дохтур Опубліковано 11 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2013 Док, ти помітив, які відморозки, з політичної точки зору - тебе захищають? Хто б міг подумати, що ти так низько впадеш, адже на націоналістичному ти був в зовсім іншій компанії. Ганьба!!!! Шок я получил от смены вашей ориентации,там вы были- ЖЕНЩИНОЙ, а здесь почти бесчинствуете позабыв былые достоинства. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 11 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2013 Я погодилася з тим, що в принципі моралі може не бути. Але, коли дивишся на Меркель, яка під час відпустки з чоловіком летить чартерним рейсом кудись на відпочинок - як ти думаєш, можна припустити, що чим розвинутіше суспільство, ТИМ ВИЩА МОРАЛЬНА ПЛАНКА ПОЛІТИТИКІВ, а, можливо, і навпаки.Меркель їздить на відпочинок чартером не тому, що така вся з себе високоморальна (досить згадати як вона "не помічала" пригноблення свобод в Росії і ледь не цілувалась з Путіним), а тому що на наступних виборах її опоненти не проминули б викласти на загал розрахунок втрат бундесбюджету, що могло б призвести до втрат голосів виборців... Тепер про розвинуте суспільство: в свій час в Югославії була громадянська війна, ввели туди миротворчі війська ООН в складі яких був голандський батальон. Так от (нажаль я достеменно не пам"ятаю що то було за місто) голандські військові спокійнісінько спостерігали як мусульмани вирізали 3000 сербів. І після цього ні міністр оборони Голандії ні командувач голандського батальйону в відставку не пішли. (Ти надіюсь не будеш заперечувати досить високий ступінь розвитку суспільства Голандії). Висновки про зв'язок розвитку суспільства і моральності політиків роби сама... До речі, ти на небайдуже суспільство не тикай - ти і є тим суспільством. І коли ти голосуєш за Янека і при кожній критиці його - вискакуєш, як пилип з конопель, при тому, що опозицію не дуже жалуєш і постійно критикуєш - то на яке інше суспільство ти чекаєш?Зараз я на боці влади. Прийдете ви до влади я буду в опозиції. Все чесно. )) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 11 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2013 Доля істини в твоєму тексті є... Див. виділене. Зараз у всіх бажаючих є можливість робити не на пана а на себе. Маєш здібності і натхнення - ВЄЛКОМ ТУ БІЗНЕС!!! Але ось що цікаво: я помітив в більшості наших "бізнесменів" діє шаблон роботи: створити діло, швиденько (за рік чи два) відбити вкладені гроші, потім ще поексплуатувати його (заробити) ще 2-3 роки не вкладуючись в розвиток, потім закрити цей "бізнес" і створити новий. Як це пояснити я не знаю... Все просто. Украинцы не живут а выживают.И это независимо от дохода и от сферы деятельности. Выживает презик и выживает пенсионер в забытом селе где осталось три хаты. Выживание влияет на поступки и образ мышления. В жизни есть логика а в выживании нет. В ссср после войны начали жить. Уверенность в будущем,диктует живешь ты или выживаешь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 11 червня, 2013 Шок я получил от смены вашей ориентации,там вы были- ЖЕНЩИНОЙ, а здесь почти бесчинствуете позабыв былые достоинства. Та ну? А що ти такий вразливий? Ти так імпотентом став - хто тебе так шокував? Бо мені якось байжуже, що ти виявився гнилим типчиком. Так, неприємно, як від доторку слимака - і не більше. А ти відразу у шок! А-ааа, а може ти на транссвистита напоровся у першу ніч близькості? - і від того шок - імпотенція, але не відразу, а з часом, коли з жінкою почалися негаразди через твій гнилий характер. Ану колися про себе!!! - достатньо по людях прохався - час і себе побалувати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 11 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2013 Та ну? А що ти такий вразливий? Ти так імпотентом став - хто тебе так шокував? Бо мені якось байжуже, що ти виявився гнилим типчиком. Так, неприємно, як від доторку слимака - і не більше. А ти відразу у шок! А-ааа, а може ти на транссвистита напоровся у першу ніч близькості? - і від того шок - імпотенція, але не відразу, а з часом, коли з жінкою почалися негаразди через твій гнилий характер. Ану колися про себе!!! - достатньо по людях прохався - час і себе побалувати. ебанько рагульское. а ты проверяла. он . что у тебя в спальне был и пытался трахнуть. если нет . то прикуси свою метлу и не хрюкай. тебя то и трахнуть некуда . у тебя от сифона уже всё сгнило. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 11 червня, 2013 Меркель їздить на відпочинок чартером не тому, що така вся з себе високоморальна (досить згадати як вона "не помічала" пригноблення свобод в Росії і ледь не цілувалась з Путіним), а тому що на наступних виборах її опоненти не проминули б викласти на загал розрахунок втрат бундесбюджету, що могло б призвести до втрат голосів виборців... Зараз я на боці влади. Прийдете ви до влади я буду в опозиції. Все чесно. )) Ти всіх по собі судиш - людина, яка продала совість і майбутнє своїх дітей через паршиву доплату - інакше думати не може. Ти мене і на цей раз не здивував - нажаль. Ми - це хто? Порядні люди? В опозиції до порядних людей? Замьотано, негіднику. Все чесно?! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 11 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2013 Меркель їздить на відпочинок чартером не тому, що така вся з себе високоморальна (досить згадати як вона "не помічала" пригноблення свобод в Росії і ледь не цілувалась з Путіним), а тому що на наступних виборах її опоненти не проминули б викласти на загал розрахунок втрат бундесбюджету, що могло б призвести до втрат голосів виборців... Тепер про розвинуте суспільство: в свій час в Югославії була громадянська війна, ввели туди миротворчі війська ООН в складі яких був голандський батальон. Так от (нажаль я достеменно не пам"ятаю що то було за місто) голандські військові спокійнісінько спостерігали як мусульмани вирізали 3000 сербів. І після цього ні міністр оборони Голандії ні командувач голандського батальйону в відставку не пішли. (Ти надіюсь не будеш заперечувати досить високий ступінь розвитку суспільства Голандії). Висновки про зв'язок розвитку суспільства і моральності політиків роби сама... Зараз я на боці влади. Прийдете ви до влади я буду в опозиції. Все чесно. )) свен . я в шоци Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 11 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2013 Все просто. Украинцы не живут а выживают.И это независимо от дохода и от сферы деятельности. Выживает презик и выживает пенсионер в забытом селе где осталось три хаты. Выживание влияет на поступки и образ мышления. В жизни есть логика а в выживании нет. В ссср после войны начали жить. Уверенность в будущем,диктует живешь ты или выживаешь.Именно уверенность в будущем и является одной из основных направляющих всей деятельности общества. Отсутствие уверенности в завтрашнем дне и заставляет многих (41% по Украине) ностальгировать по старым временам. Сейчас большая часть населения находится в непреходящем стрессовом состоянии, что сильно отражается на здоровье граждан нашей независимой Родины. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 11 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 11 червня, 2013 Да-ааа, мужик пішов.... А Єва про запальну суміш... Та хто її зробить - ці ось?!!! Тьху, гниль! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 11 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2013 свен . я в шоциПосты Свена мне нравятся все больше и больше)). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 11 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2013 Именно уверенность в будущем и является одной из основных направляющих всей деятельности общества. Отсутствие уверенности в завтрашнем дне и заставляет многих (41% по Украине) ностальгировать по старым временам. Сейчас большая часть населения находится в непреходящем стрессовом состоянии, что сильно отражается на здоровье граждан нашей независимой Родины.мда уверенность и стабильность. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 11 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2013 Та ну? А що ти такий вразливий? Ти так імпотентом став - хто тебе так шокував? Бо мені якось байжуже, що ти виявився гнилим типчиком. Так, неприємно, як від доторку слимака - і не більше. А ти відразу у шок! А-ааа, а може ти на транссвистита напоровся у першу ніч близькості? - і від того шок - імпотенція, але не відразу, а з часом, коли з жінкою почалися негаразди через твій гнилий характер. Ану колися про себе!!! - достатньо по людях прохався - час і себе побалувати. Вот и пример: пост абсолютно не здорового человека (просто констатация факта). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 11 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2013 Да-ааа, мужик пішов.... А Єва про запальну суміш... Та хто її зробить - ці ось?!!! Тьху, гниль! Так ты же сама и виновата: высказываешься отнюдь не как женщина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 11 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2013 Вот и пример: пост абсолютно не здорового человека (просто констатация факта).да крыша поехала. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 11 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2013 Ти всіх по собі судиш - людина, яка продала совість і майбутнє своїх дітей через паршиву доплату - інакше думати не може. Ти мене і на цей раз не здивував - нажаль.Ми вже не раз дискутували на цю тему. Повторюватись не бачу сенсу. Ми - це хто? Порядні люди? В опозиції до порядних людей? Замьотано, негіднику. Все чесно?! "Ви" - це опозиція. Ви вважаєте себе порядними людьми - я не заперечую. Але записувати всіх хто проти вас в негідники - тут чекай опору. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 11 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2013 Да-ааа, мужик пішов.... А Єва про запальну суміш... Та хто її зробить - ці ось?!!! Тьху, гниль! Если вы считаете,что каждый мужчина объязательно зажигательная смесь, значит вы их еще не достаточно изучили. Если можете, поступите как ученый. Развенчайте еще одну глупость ,присущую вашей симпатичной головке. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 11 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2013 Все просто. Украинцы не живут а выживают.И это независимо от дохода и от сферы деятельности. Выживает презик и выживает пенсионер в забытом селе где осталось три хаты. Выживание влияет на поступки и образ мышления. В жизни есть логика а в выживании нет. В ссср после войны начали жить. Уверенность в будущем,диктует живешь ты или выживаешь.Ти занадто драматизуєш. Так, є люди які дійсно виживають, нажаль їх не мало, але мова спочатку йшла про "бізнесменів". Ти уявляєш гемор з закриттям старого бізнесу і отриманням всіх дозволів на початок нового? Причому, закриття старого бізнесу не звільняє від фінансових зобов'язань, боргів, впорядкованого стану документації і т.п. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 11 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2013 Ти занадто драматизуєш. Так, є люди які дійсно виживають, нажаль їх не мало, але мова спочатку йшла про "бізнесменів". Ти уявляєш гемор з закриттям старого бізнесу і отриманням всіх дозволів на початок нового? Причому, закриття старого бізнесу не звільняє від фінансових зобов'язань, боргів, впорядкованого стану документації і т.п. Бедная страна и бедные люди. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 11 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 11 червня, 2013 Ти занадто драматизуєш. Так, є люди які дійсно виживають, нажаль їх не мало, але мова спочатку йшла про "бізнесменів". Ти уявляєш гемор з закриттям старого бізнесу і отриманням всіх дозволів на початок нового? Причому, закриття старого бізнесу не звільняє від фінансових зобов'язань, боргів, впорядкованого стану документації і т.п. Наверное ты счастливый. Ты смотришь на мир исключительно через окно своего жилища. То что для тебя нелогично в действиях бизнесмена,это понятно. Ты же им не занимаешься и не знаешь условий. И все же ты счастливый,раз посчитал что я драматизирую. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 12 червня, 2013 Ми вже не раз дискутували на цю тему. Повторюватись не бачу сенсу. "Ви" - це опозиція. Ви вважаєте себе порядними людьми - я не заперечую. Але записувати всіх хто проти вас в негідники - тут чекай опору. Людина, крім кусня хліба, має потребу в духовній їжі. Гармонійне поєднання духовності і матеріальних потреб - формують особистість Думаєш чому дена енд компані сучать ніжками від задоволення? - ти продав їм свою духовність навіть не за кусок хліба, бо ти не голодаєш, а за можливість мати в кишені зайву купюру. Це якщо коротко і кількома словами. Ну а якщо довше, то получається