Sven Опубліковано 19 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2013 Еще и полощет и выкручивает. Ты как с подельником разговариваешь, грубиян? Забыл, что продал свою душу за сто гривен доплаты? <_<Ти мої гроші не ра_хуй, нечисть невмита :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 19 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2013 Ти мої гроші не ра_хуй, нечисть невмита :P Если не посчитаю я - посчитает архангел Гаврилка. А он жмот еще тот. Останешься на бобах через три года. И - не плачь потом. И не проси. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 19 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2013 Если не посчитаю я - посчитает архангел Гаврилка. А он жмот еще тот. Останешься на бобах через три года. И - не плачь потом. И не проси.Архангелу Гаврилу мої гроші до лампочки. А ось ти ними занадто переймаєшся. Згинь! :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 19 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2013 Архангелу Гаврилу мої гроші до лампочки. А ось ти ними занадто переймаєшся. Згинь! :P Све-э-н! Та хиба ж сто гривен гроши?))) Не смеши мои копыта! Что ж. Выбирай : или я с голубой армией бесов или свобода. И я тихо исчезну. :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 19 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2013 Све-э-н! Та хиба ж сто гривен гроши?))) Не смеши мои копыта! Что ж. Выбирай : или я с голубой армией бесов или свобода. И я тихо исчезну. :lol: Так ти очільник армії голубих бісів? :blink: Фу бля. <_< І на тому світі підараси є :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 19 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2013 Так ти очільник армії голубих бісів? :blink: Фу бля. <_< І на тому світі підараси є :lol: да, мой верный последователь! И на этом и на сём. Увы-увы-увы. Я тут как раз одного поджидаю. Пока вот с тобой время убиваю.. Ты ж добровольно продался? Теперь претензии и презрение. Как несправедливы вы, люди! Я веду тебя за руку. Ты сам мне подал ее, тогда в октябре, на избирательном участке, помнишь? А я лишь вложил в неё авторучку.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 19 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2013 да, мой верный последователь! И на этом и на сём. Увы-увы-увы. Я тут как раз одного поджидаю. Пока вот с тобой время убиваю.. Ты ж добровольно продался? Теперь претензии и презрение. Как несправедливы вы, люди! Я веду тебя за руку. Ты сам мне подал ее, тогда в октябре, на избирательном участке, помнишь? А я лишь вложил в неё авторучку.. Кумедний ти, дідьку лисий :lol: Так, на майбутнє: не тобі, паскуднику, мене судити за мій вибір. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 19 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2013 Кумедний ти, дідьку лисий :lol: Так, на майбутнє: не тобі, паскуднику, мене судити за мій вибір. А кому ж? Не забудь : твое майбутнє от меня зависит. Договорчик- то не аннулирован! Но мы можем его расторгнуть, присягни только перед народом и покайся.))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 січня, 2013 З інтерв"ю Ірини Фаріон - Ви не відчуваєте внутрішнього дискомфорту від того, що схід України сприйме вас як окупантів? Як ви сприймаєте росіян? - Ви знаєте, що 25% виборців "Свободи" – це російськомовні українці? - Це протест. - Ну то й що? А я в політиці з чого? З протесту. Думаєте, я це люблю? Це моя форма протесту. А "Кобзар" Шевченка українською мовою написаний також з протесту. А Олена Теліга стала націоналісткою з протесту. А Емма Андієвська, яка сказала, що "я громадянка світу, але з такою кількістю української крові, що готова прищепити її кожному". Вона стала українкою з протесту. - Просто голосування за вас було значною мірою голосуванням "проти". Оскільки не було вибору, то вибирали крайній варіант. Суспільство чекало, коли Чечетов отримає… - …Що ж поганого в протесті? Мені дуже подобається протест. Він актуалізує приспані можливості. А УПА та Бандера звідки взялися? З любові? Любов розслабляє. Ненависть сталить. А правда – пориває. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 19 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2013 А кому ж? Не забудь : твое майбутнє от меня зависит. Договорчик- то не аннулирован! Но мы можем его расторгнуть, присягни только перед народом и покайся.))) iddqd idkfa Бійся, сучий сину! :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 19 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2013 iddqd idkfa Бійся, сучий сину! :P 666- цена тебе на конец года. Без сдачи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 19 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2013 666- цена тебе на конец года. Без сдачи.Не страшно себе асоціювати з чортом? Жахи не сняться? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 19 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2013 Думаєте, я це люблю? Це моя форма протесту. А "Кобзар" Шевченка українською мовою написаний також з протесту. А Олена Теліга стала націоналісткою з протесту. А Емма Андієвська, яка сказала, що "я громадянка світу, але з такою кількістю української крові, що готова прищепити її кожному". Вона стала українкою з протесту. Это кто такую чушь сказал? Фариоша? Что за бред! Ни одно добро из протеста не творится! Гениальные стихи могут быть написаны от горести душевной. Но никак не из протеста! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 19 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2013 Не страшно себе асоціювати з чортом? Жахи не сняться? Черти всегда бодрствуют! Беснуются и веселятся. Меня ведь отец уже наказал пожизненно. Чего ж страшиться?))