Орiана Опубліковано 8 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2013 Я розумію Вашу іронію, але, як би дивно не здавалось до цього йде. Звичайно не в кожному місті, але десяток-півтора енергоблоків Україні в найближчі 30-40 років побудувати доведеться. Або доведеться телевізори при свічках дивитись. ;) Україна - експортер електроенергії - енергетику цього не знати - просто верх тупості. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 8 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2013 Я розумію Вашу іронію, але, як би дивно не здавалось до цього йде. Звичайно не в кожному місті, але десяток-півтора енергоблоків Україні в найближчі 30-40 років побудувати доведеться. Або доведеться телевізори при свічках дивитись. ;) у атомных электростанций есть один очень серьёзный минус в случае войны они цель номер 1 для артиллерии или авиации просто представь что бы было если бы 4 энергоблок не разрушился а сори за мат пи...ул и это при том что на хиросиму сбросили всего около 5 кг активного вещества а в реактор загружается 60 тон и таких реакторов там было 4 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 8 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2013 Україна - експортер електроенергії - енергетику цього не знати - просто верх тупості.Верх тупості це коли з розумним виглядом пишуть дурниці <_< Україна в рік виробляє близько 200 млр кВт*год електрики з них близько 50% виробляється на АЕС. Еспортує 10-12 млрд кВт*год. Це 5-6%. Решта використовується всередині країни. Блоки АЕС побудовані в 80-х роках минулого століття і термін їх експлуатації спливає в найближчий час. Продовжать на 15-20 років і після відпрацювання понадпроектного терміну виведуть з експлуатації. А далі? Де плануєте брати енергію? З вітру чи сонця по 5 грн/кВт*год? Вистачить грошенят в гаманці? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 8 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2013 у атомных электростанций есть один очень серьёзный минус в случае войны они цель номер 1 для артиллерии или авиации просто представь что бы было если бы 4 энергоблок не разрушился а сори за мат пи...ул и это при том что на хиросиму сбросили всего около 5 кг активного вещества а в реактор загружается 60 тон и таких реакторов там было 4 Для допитливих: :rolleyes: В реакторному відділенні 1-го блока АЕС в Бушері стирчить застрягла ракета. Коли ваші чи американці бомбили Іран то і АЕС попала в коло цілей. З якихось причин ракета пробивши бетон не здетонувала. Сапери зняли з неї детонатор, а саму ракету з вибухівкою залишили. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 8 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2013 Верх тупості це коли з розумним виглядом пишуть дурниці <_< Україна в рік виробляє близько 200 млр кВт*год електрики з них близько 50% виробляється на АЕС. Еспортує 10-12 млрд кВт*год. Це 5-6%. Решта використовується всередині країни. Блоки АЕС побудовані в 80-х роках минулого століття і термін їх експлуатації спливає в найближчий час. Продовжать на 15-20 років і після відпрацювання понадпроектного терміну виведуть з експлуатації. А далі? Де плануєте брати енергію? З вітру чи сонця по 5 грн/кВт*год? Вистачить грошенят в гаманці? В Україні є надлишок електроенергії - це факт. Скільки - не володію інформацією, але й ти, брехло, не є достовірним джерелом, так, що вмийся зі своїми цифрами. Майбутнє за розробками альтернативних джерел електроенергії - ніхто тикати атомні по Україні більше не буде. Наприклад, в Португалії АЕС нема - і свічками там ніхто не світить - так що вмийся ще раз зі своїми обрахунками ціни за квт. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 8 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2013 Для допитливих: :rolleyes: В реакторному відділенні 1-го блока АЕС в Бушері стирчить застрягла ракета. Коли ваші чи американці бомбили Іран то і АЕС попала в коло цілей. З якихось причин ракета пробивши бетон не здетонувала. Сапери зняли з неї детонатор, а саму ракету з вибухівкою залишили. и что? тогда аэс ещё только строилась а вот я один раз таки чуть не попал - я ждал автобуса в городе кирьят шмона - на центральной автостанции и в этот момент в станцию попал град, он пробил крышу метрах в 4-5 от меня и застрял в ней и не разорвался ощущения не из приятных , но такое бывает так к чему был рассказ о бушере Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 8 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2013 В Україні є надлишок електроенергії - це факт. Скільки - не володію інформацією, але й ти, брехло, не є достовірним джерелом, так, що вмийся зі своїми цифрами. Майбутнє за розробками альтернативних джерел електроенергії - ніхто тикати атомні по Україні більше не буде. Наприклад, в Португалії АЕС нема - і свічками там ніхто не світить - так що вмийся ще раз зі своїми обрахунками ціни за квт. Что ты тут пропела, это что. язык фашистов на Украине. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 8 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2013 и что? тогда аэс ещё только строилась а вот я один раз таки чуть не попал - я ждал автобуса в городе кирьят шмона - на центральной автостанции и в этот момент в станцию попал град, он пробил крышу метрах в 4-5 от меня и застрял в ней и не разорвался ощущения не из приятных , но такое бывает так к чему был рассказ о бушере Ну ты бля и сказочник. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 8 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2013 Что ты тут пропела, это что. язык фашистов на Украине. ну вообще то это писалось для тех у кого нет проблем с пониманием прочитанного то есть не для русских беженцев Ну ты бля и сказочник.придумай что нить остроумнее ну например что твоя мать казачка а не заплечная шлюха и что тебя зачинали в постеле а не в канаве я люблю послушать твои фантазии Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 8 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2013 ну вообще то это писалось для тех у кого нет проблем с пониманием прочитанного то есть не для русских беженцев придумай что нить остроумнее ну например что твоя мать казачка а не заплечная шлюха и что тебя зачинали в постеле а не в канаве я люблю послушать твои фантазии Слушай внимательно еврейская вонючка, не трогай людей которые давно умерли. Я ЖЕ ТВОЮ МАТЬ НЕ ТРОГАЮ, КОТОРАЯ ЖИВА И КОТОРУЮ ЕБУТ ВСЕ ПОДРЯД, ВОТ ТАКИ ПЕДРИЛЫ , КАК ТЫ И ПОЛУЧАЮТСЯ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 8 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2013 Слушай внимательно еврейская вонючка, не трогай людей которые давно умерли. Я ЖЕ ТВОЮ МАТЬ НЕ ТРОГАЮ, КОТОРАЯ ЖИВА И КОТОРУЮ ЕБУТ ВСЕ ПОДРЯД, ВОТ ТАКИ ПЕДРИЛЫ , КАК ТЫ И ПОЛУЧАЮТСЯ.значит сдохла сучка порвали на работе или обпилась и замёрзла в канаве? хотя возможны оба варианта Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 8 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2013 так к чему был рассказ о бушереЦе я в підтвердження твої же слів, що АЕС в списку першочергових цілей при військовому конфлікті Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 8 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2013 Це я в підтвердження твої же слів, що АЕС в списку першочергових цілей при військовому конфліктів данном случае это причина конфликта а не цель в 70-х амеры и нато разрабатывали план удара по ссср цель заключалась в том что бы накрыть атомные электростанции что вызовет колоссальные потери среди гражданского населения и лишит ссср не только энерго ресурсов но и людских ресурсов , демобилизовав население и сломив желание сопротивляться учитывая какие грядут события в 21 веке - лучше всё же заняться альтернативными источниками энергии Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 8 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2013 в данном случае это причина конфликта а не цель в 70-х амеры и нато разрабатывали план удара по ссср цель заключалась в том что бы накрыть атомные электростанции что вызовет колоссальные потери среди гражданского населения и лишит ссср не только энерго ресурсов но и людских ресурсов , демобилизовав население и сломив желание сопротивляться учитывая какие грядут события в 21 веке - лучше всё же заняться альтернативными источниками энергии Військових не потрібно засуджувати. У них така робота - завдати супротивнику максимальних втрат витративши мінімум власних ресурсів. Радянські військові також виношували кровожерливі плани що до Америки. Як приклад планували закладати підводні ядерні фугаси в океані - це щоб цунамі яка утвориться від вибуху змила все і вісіх на узбережжі, або планували нанести точковий удар в тектонічний розлом і Сан-Франциско мало по розрахунках сповзти в океан. А яких таких подій ти чекаєш в 21-му сторіччі? Терористів відловлять і яйця повідрізають. Трохи згодом. Зараз вони ще потрібні. А війни між наддержавами не буде бо наддержав не залишилось, одні уже ослабли інші ще не окріпли. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 8 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 8 січня, 2013 Військових не потрібно засуджувати. У них така робота - завдати супротивнику максимальних втрат витративши мінімум власних ресурсів. Радянські військові також виношували кровожерливі плани що до Америки. Як приклад планували закладати підводні ядерні фугаси в океані - це щоб цунамі яка утвориться від вибуху змила все і вісіх на узбережжі, або планували нанести точковий удар в тектонічний розлом і Сан-Франциско мало по розрахунках сповзти в океан. А яких таких подій ти чекаєш в 21-му сторіччі? Терористів відловлять і яйця повідрізають. Трохи згодом. Зараз вони ще потрібні. А війни між наддержавами не буде бо наддержав не залишилось, одні уже ослабли інші ще не окріпли. ну а некоторые . ещё недотрымавы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість NazSoz@ Опубліковано 9 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2013 ну а некоторые . ещё недотрымавы. Nie утрымав - spada wraz. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість вольф Опубліковано 9 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2013 В Україні є надлишок електроенергії - це факт. Скільки - не володію інформацією, але й ти, брехло, не є достовірним джерелом, так, що вмийся зі своїми цифрами. Майбутнє за розробками альтернативних джерел електроенергії - ніхто тикати атомні по Україні більше не буде. Наприклад, в Португалії АЕС нема - і свічками там ніхто не світить - так що вмийся ще раз зі своїми обрахунками ціни за квт. Когда-то люди боялись огня, но от него никто не отказался. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 9 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 9 січня, 2013 Когда-то люди боялись огня, но от него никто не отказался.