Перейти до змісту
Український політичний форум

ВО Свобода, яка вона є...

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Чи ти будеш стверджувати що входження в ЄС буде рабством для нас і наших дітей?

у меня тоже вопросик..

А никак нельзя обойтись без этой самой интеграции? Создать замкнутый цикл производства, а излишки продавать только тем, кто попросит. Не все высокоразвитые страны входят в ЕС! Почему мы не сумеем?

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 3,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

у меня тоже вопросик..

А никак нельзя обойтись без этой самой интеграции? Создать замкнутый цикл производства, а излишки продавать только тем, кто попросит. Не все высокоразвитые страны входят в ЕС! Почему мы не сумеем?

Потому что таковые экономические законы развития стран. И политические требования тоже. :lol:
Посилання на коментар

у меня тоже вопросик..

Без інтеграції в ЄС цілком можна обійтись. Ду-у-уже важко але цілком можливо зробити самодостатню економіку, тобто щоб виробництво всього (і промислових і продовольчих товарів) велось в Україні, причому це виробництво за ціною і якістю має бути не гірше імпортних товарів.

Але в умовах України у нас лише 2 шляхи або в ЄС, або в Росію. Бути острівцем між ними нам не дозволять.

Така геополітика і наше проляття - сусідство з Росією. Так що ми або остаточно відірвемось від імперії, або знову будемо нею поглиненими.

Як кажуть французи - така селяві...

Посилання на коментар

Трошки не так.

В людини існує ієрархія потреб. Причому ці потреби чітко дифенційовані по важливості. Перша група це первинні, основні, друга група це вторинні, побічні.

Первинні потреби це необхідність дихати, пити, спати, їсти, потреба в житлі, теплі, одязі, духовні і культурні потреби - я намагався розмістити їх в порядку важливості. Життєва необхідність цього набору не обговорюється.

Вірно ТРІШКИ не так...

тому я там дописала: ТИ НЕ ГОЛОДАЄШ!!!!

Далі не читала. Ти не маєш чим виправдати себе - тому вдався до філософствування.

ти - негідник, який за грош продав свої духовні потреби - проти цього не попреш

Так що, хочеш ти цього чи ні, але ти в одній упряжці з деною і чурчем. З чим тебе і вітаю.

Посилання на коментар

Наверное ты счастливый. Ты смотришь на мир исключительно через окно своего жилища.

То что для тебя нелогично в действиях бизнесмена,это понятно. Ты же им не занимаешься и не знаешь условий. И все же ты счастливый,раз посчитал что я драматизирую.

Так, я майже щаслива людина. :)

Для повного щастя мені зараз не вистачає трансляції матчу нашої збірної по футболу, перегонів Формули 1, чи бою Кличка і пляшки пива з фісташками :D

Посилання на коментар

А многих граждан Украины соседство с Россией вполне устраивает. Раз не смогли за 23 года не только добиться развития своей страны, а наоборот, имеет место лишь "падение" экономики, приходится теперь маневрировать и, учитывая свои интересы, вступать в добрососедские отношения как с Россией , так и с ЕС. А с кем-то из них и в более тесные отношения. С тем, кому мы больше нужны. Украина доказала, что не в состоянии самостоятельно противостоять мировым экономическим кризисам, да и просто вести экономику к подъему.

Посилання на коментар

Без інтеграції в ЄС цілком можна обійтись. Ду-у-уже важко але цілком можливо зробити самодостатню економіку, тобто щоб виробництво всього (і промислових і продовольчих товарів) велось в Україні, причому це виробництво за ціною і якістю має бути не гірше імпортних товарів.

Але в умовах України у нас лише 2 шляхи або в ЄС, або в Росію. Бути острівцем між ними нам не дозволять.

Така геополітика і наше проляття - сусідство з Росією. Так що ми або остаточно відірвемось від імперії, або знову будемо нею поглиненими.

Як кажуть французи - така селяві...

Се-ля-ві кажуть вільні люди, які розуміють цей вираз не так, як ти, раб, який і Україну бачить лише рабинею, за кусок хліба, а не рівною серед рівних шляхом реформ і перетворень в першу чергу в моральних, а не матеріальних категоріях: свобода слова, чесне правосуддя, прозора влада.

Посилання на коментар

Вірно ТРІШКИ не так...