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 19 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2013 Черти всегда бодрствуют! Беснуются и веселятся. Меня ведь отец уже наказал пожизненно. Чего ж страшиться?)))))Ну ти хоч місце приписки під аватаркою зміни. Напиши "пекло" чи "казан смоли", ато якось пекло в республіці Комі не в'яжеться з географічними знаннями людства ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 19 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2013 Ну ти хоч місце приписки під аватаркою зміни. Напиши "пекло" чи "казан смоли", ато якось пекло в республіці Комі не в'яжеться з географічними знаннями людства ;) как хочу - так тебя и ворочу! (аву твою)) Захочу - перелетишь как Лиходеев дальше Ялты. А мне нравится по прописке быть комиком! Отстань, надоел, прилипала чертячья. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 19 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2013 как хочу - так тебя и ворочу! (аву твою)) Захочу - перелетишь как Лиходеев дальше Ялты. А мне нравится по прописке быть комиком! Отстань, надоел, прилипала чертячья.Це ще хто до кого прилип. :blink: Причепився до мене з своїми дурницями як Газпром до труби. Йди під казаном багаття роздмухуй, затухло все давно, прийде головний ваш там і ви_їбе. Але що тобі боятися - ти ж керманич пекельних геїв. :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 19 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2013 Нечисть зафлудила... Повторю Тягнибок хоче заборонити всиновлення дітей іноземцями Київ, Сьогодні, 11:03 Друкувати У відповідь на законопроект президента Віктора Януковича про спрощення процедури усиновлення, ВО "Свобода" заявила про необхідність заборони всиновлення українських дітей іноземцями. "Ми переконані, що в умовах глибокої демографічної кризи, і після того, як Україна пережила жахи голодоморів, не можна так легко віддавати іноземцям одне з головних скарбів нації - її генофонд", - заявив лідер партії Олег Тягнибок, пише "Дзеркало тижня". За його словами, наразі держава через свої дипломатичні служби не може контролювати, в яких проживають за кордоном усиновлені іноземцями діти. Крім того, немає ніяких гарантій, що віддана дитина не стане об'єктом уваги чорних трансплантологів, додав Тягнибок. На думку головного свободівця, перш за все необхідно покращити рівень життя середньостатистичного українця, тим самим збільшивши його бажання і можливості усиновлювати дітей. А чому ж пан Тягнибок сором'язливо змовчав, що іноземці всиновлюють дуже хворих українських дітей, у яких на Батьківщині нема шансів одужати?І ще думка - якщо дітей не всиновлять, то по досягненню ними повноліття їх викидають з дитячих будинків в суворе доросле життя. Навіть якщо надають житло, то море вітчизняних аферистів за безцінь скуповують ті квартирки поповнюючи армію бомжів і криміналітету. Дурницю Тягнибок заявив... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 19 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 19 січня, 2013 Нечисть зафлудила... Повторю А чому ж пан Тягнибок сором'язливо змовчав, що іноземці всиновлюють дуже хворих українських дітей, у яких на Батьківщині нема шансів одужати? І ще думка - якщо дітей не всиновлять, то по досягненню ними повноліття їх викидають з дитячих будинків в суворе доросле життя. Навіть якщо надають житло, то море вітчизняних аферистів за безцінь скуповують ті квартирки поповнюючи армію бомжів і криміналітету. Дурницю Тягнибок заявив... В країні, де не діють закони всяке може статися, - якраз досвід всиновлень минулих говорить про те, що Тягнибок має рацію. Хочуть мати дітей, нехай переїжджають жити в Україну і тут всиновлюють. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Sven Опубліковано 19 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2013 В країні, де не діють закони всяке може статися, - якраз досвід всиновлень минулих говорить про те, що Тягнибок має рацію. Хочуть мати дітей, нехай переїжджають жити в Україну і тут всиновлюють.Ось така проста хохляцька філософія від Оріани :angry: Позбавити дітей шансів на одужання і людське життя... Спитай навіщо їх тримати тут - буде відповідь "а щоб було" Тьху, бля!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 19 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2013 В країні, де не діють закони всяке може статися, - якраз досвід всиновлень минулих говорить про те, що Тягнибок має рацію. Хочуть мати дітей, нехай переїжджають жити в Україну і тут всиновлюють.Ты бредишь рагуля. Вы сами уже все слиняли с Украины, а других приглашаете, во дебилы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 19 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2013 Ты бредишь рагуля. Вы сами уже все слиняли с Украины, а других приглашаете, во дебилы Взгляни, сколько тем интересных вокруг! Я обещаю тебе, что всегда, в любой момент буду уделять внимание только тебе. Говорить на любые темы. Только дай слово, что никогда не спрячешься от меня за игнором. Это будет наша с тобой маленькая секретная сделочка. Т.с. небольшой договорчик. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 19 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 19 січня, 2013 Взгляни, сколько тем интересных вокруг! Я обещаю тебе, что всегда, в любой момент буду уделять внимание только тебе. Говорить на любые темы. Только дай слово, что никогда не спрячешься от меня за игнором. Это будет наша с тобой маленькая секретная сделочка. Т.