Гість strateg Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 Стратег, твій маразм виявляється заразний?!!! Може я зря коменти тобі відсилаю? Може це така зараза, яка передається нетом? Скажи на милість, сказати: Необъективная такая газета, заангажированная. - це в перекладі на маразматине означає "сволоч"? Ти диви, а я б подумала банально - необ"єктивно, заангажовано. Нет, это не означает сволочь, видно просто интернет издание, публиковавшее новость не дописало отрывок разговора..... Мне другое тут смешно... Нет, к вам претензий нет. У вас фамилия на "-ко" заканчивается. А ваша газета русскоязычная т.е если у него фамилия у журналиста заканчивалась бы не на -ко, ту у депутата возникли бы к нему личные претензии? И "логика" поражает... Газета необъективная только потому что она русскоязычная его устами... м-да... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 *http://www.pravda.com.ua/news/2013/02/6/6983005/ Киевская милиция подсчитала, что во время драки, инициированной Свободой в Киеве при формировании общественного совета при КГГА на главпочтампте повреждено мебели на 50 тыс. грн... вот они первые плоды ее деятельности "на благо народа" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 на 50 тыс. грн... вот они первые плоды ее деятельности "на благо народа" а тепер дивись... така ситуація... олігархи розкрадають країну Підсумки тіньової приватизації http://www.epravda.com.ua/publications/2013/01/30/358947/ все у них на мазі - закони під себе пишуть, суди на них працюють, плебс мовчить, заляканий міліцією. що робити? у тебе є рецепт виходу з такої ситуації? нема! а коли б знайшлася така політична сила, яка б організувала народний спротив, підняла народ на мітинги, домовилася з силовими структурами про підтримку, закликала суди не підчинятися злочинній владі, але....при тому попсували мармур на Майдані Незалежності, покоцали кілька міліцейських машин і зламали стіл у суді. І ось вилазить на трибуну такий собі СТРАТЕГ і давай вигукувати до представників цієї політичної сили, показуючи на шкоду: " вот они первые плоды вашей деятельности "на благо народа"!!!! Як ти думаєш, що зробив би той самий народ з таким стратегом? Можеш не відповідати - просто уяви собі таку ситуацію Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 Киевская милиция подсчитала, Ага, порахувала і помножила на десять... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 Нет, это не означает сволочь, видно просто интернет издание, публиковавшее новость не дописало отрывок разговора..... Мне другое тут смешно... Нет, к вам претензий нет. У вас фамилия на "-ко" заканчивается. А ваша газета русскоязычная т.е если у него фамилия у журналиста заканчивалась бы не на -ко, ту у депутата возникли бы к нему личные претензии? И "логика" поражает... Газета необъективная только потому что она русскоязычная его устами... м-да... Ну так не серйозно - ти тут або факти викладаєш або казки складаєш. Свої домисли залиш при собі !!!! З.І.Стратег, у тебе як з гумором? Небось в школі гнобили і насміхалися і ти вже не здатний відчути що таке підколка, насмішка, епатаж? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Валерий81 Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 а тепер дивись... така ситуація... олігархи розкрадають країну Підсумки тіньової приватизації http://www.epravda.com.ua/publications/2013/01/30/358947/ все у них на мазі - закони під себе пишуть, суди на них працюють, плебс мовчить, заляканий міліцією. що робити? у тебе є рецепт виходу з такої ситуації? нема! а коли б знайшлася така політична сила, яка б організувала народний спротив, підняла народ на мітинги, домовилася з силовими структурами про підтримку, закликала суди не підчинятися злочинній владі, але....при тому попсували мармур на Майдані Незалежності, покоцали кілька міліцейських машин і зламали стіл у суді. І ось вилазить на трибуну такий собі СТРАТЕГ і давай вигукувати до представників цієї політичної сили, показуючи на шкоду: " вот они первые плоды вашей деятельности "на благо народа"!!!! Як ти думаєш, що зробив би той самий народ з таким стратегом? Можеш не відповідати - просто уяви собі таку ситуацію если свобода гордится таким результатом за практически полгода пребывания у власти --- грош такой партии которая при власти Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 а коли б знайшлася така політична сила, яка б організувала народний спротив, підняла народ на мітинги, домовилася з силовими структурами про підтримку, закликала суди не підчинятися злочинній владі, але....