Орiана Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Не буду без огляду на мотивацію Будеш - і ти це добре знаєш... і я також....знаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Будеш - і ти це добре знаєш... і я також....знаюПомиляєшся, дитинко... <_< Мені Союз з його маразматичними амбіціями нах не потрібен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Помиляєшся, дитинко... <_< Мені Союз з його маразматичними амбіціями нах не потрібен. Мані, мані, мані... ...ему покажешь медный грош - и делай с ним, что хошь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 ...ему покажешь медный грош - и делай с ним, что хошь!"На дурака не нужен ножЕму с три короба навреш И делай с ним что хошь!" :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Мані, мані, мані... ...ему покажешь медный грош - и делай с ним, что хошь! Ну ещё нам твоего целюлита не хватало, то хоть фрукты мог жрать, когда пишусь, а теперь на рыгачку тянет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Ну ещё нам твоего целюлита не хватало, то хоть фрукты мог жрать, когда пишусь, а теперь на рыгачку тянет. :o черчиль, а на солёненькое, не? :blink: хоть не пугай!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 :o черчиль, а на солёненькое, не? :blink: хоть не пугай!!!!!!!Тут пугай не пугай, а видуха аппетит не навивает. Разве замужняя женщина, имеющая детей, будет по форумам свой целлюлит развешивать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Тут пугай не пугай, а видуха аппетит не навивает. Разве замужняя женщина, имеющая детей, будет по форумам свой целлюлит развешивать думаю, не будет. также и как женатый мужчина, почтенный отец семейства не будет писать про финок, к которым пробирается по ночам сразу вслед за тем, как его супруга (очевидно без целлюлита) захрапит в соседней комнате. Я не прав? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Сподіваюся ритм хоч - танго? :lol:Не знаю, спроси у санитаров. Ти вважаєш моя нелюбов до чоловіків тюхтяїв від надмірної кількості тестостерону?!!! :oНет, від надмірної кількості тестостерону у тебя усы растут, и на ногах волосы, а нелюбов до чоловіків, это скорее всего наследственное. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Ну ось і супер - йди допоможи своїм друзякам по ідеології, бо ніяк з теми жіночого клімаксу не можуть винирнути.Нет Ориша, тут я пас. Да и у тебя лучше получится, тема актуальнее. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 думаю, не будет. также и как женатый мужчина, почтенный отец семейства не будет писать про финок, к которым пробирается по ночам сразу вслед за тем, как его супруга (очевидно без целлюлита) захрапит в соседней комнате. Я не прав? :lol:нет конечно не прав. иначе. ты сам понимаешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Нет Ориша, тут я пас. Да и у тебя лучше получится, тема актуальнее. не согрешишь - не покаешься.))))))))))))))) Как погода в Крыму? Лётная? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 не согрешишь - не покаешься.))))))))))))))) Как погода в Крыму? Лётная? Сегодня нет, туман. Ну тебе то что...? ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Сегодня нет, туман. Ну тебе то что...? ;) Как что? :blink: Слетать охота! :lol: Пока он украинский. Мало как там у вас, людей, сложится... Всё в дыму, бои в Крыму. Кацапы пристрелят ненароком :lol: из гавномёта))) как главного заводилу бандеровцев. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 Как что? :blink: Слетать охота! :lol: Пока он украинский. Мало как там у вас, людей, сложится... Всё в дыму, бои в Крыму. Кацапы пристрелят ненароком :lol: из гавномёта))) как главного заводилу бандеровцев.А когда тебе туман мешал..? :blink: Для тебя, по моему самое то! Не, кацапы вряд ли. Это хохлы любят мочить гражданских над морем! У них говномёты просрАченныё. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 Нет Ориша, тут я пас. Да и у тебя лучше получится, тема актуальнее. Для мене ця тема лайно, як і для кожної жінки. Але її постійно витягують на світ божий чоловіки. Якщо зважити, що роблять вони це для того, щоб образити, я припускаю, що вони просто не в темі, тому, що не мають жінок. Ось я тобі і запропонувала - як людині їх віку і сімейного - просвіти придурків, щоб не палилися. Хоча, якщо ти думаєш , що ця тема для мене є актуальною, то фіг тебе знає... мож ти також не в темі... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 а нелюбов до чоловіків, это скорее всего наследственное. ;) Мітіч, ти коли хвилюєшся - пропускаєш слова - там було написано чоловіків ТЮХТЯЇВ, тобто, лише по формі, але не по суті. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 Для мене ця тема лайно, як і для кожної жінки. Але її постійно витягують на світ божий чоловіки. Якщо зважити, що роблять вони це для того, щоб образити, я припускаю, що вони просто не в темі, тому, що не мають жінок. Ось я тобі і запропонувала - як людині їх віку і сімейного - просвіти придурків, щоб не палилися. Хоча, якщо ти думаєш , що ця тема для мене є актуальною, то фіг тебе знає... мож ти також не в темі... Я просто подумал что тебе это как то ближе. Ну уж если ты в этой теме ноль, то извини Ориша, в этом вопросе я тебе не помошник.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 Я просто подумал что тебе это как то ближе. Ну уж если ты в этой теме ноль, то извини Ориша, в этом вопросе я тебе не помошник.. Мітіч, у тебе проблеми з розумінням українською чи, пардон, з розумінням взагалі? Не переконуй мене в останньому - не розчаровуй - бачиш, як я настирно до тебе чіпляюся, щоб ми накінець порозумілися. Але коли в тебе нема органу порозуміння - значить всі мої зусилля марні Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 48 постов и ни одного конкретно по теме,а может поищем ответы и Лидеров Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 И так. "Записки полоумного нарцисса" или "Полёт над гнездом Рабиновича"... :lol: не-а , это кино называется * даунтаун2* всё именно о вашей жизни без прикрас - потому и названа - быль Тихо не сбивай Рабиновича... :angry: НЕ не боюсь. У меня хорошая наследственность. А вот тебе трошки поубавить тестостерона не помешало бы. видать тебе быль понравилась - успокоится не можешь жаль сегодня нет времени - при случае продолжу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 31 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 31 січня, 2013 Мітіч, у тебе проблеми з розумінням українською чи, пардон, з розумінням взагалі? Не переконуй мене в останньому - не розчаровуй - бачиш, як я настирно до тебе чіпляюся, щоб ми накінець порозумілися. Але коли в тебе нема органу порозуміння - значить всі мої зусилля марні Это у тебя моску нет и мычишь ты на муве, так какое тут поразуминня Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Churchіll Опубліковано 1 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 1 лютого, 2013 Азиров, пид.... прав!!! и поэтому они творят беспредел. А если бы взяли вилы, гуда бы эта шобла делась... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Churchіll Опубліковано 1 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 1 лютого, 2013 Это у меня моску нет +++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість dafgan55 Опубліковано 2 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 2 лютого, 2013 мечты нет без лидеров --давайте поищем их Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 2 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 2 лютого, 2013 +++hіll сообщение Сегодня, 0:00 Сообщение #54 Активный участник *** Группа: Пользователи Сообщений: 338 Регистрация: 27.12.2012 Пользователь №: 46186 Цитата(Churchill @ 31.1.2013, 22:53) * Это у меня моску нет А откуда он у тебя, ты себе ник придумать не можешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 2 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 2 лютого, 2013 мечты нет без лидеров --давайте поищем ихих нельзя ни искать ни найти.ты предлагаешь то, что делает наша номенклатурно-бандюганская элита - ищет "лидеров среди своих выблядков - вон уже и Витькин сынуля, бля, тоже лидер... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 2 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 2 лютого, 2013 их нельзя ни искать ни найти. ты предлагаешь то, что делает наша номенклатурно-бандюганская элита - ищет "лидеров среди своих выблядков - вон уже и Витькин сынуля, бля, тоже лидер... абыдна. у НАЦИИ которой 140000 лет. не найти лидера????????? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 2 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 2 лютого, 2013 абыдна. у НАЦИИ которой 140000 лет. не найти лидера?????????у тя с арифметикой как, нормалёк? или глюки запарили? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість korin Опубліковано 2 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 2 лютого, 2013 найти лидера?????????это важный вопрос. если не главный. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.