с. небольшой договорчик.нет. с чёртом я сделок не подписываю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 21 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2013 Нечисть зафлудила... Повторю А чому ж пан Тягнибок сором'язливо змовчав, що іноземці всиновлюють дуже хворих українських дітей, у яких на Батьківщині нема шансів одужати? І ще думка - якщо дітей не всиновлять, то по досягненню ними повноліття їх викидають з дитячих будинків в суворе доросле життя. Навіть якщо надають житло, то море вітчизняних аферистів за безцінь скуповують ті квартирки поповнюючи армію бомжів і криміналітету. Дурницю Тягнибок заявив... Действительно глупость. Но зато с каким апломбом это было заявлено и еще одна галочка в то, как Свобода "борется за украинскую нацию" поставлена. Браво!! ИМХО, сначала создайте нормальные условия для полноценной жизни детей сирот, нормальные условия социальной жизни граждан и проблема решится. Вместо многочисленных памятников Бандере на ЗУ лучше бы улучшили жизнь детям из детских домов. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 21 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2013 Действительно глупость. Но зато с каким апломбом это было заявлено и еще одна галочка в то, как Свобода "борется за украинскую нацию" поставлена. Браво!! ИМХО, сначала создайте нормальные условия для полноценной жизни детей сирот, нормальные условия социальной жизни граждан и проблема решится. Вместо многочисленных памятников Бандере на ЗУ лучше бы улучшили жизнь детям из детских домов. Милый друг! Из тебя, пардон, стратег, как из меня - пречистая дева))) Неужель Детки-сиротки нуждаются в социальной помощи сильнее, чем дети-инвалиды под опекой родителей-нищих? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 21 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2013 - Ви не відчуваєте внутрішнього дискомфорту від того, що схід України сприйме вас як окупантів? Як ви сприймаєте росіян? - Ви знаєте, що 25% виборців "Свободи" – це російськомовні українці? - Це протест. Правильно, когда появится нормальная сила, которая будет реально отстаивать и ставить приоритетом вопросы социально-экономического развития страны, преодоления коррупции, ликвидации правового бепредела в судах, а не вопросы национальностей, языка, героев тогда тот же руссоязычный протестный электорат сразу же отвернется от нациков из Свободы Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 21 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2013 Неужель Детки-сиротки нуждаются в социальной помощи сильнее, чем дети-инвалиды под опекой родителей-нищих? И сироты нуждаются инвалиды нуждаются в помощи.... все нуждаются.... Нужно создавать достойные условия и для тех и для других Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 21 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2013 И сироты нуждаются инвалиды нуждаются в помощи.... все нуждаются.... Нужно создавать достойные условия и для тех и для других так никто не спорит! :lol: Нуждаются в этом мире ВСЕ, друг любезный. Уповают ВСЕ. Ровно так же, как и ушами хлопают, и бесплодно мечтают......... Правильно, когда появится нормальная сила, после дождичка, в четверг)))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 21 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 21 січня, 2013 Ось така проста хохляцька філософія від Оріани :angry: Позбавити дітей шансів на одужання і людське життя... Спитай навіщо їх тримати тут - буде відповідь "а щоб було" Тьху, бля!!! Я не хохолка, брехло, тому не забувайся!!! А щодо філософії, то не тобі мене вчити - чи забув, що ти за премію продав країну, а це значить позбавив майбутнього мільйони українських дітей, в тому числі і тих сиріт? Забув, що ти мрієш, щоб твої діти стали байстрюками, а свою жінку ти поклав під першого стрічного, який зробить їй вигідну пропозицію?!!! Так що врися - ніхто при здоровому злузді не повірить у твої крокодилячі сльози - небось вже підраховуєш як би якийсь зиск отримати, продавши пару українських сиріт за кордон - певно вже і конкретних дітей намітив у тому твоєму провінційному Кузнєцку, де закони існують лише у збірках Законів України і то в книгарнях?!!! Користолюбиве чмо буде мене моралі повчати !!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 21 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2013 Я не хохолка, брехло, тому не забувайся!!! А щодо філософії, то не тобі мене вчити - чи забув, що ти за премію продав країну, а це значить позбавив майбутнього мільйони українських дітей, в тому числі і тих сиріт? Забув, що ти мрієш, щоб твої діти стали байстрюками, а свою жінку ти поклав під першого стрічного, який зробить їй вигідну пропозицію?!!! Так що врися - ніхто при здоровому злузді не повірить у твої крокодилячі сльози - небось вже підраховуєш як би якийсь зиск отримати, продавши пару українських сиріт за кордон - певно вже і конкретних дітей намітив у тому твоєму провінційному Кузнєцку, де закони існують лише у збірках Законів України і то в книгарнях?!!! Користолюбиве чмо буде мене моралі повчати !!!! Ориаша, ясноока, разве тебе неизвестно, что морали как раз испокон веков обучают аморальные мерзавцы. :lol: Таков ЗАКОН людского сообщества. Смирись , покорись, ты ведь верующая в господа Вашего? Подставь что-нибудь из частей тела для пощечины и обратись к вечной книге. Если не согласна - осиновый кол тебе в руки и мое благословение ,лапушка))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.