Перейти до змісту
Український політичний форум

Українська національна державність

Гість Зима

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продолжение истории с Ургантом и Паниным, но наоборот.

Нє, дена - це спростування твоїх слів - які росіяни милі люди і як вони люблять українців і поважають нашу домівку.

Нічого нового і дивного - саме так веде себе на форумі твій подєльнік черчіль.

і не дивно, що саме в Раші знайшов притулок актор-любитель справляти потребу в салоні літака Депардьє.

• Відповідей 2,7 тис
  • Створена
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ось ти пишеш "Свидомизм базируется на квазинаучных посылах. По упорству веры близки к фанатикам: мы лучше всех, предай любого, кого сможешь". А які "квазінаукові посили"? З яких наук?

Підтримую - які науки вивчають такі категорії духовності, як віра і зрада - може етика? Тоді псевдонаука - псевдоетика - чи що?

Дена, у тебе зациклення на "свідомизмі" набуває загрозливого характеру - ти науки почала придумувати!!!!

Опубліковано

Корін, коли ти таке пишеш - мене починає нудити.

Припини!!! Їй же стільки в реальності - я в смислі ≈ 69-ть.

она не смогла ответить, хотя отвечает всегда и руки чесались... но... тормоза настоящей советской женщины сильнее...

...кроме того, она никому не верит здесь. кроме меня. а это обязывает не разочаровывать.

PS. вода хоть теплая была?... а нырять с открытыми глазами тебя научили?

Опубліковано

чуня, прости, я перенесла твой пост в эту тему, потому что мне в падлу на джиновой педерастической тусоваться. Так вот:

а теперь. сорри. поясни. что ты хотела сказать. ты считаешь. что рабское пресмыкательство перед пиндосами это лучше.

давай начнем с того, что ты убедишь меня фактами в пресмыкательстве перед штатами. Они есть у тебя?

Опубліковано

чуня, прости, я перенесла твой пост в эту тему, потому что мне в падлу на джиновой педерастической тусоваться. Так вот:

давай начнем с того, что ты убедишь меня фактами в пресмыкательстве перед штатами. Они есть у тебя?

А у тебя есть факты обратного, сморжешь убедить. по моему такого позора, когда пиндоский посол вручал дипломы СБУ шникам.....
Опубліковано

А у тебя есть факты обратного, сморжешь убедить. по моему такого позора, когда пиндоский посол вручал дипломы СБУ шникам.....

погодь, я это провтыкала... ссылочку, плыс.
Опубліковано

Да уже все темы и все форумы примерами пресмыкательства оппозиции перед Штатами заполнены. Читать и писать надоело. А тут новая свеженькая дура в этом вопросе пришла...Сейчас вновь вызывают Яценюка и Кличко уже в Брюссель для накачки и получения указаний по подписанию соглашения с ЕС.
Опубліковано

погодь, я это провтыкала... ссылочку, плыс.

Да там и фотки даже есть, а ты профтыкала, меньше в стакан фтыкай и будет тебе счастье.

=http://censor.net.ua/photo_news/30967/vypusk_akademii_sbu_ofitserskie_zvaniya_prisvaival_posol_ssha_teyilor_fotoreport

aj_obnovleno почитай и посмотри. во где позорище.

Опубліковано

Нє, дена - це спростування твоїх слів - які росіяни милі люди і як вони люблять українців і поважають нашу домівку.

Нічого нового і дивного - саме так веде себе на форумі твій подєльнік черчіль.

і не дивно, що саме в Раші знайшов притулок актор-любитель справляти потребу в салоні літака Депардьє.

Так как можно любить подобное озверелое русофобское "коричневое" зверье? А у Востока и Крыма с россиянами прекрасные отношения)).
Опубліковано

Так как можно любить подобное озверелое русофобское "коричневое" зверье? А у Востока и Крыма с россиянами прекрасные отношения)).

