Перейти до змісту
Український політичний форум

ВО Свобода, яка вона є...

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Чого ти радуєшся? - я це писала вже багато разів і ніякої сенсації в цьому нема.

Ладно не стесняйся изменения взгляда ,так как это нормальный процесс. Ты наконец то поняла что межнациональный язык это форма общения выгодная и удобная для большинства.А не установленная законодательно.Пока это уже скорее суржик чем какой либо язык в классическом понимании.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 3,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Ладно не стесняйся изменения взгляда ,так как это нормальный процесс. Ты наконец то поняла что межнациональный язык это форма общения выгодная и удобная для большинства.А не установленная законодательно.Пока это уже скорее суржик чем какой либо язык в классическом понимании.

Ось скажи - тобі не набридло повторювати сотий раз прописні істини? Ти як заграна платівка - нецікавий і нудний.

Бля..................................

Посилання на коментар

Ось скажи - тобі не набридло повторювати сотий раз прописні істини? Ти як заграна платівка - нецікавий і нудний.

Бля..................................

Я вижу плоды представляя свои аргументы. Вот изменение твоих фанатично примитивных взглядов меня уже радует.Так что если без бля то я не красна девица что бы кому либо нравится :rolleyes:
Посилання на коментар

На самом деле - ЗАПЭРЭЧУЮТЬ - и не где нибудь, а в самой Верховной Раде, когда демонстративно говорят, что мы будем разговаривать не на украинском языке, а на русском.

Мыслимо ли такое, чтоб где-то в Бундестаге, депутат турок выступал по-турецки?!!!

Ну так в Швейцарии например 4 гос языка и их парламентарии могут выступать на немецком, французском и итальянском языках.

Ну почему у сторонников ВОС восприятие что если человек с трибуны говорит на русском, а не на украинском, значит он априори против украинского языка?

Я лично согласен, чтобы у нас говорили и на английском и на французском, хоть на папуасском языке при условии что в стране будут решаться социальные проблемы, будет справедливый суд, а благосостояние всех граждан будет расти каждый месяц!!

Посилання на коментар

Я считаю, что никаких дополнительных законов не нужно было - достаточно было исполнять Закон про державну мову.

Согласен, пусть будет так... Вернуть статус кво и больше никаких этих вопросов не подымать вообще!!

Только социально-экономическое развитие!!

Посилання на коментар

Чому апартеїда - звична совєтська практика: вчителям російської мови платили більше, ніж вчителям української.

Що, Мітіч, пам"ять почала підводити - я ж казала менше пий.

Дядько-хороший человек.Даже ужратый в подошву он лучше 10 Ориан.Он - ответственный человек, отец...За пьяным ,но человеком -будущее,а не за умными дискретными збоченцами.Здесь-90%,не плохие люди.Но требуют-перезагрузку! На очереди-1!-Наталка с Львова.Нет у нее ничего святого.Но каков -ПОТЕНЦИАЛ. :)
Посилання на коментар

Ты там вспоминал болгар - а этим куда идти?

Пойми, должен быть один язык, которым будут общаться люди разных национальностей. Им должен стать украинский - язык который будет защищаться госудатством, так как Украина единственная страна, где он используется. Русский язык защищает РФ, он в Украине в защите не нуждается.

Не совсем согласен-Мова(язык), должна защищать- и проявлять- ДУШУ,ее ценностные устремления.Мова=чище.Сами по себе -они ничего не значат(мовы и языки).Средство,всего лишь.Средство спасения.(Я не хочу его лишиться.)Хочу жить и импульс жизни-передать в поколениях(за что вы -боретесь,с намерением себя погубить-мне не известно) :(
Посилання на коментар

Ну так в Швейцарии например 4 гос языка и их парламентарии могут выступать на немецком, французском и итальянском языках.

Ну почему у сторонников ВОС восприятие что если человек с трибуны говорит на русском, а не на украинском, значит он априори против украинского языка?

Я лично согласен, чтобы у нас говорили и на английском и на французском, хоть на папуасском языке при условии что в стране будут решаться социальные проблемы, будет справедливый суд, а благосостояние всех граждан будет расти каждый месяц!!

Ну ось глянь:

Швейцарія — одна з небагатьох європейських країн, що послідовно підтримують багатомовність.

