Гість Сhiortik Опубліковано 27 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2013 але ж там, в тих країнах хоча б втілюється принцип контролю, нагляду та звітування перед громадянами. ай, мил человечек, неужто ты уверен, что "Свобода" допустит себя контролировать, еще и поставить над собой надсмотрщиков? :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 27 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2013 ай, мил человечек, неужто ты уверен, что "Свобода" допустит себя контролировать, еще и поставить над собой надсмотрщиков? :lol:А , что сволота, вообще может позволить, поскулить, и поиздеваться над детишками в детских садиках. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
дохтур Опубліковано 27 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2013 З інтерв"ю Ірини Фаріон - Ви не відчуваєте внутрішнього дискомфорту від того, що схід України сприйме вас як окупантів? Як ви сприймаєте росіян? - Ви знаєте, що 25% виборців "Свободи" – це російськомовні українці? - Це протест. - Ну то й що? А я в політиці з чого? З протесту. Думаєте, я це люблю? Це моя форма протесту. А "Кобзар" Шевченка українською мовою написаний також з протесту. А Олена Теліга стала націоналісткою з протесту. А Емма Андієвська, яка сказала, що "я громадянка світу, але з такою кількістю української крові, що готова прищепити її кожному". Вона стала українкою з протесту. - Просто голосування за вас було значною мірою голосуванням "проти". Оскільки не було вибору, то вибирали крайній варіант. Суспільство чекало, коли Чечетов отримає… - …Що ж поганого в протесті? Мені дуже подобається протест. Він актуалізує приспані можливості. А УПА та Бандера звідки взялися? З любові? Любов розслабляє. Ненависть сталить. А правда – пориває. Крутая женщина -Фарион,но о любви она ничего не знает.Забыла,что такое любовь, дитятко в годах. Любовь и есть-правда. У нее любая правда-стремится к крайности.Не осуждаю! Понимаю .САМ ТАКОЙ. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 27 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 27 січня, 2013 Крутая женщина -Фарион,но о любви она ничего не знает.Забыла,что такое любовь, дитятко в годах. Любовь и есть-правда. У нее любая правда-стремится к крайности.Не осуждаю! Понимаю .САМ ТАКОЙ. сожалею. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 да ты ваще дурак. какая война между РФией и НАТО?... чо? - пересмотрел кремлевские сказки по телеку? бля... а про интервенцию? - ну, ты ваще здравый? - ну только пару лет пошло после когда РФию заставили убраться с махонькой Грузии, когда пупкин взбрыкнул.... Cам ты идиот!! Какая мотивация у адептов НАТО? Что мол нам РФ угрожает, она наш враг!! Хотя как она угрожает? Полный бред. Никакая интервенция нам не грозит. Ос Так смысл вступать в агрессивный военный блок? Чтобы наши войска за чужые интересы где-то сражались!? К черту!! Еще раз повторюсь: ни в какие военные блоки Украине вступать не нужно. И к счастью, большинство населения это понимают, судя по количеству сторонников НАТО. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Не там читав. Читай ось це Передвиборча програма Всеукраїнського об'єднання "Свобода" 9 серпня 2012 *http://www.svoboda.org.ua/dokumenty/inshi/031823/ Так это программа на выборы, а то - общая программа партии. Там более широко написано чего они намерены строить в принципе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Остров " ТУЗЛА " ? Этого разве мало ? И что нас лишили острова Тузла? Или нам угрожали его аннексией? Единичный эпизод, созданной из-за тупости пограничных чиновников с нашей и с их стороны Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Ти перестав лазити по смітниках і взявся до провидіння? Гадаєш на кавовій гущі чи банально переписуєш темники? Это мои собственные мысли по данному вопросу. А создание этого органа что очень поможет "не поднимать вопросы национальности и языка", раскалывающие страну? Зачем это нужно? Экономикой, преодолением коррупции, правового беспредела, социальной сферой - вот чем нужно заниматься, а не втирать балачки про "чистоту мовы" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Хотя как она угрожает? Полный бред. Никакая интервенция нам не грозит. Ос ты за базар и рашу отвечаешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Правила поведінки з ідіотами на форумі УПФ. Тихо, ключове слово - ТИХО, без українофобства, дискутуєте про полтику. Хто ослухався - відповідають УСІ (пацієнти і відвідувачі) Тому в інтересах КОЖНОГО відвідувача добиватися дисципліни від ідіотів. Вітаються такі методи: зауваження, моральний тиск, повний ігнор, ізоляція. З.