да Крым и восток это не окраина. это наши земли. это коммуняки вам отрезали. вашей заслуги тут нет. так что мой дед правильно делал.
Опубліковано

да Крым и восток это не окраина. это наши земли. это коммуняки вам отрезали. вашей заслуги тут нет

Вот спроси нас, жителей Донбасса, кто нам ближе: непонятные щароварники, что-то лопочущие на суржике и постоянно сующие нам в нос свою мнимую "титульность", оскорбляя лучшие чувства, или россияне с подобным нашему менталитетом, одинаковым языком, обычаями и традициями? Разумеется, вторые. А уж за какую партию у нас не возьмись, так от "радости" и хочется подпрыгнуть.
Опубліковано

Вот спроси нас, жителей Донбасса, кто нам ближе: непонятные щароварники, что-то лопочущие на суржике и постоянно сующие нам в нос свою мнимую "титульность", оскорбляя лучшие чувства, или россияне с подобным нашему менталитетом, одинаковым языком, обычаями и традициями? Разумеется, вторые. А уж за какую партию у нас не возьмись, так от "радости" и хочется подпрыгнуть.

так отож. на Донбассе 50% с Дона. откуда там хрюкающие.
Опубліковано

PS. вода хоть теплая была?... а нырять с открытыми глазами тебя научили?

Вода була моя улюблена - крижана.

Пірнати з відкритими очима я навчилася сама - вперше, коли мене кинули на глибину, щоб перевірити чи я дійсно не вмію плавати: я йшла на дно, дивилася нагору і бачила небо. Було так спокійно...

Потім мені призналися: вперше бачили людину, яка так пішла на дно - строго вертикально і навіть не пробувала барахтатися. Відразу навіть подумали, що я спеціально, щоб налякати.

Опубліковано

Мы, Великий Государь Царь.........

:lol: :lol: :lol:

Гість бандерлог
Опубліковано

Дена, українці, росіяни - це один народ. То галичане і ментально, і генетично, і антропологічно зовсім інші. Якщо брати з Південної Румунії і до Галичини - невелика різниця в етнографії також. Колишні дакські племена: в Румунії були романізовані ще древнім Римом, а в Галичині - слов"янізовані. До речі, цей народ ніде (хоч в Румунії, хоч в Галичині) не дав значних постатей світового рівня - вчених, письменників, полководців та ін. Мешканці, скажімо, невеличкої Полтави можуть пишатися цілою низкою своїх видатних постатей, а що дала велика Галичина?
Опубліковано

Мы, Великий Государь Царь.........

:lol: :lol: :lol:

Рогуля, ты полагаешь, что я одна в Донбассе живу? Вот скажи честно, думаешь одна? :o И только меня надо спрашивать, а остальные меня послушаются? Ну ты, как всегда, даешь! Методичку опять не вовремя открыла...
Опубліковано

Дена, українці, росіяни - це один народ. То галичане і ментально, і генетично, і антропологічно зовсім інші. Якщо брати з Південної Румунії і до Галичини - невелика різниця в етнографії також. Колишні дакські племена: в Румунії були романізовані ще древнім Римом, а в Галичині - слов"янізовані. До речі, цей народ ніде (хоч в Румунії, хоч в Галичині) не дав значних постатей світового рівня - вчених, письменників, полководців та ін. Мешканці, скажімо, невеличкої Полтави можуть пишатися цілою низкою своїх видатних постатей, а що дала велика Галичина?

+++
Опубліковано

Шо ти нам тут свою маКАКАчу історію втикаєш: романізовані, слов"янізовані...

Русскі - взагалі у звязці з Ордою починали.

Для тебе Франко, Крушельницька, Заньковецька, Ступка, Вакарчук - не постаті?

І після ТАКИХ пасажів ти будеш ще когось звинувачувати, що він не хоче єдності?

Я помітила - всім ярим українофобам, ненависникам української Незалежності західняки "насрали" в зупу - вам всім Галичина як кістка поперек горла. Якщо взяти наприклад, росіян - вони за кожний клаптик навіть не їхньої землі горло перегризуть - а ви величезну територіями торгуєте: ЗУ - полякам, Крим - росії.

Запроданці хвостаті!!! - марш під лавку і сидіти ТИХО!!!!

Бля, дістав, розкольник бридкий!!!

Опубліковано

Шо ти нам тут свою маКАКАчу історію втикаєш: романізовані, слов"янізовані...

