Перейти до змісту
Український політичний форум

ВО Свобода, яка вона є...

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Створити Державний комітет мовної політики.

Очередной бюрократический орган, к черту его... Еще там есть у них "академия языковой чистоты". Наверное новояз составлять будет, "исправлять колониальное прошлое" мовы как Фарион в одном из интервью выразилась

Ти перестав лазити по смітниках і взявся до провидіння? Гадаєш на кавовій гущі чи банально переписуєш темники?

А те, що ми перед тим говорили: штучне нагнітання ситуації навколо мови - як засіб розбрату серед українців - ти вже забув. Ну зовсім як риба - пам"ять п"ять хвилин.

Стратег, скажи чесно - скільки тобі платять за цю муйню?

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 3,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Это нам и на йух не надо. Фашистских программ не читаем

А тобі хто каже читати?

Все що тут пишеться - тебе не стосується - можеш це усвідомити - чи для тебе важко?

Посилання на коментар

А тобі хто каже читати?

Все що тут пишеться - тебе не стосується - можеш це усвідомити - чи для тебе важко?

Всё, что вы , фашистское племя, пишется стасуется толко вас, вас фашистских идиотов, поэто и нех тут писать, вот из-за тиких мразей проповедуцющих фашизм Украина никогда не бцудет в Европе
Посилання на коментар

Ти перестав лазити по смітниках і взявся до провидіння? Гадаєш на кавовій гущі чи банально переписуєш темники?

А те, що ми перед тим говорили: штучне нагнітання ситуації навколо мови - як засіб розбрату серед українців - ти вже забув. Ну зовсім як риба - пам"ять п"ять хвилин.

Стратег, скажи чесно - скільки тобі платять за цю муйню?

Из говна конфетку не сделаешь, как и из мувы языка.
Посилання на коментар

Из говна конфетку не сделаешь,

...а з тебе європейця.

Що там в тебе - знову нема бабла, щоб кудись піти? І фінка не дає? Будеш цілий вечір злість на форумі виливати? Ну-ну - там собачка бігає така як ти - зараз тобі підгавкне, а ти йому - ось вам і радість...собача. А я сьогодні пас - нудний ти і смердючий - не кожний до брудної фінки піде, хіба такий смердючий як і вона.

Посилання на коментар

...а з тебе європейця.

Що там в тебе - знову нема бабла, щоб кудись піти? І фінка не дає? Будеш цілий вечір злість на форумі виливати? Ну-ну - там собачка бігає така як ти - зараз тобі підгавкне, а ти йому - ось вам і радість...собача. А я сьогодні пас - нудний ти і смердючий - не кожний до брудної фінки піде, хіба такий смердючий як і вона.

Чукча, заткнись, не мешай мне переваривать пищу, я сейчас ленивый как удав, только, что пришли с чайнатауна, нажрались разного вкусного фуда, эт не ваша бурячиха, потом зашли во французскую патисерию попили кофию с пирожными. Так, что сиди там у себя в мухосранске и квакай.
Посилання на коментар

Чукча, заткнись, не мешай мне переваривать пищу, я сейчас ленивый как удав, только, что пришли с чайнатауна, нажрались разного вкусного фуда, эт не ваша бурячиха, потом зашли во французскую патисерию попили кофию с пирожными. Так, что сиди там у себя в мухосранске и квакай.

Та нах ти мені потрібен - фантазуй далі

Посилання на коментар

Вот это точно, ты и нах никому не нужна. Так, что хрюк можно и прекратить.

Чурча, у тебе з розумінням як? - достатньо розуму для того, щоб усвідомити - якщо ти до мене звертаєшся, знацця я тобі потрібна, бо ти витрачаєш на мене час. Ти мені нах не потрібен - єдине про що я з тобою хотіла поговорити - про секс - але не змогла, бо ти виявився у цьому питанні некомпетентним. Все! Думка хохла - емігранта про Україну мені не цікава. Ну що він мені може сказати таке чого я не знаю? Тому вмийся - налий своїй благовірній, щоб швидше заснула і вали вмовляти фінку - мож сьогодні дасть.

Посилання на коментар

Чурча, у тебе з розумінням як? - достатньо розуму для того, щоб усвідомити - якщо ти до мене звертаєшся, знацця я тобі потрібна, бо ти витрачаєш на мене час. Ти мені нах не потрібен - єдине про що я з тобою хотіла поговорити - про секс - але не змогла, бо ти виявився у цьому питанні некомпетентним. Все! Думка хохла - емігранта про Україну мені не цікава. Ну що він мені може сказати таке чого я не знаю? Тому вмийся - налий своїй благовірній, щоб швидше заснула і вали вмовляти фінку - мож сьогодні дасть.