І. На форумі є окремі кімнати з модератором - за ключами (посиланням) звертатися до Оріани. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 ты за базар и рашу отвечаешь? За свой базар я всегда отвечаю. А интервенция русским сюда нафиг не нужна. У них и так сейчас проблем выше крыши. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 За свой базар я всегда отвечаю. А интервенция русским сюда нафиг не нужна. У них и так сейчас проблем выше крыши. Правила поведінки з ідіотами на форумі УПФ. Тихо, ключове слово - ТИХО, без українофобства, дискутуєте про полтику. Хто ослухався - відповідають УСІ (пацієнти і відвідувачі) Тому в інтересах КОЖНОГО відвідувача добиватися дисципліни від ідіотів. Вітаються такі методи: зауваження, моральний тиск, повний ігнор, ізоляція. З.І. На форумі є окремі кімнати з модератором - за ключами (посиланням) звертатися до Оріани. Список ідіотів: Bes, джин, дохтор, Churchill (cлідкуйте за списком, він може змінюватися) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість акелла Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 За свой базар я всегда отвечаю. А интервенция русским сюда нафиг не нужна. У них и так сейчас проблем выше крыши. Действительно, нафига? Это представить, потом одних зарплат до российского уровня сколько дотягивать придется! Чинить дороги, что-то делать с разворованными предприятиями... Еще и с нашими коррупционерами, когда у них и своих хватает. Знаю, свидомые втайне мечтают, чтобы Россия оккупировала Украину. Тогда можно будет подымать вой о зажиме нац. культуры, требовать бабки и хорошие на ее развитие (сейчас идут какие-то крохи). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 За свой базар я всегда отвечаю. А интервенция русским сюда нафиг не нужна. У них и так сейчас проблем выше крыши. да? и были прецеденты? какие например? а то знаешь у вашего народа всегда так - громко кричат до драки и куда пропадают во время её а ты к тому же берёшься отвечать за абсолютно неадекватную власть 2) вот ты правильно сказал - выше крыши и самое удобное решать проблемы за чужой счёт Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 а то знаешь у вашего народа всегда так - громко кричат до драки и куда пропадают во время её а ты к тому же берёшься отвечать за абсолютно неадекватную власть 2) вот ты правильно сказал - выше крыши и самое удобное решать проблемы за чужой счёт я за власть не отвечаю, не являюсь ни ее сторонником, ни ее адвокатом. Я за себя и свои действия отвечаю.... и какие проблемы они решат за наш счет с помощью гипотетической интервенции? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 я за власть не отвечаю, не являюсь ни ее сторонником, ни ее адвокатом. Я за себя и свои действия отвечаю.... и какие проблемы они решат за наш счет с помощью гипотетической интервенции? так что то я тебя не понимаю ты писал Хотя как она угрожает? Полный бред. Никакая интервенция нам не грозит. я спросил ты за базар и рашу отвечаешь? ты дал утвердительный ответ За свой базар я всегда отвечаю.и вот те раз я за власть не отвечаю, не являюсь ни ее сторонником, ни ее адвокатом. Я за себя и свои действия отвечаю.... так за что ты отвечал? за то что ты на украину не нападёшь? так это и понятно , это под силу только барону мюнхгаузену и то только по отношению к англии речь шла о том что нападёт раша и ты дал гарантию что она не нападёт - не прошло и пяти минут как оказалось что твои гарантии не стоят вообще ничего тогда смысл тебе верить если ты сам не ведаешь что говоришь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Знаю, свидомые втайне мечтают, Правила поведінки з ідіотами на форумі УПФ. Тихо, ключове слово - ТИХО, без українофобства, дискутуєте про полтику. Хто ослухався - відповідають УСІ (пацієнти і відвідувачі) Тому в інтересах КОЖНОГО відвідувача добиватися дисципліни від ідіотів. Вітаються такі методи: зауваження, моральний тиск, повний ігнор, ізоляція. З.І. На форумі є окремі кімнати з модератором - за ключами (посиланням) звертатися до Оріани. Список ідіотів: Bes, джин, дохтор, Churchill (cлідкуйте за списком, він може змінюватися) ПОПЕРЕДЖЕННЯ!