Далі не читала. Ти не маєш чим виправдати себе - тому вдався до філософствування.

Так що, хочеш ти цього чи ні, але ти в одній упряжці з деною і чурчем. З чим тебе і вітаю.

Успокойся, какие уж тут упряжки. У нас у всех разные взгляды. Главное, выработать, одинаковую направленность деятельности в основных вопросах, что националисты, носясь со своею титульностью, и не умеют да не желают сделать.
Посилання на коментар

Так, я майже щаслива людина. :)

Для повного щастя мені зараз не вистачає трансляції матчу нашої збірної по футболу, перегонів Формули 1, чи бою Кличка і пляшки пива з фісташками :D

Каити...каити...не были мы ни на какой каити - нас и здесь не плохо кормят...

Посилання на коментар

Вірно ТРІШКИ не так...

Орі, розпиши пліз докладніше які такі свої духовні потреби я продав. Я щось не можу зрозуміти хід твоїх думок.

P.S. Прочитай все таки той пост до кінця...

Посилання на коментар

Орі, розпиши пліз докладніше які такі свої духовні потреби я продав. Я щось не можу зрозуміти хід твоїх думок.

P.S. Прочитай все таки той пост до кінця...

http://blogs.pravda.com.ua/authors/tkach/51b7217be36a8/

http://blogs.pravda.com.ua/authors/chornovol/51b57d283075e/

http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/51b04d511c70f/

З.І. Я могла тобі приписати бажання жити у вільній, а не кримінальній країні, тому вибач, ти не міг продати того, чого в тебе ніколи не було

Посилання на коментар

З.І. Я могла тобі приписати бажання жити у вільній, а не кримінальній країні, тому вибач, ти не міг продати того, чого в тебе ніколи не було

Давай я прийду без запрошення до тебе додому. Почну безцеремонно нишпорити по комодах з спідньою білизнию, загляну в холодильник, почну цікавитись за які кошти ти купила телек...

Ти чи твій чоловік спустить мене зі сходів. І правильно зробить...

P.S. Спробуй без акредитації і запрошення проїхати в Кемп Дейвід...

Посилання на коментар

Давай я прийду без запрошення до тебе додому. Почну безцеремонно нишпорити по комодах з спідньою білизнию, загляну в холодильник, почну цікавитись за які кошти ти купила телек...

Ти чи твій чоловік спустить мене зі сходів. І правильно зробить...

P.S. Спробуй без акредитації і запрошення проїхати в Кемп Дейвід...

Поганий з тебе адвокат, але слуга для хазяїна відмінний - навіть заради нього душу віддати готовий. Чи ти не віриш в Бога?

Так ось, не БРЕШИ!!!!

Ніхто ні до кого додому не приходив. У першому випадку говориться про сина Богатирьової, який за дивним збігом обставин з приходом мамаші в міністерство, почав вигравати мільйонні тендери на закупку держави ліків для певних категорій хворих, таких як на СНІД, туберкульоз, тощо.

А також про те, як він забрав у твоїх дітей острів, де раніше вони мали змогу відпочивати і плавати у морі.

В іншому випадку говориться про журналіста, який стояв з плакатом біля резиденції президента Януковича, яка за документами рахується мисливським угіддям і його фіктивно звинуватили в наїзді на міліцію.

У третьому випадку менти забрали машину опозиційного журналіста з-під кладовища, попсували її і навіть таку віддавати не хочуть.

Ото ж твої плачі про те, що хтось заліз у ліжко до твого улюбленого хазяїна - чистої води БРЕХНЯ! Але ж владу, окрім як брехнею, виправдати більше нема чим - правда? Ти у безвихідному становищі..

Посилання на коментар

Депутат від фракції Партії регіонів Сергій Горохов готує законопроект щодо заборони використання в назвах політичних об'єднань слова "свобода".

Про це повідомила прес-служба Луганської облорганізації ПР.

За словами Горохова, депутати від ВО "Свобода" дискредитують слово "свобода".

"У сучасній Україні, на жаль, асоціативний ряд терміну "свобода" складається з визначень: "політична профанація", "агресивний націоналізм", "приниження ветеранів", "українські фашисти", - вважає політик.

"Це не повинно стати національним стереотипом, похитнувши моральний підвалини суспільства", - підкреслив Горохів.

