Перейти до змісту
Український політичний форум

ВО Свобода, яка вона є...

Орiана

Рекомендовані повідомлення

політики не повинні сповідувати мораль, але вони повинні її ДЕМОНСТРУВАТИ - це різні речі.

Зараз мушу йти, якщо захочеш про це ще поговорити - я ввечері зайду.

Как идеалист,я считаю,что любой политик должен исповедовать- мораль. И демонстрировать ее как можно реже. А для проходимцев - от политики, надо демонстрировать- ЗАКОН! И никаких-уступок.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 3,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

мне начхать, что ты, ничтожество, можешь себе или своей сожительнице позволить.

Я себе позволяю ВСЁ.

Твоё мнение мне неинтересно. Ты фук. 0.

Я все же уверен, ты в душе- хорошая женщина. И твое мнение ,как женщины ,мне- ИНТЕРЕСНО. Я подожду,когда ты повзрослеешь. <_<
Посилання на коментар

Бросая в беде и унижая слабых, никогда сильным не станешь.

Юль, рабинович тоже считает, что ты гавно. Если это даже ему заметно, может таки стоит призадуматься, солнце? :(

Ти навіть не слабкий - ти моральний потворок

То хто з твоїх жінок зробив тебе таким - мама? дружина? перша дівчина? ХТО?

Посилання на коментар

вопрос не в том кто

какая разница , вопрос в том как

вариантов от удара сковородкой по голове или собрала все шмотки вместе со всеми ценностями и свалила

а эго заклинило и завесило мозг

Посилання на коментар

Я все же уверен, ты в душе- хорошая женщина. И твое мнение ,как женщины ,мне- ИНТЕРЕСНО. Я подожду,когда ты повзрослеешь. <_<

А мені цікаво - ти нік "дохтур" взяв тому, що в реалі, лікуючись від імпотенції, терпів від них багато принижень і тепер вирішив сам відігратися, хоча б віртуально?

Хоча, чому я запитуюся - Я і так ЗНАЮ, що це так

Посилання на коментар

А мені цікаво - ти нік "дохтур" взяв тому, що в реалі, лікуючись від імпотенції, терпів від них багато принижень і тепер вирішив сам відігратися, хоча б віртуально?

сегодня , когда есть виагра и страпоны - это не столь проблематично

у дока есть проблема , причём конкретная , очень похоже что у него была какая то серьёзная душевная травма, которая и сломила его , сломила как личность и сломила его как мужчину

возможно для специалиста это и было бы интересно - а для обычного чела нет, он просто тихопомешаный , невзгоды сломили не очень крепкое деревцо его сознания

Посилання на коментар

вопрос не в том кто

какая разница , вопрос в том как

вариантов от удара сковородкой по голове или собрала все шмотки вместе со всеми ценностями и свалила

а эго заклинило и завесило мозг

За деякими нюансами я знаю, що в нього жінка жесть яка любвіобільна, док її задовольняє справно, а в самого дах зносить - здогадуєшся чому?

Посилання на коментар

За деякими нюансами я знаю, що в нього жінка жесть яка любвіобільна, док її задовольняє справно, а в самого дах зносить - здогадуєшся чому?

от опасений что не только он трудится на ниве удовлетворения жены ?
Посилання на коментар

Как идеалист,я считаю,что любой политик должен исповедовать- мораль. И демонстрировать ее как можно реже. А для проходимцев - от политики, надо демонстрировать- ЗАКОН! И никаких-уступок.

А комі цікаво, що ти там вважаєш, якщо ти сам ніякої моралі ні не сповідуєш, ні не демонструєш?

ПНХ!

Посилання на коментар

от опасений что не только он трудится на ниве удовлетворения жены ?

Фі!

Бо він ІМПОТЕНТ.

В голові бажання, збудження від жінки, а розрядки нема. Уявляєш?!

Посилання на коментар

Фі!

Бо він ІМПОТЕНТ.

В голові бажання, збудження від жінки, а розрядки нема. Уявляєш?!

ну после изобретения гормональных препаратов - скажем тестовирона , который компенсирует работу атрофировавшихся яичек гормональный фон организма может быть восстановлен

хотя я не специалист что бы увязать тот бесвязный бред дока с тем что у него низкий тестостерон

Посилання на коментар

ну после изобретения гормональных препаратов - скажем тестовирона , который компенсирует работу атрофировавшихся яичек гормональный фон организма может быть восстановлен

хотя я не специалист что бы увязать тот бесвязный бред дока с тем что у него низкий тестостерон

пусті мішечки відновленню не підлягали.

До речі, імпотенція буває з різних причин, не тільки у звязку з порушенням гармонального фону, а й через психологічні проблеми.

Тому я й запитувалася його: котра з жінок?....