Офіційні мови Швейцарії — німецька, французька, італійська і ретороманська (похідна від латинської). 64% населення вважають своєю рідною мовою німецьку, 19% — французьку, 8% — італійську і 1% — ретороманську.

Скрізь у Швейцарії поширена англійська мова.

На державному рівні німецьку мову підтримують в Німеччині, французьку - у Франції, італійську в Італії. Ретороманська - не знаю, що це таке, але такий маленький відсоток говорить про про те, що вона ніколи не була панівною у Швейцарії.

Як бачиш, у Швейцарії нема жодної мови, яка б використовувалася тільки у цій країні - як це є з українською мовою. Отже порівнювати Україну з Швейцарією не можна. Крім того - ти помітив, що англійська там поширена скрізь, але ніхто не пропонує зробити її державною. Тоді чому російська мова повинна бути державною? Задумайся над моїми запитаннями відсторонено з позиції справедливості, але не власної, а істинної.

Посилання на коментар

Ну ось глянь:

Швейцарія — одна з небагатьох європейських країн, що послідовно підтримують багатомовність.

Офіційні мови Швейцарії — німецька, французька, італійська і ретороманська (похідна від латинської). 64% населення вважають своєю рідною мовою німецьку, 19% — французьку, 8% — італійську і 1% — ретороманську.

На державному рівні німецьку мову підтримують в Німеччині, французьку - у Франції, італійську в Італії. Ретороманська - не знаю, що це таке, але такий маленький відсоток говорить про про те, що вона ніколи не була панівною у Швейцарії.

Як бачиш, у Швейцарії нема жодної мови, яка б використовувалася тільки у цій країні - як це є з українською мовою. Отже порівнювати Україну з Швейцарією не можна. Крім того - ти помітив, що англійська там поширена скрізь, але ніхто не пропонує зробити її державною. Тоді чому російська мова повинна бути державною? Задумайся над моїми запитаннями відсторонено з позиції справедливості, але не власної, а істинної.

Російська -неповноцінна. Тобто-вона,знецінена.Бо росіяни-бандерлоги.Їх цінності вміщуються в їхній кишені.
Посилання на коментар

Гість владимир пашнин

А може все таки є у свободівців раціональні думки.

Не варто так відразу списувати в смітник новообрану партію.

Свіжа кров не заважала жодному колективу. ВР також не зашкодить.

Я б ДУЖЕ хотів почути відповідь на моє попереднє питання від послідовників Свободи.

Свен, а ты с ними говорил? А я вот с ними довольно плотно общаюсь (под выборы) подхожу к палаткам и задаю вопросы (не им одним, кстати). Так что могу тебе подтвердить: как поднимать экономику они не знают.

Вся их экономическая программа у коммунистов слизана. Вот только СЛИЗАТЬ ещё не значит ПОНИМАТЬ!

Посилання на коментар

Свен, а ты с ними говорил? А я вот с ними довольно плотно общаюсь (под выборы) подхожу к палаткам и задаю вопросы (не им одним, кстати). Так что могу тебе подтвердить: как поднимать экономику они не знают.

Вся их экономическая программа у коммунистов слизана. Вот только СЛИЗАТЬ ещё не значит ПОНИМАТЬ!

Спілкувався я з ними...

Говорять багато, правильно говорять - про несправедливе правосуддя, про корупцію, про розкрадання бюджету...

Все це добре, але про економіку говорять неохоче. Зіскакують з теми.

Ось чому я намагаюсь у адептів Свободи нарешті дізнатись ЯК Свобода буде піднімати економіку.

Відповіді я так і не отримав...

Посилання на коментар

Гість Валерий81

Спілкувався я з ними...

Говорять багато, правильно говорять - про несправедливе правосуддя, про корупцію, про розкрадання бюджету...

Ось чому я намагаюсь у адептів Свободи нарешті дізнатись ЯК Свобода буде піднімати економіку.

агитировать за национализм и за украинский язык. больше ни на что не способны
Посилання на коментар

агитировать за национализм и за украинский язык. больше ни на что не способны

В сучасній Україні на даний час головними є економічні проблеми, які доречі тісно пов'язані і з корупцією і з розкраданнями. Тільки розібравшись з ними можна починати полеміку навколо мов, історичної справедливості, одностатевих шлюбів, відстрілу собак і т.ін.