Ну мама мия, ну не похвалишь сам себя, целый день как обосранная, ну всё равно запашок выдаёт. Дальше даже и не читал, бо така ересь. Пысы, по ржём , ну что возьмёшь с йодо дефицитного района.
Посилання на коментар

Ну мама мия, ну не похвалишь сам себя, целый день как обосранная,

То-то ти з самого ранку себе розумним назвав :lol:

Але запашок все рівно йде - напевне від фінки - то що вона тобі вчора таки дала? :P

Посилання на коментар

То-то ти з самого ранку себе розумним назвав :lol:

Але запашок все рівно йде - напевне від фінки - то що вона тобі вчора таки дала? :P

Да вам рагулихам, до финок не дорасти никогда. Ибо это финки, а вы помесь янычар с поляками. страшные как атомная война. иди ещё. что либо придумай. это не прошло.
Посилання на коментар

Это слабое место в том, что они хотят строить украинскую нацию на основе этнического национализма. А из этого ничего не выйдет. Это уже давно устаревший подход.

ответ неправильный. Спробуй ще :lol:
Посилання на коментар

Да вам рагулихам, до финок не дорасти никогда. Ибо это финки, а вы помесь янычар с поляками. страшные как атомная война. иди ещё. что либо придумай. это не прошло.

А чертик тока шо из цирка приехал! КЛААААСНЕНЬКО!!!! :D :D :D
Посилання на коментар

Тобто, фінка тобі не дала? А заплатити ти їй не маєш чим - зрозуміло, запитань більше нема :lol:

Посилання на коментар

Тобто, фінка тобі не дала? А заплатити ти їй не маєш чим - зрозуміло, запитань більше нема :lol:

Тебе не стыдно вот тут на форуме этакой дурочкой фетишить. Я в день зарабатываю больше чем ты за месяц, а твой бутылок и за год не насобирает. Ты внятно, что либо члено раздельное можешь
Посилання на коментар

Да зачем это надо? Если вдруг какая-то война между НАТо и Россией мы будем в самом ее эпицентре как восточный их кордон!! Единственно верное решение - нейтралитет, неприсоединение к военным блокам.

А Россия что угрожает нам вооруженной интервенцией? Это им нафиг не нужно!!

Им продадут устаревшее оружие, которое снимают с вооружения в США, американские корпорации бабла наварят, а мы как обычно останемся с носом.

Остров " ТУЗЛА " ? Этого разве мало ?

Посилання на коментар

так и отучись от сослагательного наклонения. Есть факты - будь любезен, предоставляй. Нет - не фантазируй. У Свободы есть одно существенное на данный день слабое место. Но НИКТО из их врагов его в упор не замечает. А ведь на самом видном месте лежит))))))))))

Певно, малося на увазі те, що фракція Свободи не вживає жодних дій тих, які були проголошені у передвиборчій програмі. Тупцюють на місці.

Посилання на коментар

Певно, малося на увазі те, що фракція Свободи не вживає жодних дій тих, які були проголошені у передвиборчій програмі. Тупцюють на місці.

отсюда вывод - их программа - фикция для лохтората. и свой политический капитал они будут зарабатывать клоунадой типа жирика.
Посилання на коментар

отсюда вывод - их программа - фикция для лохтората. и свой политический капитал они будут зарабатывать клоунадой типа жирика.

'Ми - єдина партія, що... - не втомлюється підкреслювати унікальність своєї політичної сили Свобода -каже замголови фракції Андрій Мохник.

Від себе додамо, що Свобода - мабуть, дійсно єдина партія, значна частина виборців якої щиро бажають їй невиконання своїх програмних принципів. :)

Ті, хто голосував за Тягнибока і Ко з розрахунку на те, що вони розворушать парламентське болото, мабуть, не були розчаровані їхньою поведінкою в перші дні роботи нового парламенту.

Проте помітно, що Свобода намагається відійти від хуліганського іміджу і зайвий раз кулаками махати не збирається, тим більше тягаючи каштани з вогню для своїх м’якотілих партнерів з опозиції. Особливо враховуючи те, що з останніми в свободівців з багатьох питань явно назрівають суттєві розходження.

Посилання на коментар

Проте помітно, що Свобода намагається відійти від хуліганського іміджу і зайвий раз кулаками махати не збирається, тим більше тягаючи каштани з вогню для своїх м’якотілих партнерів з опозиції. Особливо враховуючи те, що з останніми в свободівців з багатьох питань явно назрівають суттєві розходження.

ха! так они еще и рассориться собираются? По каким там вопросам расхождения....... проводить заседания не раз в месяц, а раз в неделю???? :lol: ;)
Посилання на коментар

ха! так они еще и рассориться собираются? По каким там вопросам расхождения....... проводить заседания не раз в месяц, а раз в неделю???? :lol: ;)

Ось як на це відповів зам. голови фракції -

А щодо 'яскравості' – поява завжди яскрава. Ми налаштовані показати справді нову якість роботи в парламенті – і представницької діяльності, і законодавчої роботи,

і нову якість політики загалом. На жаль, деякі громадські організації досить недолуго аналізують законопроекти, зважаючи лише на кількість,

але не вдаючись у їхню якість. Вважаю, що велика кількість законопроектів, ухвалених Радою шостого скликання, – тільки на шкоду Україні.

На сьогодні в Україні політика перетворилася в додаток до олігархічного капіталу – олігархам престижно і вигідно мати політичні сили, які б задовольняли їхні забаганки.

А Свобода наголошує на тому, що політика – це мистецтво керувати державою, причому на різних рівнях.

Посилання на коментар

Ось як на це відповів зам. голови фракції -

А щодо 'яскравості' – поява завжди яскрава. Ми налаштовані показати справді нову якість роботи в парламенті – і представницької діяльності, і законодавчої роботи,

і нову якість політики загалом. На жаль, деякі громадські організації досить недолуго аналізують законопроекти, зважаючи лише на кількість,

але не вдаючись у їхню якість. Вважаю, що велика кількість законопроектів, ухвалених Радою шостого скликання, – тільки на шкоду Україні.

На сьогодні в Україні політика перетворилася в додаток до олігархічного капіталу – олігархам престижно і вигідно мати політичні сили, які б задовольняли їхні забаганки.

А Свобода наголошує на тому, що політика – це мистецтво керувати державою, причому на різних рівнях.

Качество? Качеством туфлей бегающим по столам? Уже ярко улучшилось!
Посилання на коментар

Качество? Качеством туфлей бегающим по столам? Уже ярко улучшилось!

Питання блокування 'до переможного кінця' на сьогодні не стояло. Свобода готова в принципових питаннях іти до кінця, і важливо, щоб їх партнери також пройшли цей шлях.

Якщо вони спільно трьома фракціями протистоятимуть режиму в принципових питаннях – 180 депутатів здатні перешкодити ухваленню будь-якого антидержавного,

антиукраїнського закону. Це буде випробуванням для всіх опозиційних сил, наскільки вони здатні йти до кінця. А від 37 депутатів вимагати заблокувати роботу парламенту – несерйозно. Хоча 'Свобода' застосовуватиме усі можливі засоби. Зокрема, апелювати до громади.

Посилання на коментар

Питання блокування 'до переможного кінця' на сьогодні не стояло. Свобода готова в принципових питаннях іти до кінця, і важливо, щоб їх партнери також пройшли цей шлях.

Якщо вони спільно трьома фракціями протистоятимуть режиму в принципових питаннях – 180 депутатів здатні перешкодити ухваленню будь-якого антидержавного,

антиукраїнського закону. Це буде випробуванням для всіх опозиційних сил, наскільки вони здатні йти до кінця. А від 37 депутатів вимагати заблокувати роботу парламенту – несерйозно. Хоча 'Свобода' застосовуватиме усі можливі засоби. Зокрема, апелювати до громади.

Советую взять еще одного кабанчика на откорм.Пользы будет больше. Пойдут они не до конца а на конец.
Посилання на коментар

Советую взять еще одного кабанчика на откорм.Пользы будет больше. Пойдут они не до конца а на конец.

Краще надайте раду собі поперед усіх решт.. :)

Посилання на коментар

Краще надайте раду собі поперед усіх решт.. :)

Да конечно, как скажешь. Только все же подумай на счет кобанчика. Страна развивается когда растет благосостояние каждого гражданина и он имеет возможность заниматься любимым делом. :rolleyes:
Посилання на коментар

На сьогодні в Україні політика перетворилася в додаток до олігархічного капіталу

можно подумать, что существуют какие-то страны, где политики - ангелы! Всюду та же концентрированная вытяжка из когорты олигархии.))))

Посилання на коментар

можно подумать, что существуют какие-то страны, где политики - ангелы! Всюду та же концентрированная вытяжка из когорты олигархии.))))

але ж там, в тих країнах хоча б втілюється принцип контролю, нагляду та звітування перед громадянами.
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...