Русскі - взагалі у звязці з Ордою починали.

Для тебе Франко, Крушельницька, Заньковецька, Ступка, Вакарчук - не постаті?

І після ТАКИХ пасажів ти будеш ще когось звинувачувати, що він не хоче єдності?

Я помітила - всім ярим українофобам, ненависникам української Незалежності західняки "насрали" в зупу - вам всім Галичина як кістка поперек горла. Якщо взяти наприклад, росіян - вони за кожний клаптик навіть не їхньої землі горло перегризуть - а ви величезну територіями торгуєте: ЗУ - полякам, Крим - росії.

Запроданці хвостаті!!! - марш під лавку і сидіти ТИХО!!!!

Бля, дістав, розкольник бридкий!!!

Однозначно, от Галичины одни пакости для Украины. А зачем рогули это делают, им виднее. Видно более, чем украинцев, дядю Сэма любят!!
Опубліковано

Рогуля, ты полагаешь, что я одна в Донбассе живу? Вот скажи честно, думаешь одна? :o И только меня надо спрашивать, а остальные меня послушаются? Ну ты, как всегда, даешь! Методичку опять не вовремя открыла...

Да не одна, мы тебе верим ).

*http://www.youtube.com/watch?v=Dg6BYGiyH8o&feature=youtube_gdata_player

Опубліковано

Однозначно, от Галичины одни пакости для Украины. А зачем рогули это делают, им виднее. Видно более, чем украинцев, дядю Сэма любят!!

ну дядя Сэм у ниъх выше Бога.
Опубліковано

Ти одна ідіотка, яка свою думку вважає єдиною правильною.

На форумі східняків багато - ти когось з них слухаєш? Наприклад, Коріна, чи ЗаУма? А Філа, який живе в Одесі?

Ти слухаєш тільки себе - ти, яка тижнями не виходить на світ Божий, не бачить ЖИВИХ людей, а черпає всю інформацію з нету.

Ось коли б ти так як я прожила в гущі різношерстих, з різних регіонів людей, або так, як Юлька, приставала до всіх з запитаннями - ти б не була такою зацикленою.Тому про методичку - це твоє, нам її не треба, ми інфу черпаємо з РЕАЛА.

Опубліковано

Ти одна ідіотка, яка свою думку вважає єдиною правильною.

На форумі східняків багато - ти когось з них слухаєш? Наприклад, Коріна, чи ЗаУма? А Філа, який живе в Одесі?

Ти слухаєш тільки себе - ти, яка тижнями не виходить на світ Божий, не бачить ЖИВИХ людей, а черпає всю інформацію з нету.

Ось коли б ти так як я прожила в гущі різношерстих, з різних регіонів людей, або так, як Юлька, приставала до всіх з запитаннями - ти б не була такою зацикленою.Тому про методичку - це твоє, нам її не треба, ми інфу черпаємо з РЕАЛА.

фу. ты шо усралась от лютой ненависти. ну и вонь
Опубліковано

Скажу про Тягнибока - ти чув хоча б раз, особливо після того, як він став главою парламентської фракції - щоб він щось говорив про "кінець Росії"?

Ото ж, придурків багато - краще звертати увагу на людей розумних, не зациклених і таких, які хочуть добра своїй державі не за рахунок інших, а трудом і творчістю.

І не треба фантазувати - пиши про те, що бачиш, а не те що могло б бути.

так вас бандерлогов больше 50% не работают на благо своей нэньки. только гавкают из-за бугра.
Опубліковано

фу. ты шо усралась от лютой ненависти. ну и вонь

Вонь від твоєї дени - вона навіть на перерву не переривалася - так і просиділа за компом цілий день. І вчора і позавчора.......

Чуч, ти і вона - не знаєте реального життя - ти, бо давно виїхав звідси, вона тому що не виходить нікуди.

Ви коли починаєте щось говорити...ну це якщо б я говорила, що мені не подобається Париж, бо там негри, а сама в Парижі ніколи не була.

І це вже точно ВСЕ!!! Ти, чуч погано впливаєш на розумові здібності людини - біля тебе тупіють.

І це так!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...