ДА БАндерлоги и сейчас боятся. по схронам сидят. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 10 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 10 січня, 2013 Військових не потрібно засуджувати. У них така робота - завдати супротивнику максимальних втрат витративши мінімум власних ресурсів. Радянські військові також виношували кровожерливі плани що до Америки. Як приклад планували закладати підводні ядерні фугаси в океані - це щоб цунамі яка утвориться від вибуху змила все і вісіх на узбережжі, або планували нанести точковий удар в тектонічний розлом і Сан-Франциско мало по розрахунках сповзти в океан. А яких таких подій ти чекаєш в 21-му сторіччі? Терористів відловлять і яйця повідрізають. Трохи згодом. Зараз вони ще потрібні. А війни між наддержавами не буде бо наддержав не залишилось, одні уже ослабли інші ще не окріпли. согласен, работа у них такая - убивать врага 2) насчёт тектонических ударов ничего не знаю - не слышал даже 3) ну вообще то началась уже 5 мировая война (на вский случай если не знаешь - 3 - холодная , 4 диффузная и 5 - религиозная ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 13 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2013 согласен, работа у них такая - убивать врага 2) насчёт тектонических ударов ничего не знаю - не слышал даже 3) ну вообще то началась уже 5 мировая война (на вский случай если не знаешь - 3 - холодная , 4 диффузная и 5 - религиозная ) Это у тебя началась вялотекущая шизофрения. Сколько существует человечество, столько и продолжается война. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 13 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2013 Это у тебя началась вялотекущая шизофрения. Сколько существует человечество, столько и продолжается война. и это война за обладание самками ? знаешь что такое самка? ну ты мать свою дохлую помнишь? так вот она не самка - она чмо , раз такое как ты из себя выродила Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 13 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2013 и это война за обладание самками ? знаешь что такое самка? ну ты мать свою дохлую помнишь? так вот она не самка - она чмо , раз такое как ты из себя выродила Мать свою я помнить буду всю свою жизнь, она была святая. А вот твоя видно проблядью была конченной, если такую мразь родила. Ты в принципе уже договорился, сдохнешь сученок и довольно скоро. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Эдуардыч Опубліковано 13 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2013 Ну ты бля и сказочник.Сам то под обстрел когда либо попадал? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 13 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 13 січня, 2013 Сам то под обстрел когда либо попадал? Слава Богу нет. Топор был, лопата была, но не стреляли в меня, Бог миловал. А вот ученика своего потерял Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 14 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 14 січня, 2013 Мать свою я помнить буду всю свою жизнь, она была святая. А вот твоя видно проблядью была конченной, если такую мразь родила. Ты в принципе уже договорился, сдохнешь сученок и довольно скоро.святая ? это после того как ею пользовались все кто имел 3 рэ? ну ну Слава Богу нет. Топор был, лопата была, но не стреляли в меня, Бог миловал. А вот ученика своего потерял где потерял? так ищи - вон в выгребной ямке посмотри - где ещё мог потеряться ученик золотаря Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 20 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2013 святая ? это после того как ею пользовались все кто имел 3 рэ? ну ну где потерял? так ищи - вон в выгребной ямке посмотри - где ещё мог потеряться ученик золотаря ебанько его бандиты убили. мразь. вот таких как и ты надо топить в как щенят. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 21 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2013 ебанько его бандиты убили. мразь. вот таких как и ты надо топить в как щенят.бандиты? это которые были в форме и защищали народное добро? которое вы с напарником нагло тырили? ну так поделом ему - хоть одно хорошее дело менты сделали - пришили уёбка кстати а как ты уцелел? вовремя дал стрекача подставив партнёра? правильно это и есть облик настоящего русского человека Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 21 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2013 бандиты? это которые были в форме и защищали народное добро? которое вы с напарником нагло тырили? ну так поделом ему - хоть одно хорошее дело менты сделали - пришили уёбка кстати а как ты уцелел? вовремя дал стрекача подставив партнёра? правильно это и есть облик настоящего русского человека гандоша, бредят не здесь . а на Галиции, там и сри. а отсюда пошёл вон. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Churchіll Опубліковано 21 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2013 Посмотрите на меня: я так живо вошел в роль командира взвода новобранцев стройбата, что без слез на меня смотреть уже невозможно. Плоские шутки и непрекращающийся поток деградированного сознания... Мне б в пижаме в домино играть, а я тут умного из себя корчу... Жалко, читателей мало, а то б я... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.