Посилання на коментар

У меня нет примеров, вас с чем то сравнить. Пусть вы будете такой как есть. Необыкновенной дурой. Вам это к лицу, поверьте.
Посилання на коментар

А комі цікаво, що ти там вважаєш, якщо ти сам ніякої моралі ні не сповідуєш, ні не демонструєш?

ПНХ!

В морали ,физика и математика- последнее дело. Но где то есть и общее для них и в морали, начало . Вам пока его не дано найти. Вы обычный препод физ. мата. К тому же берете взятки . :(
Посилання на коментар

В морали ,физика и математика- последнее дело. Но где то есть и общее для них и в морали, начало . Вам пока его не дано найти. Вы обычный препод физ. мата. К тому же берете взятки . :(

Які з тебе, імпотента, хабарі? Сміх та й годі :lol:

Посилання на коментар

РАБІ, а ти помітив, дохтур пости, в яких говориться про його імпотенцію - пропустив?

Отже в ТОЧКУ.

Бе-еееее, дохтур - імпотент!!!!

З.І. А просила ж, як людину - не зачіпай людей, обговорюй політику, не хотів! Ось і отримуй по повній - все своє брехливе лайно, яке ти вилив на голови людей

Посилання на коментар

РАБІ, а ти помітив, дохтур пости, в яких говориться про його імпотенцію - пропустив?

Отже в ТОЧКУ.

Бе-еееее, дохтур - імпотент!!!!

З.І. А просила ж, як людину - не зачіпай людей, обговорюй політику, не хотів! Ось і отримуй по повній - все своє брехливе лайно, яке ти вилив на голови людей

:D Я ведь не комарик. Но вы пьете только человеческую кровь. Прежде чем обговаривать политику, надо понять законы выживания, т.е- нравственности. В них зачастую, заметны физические законы и возможно математическое моделирование ситуаций. Вы еще по сознательности- дите, которому съесть свое гавно- значит как то , отчасти - познать мир. И при этом, еще желаете,что бы взрослые в вашем мирке, по отношению к вашим вкусовыми пристрастиям-- оправдывались. Просто развивайтесь дальше. Вам дал Бог , какой-то талант. Незачем его зарывать в землю.
Посилання на коментар

Дура, настоящий ученый знает, что он НИЧЕГО НЕ ЗНАЕТ. Поэтому исследует. Т.е- следует природе явлений. В том числе -физических. Ты же следуешь своим крайне глупым потребностям. Очень пока ограниченным. :(
Посилання на коментар

Дура, настоящий ученый знает, что он НИЧЕГО НЕ ЗНАЕТ. Поэтому исследует. Т.е- следует природе явлений. В том числе -физических. Ты же следуешь своим крайне глупым потребностям. Очень пока ограниченным. :(

Нашёл кому оъяснять, эту шлюху бандеровскую уже давно никто не трахает, вот у ней крышу и снесло.
Посилання на коментар

політики не повинні сповідувати мораль, але вони повинні її ДЕМОНСТРУВАТИ - це різні речі.

Зараз мушу йти, якщо захочеш про це ще поговорити - я ввечері зайду.

Демонстрація моралі це приблизно теж саме що симуляція цноти.

Якщо її (моралі) немає то її демонстрація буде мати жалюгідний вигляд, а можливо навіть жахливий...

А оскільки ти зі мною погодилась, що у політиків впринципі не може бути моральних принципів, то єдиний шлях тримати їх в пристойному руслі поведінки - це їхнє життя має бути в умовах постійної загрози втрати влади.

Для цього має бути сильна опозиція і небайдуже суспільство. У нас немає ні того ні іншого. Так що ти хочеш з Януковича?

Посилання на коментар

Нашёл кому оъяснять, эту шлюху бандеровскую уже давно никто не трахает, вот у ней крышу и снесло.

Дискутировать с такой беспробудной дурой - настоящий подвиг!!
Посилання на коментар

А ти думаєш, що я робила весь час, поки ти тут над людьми знущався - вивчала тебе. Тому, тепер знаю твою проблему: ти імпотент, при дуже темпераментній жінці.

Ти довго лікувався, але твоя імпотенція має психологічну проблему, тому тими гормональними препаратами, про які писав Рабі, не лікується. Ти відвідуєш психіатрів - і це тобі також не допомагає.

Форум - дзеркало для спостережливих людей, які звертають увагу на дрібниці - я саме така є.

Посилання на коментар

А ти думаєш, що я робила весь час, поки ти тут над людьми знущався - вивчала тебе. Тому, тепер знаю твою проблему: ти імпотент, при дуже темпераментній жінці.

Ти довго лікувався, але твоя імпотенція має психологічну проблему, тому тими гормональними препаратами, про які писав Рабі, не лікується. Ти відвідуєш психіатрів - і це тобі також не допомагає.

Форум - дзеркало для спостережливих людей, які звертають увагу на дрібниці - я саме така є.

