Churchill Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Та що там! Коли американські рокери спаскудили російський прапор, на слідуючий день і російська влада отреагувала, і громадяни їм пілюлей подвісили. А коли український - укр. влада отреагувала лише на п*ятий день, а громадянам все це було до сраки. Оце і показує відношення до країни, а не якись "опитування".а. что . ты не хочешь ничего сказать на счёт того. что и мавпы иноди думают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Ох хтоб мене ще пожалів, як не маскальский ємигрант друг портянка Саи. Чем це я незадоволений, У мене є все про що я мріяв, свою мрію здійснив своїми руками і мізками, це ви чимось не задоволені емігранти, все вам не так, всього вам мало. :lol: Криворучки, алкоголіки, тунеядці. :lol:А мозги все на "мрию" ущли? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Ох хтоб мене ще пожалів, як не маскальский ємигрант друг портянка Саи. Чем це я незадоволений, У мене є все про що я мріяв, свою мрію здійснив своїми руками і мізками, це ви чимось не задоволені емігранти, все вам не так, всього вам мало. :lol: Криворучки, алкоголіки, тунеядці. :lol:Ты батенько , от злости то зубами не скрепи, эмигрант, кстати, слово не ругательное , и эмигранты это самые прогрессивные и умные люди, другая страна, другие устои, законы, язык, такие балбесы как ты. на это не способны, самое большее , что ты смог. это с западенщины съехать, да и то не ты , а твои родители, хотя ненависть до все русского ты впитал с молоком. Ну и чего ты добился, ларёк с селёдкой имеешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 А мозги все на "мрию" ущли? Не все, еще остались, с тобой тут прирекатся, безтолочь гадиковская. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Не все, еще остались, с тобой тут прирекатся, безтолочь гадиковская. :lol:да не хрена у тебя не осталось ибо муть такую прёшь. аж стыдно за тебя Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Ты батенько , от злости то зубами не скрепи, эмигрант, кстати, слово не ругательное , и эмигранты это самые прогрессивные и умные люди, другая страна, другие устои, законы, язык, такие балбесы как ты. на это не способны, самое большее , что ты смог. это с западенщины съехать, да и то не ты , а твои родители, хотя ненависть до все русского ты впитал с молоком. Ну и чего ты добился, ларёк с селёдкой имеешь.А вдруг "ларек" тоже мрия? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 да не хрена у тебя не осталось ибо муть такую прёшь. аж стыдно за тебя Это мне стыдно за вас перебежчики предатели, нищие, ни кола ни двора, пашите там как негры за копейки, на чужую экономику. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Это мне стыдно за вас перебежчики предатели, нищие, ни кола ни двора, пашите там как негры за копейки, на чужую экономику.Ты бредишь , укра голожопая, у меня жилья предостаточно. да ещё в двух государствах, да и получаю я на работе, для вас укров только помечтать, не зря вас по всему миру не один десяток лимонов, так о чем ты в очередной раз соврамши. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Ты бредишь , укра голожопая, у меня жилья предостаточно. да ещё в двух государствах, да и получаю я на работе, для вас укров только помечтать, не зря вас по всему миру не один десяток лимонов, так о чем ты в очередной раз соврамши. Ты эмигранта убогая, кого охмыряешь, платят вам как неграм одну десятую часть от зарплаты аборигенов.Все, что зарабатываете там же и просираете, в кубышку положить нечего, насчет недвижимости, небреши, квартиросьемщик жилья для эмигрантов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Ты эмигранта убогая, кого охмыряешь, платят вам как неграм одну десятую часть от зарплаты аборигенов.Все, что зарабатываете там же и просираете, в кубышку положить нечего, насчет недвижимости, небреши, квартиросьемщик жилья для эмигрантов.ну понятно . что ты даже в Польше не был. не хочешь на свою хибару поспорить Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 ну понятно . что ты даже в Польше не был. не хочешь на свою хибару поспорить Поспорить, что в Польше небыл? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 серпня, 2013 Поспорить, что в Польше небыл? :lol:Не, это можно и на бутылку, то , что у меня проперти есть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Не выдержал :rolleyes: Кто тебе и твоим ровестникам мешает вылить из страны? Только ваша никчемность и тупость. Не сваливаете потому что вы, мусор который не где не нужен.Паспорт заграничный есть? Исполняйте мечту в реальность. :lol:Мусор это ты. А поехать работать моим ровесникам, как раз мешает отсутствие визы. Мне никто не мешает. У меня открыт шенген, а в начала октября у меня будет паспорт гражданки Новегии. Р.S И мыслишь как СОВОК. Пчему люди не могут работать там где они хотят? Как во всёмт мире... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість ruslanp1 Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 а в начала октября у меня будет паспорт гражданки Новегии.сочувствую твоему горю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Мусор это ты. А поехать работать моим ровесникам, как раз мешает отсутствие визы. Мне никто не мешает. У меня открыт шенген, а в начала октября у меня будет паспорт гражданки Новегии. Р.S И мыслишь как СОВОК. Пчему люди не могут работать там где они хотят? Как во всёмт мире... Как раз в Норвегии тебе и место. Там до 7 класса учат только читать, писать (карандашом) и считать до 100. См. многочисленные видео в инете. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Мусор это ты. А поехать работать моим ровесникам, как раз мешает отсутствие визы. Мне никто не мешает. У меня открыт шенген, а в начала октября у меня будет паспорт гражданки Новегии. Р.S И мыслишь как СОВОК. Пчему люди не могут работать там где они хотят? Как во всёмт мире... Правильно Ева. Молодец! Именно в этом и заключается "свидомый " укропатриотизм - свалить куда подальше, Канаду там или Норвегию.., и оттуда очень любить "рідну неньку", ну и учить остальных уму-разуму. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Правильно Ева. Молодец! Именно в этом и заключается "свидомый " укропатриотизм - свалить куда подальше, Канаду там или Норвегию.., и оттуда очень любить "рідну неньку", ну и учить остальных уму-разуму. ;) Мітіч, привіт, як життя? Таки поїхала цього року ще раз відпочивати в Крим - знову каюся: брудно, дорого і чомусь люди дуже труяться фруктами. Я отруїлася виноградом, та ще й привезла його малому в Київ і йому також було погано. Думаю це хімія, яка через відсутність дощів, концентрувалася у плоді більше ніж зазвичай. Як думаєш? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Правильно Ева. Молодец! Именно в этом и заключается "свидомый " укропатриотизм - свалить куда подальше, Канаду там или Норвегию.., и оттуда очень любить "рідну неньку", ну и учить остальных уму-разуму. ;) Ну і за логікою твоєї репліки: рускій патріотизм заключається в тому, щоб спихнути західняків з України і віддатися у прийми до "старшого брата". До речі, Єва писала про те, щоб мати можливість працювати там, де ти хочеш, або можеш краще реалізувати себе - як це є у всьому цивілізованому світі. Зауваж - це не те саме, що звалити з України назавжди, що до речі, зробив твій соратник черчіль і тепер, сидячи на перевагах цивілізації капіталістичного строю, поливає брудом українців. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 По всей вероятности орыни удалось выкупить комп с ломбарда. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Мусор это ты. А поехать работать моим ровесникам, как раз мешает отсутствие визы. Мне никто не мешает. У меня открыт шенген, а в начала октября у меня будет паспорт гражданки Новегии. Р.S И мыслишь как СОВОК. Пчему люди не могут работать там где они хотят? Как во всёмт мире... Кое-что об образовании в Норвегии и о ЕС:.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=w4t8IJeXUrQ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 По всей вероятности орыни удалось выкупить комп с ломбарда.Она увидела "свеженькую душу", вновь появившуюся на форуме, и просто обязана была приступить к срочной ее обработке. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Она увидела "свеженькую душу", вновь появившуюся на форуме, и просто обязана была приступить к срочной ее обработке. Ну да, ти права. Раджу вам обом також провітритися, щоб з вами можна було спілкуватися, засмерділися вже безвилазно сидячи за компами До речі, відкрила для себе цікаву реальність: мешканці Криворіжжя, Київщини, Зх. Криму, Хмельниччини розмовляють одним і тим самим українським суржиком між собою і миттєво переходять на російську, якщо починають розмовляти з кимось стороннім. Якщо про дорослих можна подумати, що вони це роблять свідомо тому, що в Криму відпочивають росіяни і білоруси, які їх мови можуть не розуміти, то про дітей такого не скажеш. Отже, якийсь відсоток меншовартості українці відчувають - думаю, це результат гуманітарної політики СРСР. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Мітіч, привіт, як життя? Таки поїхала цього року ще раз відпочивати в Крим - знову каюся: брудно, дорого і чомусь люди дуже труяться фруктами. Я отруїлася виноградом, та ще й привезла його малому в Київ і йому також було погано. Думаю це хімія, яка через відсутність дощів, концентрувалася у плоді більше ніж зазвичай. Як думаєш? И тебе не хворать! Да, опять очень много людей, дороги забиты транспортом(в основном россияне). Ну а по поводу винограда, все претензии к импортерам, крымского винограда еще мало, даже столового. А ты его мыть пробовала.. ?;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 И тебе не хворать! Да, опять очень много людей, дороги забиты транспортом(в основном россияне). Ну а по поводу винограда, все претензии к импортерам, крымского винограда еще мало, даже столового. А ты его мыть пробовала.. ? ;) Да купила шо подешевше а крым виноват в ее постоянной диареи :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Ну і за логікою твоєї репліки: рускій патріотизм заключається в тому, щоб спихнути західняків з України і віддатися у прийми до "старшого брата". До речі, Єва писала про те, щоб мати можливість працювати там, де ти хочеш, або можеш краще реалізувати себе - як це є у всьому цивілізованому світі. Не рассказывай снова сказки..! Как раз весь цивилизованный мир усиленно защищает свои рынки труда! Попробуй получить легальную работу в развитой стране. Ну а если ты снова про Польшу с Прибалтикой, то повторяю, это не тот урорвень к которому надо стремиться! Зауваж - це не те саме, що звалити з України назавжди, що до речі, зробив твій соратник черчіль і тепер, сидячи на перевагах цивілізації капіталістичного строю, поливає брудом українців.Речь идет о получении гражданства другого гос-ва, т.е гражданином Украины она перестает быть..!А Черчиль был украинцем? Или принял подданство британской короны? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Мітіч, привіт, як життя? Таки поїхала цього року ще раз відпочивати в Крим - знову каюся: брудно, дорого і чомусь люди дуже труяться фруктами. Я отруїлася виноградом, та ще й привезла його малому в Київ і йому також було погано. Думаю це хімія, яка через відсутність дощів, концентрувалася у плоді більше ніж зазвичай. Як думаєш? Ори привет!!!Где была в Крыму ???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Речь идет о получении гражданства другого гос-ва, т.е гражданином Украины она перестает быть..!Почти у всех наших депутатов паспорта других стран. У меня еще - паспорт России, Украины и Венгрии. И я не собераюсь сваливать из страны. А то что я гражданка перечисленных выше сран, так за это нет криминальной ответственности. Так в чём проблема ??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Не рассказывай снова сказки..! Как раз весь цивилизованный мир усиленно защищает свои рынки труда! Попробуй получить легальную работу в развитой стране. Ну а если ты снова про Польшу с Прибалтикой, то повторяю, это не тот урорвень к которому надо стремиться! Речь идет о получении гражданства другого гос-ва, т.е гражданином Украины она перестает быть..! А Черчиль был украинцем? Или принял подданство британской короны? Мій чоловік має португальський "вид на проживання" до 15-го року. Хоч сьогодні він може почати оформляти громадянство - всі екзамени і формальності він пройшов - в тому числі екзамен зі знання мови. Всі професійні навички і гроші, які він здобув у цій країні - зараз використовуються на благо України - які претензії до "укропартіотів"? Черчіль росіянин і схоже має англійське громадянство, але в Росії можливе, здається, подвійне. Але справа не в тому - справа в тій самій колоді, яку ви, русскі, в упор не бачите. Просто будь об"єктивним і більше на стороні громадян своєї держави. З.І. Щодо винограду - ти не правий - в зх. Криму його достатньо і я купляла саме кримський виноград. Хоча мій чоловік отруївся чебуреками (за його версією), а моя братова - огірками. Але факт залишається: дуже багато цього року випадків отруєнь в Криму - про це навіть самі кримські лікарі кажуть. З.З.І. За два тижні відпочинку - лише один раз пляж прибирав спеціальний трактор. Для порівняння: в тій самій Болгарії - КОЖНОГО ДНЯ. Брудно, дуже брудно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Ева_vl Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 И давайте поставим точку на вопросе кем работают наши в Европе Я общалась с нашими в Италии и Португалии И так кем и где работают; -Каменьщиками -Штукатурами - Малярами -Гипсокартонщики -Трактаристами - Садовниками -Парикмахерами - Мастерами манекюра - Массажистами -Офицантами - Очень много людей работает в сельском хозяйсте. Р.S Да есть еще люди которые работают сиделками и приходиться выносить горшки. Что в этом плохого, деньги не пахнут. Между прочим встречала там " заробитчан" из Донецка, Луганска и Запорожья. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 21 серпня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 серпня, 2013 Все на Мальдивы! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.