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 так за что ты отвечал? за то что ты на украину не нападёшь? так это и понятно , это под силу только барону мюнхгаузену и то только по отношению к англии речь шла о том что нападёт раша и ты дал гарантию что она не нападёт - не прошло и пяти минут как оказалось что твои гарантии не стоят вообще ничего тогда смысл тебе верить если ты сам не ведаешь что говоришь Рабінович, стратег шпарить по писаному, отсєбятіну він писати не може. А твої запитання виходять за рамки темників, які йому дають на роботі. І, хіба може найманий робітник відповідати за свого хазяїна - це ж нонсенс!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Рабінович, стратег шпарить по писаному, отсєбятіну він писати не може. А твої запитання виходять за рамки темників, які йому дають на роботі. І, хіба може найманий робітник відповідати за свого хазяїна - це ж нонсенс!!! а может быть не всё так плохо может он имеет прямой контакт с генштабом ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 так за что ты отвечал? за то что ты на украину не нападёшь? так это и понятно , это под силу только барону мюнхгаузену и то только по отношению к англии речь шла о том что нападёт раша и ты дал гарантию что она не нападёт - не прошло и пяти минут как оказалось что твои гарантии не стоят вообще ничего тогда смысл тебе верить если ты сам не ведаешь что говоришь Так а с чего России вообще на нас нападать? На кой черт им это нужно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Так а с чего России вообще на нас нападать? На кой черт им это нужно? А на Росію який придурок наважиться напасти? - ти про це думав, пуста твоя башка!!!! :angry: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 28 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 а может быть не всё так плохо может он имеет прямой контакт с генштабом ? Щось таке я також підозрюю - він МЕНЕ ТЕРПИТЬ - а це щось та й значить - нє? :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 28 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 28 січня, 2013 Щось таке я також підозрюю - він МЕНЕ ТЕРПИТЬ - а це щось та й значить - нє? :PТак свои клоуны , вернее клоунихи , для хохмы тож нужны. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 29 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 Чому російськомовні українці, громадяни України, ображаються на термін "титульна нація", помилково вважаючи її образливою для себе? - адже вони також до неї відносяться, бо були учасниками формування її складової - духовної і матеріальної, яка і визначає цей термін - території, матеріальних благ, мови, культури, історії, звичок, традицій, віри. Вони і досі є її учасниками - навіть якщо не усвідомлюють цього і не хочуть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 Чому російськомовні українці, громадяни України, ображаються на термін "титульна нація", помилково вважаючи її образливою для себе? - адже вони також до неї відносяться, бо були учасниками формування її складової - духовної і матеріальної, яка і визначає цей термін - території, матеріальних благ, мови, культури, історії, звичок, традицій, віри. Вони і досі є її учасниками - навіть якщо не усвідомлюють цього і не хочуть. Тому що розподіл громадян по національній, мовній, історико-культурній ознакам ніколи не приводив ні до чого доброго. Всі ми і україномовні і російськомовні є громадянами однієї держави і повинні мати рівні права. А свободівський розподіл на титульних і нетитульних, введення т.зв "національних квот" - шлях до введення нерівності і розколу. Ми живемо у 21 ст., а не на початку 20. Жодна цивілізована європейська країна не поділяє своїх громадян за національною ознакою. Не важливо якої людина національності, мови, віри, ін, важливо щоб люлидина була хорошою. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 Тому що розподіл громадян по національній, мовній, історико-культурній ознакам ніколи не приводив ні до чого доброго. Всі ми і україномовні і російськомовні є громадянами однієї держави і повинні мати рівні права. А свободівський розподіл на титульних і нетитульних, введення т.