Перейти до змісту
Український політичний форум

Українська національна державність

Гість Зима

Рекомендовані повідомлення

а своим членом, можно и про себя разговаривать ;)

:lol: :lol: :lol:

та разговаривай, я ж не против...

Кстати, если лол - это смех, то где причина? Хотя, какая может быть причина у смеющегося мыслителя?

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 2,7 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Убери этот бред из темы! Изучи вопрос, затем выноси информацию на форум.

Ога, и эти уповйцы, так обосрались НКВД, что напрочь мгновенно забыли мову и так до смерти не могли вспомнить даже одного слова и место рождения у них было Ростовская обл.
Посилання на коментар

Убери этот бред из темы! Изучи вопрос, затем выноси информацию на форум.

А ти свій брєд вже забрала? Цей де про Тимошенко?

Скільки мені ще потрібно повторювати - свої правила спочатку пробуй виконувати сама, а потім пропонуй їх іншим людям. Невже так важко запам"ятати таке простеньке побажання.

І ще ось що - напишеш ще бодай раз як відповідь слово брєд і я знайду твій старий пост, де ти характеризуєш людей, які відповідають таким чином. На зорі свого перебування на форумі тобі давали досить розумні коменти, певно, з надією, що ти сама їх візьмеш до уваги - не врахували міри твоєї обмеженості :(

Посилання на коментар

Кто-нибудь скажет мне, господа, этот Владимир - дурной от рождения или из-за чернобыльской катастрофы?

Что цепануло чудик, решил воззвать к господам...а вдруг явятся и чявось скажут :lol: :lol: :lol:
Посилання на коментар

ЦІКАВО!!!!

Історик Дмитро Білий: "Приблизно 25% Донбасу - галичани за походженням"

Як потрапили:

- В 1945 році в Донецьку мешкало 100-150 тисяч осіб, а 1976 році – мільйон. Уявіть собі, звідки взялися решта 900 тисяч, крім природного приросту.

• По-перше, населення Донбасу – це, як правило, нащадки підконвойних, яких привозили туди працювати в шахти під конвоєм, або ті, які втікали туди не від хорошого життя.
  • У 1940-х на Західній Україні влаштовували облави, під час гаївок, наприклад, хапали молодь і в вагонах везли на Донбас. Чимало цих молодих людей вчинило самогубство – здебільшого кидалися в шахту: не будемо працювати – і все. Але більшість працювала, звісно.
  • Інше джерело міґрантів із Західної України – жертви депортацій з Лемківщини [а також із Західної Бойківщини. – ред.], наслідок угод про обмін населенням з урядом Польської Народної Республіки.
  • Були й такі, що приїжджали на Донбас добровільно, з наміром заховатися від МГБ, загубитися серед населення.
  • А ще – колишні бійці УПА, яким після звільнення з ув’язнення не дозволяли повертатися на батьківщину.

Майже в кожному селі існує квартал, де мешкають вихідці з Західної України. Їх просто привезли поїздом, висадили в степу – ось ваша нова батьківщина, облаштовуйтеся, як можете... І вони прижилися, намагаючись зберігати свої звичаї й традиції, як у Козацькому й Октябрському, де селяни греко-католики збудували церкви в лемківському стилі.

Тобто по селах та галицька регіональна ідентичність збереглася краще. Натомість у містах галичани, як демонструє мій досвід 1990 року, стали неофітами, більше русскімі, ніж русскіє, совєтські й донецькі разом узяті, що при кожній нагоді демонстрували своє вірнопідданство.

Посилання на коментар

Історії з життя:

І якось мої товариші посварилися й у тролейбусі почали обзивати одне одного: та ти дурний бандера... А коли ми вийшли з тролейбуса, підійшов до нас шахтар, високий, чорнявий, з вусами, я його добре запам’ятав… та бере цього за шкірку, що кричав "про бандеру": "Ти, бля, знаєш, падла, хто такий Бандера, свинота?".

І дивлюся, в нього такі очі, що зараз розмаже його об той тролейбус. "Гавкни мені ше раз шось про бандерівців, поняв?" – і пішов. Отак-от, живе людина, російською розмовляє, а що в нього в душі, хто зна?

Або ще. Коли 1990 року ми зробили вертеп, ходили, співали – і тут раптом чоловік назустріч, розплакався. "30 років не чув коляди", – каже. Виявилося, що він з Тернопільщини, грошей дав. Жінка його російськомовна ледве відтягнула його від нас. Так він і пішов з сльозами на очах. Тобто галичани приховували свої почуття, але іноді це проривалося.

- Але це притаманно першому поколінню, а їхні діти – інтегровані повністю?

- Ні, не повністю. В дев’яності певний ренесанс відродження самосвідомості відбувався і серед донбаських галичан. А вже ті, які потрапили на Донбас в 1990-х роках, ті, здебільшого і мову дуже ретельно зберігають і вже їх діти україномовні.

Посилання на коментар

ЦІКАВО!!!!

Історик Дмитро Білий: "Приблизно 25% Донбасу - галичани за походженням"

Як потрапили:

- В 1945 році в Донецьку мешкало 100-150 тисяч осіб, а 1976 році – мільйон. Уявіть собі, звідки взялися решта 900 тисяч, крім природного приросту.