Якщо на перший план виставляються саме другорядні завдання, то це вірна ознака популізму. <_<

Посилання на коментар

В сучасній Україні на даний час головними є економічні проблеми, які доречі тісно пов'язані і з корупцією і з розкраданнями. Тільки розібравшись з ними можна починати полеміку навколо мов, історичної справедливості, одностатевих шлюбів, відстрілу собак і т.ін.

Якщо на перший план виставляються саме другорядні завдання, то це вірна ознака популізму. <_<

тому що ставлять питання моралі на друге місце, ми маємо таку державу...мене не здивувало ваше бажання відірвати дітей корінням з рідної землі - це репліка

ролик зі святкування дня народження Бандери в його рідному селі, подивіться:

.http://www.youtube.com/watch?v=k9odVFz1c38&feature=youtube_gdata_player

Посилання на коментар

Спілкувався я з ними...

Програма захисту українців програма ВО "Свобода"

«Вимагати від Москви офіційного вибачення та компенсацій за геноцид українців. Добитися від

Росії повернення заощаджень громадян (83 млрд. крб. станом на 1991 р).

Виплатити компенсації репресованим українцям та їхнім дітям на суми не менші, ніж постраждалим від Голокосту.» Ну чем вам не экономика? А если вспомнить деньги Полуботка! А главное, не надо, ни сеять, ни строить. Как мне это нравится!

Посилання на коментар

Однако-же, в вашем украинском, ошибок, как у ночного сторожа, вшей на кожухе. Не могу на украинском сейчас общаться. В порту, жду прибытия судна, в данном компе нет укр.мовы. Прибуду домой, могу преподать урок на демонстрации вашего "волапюка". Ридну мову трэба знаты досконало, а вжэ потим, прыскипатыся до иншых....

Кем, Вы там в порту, полковник? В 90-х был в Мариуполе, бойца искал, "на лыжи стал", так немного посмотрел город. В целом понравилось, даже кусочек моря видел.
Посилання на коментар

Програма захисту українців програма ВО "Свобода"

«Вимагати від Москви офіційного вибачення та компенсацій за геноцид українців. Добитися від

Росії повернення заощаджень громадян (83 млрд. крб. станом на 1991 р).

Виплатити компенсації репресованим українцям та їхнім дітям на суми не менші, ніж постраждалим від Голокосту.» Ну чем вам не экономика? А если вспомнить деньги Полуботка! А главное, не надо, ни сеять, ни строить. Как мне это нравится!

Это в программе Свободы,- политическое сотрясание воздуха с целью показать перед обществом решительность и принципиальность. Я не думаю, что те кто писал эти строки в программу даже минимально надеялись на то, что такое требование когда либо будет реализовано.

Российская Федерация не может нести ответственность за голодомор, так как она была такой-же составной частью СССР как и Украина, имела негативные последствия в тот-же период времени, хоть и не в таких масштабах.

В голодоморе виновно советское, а не российское руководство.

По поводу сбережений сбербанка СССР, это нормально, потому как деньги действительно поступали в Москву.

Посилання на коментар

Ну ось глянь:

Так и уровень жизни у них один из наивысших в Европе и мире!! Это то, к чему нужно стремиться нам...

Но пока мы будем толочь воду в ступе по языковым вопросам, социально-экономическими заниматься никто не будет и страна будет падать все ниже и ниже

Посилання на коментар

*http://www.politarena.org.ua/index.php?newsid=47954

Отличная статья кстати по поводу анализа идиотского законопроекта, поданного нациками на этой неделе...

Посилання на коментар

Отличная статья

А ось також непогана :

30 практичних порад громадянам України щодо ведення політичних суперечок у російському Інтернеті.

Як отримати задоволення під час спілкування з носіями тоталітарної свідомості

Якщо через якусь нез’ясовну причину ви вважаєте себе «помаранчевим» і навіть «свідомим», то рано чи пізно ви неминуче зайдете на який-небудь російський інтернет-форум і жахнетеся тому, що там пишуть про Україну. Як порядний «помаранчевий», ви, зрозуміло, захочете вступити в суперечку, щоб спростувати, заперечити й розкрити очі.

Якщо ви патріот — краще одразу відмовтеся від цих намірів. У вас усе одно нічого не вийде, проте ви зайвий раз нагадаєте росіянам про існування такої країни як Україна, про що їм краще забути взагалі.

Але якщо ви молоді й гарячі, свято вірите у свій дар переконання й прагнете просвітити заблудлих росіян, прочитайте для початку ці поради. