Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Продолжение истории с Ургантом и Паниным, но наоборот. Нє, дена - це спростування твоїх слів - які росіяни милі люди і як вони люблять українців і поважають нашу домівку. Нічого нового і дивного - саме так веде себе на форумі твій подєльнік черчіль. і не дивно, що саме в Раші знайшов притулок актор-любитель справляти потребу в салоні літака Депардьє.
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Ось ти пишеш "Свидомизм базируется на квазинаучных посылах. По упорству веры близки к фанатикам: мы лучше всех, предай любого, кого сможешь". А які "квазінаукові посили"? З яких наук? Підтримую - які науки вивчають такі категорії духовності, як віра і зрада - може етика? Тоді псевдонаука - псевдоетика - чи що? Дена, у тебе зациклення на "свідомизмі" набуває загрозливого характеру - ти науки почала придумувати!!!!
Гість Karl Kory Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Корін, коли ти таке пишеш - мене починає нудити. Припини!!! Їй же стільки в реальності - я в смислі ≈ 69-ть. она не смогла ответить, хотя отвечает всегда и руки чесались... но... тормоза настоящей советской женщины сильнее... ...кроме того, она никому не верит здесь. кроме меня. а это обязывает не разочаровывать. PS. вода хоть теплая была?... а нырять с открытыми глазами тебя научили?
GiRaFo.chka Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 чуня, прости, я перенесла твой пост в эту тему, потому что мне в падлу на джиновой педерастической тусоваться. Так вот: а теперь. сорри. поясни. что ты хотела сказать. ты считаешь. что рабское пресмыкательство перед пиндосами это лучше. давай начнем с того, что ты убедишь меня фактами в пресмыкательстве перед штатами. Они есть у тебя?
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 чуня, прости, я перенесла твой пост в эту тему, потому что мне в падлу на джиновой педерастической тусоваться. Так вот: давай начнем с того, что ты убедишь меня фактами в пресмыкательстве перед штатами. Они есть у тебя? А у тебя есть факты обратного, сморжешь убедить. по моему такого позора, когда пиндоский посол вручал дипломы СБУ шникам.....
GiRaFo.chka Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 А у тебя есть факты обратного, сморжешь убедить. по моему такого позора, когда пиндоский посол вручал дипломы СБУ шникам.....погодь, я это провтыкала... ссылочку, плыс.
Дэна Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 А у тебя есть факты обратного, сморжешь убедить. по моему такого позора, когда пиндоский посол вручал дипломы СБУ шникам.....Да уже все темы и все форумы примерами пресмыкательства оппозиции перед Штатами заполнены. Читать и писать надоело. А тут новая свеженькая дура в этом вопросе пришла...Сейчас вновь вызывают Яценюка и Кличко уже в Брюссель для накачки и получения указаний по подписанию соглашения с ЕС.
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 погодь, я это провтыкала... ссылочку, плыс.Да там и фотки даже есть, а ты профтыкала, меньше в стакан фтыкай и будет тебе счастье.=http://censor.net.ua/photo_news/30967/vypusk_akademii_sbu_ofitserskie_zvaniya_prisvaival_posol_ssha_teyilor_fotoreport aj_obnovleno почитай и посмотри. во где позорище.
GiRaFo.chka Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Да там и фотки даже есть, а ты профтыкала, меньше в стакан фтыкай пшел вон. гамно имигранское
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 пшел вон. гамно имигранскоечто алкоголичка. профтыкала.
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 GiRaFo .пшел вон. гамно иммигрантское не истери на почве алкоголизма любой профтыкать может
Дэна Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Нє, дена - це спростування твоїх слів - які росіяни милі люди і як вони люблять українців і поважають нашу домівку. Нічого нового і дивного - саме так веде себе на форумі твій подєльнік черчіль. і не дивно, що саме в Раші знайшов притулок актор-любитель справляти потребу в салоні літака Депардьє. Так как можно любить подобное озверелое русофобское "коричневое" зверье? А у Востока и Крыма с россиянами прекрасные отношения)).
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Так как можно любить подобное озверелое русофобское "коричневое" зверье? А у Востока и Крыма с россиянами прекрасные отношения)).да Крым и восток это не окраина. это наши земли. это коммуняки вам отрезали. вашей заслуги тут нет. так что мой дед правильно делал.
Дэна Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 да Крым и восток это не окраина. это наши земли. это коммуняки вам отрезали. вашей заслуги тут нетВот спроси нас, жителей Донбасса, кто нам ближе: непонятные щароварники, что-то лопочущие на суржике и постоянно сующие нам в нос свою мнимую "титульность", оскорбляя лучшие чувства, или россияне с подобным нашему менталитетом, одинаковым языком, обычаями и традициями? Разумеется, вторые. А уж за какую партию у нас не возьмись, так от "радости" и хочется подпрыгнуть.
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Вот спроси нас, жителей Донбасса, кто нам ближе: непонятные щароварники, что-то лопочущие на суржике и постоянно сующие нам в нос свою мнимую "титульность", оскорбляя лучшие чувства, или россияне с подобным нашему менталитетом, одинаковым языком, обычаями и традициями? Разумеется, вторые. А уж за какую партию у нас не возьмись, так от "радости" и хочется подпрыгнуть.так отож. на Донбассе 50% с Дона. откуда там хрюкающие.
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 PS. вода хоть теплая была?... а нырять с открытыми глазами тебя научили? Вода була моя улюблена - крижана. Пірнати з відкритими очима я навчилася сама - вперше, коли мене кинули на глибину, щоб перевірити чи я дійсно не вмію плавати: я йшла на дно, дивилася нагору і бачила небо. Було так спокійно... Потім мені призналися: вперше бачили людину, яка так пішла на дно - строго вертикально і навіть не пробувала барахтатися. Відразу навіть подумали, що я спеціально, щоб налякати.
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Вот спроси нас, жителей Донбасса, кто нам ближе: непонятные щароварники, что-то лопочущие на суржике и постоянно сующие нам в нос свою мнимую "титульность", оскорбляя лучшие чувства, или россияне с подобным нашему менталитетом, одинаковым языком, обычаями и традициями? Разумеется, вторые. А уж за какую партию у нас не возьмись, так от "радости" и хочется подпрыгнуть. Мы, Великий Государь Царь......... :lol: :lol: :lol:
Гість бандерлог Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Вот спроси нас, жителей Донбасса, кто нам ближе: непонятные щароварники, что-то лопочущие на суржике и постоянно сующие нам в нос свою мнимую "титульность", оскорбляя лучшие чувства, или россияне с подобным нашему менталитетом, одинаковым языком, обычаями и традициями? Разумеется, вторые. А уж за какую партию у нас не возьмись, так от "радости" и хочется подпрыгнуть.Дена, українці, росіяни - це один народ. То галичане і ментально, і генетично, і антропологічно зовсім інші. Якщо брати з Південної Румунії і до Галичини - невелика різниця в етнографії також. Колишні дакські племена: в Румунії були романізовані ще древнім Римом, а в Галичині - слов"янізовані. До речі, цей народ ніде (хоч в Румунії, хоч в Галичині) не дав значних постатей світового рівня - вчених, письменників, полководців та ін. Мешканці, скажімо, невеличкої Полтави можуть пишатися цілою низкою своїх видатних постатей, а що дала велика Галичина?
Дэна Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Мы, Великий Государь Царь......... :lol: :lol: :lol: Рогуля, ты полагаешь, что я одна в Донбассе живу? Вот скажи честно, думаешь одна? :o И только меня надо спрашивать, а остальные меня послушаются? Ну ты, как всегда, даешь! Методичку опять не вовремя открыла...
Дэна Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Дена, українці, росіяни - це один народ. То галичане і ментально, і генетично, і антропологічно зовсім інші. Якщо брати з Південної Румунії і до Галичини - невелика різниця в етнографії також. Колишні дакські племена: в Румунії були романізовані ще древнім Римом, а в Галичині - слов"янізовані. До речі, цей народ ніде (хоч в Румунії, хоч в Галичині) не дав значних постатей світового рівня - вчених, письменників, полководців та ін. Мешканці, скажімо, невеличкої Полтави можуть пишатися цілою низкою своїх видатних постатей, а що дала велика Галичина?+++
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Дена, українці, росіяни - це один народ. То галичане і ментально, і генетично, і антропологічно зовсім інші. Якщо брати з Південної Румунії і до Галичини - невелика різниця в етнографії також. Колишні дакські племена: в Румунії були романізовані ще древнім Римом, а в Галичині - слов"янізовані. До речі, цей народ ніде (хоч в Румунії, хоч в Галичині) не дав значних постатей світового рівня - вчених, письменників, полководців та ін. Мешканці, скажімо, невеличкої Полтави можуть пишатися цілою низкою своїх видатних постатей, а що дала велика Галичина? Шо ти нам тут свою маКАКАчу історію втикаєш: романізовані, слов"янізовані... Русскі - взагалі у звязці з Ордою починали. Для тебе Франко, Крушельницька, Заньковецька, Ступка, Вакарчук - не постаті? І після ТАКИХ пасажів ти будеш ще когось звинувачувати, що він не хоче єдності? Я помітила - всім ярим українофобам, ненависникам української Незалежності західняки "насрали" в зупу - вам всім Галичина як кістка поперек горла. Якщо взяти наприклад, росіян - вони за кожний клаптик навіть не їхньої землі горло перегризуть - а ви величезну територіями торгуєте: ЗУ - полякам, Крим - росії. Запроданці хвостаті!!! - марш під лавку і сидіти ТИХО!!!! Бля, дістав, розкольник бридкий!!!
Дэна Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Шо ти нам тут свою маКАКАчу історію втикаєш: романізовані, слов"янізовані... Русскі - взагалі у звязці з Ордою починали. Для тебе Франко, Крушельницька, Заньковецька, Ступка, Вакарчук - не постаті? І після ТАКИХ пасажів ти будеш ще когось звинувачувати, що він не хоче єдності? Я помітила - всім ярим українофобам, ненависникам української Незалежності західняки "насрали" в зупу - вам всім Галичина як кістка поперек горла. Якщо взяти наприклад, росіян - вони за кожний клаптик навіть не їхньої землі горло перегризуть - а ви величезну територіями торгуєте: ЗУ - полякам, Крим - росії. Запроданці хвостаті!!! - марш під лавку і сидіти ТИХО!!!! Бля, дістав, розкольник бридкий!!! Однозначно, от Галичины одни пакости для Украины. А зачем рогули это делают, им виднее. Видно более, чем украинцев, дядю Сэма любят!!
Ева_vl Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Рогуля, ты полагаешь, что я одна в Донбассе живу? Вот скажи честно, думаешь одна? :o И только меня надо спрашивать, а остальные меня послушаются? Ну ты, как всегда, даешь! Методичку опять не вовремя открыла...Да не одна, мы тебе верим ). *http://www.youtube.com/watch?v=Dg6BYGiyH8o&feature=youtube_gdata_player
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Однозначно, от Галичины одни пакости для Украины. А зачем рогули это делают, им виднее. Видно более, чем украинцев, дядю Сэма любят!!ну дядя Сэм у ниъх выше Бога.
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Рогуля, ты полагаешь, что я одна в Донбассе живу? Вот скажи честно, думаешь одна? :o И только меня надо спрашивать, а остальные меня послушаются? Ну ты, как всегда, даешь! Методичку опять не вовремя открыла... Ти одна ідіотка, яка свою думку вважає єдиною правильною. На форумі східняків багато - ти когось з них слухаєш? Наприклад, Коріна, чи ЗаУма? А Філа, який живе в Одесі? Ти слухаєш тільки себе - ти, яка тижнями не виходить на світ Божий, не бачить ЖИВИХ людей, а черпає всю інформацію з нету. Ось коли б ти так як я прожила в гущі різношерстих, з різних регіонів людей, або так, як Юлька, приставала до всіх з запитаннями - ти б не була такою зацикленою.Тому про методичку - це твоє, нам її не треба, ми інфу черпаємо з РЕАЛА.
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Ти одна ідіотка, яка свою думку вважає єдиною правильною. На форумі східняків багато - ти когось з них слухаєш? Наприклад, Коріна, чи ЗаУма? А Філа, який живе в Одесі? Ти слухаєш тільки себе - ти, яка тижнями не виходить на світ Божий, не бачить ЖИВИХ людей, а черпає всю інформацію з нету. Ось коли б ти так як я прожила в гущі різношерстих, з різних регіонів людей, або так, як Юлька, приставала до всіх з запитаннями - ти б не була такою зацикленою.Тому про методичку - це твоє, нам її не треба, ми інфу черпаємо з РЕАЛА. фу. ты шо усралась от лютой ненависти. ну и вонь
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Чучіка і дену в цирку треба показувати
Churchill Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 Скажу про Тягнибока - ти чув хоча б раз, особливо після того, як він став главою парламентської фракції - щоб він щось говорив про "кінець Росії"? Ото ж, придурків багато - краще звертати увагу на людей розумних, не зациклених і таких, які хочуть добра своїй державі не за рахунок інших, а трудом і творчістю. І не треба фантазувати - пиши про те, що бачиш, а не те що могло б бути. так вас бандерлогов больше 50% не работают на благо своей нэньки. только гавкают из-за бугра.
Орiана Опубліковано 26 серпня, 2013 Опубліковано 26 серпня, 2013 фу. ты шо усралась от лютой ненависти. ну и вонь Вонь від твоєї дени - вона навіть на перерву не переривалася - так і просиділа за компом цілий день. І вчора і позавчора....... Чуч, ти і вона - не знаєте реального життя - ти, бо давно виїхав звідси, вона тому що не виходить нікуди. Ви коли починаєте щось говорити...ну це якщо б я говорила, що мені не подобається Париж, бо там негри, а сама в Парижі ніколи не була. І це вже точно ВСЕ!!! Ти, чуч погано впливаєш на розумові здібності людини - біля тебе тупіють. І це так!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.