• По-перше, населення Донбасу – це, як правило, нащадки підконвойних, яких привозили туди працювати в шахти під конвоєм, або ті, які втікали туди не від хорошого життя.
  • У 1940-х на Західній Україні влаштовували облави, під час гаївок, наприклад, хапали молодь і в вагонах везли на Донбас. Чимало цих молодих людей вчинило самогубство – здебільшого кидалися в шахту: не будемо працювати – і все. Але більшість працювала, звісно.
  • Інше джерело міґрантів із Західної України – жертви депортацій з Лемківщини [а також із Західної Бойківщини. – ред.], наслідок угод про обмін населенням з урядом Польської Народної Республіки.
  • Були й такі, що приїжджали на Донбас добровільно, з наміром заховатися від МГБ, загубитися серед населення.
  • А ще – колишні бійці УПА, яким після звільнення з ув’язнення не дозволяли повертатися на батьківщину.

Майже в кожному селі існує квартал, де мешкають вихідці з Західної України. Їх просто привезли поїздом, висадили в степу – ось ваша нова батьківщина, облаштовуйтеся, як можете... І вони прижилися, намагаючись зберігати свої звичаї й традиції, як у Козацькому й Октябрському, де селяни греко-католики збудували церкви в лемківському стилі.

Тобто по селах та галицька регіональна ідентичність збереглася краще. Натомість у містах галичани, як демонструє мій досвід 1990 року, стали неофітами, більше русскімі, ніж русскіє, совєтські й донецькі разом узяті, що при кожній нагоді демонстрували своє вірнопідданство.

Слышь, фашистяра, хорош мусором форум засорять, пошла вон отсюда.
Посилання на коментар

Что цепануло чудик, решил воззвать к господам...а вдруг явятся и чявось скажут :lol: :lol: :lol:

Да нет, уже и так ясно, что от рожения...

Ха-ха-ха?

Посилання на коментар

та разговаривай, я ж не против...

Кстати, если лол - это смех, то где причина? Хотя, какая может быть причина у смеющегося мыслителя?

Да как же с твоих убогих виляний не посмеяться, или ты на столько туп, что только к завтрашнему поймешь кто причина :D
Посилання на коментар

Мадам,

там на УП Вадик Колесниченко вырядился в форму советского офицера с погонами гусарского полка.

Народ - изнемогает: спешите и Вы получите глубокое и полное удовлетворение...

У мене на нього алергія.

крім того, мене потрясла інша новина, зараз її поставлю, але в іншій темі - про тещу колісніченка

Посилання на коментар

У мене на нього алергія.

крім того, мене потрясла інша новина, зараз її поставлю, але в іншій темі - про тещу колісніченка

Ты лучше свой ценник выставь, сколько берёшь за отсос, или в дупу.
Посилання на коментар

Ха-ха-ха?

Ясность у тупицы ;) , интересный феномен.....

А ну давай по подробней, где там у тебя ясно?

Посилання на коментар

Да как же с твоих убогих виляний не посмеяться, или ты на столько туп, что только к завтрашнему поймешь кто причина :D

Володя, чтоб у тебя не перегрелись мозги, помогу: "на столько" надо написать вместе..

П.С. Занешь, что значит "вместе"?

Посилання на коментар

Ясность у тупицы ;) , интересный феномен.....

А ну давай по подробней, где там у тебя ясно?

Ой, а про дефисы - я уже молчу...

Тут с точечками напряженка..

Посилання на коментар

Володя, чтоб у тебя не перегрелись мозги, помогу: "на столько" надо написать вместе..

ну ты чудило, ты в каком классе учишься, что с такой гордостью о правописании :lol:

дитя, тебе спать хоть не пора ;)

Посилання на коментар

Я скажу лишь одно: ну и подлые вы, рагули. Вопите о любви к Родине, а сами рветесь в Европу. :angry:

Я скажу лишь одно: ну и подлые вы, рагули. Вопите о любви к Родине, а сами рветесь в Европу. :angry:

Ми не підлі, ми нормальні і хочемо жити у нормальній країні, але наразі поки таким як ти до вподоби те, що є, тут життя не буде.

На любуйся, борець з "українізацією" і фашизмом колісніченко, чия теща у кращих традиціях тих, проти кого бореться її зять, вияснювала стосунки з підлеглою.

Тещу Колесниченко, которая "напоила" подчиненную нашатырем, признали невиновной - СМИ

Звенигородский райсуд оправдал Валентину Македон, которая в 2007 году напоила нашатырным спиртом свою подчиненную в Жашковском детском саду.

"Потерпевшая Галина Хрущ получила ожоги 2-й степени ротовой полости, горла и желудка, однако, по решению суда, не заслуживает даже на возмещение материального ущерба", - говорится в сообщении.

"Судебная тяжба длилась 6 лет. Дело умышленно затягивали", - отметила Шустрова.