при тому попсували мармур на Майдані Незалежності, покоцали кілька міліцейських машин і зламали стіл у суді. Так где там их великое народное сопротивление? что-то не видно.... местечковые какие-то драки да... системной борьбы они не ведут по факту... декларации и громагласное битье в грудь мы типа защищаем народ... на словах, но не на деле Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 если свобода гордится таким результатом за практически полгода пребывания у власти --- грош такой партии которая при власти БЛЯ!!!!!!!!!!!!! Хто тобі сказав, що гордиться?!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 Так где там их великое народное сопротивление? что-то не видно.... местечковые какие-то драки да... системной борьбы они не ведут по факту... декларации и громагласное битье в грудь мы типа защищаем народ... на словах, но не на деле Ти повний неук!!! С искры возгорится пламя! А быля такого як ти хіба може щось зайнятися - ти ж постійно пудиш в штанці. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Валерий81 Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 БЛЯ!!!!!!!!!!!!! Хто тобі сказав, що гордиться?!!!!!! БЛЯ!!!!!!!!!!!!!! так что хорошего и ощутимого свобода сделала практически за полгода.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 БЛЯ!!!!!!!!!!!!!! так что хорошего и ощутимого свобода сделала практически за полгода.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Повторяет лозунг большевиков.Из искры разгорится пламя! ой Нет со сломанной мебели точнее. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 С искры возгорится пламя! Ну ну посмотрим.... пока что искра какая-то затухающая Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 БЛЯ!!!!!!!!!!!!!! так что хорошего и ощутимого свобода сделала практически за полгода.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За полгода найбільше хорошого і відчутного зробили депутати від ПР.....................................................................ДЛЯ СЕБЕ http://www.epravda.com.ua/publications/2013/01/30/358947/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 Ну ну посмотрим.... пока что искра какая-то затухающая Ти головне не пудь в штанці...а там подивимося...я не менше від тебе хочу бачити, що буде далі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Валерий81 Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 За полгода найбільше хорошого і відчутного зробили депутати від ПР.....................................................................ДЛЯ СЕБЕ http://www.epravda.com.ua/publications/2013/01/30/358947/ ПЕРЕСТАНЬ ИГРАТЬ В ДРЕВНЮЮ УКРАИНСКУЮ ИГРУ "САМ ДУРАК" И СПРАШИВАТЬ ЧТО ПР СДЕЛАЛА. ПОКАЖИ НА ПРИМЕРЕ ЧТО СВОБОДА СДЕЛАЛА. Я БЫ АПЛОДИРОВАЛ СТОЯ СВОБОДЕ ЕСЛИ БЫ ТЫ ПРИВЕЛА ПРИМЕР УЛУЧШЕНИЯ ЖИЗНИ В УКРАИНЕ В РЕЗУЛЬТАТЕ АКТИВНОЙ РАБОТЫ СВОБОДЫ. А ТАК ПОЛЕМИКА И ПРОФАНАЦИЯ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 ПЕРЕСТАНЬ ИГРАТЬ В ДРЕВНЮЮ УКРАИНСКУЮ ИГРУ "САМ ДУРАК" И СПРАШИВАТЬ ЧТО ПР СДЕЛАЛА. ПОКАЖИ НА ПРИМЕРЕ ЧТО СВОБОДА СДЕЛАЛА. Я БЫ АПЛОДИРОВАЛ СТОЯ СВОБОДЕ ЕСЛИ БЫ ТЫ ПРИВЕЛА ПРИМЕР УЛУЧШЕНИЯ ЖИЗНИ В УКРАИНЕ В РЕЗУЛЬТАТЕ АКТИВНОЙ РАБОТЫ СВОБОДЫ. А ТАК ПОЛЕМИКА И ПРОФАНАЦИЯ Ну, можливо, ти такий всесильний, що можеш реорганізувати і тим самим покращити роботу фірми, де ти працюєш, навіть не будучи на керівній посаді і без грошей.... Мож ти Хоттабич....А ми люди прості, смертні - в чудеса не дуже віримо. Тут ось люди реально наривалися на небезпеку і то ви їх шапками закидали. А самі небось мента десятою дорогою обходите. Ну а за компами ми всі герої. Ти один з другим на вулицю вийдіть - ось тоді поговоримо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Валерий81 Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 Ну, можливо, ти такий всесильний, що можеш реорганізувати і тим самим покращити роботу фірми, де ти працюєш, навіть не будучи на керівній посаді і без грошей.... Мож ти Хоттабич....А ми люди прості, смертні - в чудеса не дуже віримо. Тут ось люди реально наривалися на небезпеку і то ви їх шапками закидали. А самі небось мента десятою дорогою обходите. Ну а за компами ми всі герої. Ти один з другим на вулицю вийдіть - ось тоді поговоримо. да если не знаете что делать так какого хера лезть в эту власть. или задача у свободы считается выполненной когда свобода попала в эту власть -- тогда тем более не хер туда стремиться. лучше бы на эти деньги которые свобода потратила на выборы книг на украинском бы издали или переиздали хоть какая то польза была бы. все равно от вас толку НОЛЬ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 Примечательно, что в украинском Кабмине дольше всего не было министра промышленной политики и министра культуры. Это еще одно свидетельство того, что Украина нынешней властью отдана на заклание. Потому что элита, думающая о будущем своей страны, думает прежде всего об образовании, культуре и промышленности. А элита, пытающаяся распотрошить свою страну на органы и свалить в иные края с миллиардами, о культуре и собственной высокотехнологической промышленности не думает вовсе. Именно поэтому этих двух министров назначили как бы по остаточному принципу. Именно поэтому в кресле иного ключевого гуманитарного министра уже второй срок подряд сидит демон. (А. Окара) http://blogs.pravda.com.ua/authors/okara/5112678b4a952/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 Ну, можливо, ти такий всесильний, що можеш реорганізувати і тим самим покращити роботу фірми, де ти працюєш, навіть не будучи на керівній посаді і без грошей.... Мож ти Хоттабич....А ми люди прості, смертні - в чудеса не дуже віримо. Тут ось люди реально наривалися на небезпеку і то ви їх шапками закидали. А самі небось мента десятою дорогою обходите. Ну а за компами ми всі герої. Ти один з другим на вулицю вийдіть - ось тоді поговоримо. Кыш ка ты отсюда недалекая. Надоело уже твое тупое встревание. Вон с друзьями своими и радуйся как папуасы бессмысленным постам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Валерий81 Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 Примечательно, что в украинском Кабмине дольше всего не было министра промышленной политики и министра культуры. Это еще одно свидетельство того, что Украина нынешней властью отдана на заклание. Потому что элита, думающая о будущем своей страны, думает прежде всего об образовании, культуре и промышленности. А элита, пытающаяся распотрошить свою страну на органы и свалить в иные края с миллиардами, о культуре и собственной высокотехнологической промышленности не думает вовсе. Именно поэтому этих двух министров назначили как бы по остаточному принципу. Именно поэтому в кресле иного ключевого гуманитарного министра уже второй срок подряд сидит демон. (А. Окара) http://blogs.pravda.com.ua/authors/okara/5112678b4a952/ думать и делать это разные вещи. я тоже думаю плюнуть ли мне в рожу тягнебоку, но я это не могу сделать. так же само и у свободы думать о культуре и промышленности это не делать условия для развития культуры и промышленности. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 да если не знаете что делать так какого хера лезть в эту власть. или задача у свободы считается выполненной когда свобода попала в эту власть -- тогда тем более не хер туда стремиться. лучше бы на эти деньги которые свобода потратила на выборы книг на украинском бы издали или переиздали хоть какая то польза была бы. все равно от вас толку НОЛЬ. А хто по твоєму повинен потрапляти у ВР - лише ті, в кого є гроші? Тобто, олігархи? Ти на їх захист тут рвеш горло? Що, хтось за вкрадені гроші, біля твоєї "хрущовки" тротуар відремонтував чи дитячий майданчик поставив і ти за це йому "по гроб жізні"? Що тобі особисто поганого зробила Свобода? Ти хоч сам собі можеш відповісти на це запитання? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Валерий81 Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 А хто по твоєму повинен потрапляти у ВР - лише ті, в кого є гроші? Тобто, олігархи? Ти на їх захист тут рвеш горло? Що, хтось за вкрадені гроші, біля твоєї "хрущовки" тротуар відремонтував чи дитячий майданчик поставив і ти за це йому "по гроб жізні"? Що тобі особисто поганого зробила Свобода? Ти хоч сам собі можеш відповісти на це запитання? я в хрущевке не живу. не надо всех под одну гребенку с собой сравнивать))))))) да хоть что то сделали даже этот тротуар. при юще и юле и такого не было. в одессе процентов 60 дворовых проемов. не помню я такого при юще и юле Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 думать и делать это разные вещи. я тоже думаю плюнуть ли мне в рожу тягнебоку, но я это не могу сделать. так же само и у свободы думать о культуре и промышленности это не делать условия для развития культуры и промышленности. Плюнути в рожу Тягнибоку, звичайно, якщо не засциш, бо він мужик не з дрібненьких - ти запросто можеш. Він по Києву чи Львову ходить без охорони. Але спочатку поясни собі для чого ти це будеш робити. А ось плюнути в рожу Ахметову, який обібрав тебе як липку - ти навіть в думках не можеш, бо зомбік. ...тобі дали установку- думати про Свободу і мовчати про Ахиетова - ось ти і ізголяєшся наскільки ума хватає. а ума-то...далеко не палата. Як там з хижаками, які заради нової нори пішли вбивати невинного звіра - приклади навів? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Валерий81 Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 А хто по твоєму повинен потрапляти у ВР - лише ті, в кого є гроші? Тобто, олігархи? Ти на їх захист тут рвеш горло? Що, хтось за вкрадені гроші, біля твоєї "хрущовки" тротуар відремонтував чи дитячий майданчик поставив і ти за це йому "по гроб жізні"? Що тобі особисто поганого зробила Свобода? Ти хоч сам собі можеш відповісти на це запитання? смотрю новости. достижения свободы --- блокирование трибуны и ночевка под ней. спрашивают что делали "да спивалы трошки"))))))))) КПД 101% маразм. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 я в хрущевке не живу. не надо всех под одну гребенку с собой сравнивать))))))) да хоть что то сделали даже этот тротуар. при юще и юле и такого не было. в одессе процентов 60 дворовых проемов. не помню я такого при юще и юле Ну бачиш, як я відразу в точку.... Отже в Свободи є майбутнє - наразі за цю політичну силу голосували найбільш патріотичні і освічені, не бидло. Таких завоювати важко. Ну а для бидла багато не треба - десь будинок помалювати, кому ліфт відремонтувати, а хто і за гречку продасться. Отже, все ще буде...ЧЕКАЙТЕ...вони йдуть до ВАС. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Валерий81 Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 Плюнути в рожу Тягнибоку, звичайно, якщо не засциш, бо він мужик не з дрібненьких - ти запросто можеш. Він по Києву чи Львову ходить без охорони. Але спочатку поясни собі для чого ти це будеш робити. А ось плюнути в рожу Ахметову, який обібрав тебе як липку - ти навіть в думках не можеш, бо зомбік. ...тобі дали установку- думати про Свободу і мовчати про Ахиетова - ось ти і ізголяєшся наскільки ума хватає. а ума-то...далеко не палата. Як там з хижаками, які заради нової нори пішли вбивати невинного звіра - приклади навів? фобия у тебя. еще с большим удовольствием плюнул бы ахметову. чего про тягныбоку --- как лидеру партии которую ты поддерживаешь и результативности от которой за пол года НОЛЬ. я ПР не поддерживаю. но не ахметова не тягнебока в одессе без охраны не видел к сожалению Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Валерий81 Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 Ну бачиш, як я відразу в точку.... Отже в Свободи є майбутнє - наразі за цю політичну силу голосували найбільш патріотичні і освічені, не бидло. Таких завоювати важко. Ну а для бидла багато не треба - десь будинок помалювати, кому ліфт відремонтувати, а хто і за гречку продасться. Отже, все ще буде...ЧЕКАЙТЕ...вони йдуть до ВАС. :P то что ты считаешь себя не быдлом это субъективное мнение и не всегда объективно))))))))) всегда оценивают по результату. если результат НОЛЬ то и оценка НОЛЬ. как говорил Циолковский "Кто хочет работать ищет средства кто не хочет причины" точно как у свободы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 фобия у тебя. еще с большим удовольствием плюнул бы ахметову. чего про тягныбоку --- как лидеру партии которую ты поддерживаешь и результативности от которой за пол года НОЛЬ. я ПР не поддерживаю. но не ахметова не тягнебока в одессе без охраны не видел к сожалению Ну а тобі то що до Свободи і їх результативності - ти що за цю політ. силу голосував? Я голосувала, я і буду вимагати, я ж пошлю їх нах. з пляжа, якщо не справляться. А ти так і будеш голосувати за бандюків з надією, що колись вони переситяться і щось перепаде і тобі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 то что ты считаешь себя не быдлом это субъективное мнение и не всегда объективно))))))))) всегда оценивают по результату. если результат НОЛЬ то и оценка НОЛЬ. как говорил Циолковский "Кто хочет работать ищет средства кто не хочет причины" точно как у свободы. Ось дивись, в кожному пості я тобі ставлю запитання - хочу конкретних відповідей, а отримую стереотипні відписки без змісту і смислу. І ти ще будеш когось судити? Хотіти мало, потрібно мати можливість. Які можливості є у Свободи? - їх підтримує більшість, в їх партії олігархи, вони мають підтримку президента? Ось тобі ще одне запитання, на яке ти, як водиться, не даси КОНКРЕТНОЇ відповіді. Тому з тобою не цікаво - йди ось з джинкою прописними істинами пообмінюйтеся, благо, нема Рабі, щоб вас висміяв. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Валерий81 Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 Ну а тобі то що до Свободи і їх результативності - ти що за цю політ. силу голосував? Я голосувала, я і буду вимагати, я ж пошлю їх нах. з пляжа, якщо не справляться. А ти так і будеш голосувати за бандюків з надією, що колись вони переситяться і щось перепаде і тобі.я не за кого не проголосовал. соответственно имею право спрашивать с кого хочу и когда посчитаю нужным.)))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.