_______

А на думку ригоАналів, ось ці факти укріплюють моральні підвалини нашого суспільства?

http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/517513aa80c82/

Посилання на коментар

Поганий з тебе адвокат, але слуга для хазяїна відмінний - навіть заради нього душу віддати готовий. Чи ти не віриш в Бога?

Так ось, не БРЕШИ!!!!

Ніхто ні до кого додому не приходив. У першому випадку говориться про сина Богатирьової, який за дивним збігом обставин з приходом мамаші в міністерство, почав вигравати мільйонні тендери на закупку держави ліків для певних категорій хворих, таких як на СНІД, туберкульоз, тощо.

А також про те, як він забрав у твоїх дітей острів, де раніше вони мали змогу відпочивати і плавати у морі.

В першому випадку була гротескна спроба журналістів пройди до маєтку сина Богатирьової. Без запрошення. Нахабно.

Що заважало журналістам домовитись з ним про інтерв'ю? Місце проведення насправді значення не має. І під час того інтерв'ю задати питання про тендери, маєток і корупційну складову успіху фірми. Як фон можна було надати кадри маєтку, перегороджені підходи до водойми, документи про виграні тендери...

В іншому випадку говориться про журналіста, який стояв з плакатом біля резиденції президента Януковича, яка за документами рахується мисливським угіддям і його фіктивно звинуватили в наїзді на міліцію.

Другий випадок: згоден - діїї міліції не вкладаються в рамки. Наїзд на пішохода, а тимпаче на працівника міліції серйозне звинувачення для будь якого водія. Тут журналісту потрібно боротись до кінця.

У третьому випадку менти забрали машину опозиційного журналіста з-під кладовища, попсували її і навіть таку віддавати не хочуть.

Ото ж твої плачі про те, що хтось заліз у ліжко до твого улюбленого хазяїна - чистої води БРЕХНЯ! Але ж владу, окрім як брехнею, виправдати більше нема чим - правда? Ти у безвихідному становищі..

В третьому випадку була спроба наблизитись до особи що охороняється. Ти читала інструкції служби охорони? Ти знаєш їхні посадові обов'язки?

До того ж тут викладена лише точка зору журналіста. Де пояснення ментів? Чи ти віриш б абсолютну чесність журналістів і відкидаєш "джинсу" як явище?

P.S. З тебе юрист як з мене балерина...

Посилання на коментар

Молодець, ригоАНальний холую - можеш йти за пряником - заслужив.

Ну а мене від цього видовища знудило

Посилання на коментар

КОРІ, скажи, як можна з такими жити - їм сцуть в очі, а вони: божа роса?!!!!!!

Предвзятое мнение националистов не заслуживает внимания! Сморишь, как на грязные забавы невоспитанного ребенка. С отвращением, но и без иных отрицательных эмоций.
Посилання на коментар

Депутат від фракції Партії регіонів Сергій Горохов готує законопроект щодо заборони використання в назвах політичних об'єднань слова "свобода".

Про це повідомила прес-служба Луганської облорганізації ПР.

За словами Горохова, депутати від ВО "Свобода" дискредитують слово "свобода".

"У сучасній Україні, на жаль, асоціативний ряд терміну "свобода" складається з визначень: "політична профанація", "агресивний націоналізм", "приниження ветеранів", "українські фашисти", - вважає політик.

"Це не повинно стати національним стереотипом, похитнувши моральний підвалини суспільства", - підкреслив Горохів.

_______

А на думку ригоАналів, ось ці факти укріплюють моральні підвалини нашого суспільства?

http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/517513aa80c82/

Молодец, Горохов! Выразил общее мнение большинства граждан Украины! Ждем результатов.
Посилання на коментар

Молодець, ригоАНальний холую - можеш йти за пряником - заслужив.

Ну а мене від цього видовища знудило

Що конкретно тебе не влаштовує в Україні?

Тільки давай без загальних фраз: корупція, бандитизм...

Ти особисто стикалась з корупцією? Давала/брала хабарі?

Тобі хтось забороняє казати (на форумі чи в реалі) що Янукович бовдур чи Азаров йолоп?

Тебе кидали в каталажку за участь в мітингу на підтримку опозиції?

Тобі хтось забороняє започаткувати власну справу?

Ближче до конструктиву, лялечко...