"Сначала, напомню, суды принимали решение в пользу потерпевшей. Однако с приходом к власти Партии регионов суды различных инстанций и юрисдикций начали оправдывать тещу Вадима Колесниченко. Прошлом году Апелляционный суд Черкасской области передал дело на повторное рассмотрение в Звенигородки", - сообщила она.

"Сегодня стало известно - теща народного депутата, заместителя председателя парламентского комитета по вопросам правосудия Вадима Колесниченко, не виновата!", - заявила Шустрова.

"(Программа) "Знак оклыку" в течение года следила за этой историей. У нас есть все основания считать, что судья Татьяна Гончаренко могла подвергнуться давлению со стороны влиятельного родственника Валентины Македон и именно поэтому объявила выгодный для этой семьи приговор", - сказала она.

Посилання на коментар

Ой, а про дефисы - я уже молчу...

Тут с точечками напряженка..

Дурачок, я просто не напрягаюсь, меня же за плохую оценку, мама уже не ругает :D

дитя иди уже спать, как то мне уже неудобно мучать ребенка ;)

Посилання на коментар

У мене на нього алергія.

У рагули и должна быть аллергия на крутого мужика, ведь к нему-то она подкатиться с услугами не сможет)).
Посилання на коментар

А это странное слово как надо писать?

Ха-ха-ха?

Посилання на коментар

У рагули и должна быть аллергия на крутого мужика, ведь к нему-то она подкатиться с услугами не сможет)).

Як мені тебе, рагулю, жалко - тобі мужики не тільки роблять компліменти на зло комусь, а ще й без послуг знати не хочуть...слухай, а не пробувала мовчати Раджу - від щирого серця, рагуля ти наша форумна :lol:

Посилання на коментар

Ми не підлі, ми нормальні і хочемо жити у нормальній країні, але наразі поки таким як ти до вподоби те, що є, тут життя не буде.

На любуйся, борець з "українізацією" і фашизмом колісніченко, чия теща у кращих традиціях тих, проти кого бореться її зять, вияснювала стосунки з підлеглою.

Тещу Колесниченко, которая "напоила" подчиненную нашатырем, признали невиновной - СМИ

Звенигородский райсуд оправдал Валентину Македон, которая в 2007 году напоила нашатырным спиртом свою подчиненную в Жашковском детском саду.

"Потерпевшая Галина Хрущ получила ожоги 2-й степени ротовой полости, горла и желудка, однако, по решению суда, не заслуживает даже на возмещение материального ущерба", - говорится в сообщении.

"Судебная тяжба длилась 6 лет. Дело умышленно затягивали", - отметила Шустрова.

"Сначала, напомню, суды принимали решение в пользу потерпевшей. Однако с приходом к власти Партии регионов суды различных инстанций и юрисдикций начали оправдывать тещу Вадима Колесниченко. Прошлом году Апелляционный суд Черкасской области передал дело на повторное рассмотрение в Звенигородки", - сообщила она.

"Сегодня стало известно - теща народного депутата, заместителя председателя парламентского комитета по вопросам правосудия Вадима Колесниченко, не виновата!", - заявила Шустрова.

"(Программа) "Знак оклыку" в течение года следила за этой историей. У нас есть все основания считать, что судья Татьяна Гончаренко могла подвергнуться давлению со стороны влиятельного родственника Валентины Македон и именно поэтому объявила выгодный для этой семьи приговор", - сказала она.

А убийцу Бандеру даже в Герои сумели впихнуть! От кого вреда больше было : от Бандеры или от тещи? :D
Посилання на коментар

Як мені тебе, рагулю, жалко - тобі мужики не тільки роблять компліменти на зло комусь, а ще й без послуг знати не хочуть...слухай, а не пробувала мовчати Раджу - від щирого серця, рагуля ти наша форумна :lol:

Не истери! :lol:
Посилання на коментар

Молодец мужик! Открыто против нациков пошел! Давно ждали.

Не він пішов, а його теща, коли підлеглій в горло нашатир вилила. А вадічка лише клоуном перевдівся - а це його звичний стан - він лише одяг відповідний тепер знайшов.

Віть, а що там за пагони - з позолоченої картонки чи що? Певно діти в садочку на заняттях під замовлення робили - теща постаралася.

Посилання на коментар

Не він пішов, а його теща, коли підлеглій в горло нашатир вилила. А вадічка лише клоуном перевдівся - а це його звичний стан - він лише одяг відповідний тепер знайшов.

Віть, а що там за пагони - з позолоченої картонки чи що? Певно діти в садочку на заняттях під замовлення робили - теща постаралася.

Читай выше. Теща агнец в сравнении с вашим ХЕРоем Бандерой!
Посилання на коментар

ты бы за своими клоунами смотрела. в немецкой форме. вот уж где клоунада. так клоунада.
Посилання на коментар

Не истери! :lol:

Установки робиш - на манер "самая обаятельная и привлекательная "? Не допоможе, ти ж кіно бачила. Пробуй мовчати!

Посилання на коментар

Установки робиш - на манер "самая обаятельная и привлекательная "? Не допоможе, ти ж кіно бачила. Пробуй мовчати!

а тебе помогло. что за бабло никто не хочет. и за так тоже.
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...