зв "національних квот" - шлях до введення нерівності і розколу. Ми живемо у 21 ст., а не на початку 20. Жодна цивілізована європейська країна не поділяє своїх громадян за національною ознакою. Не важливо якої людина національності, мови, віри, ін, важливо щоб люлидина була хорошою. [/quote +++ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 Действительно, нафига? Это представить, потом одних зарплат до российского уровня сколько дотягивать придется! Чинить дороги, что-то делать с разворованными предприятиями... Еще и с нашими коррупционерами, когда у них и своих хватает. Знаю, свидомые втайне мечтают, чтобы Россия оккупировала Украину. Тогда можно будет подымать вой о зажиме нац. культуры, требовать бабки и хорошие на ее развитие (сейчас идут какие-то крохи). Підпріємства не є розворовані, вони брутально пограбовані шляхом шахрайської приватизації. Українські олігархи хіба не розуміють, що при 'окупації' їх знов передпорядкуютьросійському власнику. Тож ніхто про це не мріє, шановний, не треба фантазувати. Наразі 'виють' саме українофоби про утиски руського 'язика' та намагаються ввести другу державну. Ви якись чи то гуморист, коли про гроші написали? Московія на розвиток своїх ста мов не має коштів. А про дороги - це зовсім реготно. Росія буде лагодити українські дороги? Зовсім з глузду з'їхали...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 Тому що розподіл громадян по національній, мовній, історико-культурній ознакам ніколи не приводив ні до чого доброго. Всі ми і україномовні і російськомовні є громадянами однієї держави і повинні мати рівні права. А свободівський розподіл на титульних і нетитульних, введення т.зв "національних квот" - шлях до введення нерівності і розколу. Ми живемо у 21 ст., а не на початку 20. Жодна цивілізована європейська країна не поділяє своїх громадян за національною ознакою. Не важливо якої людина національності, мови, віри, ін, важливо щоб люлидина була хорошою. То есть, ты обижаешься на то, что тебя, русскоязычного украинца причисляють к титульной нации - то есть, к основе, которая выделяет украинскую нацию от других, например, американцев или французов? Или ты считаешь, что француз за ментальностью - то же, что американец или китаец? Прошу, отвечай только по сути вопроса, без отвлечения на эмоции или оценочные суждения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 Підпріємства не є розворовані, вони брутально пограбовані шляхом шахрайської приватизації. Українські олігархи хіба не розуміють, що при 'окупації' їх знов передпорядкуютьросійському власнику. Тож ніхто про це не мріє, шановний, не треба фантазувати. Наразі 'виють' саме українофоби про утиски руського 'язика' та намагаються ввести другу державну. Ви якись чи то гуморист, коли про гроші написали? Московія на розвиток своїх ста мов не має коштів. А про дороги - це зовсім реготно. Росія буде лагодити українські дороги? Зовсім з глузду з'їхали...... Украина, потеряв руский язык, превращается в страну низкого культурного развития.Только полные дебилы стремятся лишить себя возможности общения. Старик ты научись более практично мыслить. Твой кумир стал знаменитым благодаря рускому. Кстати тебе больше подходит персонаж с Белой гвардии Булгакова который гармаш в одноименном фильме сыграл. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 29 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 29 січня, 2013 Жодна цивілізована європейська країна не поділяє своїх громадян за національною ознакою. Не важливо якої людина національності, мови, віри, ін, важливо щоб люлидина була хорошою. Отож не поділяла Франція і Німеччина, тепер самі імігранти и царюють там. Одночасно Франція і Великобританія незалежно один від одного оголосили про те, що режим прийому біженців в ці країни буде вкрай посилений. Причому 'закручування гайок' торкнулося не тільки емігрантів з країн Близького Сходу і Африки, але і всіх інших. 'Стара' Європа не бажає приймати більш ні сусідів зі східноєвропейських країн, ні біженців з Азії. У західному суспільстві все частіше виявляються деструктивні тенденції (погроми в Лондоні і передмістях Парижа; теракт Брейвика в Норвегії; державний націоналізм в країнах Балтії і т.д.). На останніх президентських виборах у Франції досить високі результати отримала Марін Ле Пен. При цьому не варто забувати, що Франція - одна з провідних країн Євросоюзу, що володіє великим політичним, економічним і культурним впливом. Висловлюючи тенденції, що відбуваються в країнах-лідерах, можна скласти картину про психологічну атмосферу у наших західних сусідів. Тому розподіл за національноюознакою вже почався. Варто зазначити, ще якийсь час назад західне суспільство дотримувалося досить м'яких принципів по відношенню до інших культур, відкрило свої кордони багато в чому навіть на шкоду собі. Але після вибуху економічної кризи зовнішній лоск демократичної толерантності зійшов нанівець. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.