Гість Остин Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 *http://blogs.pravda.com.ua/authors/sokolenko/50d8371b973e1/ Вопрос только чего Шевченко не министр спорта или чего-то там наподобии? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 http://blogs.pravda.com.ua/authors/sokolenko/50d8371b973e1/ Вопрос только чего Шевченко не министр спорта или чего-то там наподобии? http://blogs.pravda.com.ua/authors/sokolenko/50d8371b973e1/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 (Наталя Соколенко) Напередодні парламентських виборів Тетяна Монтян дотепно висловилася про смішні потуги і дорогі понти Наталії Королевської в її бажанні стати народною депутаткою: "Королевська – це експеримент. Якщо вона пройде в парламент, це означатиме, що за 150 мільйонів в український парламент можна провести навіть "говорящую лошадь"! Український народ не обрав "говорящую лошадь"))) Мільйони людей, що дістають інформацію про політиків виключно з телевізійних новин, не повірили в "опозиційність" Н. Королевської. Протягом виборчої кампанії мої родичі та герої сюжетів з далекіх хуторів телефонували й питали: "Оця Королевська – щось нам здається, що вона з Януковичем..." Звісно, я підтверджувала фактами їхні припущення. Зараз ці мільйони тішаться, бо... вгадали. Королевська таки з Януковичем. В його уряді. Ну, і я тішуся, що не брехала. Абсурд доведений до кінця. Ну, а нам свою робить)))) ___________ З.І. Певно Королевська з тих негідників, які тепер будуть витискати позитив з "меншого зла" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
doom Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 (Наталя Соколенко) Напередодні парламентських виборів Тетяна Монтян дотепно висловилася про смішні потуги і дорогі понти Наталії Королевської в її бажанні стати народною депутаткою: "Королевська – це експеримент. Якщо вона пройде в парламент, це означатиме, що за 150 мільйонів в український парламент можна провести навіть "говорящую лошадь"! Український народ не обрав "говорящую лошадь"))) Мільйони людей, що дістають інформацію про політиків виключно з телевізійних новин, не повірили в "опозиційність" Н. Королевської. Протягом виборчої кампанії мої родичі та герої сюжетів з далекіх хуторів телефонували й питали: "Оця Королевська – щось нам здається, що вона з Януковичем..." Звісно, я підтверджувала фактами їхні припущення. Зараз ці мільйони тішаться, бо... вгадали. Королевська таки з Януковичем. В його уряді. Ну, і я тішуся, що не брехала. Абсурд доведений до кінця. Ну, а нам свою робить)))) ___________ З.І. Певно Королевська з тих негідників, які тепер будуть витискати позитив з "меншого зла" Как по мне, королевская лучше комунистов или регианалов, которых она по идее должна была заменить, потеснить. А выдвигали её западные силы, которые кстати ранее были с юлькой. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 До речі, відразу після виборів президента, коли лідера такої популярної, я б навіть сказала, головної партії Майдану, В. Каськіва зробили головним по іноваціям в Україні, я прочитала ось таку думку від політолога: Янукович, як людина з багатьма комплексами - є дуже злопам"ятним. Йому мало перемогти, йому потрібно в особливий спосіб знищити ворога. А що може бути гірше від ганьби? Так ось, Каськіва він взяв, щоб познущатися з Пори, від якої у свій час мав багато неприємностей морального характеру. Тепер вже можна сказати напевне - таке припущення політолога є дуже правдоподібним - стан і положення Каськіва говорять самі за себе. Це саме сталося з Тігіпком - не знаю про щирість його намірів, але велика кількість українців йому повірили - щоб познущатися з них, янек взяв його в уряд і тепер прізвище Тігіпка вже ніхто не згадає поряд зі словом реформи. Королевська - соратниця Юлії Тимошенко - і цим все сказано... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 Как по мне, королевская лучше комунистов или регианалов, которых она по идее должна была заменить, потеснить. А выдвигали её западные силы, которые кстати ранее были с юлькой. ой, я вас благаю - не діліть лайно на сорти - "краще", "гірше", "менше зло", "більше зло" - лайно є лайно - нехай ним цікавляться спеціалісти. Нас більше повинна цікавити моральна сторона того чи іншого політика у стосунках з народом (останнє я підкреслюю, як ключове) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 24 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 24 грудня, 2012 До речі, відразу після виборів президента, коли лідера такої популярної, я б навіть сказала, головної партії Майдану, В. Каськіва зробили головним по іноваціям в Україні, я прочитала ось таку думку від політолога: Янукович, як людина з багатьма комплексами - є дуже злопам"ятним. Йому мало перемогти, йому потрібно в особливий спосіб знищити ворога. А що може бути гірше від ганьби? Так ось, Каськіва він взяв, щоб познущатися з Пори, від якої у свій час мав багато неприємностей морального характеру. Тепер вже можна сказати напевне - таке припущення політолога є дуже правдоподібним - стан і положення Каськіва говорять самі за себе. Це саме сталося з Тігіпком - не знаю про щирість його намірів, але велика кількість українців йому повірили - щоб познущатися з них, янек взяв його в уряд і тепер прізвище Тігіпка вже ніхто не згадає поряд зі словом реформи. Королевська - соратниця Юлії Тимошенко - і цим все сказано... Можна подумати в уряд затягую силою і в кайданах... <_< Що той Каськів, що Тігіпко, що Королевська всі туди прийшли з доброї волі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
otchim Опубліковано 25 грудня, 2012 Поділитися Опубліковано 25 грудня, 2012 Как по мне, королевская лучше комунистов или регианалов, которых она по идее должна была заменить, потеснить. А выдвигали её западные силы, которые кстати ранее были с юлькой. Силы Западного Донбасса? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.