Посилання на коментар

Готувати законопроект це ще не значить його прийняти і не значить що його підпише през...

Що ж ти така наївна... :blink:

Посилання на коментар

Ближче до конструктиву, лялечко...

Скажи, Свен, ти, очевидно, пишеш відповіді з дому? - бо я на роботі і не маю можливості строчити такі розлогі коменти

Посилання на коментар

Скажи, Свен, ти, очевидно, пишеш відповіді з дому? - бо я на роботі і не маю можливості строчити такі розлогі коменти

Так, з дому.

У мене сьогодні вихідний.

Посилання на коментар

Цитата:" «Наша влада має бути страшною! Терор для чужинців - ворогів і своїх зрадників !»- Герой Украины, вождь нации Бандера.

«Не треба боятися, що люди проклянуть нас за жорстокість. Нехай з 40 млн. українського населення залишиться половина - нічого жахливого в цьому немає» - второй «Геморрой» Украины, Шухевич.

«Пусть две трети украинской территории будут уничтожены атомными бомбами, лишь на одной трети воцарилась украинская держава» - кандидат на «Геморроя» Стецько.

Дальше еще героичнее: «Требуется кровь, дадим море крови! Требуется террор - сделаем его адским! Не стыдитесь убивать, грабить, поджигать, в борьбе нет этики!» - брошюра националистов 1929г. «Буде крові по коліна, буде вільна Україна», - бандеровская песня.

Своеобразное понятие о «скарбах нації» у нынешних национально-озабоченных ублюдков. Другого определения не подберешь."

Посилання на коментар

Так, з дому.

У мене сьогодні вихідний.

Згадала період свого життя, коли мої діти були маленькими. Правда, тоді памперсів і пралки-автомат не було, тому чоловік, коли приходив додому, допомагав мені. Але навіть зараз, уявити, що жінка, в якої четверо дітей, справляється сама....

Це ж навіть якщо вони в садочок ходять, кожного дня, як мінімум - по четверо колготок, пар шкарпеточок, трусиків, сукеночок-штанят - і все це треба випрати і попрасувати. А потім, коли прийдуть чумазі, помити їх, погодувати перед сном.

А тепер ще й у школу йдуть швидше, отже хоча б один у тебе точно школяр.

От і запитання: ти чому дружині не допомагаєш?

Посилання на коментар

Колись НКВДисти перевдівалися в бандерівців і вбивали мирне населеня.

Нічого не змінилося...........

Дена, на кого це лайно розраховане, невже на твоїх земляків - то вони такі тупі?

Посилання на коментар

Згадала період свого життя, коли мої діти були маленькими. Правда, тоді памперсів і пралки-автомат не було, тому чоловік, коли приходив додому, допомагав мені. Але навіть зараз, уявити, що жінка, в якої четверо дітей, справляється сама....

Це ж навіть якщо вони в садочок ходять, кожного дня, як мінімум - по четверо колготок, пар шкарпеточок, трусиків, сукеночок-штанят - і все це треба випрати і попрасувати. А потім, коли прийдуть чумазі, помити їх, погодувати перед сном.

От і запитання:

маленькая ложь рождает большое недоверие.............

Посилання на коментар

Колись НКВДисти перевдівалися в бандерівців і вбивали мирне населеня.

Нічого не змінилося...........

Дена, на кого це лайно розраховане, невже на твоїх земляків - то вони такі тупі?

А Бандеровцы в НКВДистов. Есть документы, приводились. Причем, НКВД был в своей стране, а Бандеровцы - пришлые из Польши предатели в их же стране. Цель тех и других понятна?

П.С. Мои земляки у власти (хотя я их многие действия не оправдываю), а твои - в схронах. Так кто же туп??? :lol: :lol:

Посилання на коментар

От і запитання: ти чому дружині не допомагаєш?

Допомагаю :)

Дітей відвів садочок, попилососив, загрузив пральну машину, зварив дружині кашу для підвищення лактації, старшого відправив за продуктами, загрузив посудомийну машину, зараз збираюсь на прогулянку з малюком...

Тут відписуюсь в перервах між справами. :D

Посилання на коментар

Тут відписуюсь в перервах між справами. :D

Ну-ну...

Дай Боже здоров"я твоїм дітям.

І, дозволь припустити, що з наближенням виборів, у тебе часу стане більше.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...