівництву, віддається своєму покликанню навчати і залюблювати у знання та свободу. Сірятина керівництва не зламає вчительських особистостей, як і нашого політичного курсу на безумовну українізацію та автономізацію освіти за власними, а не позиченими зразками. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 24 жовтня, 2013 Поділитися Опубліковано 24 жовтня, 2013 Фаріон про освіту, але ці слова підходять і до всього суспільного життя в Україні. 1. Совок рівня комуно-комси 80-их цвіте не по-осінньому; 2. Їхній страх перед зміною змісту та якістю освіти – панічний, бо це зміна їх як покоління радянського зомбі з чорносотенним поливом; 3. Так звана проміністерська "освітянська" більшість у сесійній залі не є абсолютним показником загального рівня освітянської спільноти, що високопрофесійно й одержимо, всупереч бездарному зверхньому керівництву, віддається своєму покликанню навчати і залюблювати у знання та свободу. Сірятина керівництва не зламає вчительських особистостей, як і нашого політичного курсу на безумовну українізацію та автономізацію освіти за власними, а не позиченими зразками. Ну эту дуру бывшую коммунистку я думаю слушать не стоит, пусть сначала своизх галычан научит мове, а другим она не нужна, и чем больше на украине будет образования на говирке, тем больше будет дебилов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.