Посилання на коментар

Мне бы такую крышу, я бы вас всех построил по архитектурным законам и простым понятиям сопромата... Пока - не дано. Извини ,дружище.
Посилання на коментар

Демонстрація моралі це приблизно теж саме що симуляція цноти.

Якщо її (моралі) немає то її демонстрація буде мати жалюгідний вигляд, а можливо навіть жахливий...

А оскільки ти зі мною погодилась, що у політиків впринципі не може бути моральних принципів, то єдиний шлях тримати їх в пристойному руслі поведінки - це їхнє життя має бути в умовах постійної загрози втрати влади.

Для цього має бути сильна опозиція і небайдуже суспільство. У нас немає ні того ні іншого. Так що ти хочеш з Януковича?

Я погодилася з тим, що в принципі моралі може не бути. Але, коли дивишся на Меркель, яка під час відпустки з чоловіком летить чартерним рейсом кудись на відпочинок - як ти думаєш, можна припустити, що чим розвинутіше суспільство, ТИМ ВИЩА МОРАЛЬНА ПЛАНКА ПОЛІТИТИКІВ, а, можливо, і навпаки.

До речі, ти на небайдуже суспільство не тикай - ти і є тим суспільством. І коли ти голосуєш за Янека і при кожній критиці його - вискакуєш, як пилип з конопель, при тому, що опозицію не дуже жалуєш і постійно критикуєш - то на яке інше суспільство ти чекаєш?

Посилання на коментар

Мне бы такую крышу, я бы вас всех построил по архитектурным законам и простым понятиям сопромата... Пока - не дано. Извини ,дружище.

А зачем тебе такая пустая "крыша"? Ведь невозможно без смеха или скуки (по настроению) читать ту глупость , которую эта рагуля с "умным" видом несет. Вдруг кто и клюнет, в текст не вчитываясь)). Чтобы кого -то строить, нужно уметь это делать....Ори только красные буквочки с ненужными текстами по темам копипастить, мешать беседе.

Вот еще мнение о ней:

Пишешь глупости как последняя маразматичка а гонору на пол украины.Сервировка стола это культура которая от пищи не зависит. .............

Что там за байки с шоколадом ты придумала? Ваши,те которые не могли купить какао порошок,это кто?

Мнение Черчилля выше.

А я не могу без смеха читать, как она пыжится, поучает, а несет что-нибудь либо давно всем известное, либо тупо неверное. Это даже безотносительно к тому, что у нас разные политические взгляды. Просто читать невмоготу. :D

Опять внизу идиотский ее пост. :rolleyes:

Посилання на коментар

Док, ти помітив, які відморозки, з політичної точки зору - тебе захищають?

Хто б міг подумати, що ти так низько впадеш, адже на націоналістичному ти був в зовсім іншій компанії.

Ганьба!!!!

Посилання на коментар

То есть вы считаете что украинцы ,чрезвычайно жадны!? Тут я с вами - согласен. А почему ,так??! мне кажется все достаточно просто ,мы еще ни разу не жили как люди. Только воевали и работали как скот - на пана. В том числе- общесоюзного. Наши люди еще вообще не знают, что такое достойная человека ,жизнь. Отсюда и все перекосы.Обычный урок очередной проходим - по жизни. Будьте к нам ,сниходительней. :)

Доля істини в твоєму тексті є...

Див. виділене.

Зараз у всіх бажаючих є можливість робити не на пана а на себе. Маєш здібності і натхнення - ВЄЛКОМ ТУ БІЗНЕС!!!

Але ось що цікаво: я помітив в більшості наших "бізнесменів" діє шаблон роботи: створити діло, швиденько (за рік чи два) відбити вкладені гроші, потім ще поексплуатувати його (заробити) ще 2-3 роки не вкладуючись в розвиток, потім закрити цей "бізнес" і створити новий.

Як це пояснити я не знаю...

Посилання на коментар

Наблюдательные- учены, а вы - талантливый препод. Если и умеете что то, узнать новое, так это наличие шпаргалки в абитуриентов в любых местах, выявлять. Вот и все. Знать свои недостатки ,важнее чем знать недостатки или достоинства других. Дерзайте! У вас есть потенциал. По крайней мере мне ,свинопасу,так кажется. <_<
Посилання на коментар

Доля істини в твоєму тексті є...

Див. виділене.

Зараз у всіх бажаючих є можливість робити не на пана а на себе. Маєш здібності і натхнення - ВЄЛКОМ ТУ БІЗНЕС!!!

Але ось що цікаво: я помітив в більшості наших "бізнесменів" діє шаблон роботи: створити діло, швиденько (за рік чи два) відбити вкладені гроші, потім ще поексплуатувати його (заробити) ще 2-3 роки не вкладуючись в розвиток, потім закрити цей "бізнес" і створити новий.

Як це пояснити я не знаю...

Чрезвычайно жадны. Поэтому тупы. Тупость, это последствие отсутствия нравственности, отсюда и выводы- аморальны.
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...