така "казочка"... Кожна людина має якісь моральні перестороги, планки. Наприклад, ти кажеш: я ніколи не продам свою дитину в рабство, навіть якщо буду дуже потребувати їсти, краще помру з голоду. У "дени енд компані" інша мораль: якщо можна буде вигідно віддати дитину, чому б ні, треба тільки подбати, щоб їй там було добре, затишно і не важка робота. Те, що дена голосує за владу, яка веде політику, щоб батьки побільше віддали дітей в рабство - зрозуміло. Її можна зневажати, критикувати - але не можна з цього дивуватися, її дії чесні і закономірні. А ось коли людина сповідує інші принципи, але голосує за владу, яка діє проти тих принципів, але обіцяє ВИГІДНІ матеріальні вигоди для тих, хто продав дітей у рабство - таких людей інакше, ніж негідниками, зрадниками, іудами не називають. Давай, протився!!! Але не мені, а своєму нікчемному єству. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 12 червня, 2013 Если вы считаете,что каждый мужчина объязательно зажигательная смесь, значит вы их еще не достаточно изучили. Если можете, поступите как ученый. Развенчайте еще одну глупость ,присущую вашей симпатичной головке. Заспокойся, ви не мужчини, ви шмати. Мужчини тут Єва і я. НАЖАЛЬ.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Леопольд Опубліковано 12 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 червня, 2013 Меркель їздить на відпочинок чартером не тому, що така вся з себе високоморальна (досить згадати як вона "не помічала" пригноблення свобод в Росії і ледь не цілувалась з Путіним), а тому що на наступних виборах її опоненти не проминули б викласти на загал розрахунок втрат бундесбюджету, що могло б призвести до втрат голосів виборців... Меркель звичайні для єаропейських політиків подвійні стандарти. Вперто не бачать того факту що маих не све гаразл але повчають других. А Путіна вона боїться. Вірніше не саого тричі президента а того факту що газову голку на якій сидить Німеччина можна і витягти. а тоді Меркель капут. Зараз я на боці влади. Прийдете ви до влади я буду в опозиції. Все чесно. )) Я не на боці влади, я не на боці опозиції бо у нас яка влада то точно така опозиція незалежно яка з гілок цього тандему при владі. До речі, ти на небайдуже суспільство не тикай - ти і є тим суспільством. І коли ти голосуєш за Янека і при кожній критиці його - вискакуєш, як пилип з конопель, при тому, що опозицію не дуже жалуєш і постійно критикуєш - то на яке інше суспільство ти чекаєш? Не читаю цю панну але в цитаті у вас побачив... Як можна жалувати опозицію коли вона виробляє те, за що критикує владу. Приклад. 18 травня усі ЗМІ на вуха повставали критикуючи владу за перешкоджання діям журналістів. Звичайно, перешкоджати не можнв. Чи таки можна якщо ти в опозиції? «Спортсмены» Тягнибока отгоняют журналиста от его Тойоты получше Вадима Титушко (видео) Молодой кировоградский журналист Кирилл Ючишен стал жертвой «спортсменов» Тягнибока. Во время последнего митинга в Хмельницком они отгоняли журналиста от Тягнибоковского вездехода Тойоты Секвоя с блатными номерами. *http://revizor.ua/news/opposition/20130611_avto Знайдіть різницю. На фото здіва свободівець а справа герой 18 травня На доугому той же сводівець з колегою. Питання виникає - а що було насправді 18-го травня? .....жалувати опозицію? А хто у нас опозиція? Оці пики з фото та їх керівники? Вот и пример: пост абсолютно не здорового человека (просто констатация факта).Дык в семье не ьез урода. Сама понимаешь. ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Karl Kory Опубліковано 12 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 червня, 2013 "Ви" - це опозиція. Ви вважаєте себе порядними людьми - я не заперечую. Але записувати всіх хто проти вас в негідники - тут чекай опору. К сожалению все не так просто. Ни "порядн1" ни "нег1дники" к этому отношения не имеют. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 12 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 червня, 2013 Заспокойся, ви не мужчини, ви шмати. Мужчини тут Єва і я. НАЖАЛЬ.... Повезло же нам, женщинам, что это лишь твое больное воображение. Ужасно, если бы у нас были такие непорядочные, глупые и злобные мужчины. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 12 червня, 2013 К сожалению все не так просто. Ни "порядн1" ни "нег1дники" к этому отношения не имеют. Як Вам так получається - бути у всьому прАвим? Звичайно, не маються відношення ні "негідники", ні "порядні", бо до цього має пряме відношення той факт, що у Вас навіть нема української розкладки Ганьба! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 12 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 червня, 2013 Як Вам так получається - бути у всьому прАвим? Звичайно, не маються відношення ні "негідники", ні "порядні", бо до цього має пряме відношення той факт, що у Вас навіть нема української розкладки Ганьба! А разве всем нужен твой язык - мова?? У меня тоже нет, не использую. Достаточно русского и латыни. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 12 червня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 12 червня, 2013 Повезло же нам, женщинам, что это лишь твое больное воображение. Ужасно, если бы у нас были такие непорядочные, злобные мужчины. Нагадування для склеротички: Упаси боже меня хоть от одного поста, который я бы тебе написала не в ответ на твой))) Чур-чур! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 12 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 червня, 2013 Нагадування для склеротички:Это к чему? Крыша на место не вернулась? Это и есть коммент на твой пост. Причем обращение не лично к тебе, а и к собеседникам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 12 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 червня, 2013 Людина, крім кусня хліба, має потребу в духовній їжі. Гармонійне поєднання духовності і матеріальних потреб - формують особистістьТрошки не так.В людини існує ієрархія потреб. Причому ці потреби чітко дифенційовані по важливості. Перша група це первинні, основні, друга група це вторинні, побічні. Первинні потреби це необхідність дихати, пити, спати, їсти, потреба в житлі, теплі, одязі, духовні і культурні потреби - я намагався розмістити їх в порядку важливості. Життєва необхідність цього набору не обговорюється. Саме цікаве починається коли мова заходить про вторинні потреби. Дорослі люди (за рідким виключенням) отримавши первинні потреби починають активно реалізовувати свої хотюнчики. Така людська природа. Думаєш чому дена енд компані сучать ніжками від задоволення? - ти продав їм свою духовність навіть не за кусок хліба, бо ти не голодаєш, а за можливість мати в кишені зайву купюру.Дена і Со мене турбують менше всього. В мене з ними різні погляди на життя, історію і майбутнє. І переконувати їх немає сенсу і бажання, бо це відразу скотиться до обзивання мене фашистом, нациком чи рагулем без аргументації і висловлювання власних думок... Нецікаво... Це якщо коротко і кількома словами. Ну а якщо довше, то получається така "казочка"... Кожна людина має якісь моральні перестороги, планки. Наприклад, ти кажеш: я ніколи не продам свою дитину в рабство, навіть якщо буду дуже потребувати їсти, краще помру з голоду. У "дени енд компані" інша мораль: якщо можна буде вигідно віддати дитину, чому б ні, треба тільки подбати, щоб їй там було добре, затишно і не важка робота. Те, що дена голосує за владу, яка веде політику, щоб батьки побільше віддали дітей в рабство - зрозуміло. Її можна зневажати, критикувати - але не можна з цього дивуватися, її дії чесні і закономірні. А ось коли людина сповідує інші принципи, але голосує за владу, яка діє проти тих принципів, але обіцяє ВИГІДНІ матеріальні вигоди для тих, хто продав дітей у рабство - таких людей інакше, ніж негідниками, зрадниками, іудами не називають. Гарні слова, але давай ближче до конструктиву. Ти активна сторонниця інтеграції України в ЄС і я також. Постарайся довести мені, що сучасна влада для євроінтегації України зробила менше ніж попередня. Чи ти будеш стверджувати що входження в ЄС буде рабством для нас і наших дітей? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 12 червня, 2013 Поділитися Опубліковано 12 червня, 2013 Дополнение: аргументация своей идеологии приводится и приводилась обеими сторонами. Разница в том, что националисты упорно все мысли оппонентов закрикивают: совки, коммуняки, дебилы. Вот и устали что-то пытаться им доказать. Люди теперь просто констатируют факт: нацики, рагули (Ори - яркий пример) и т.п. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.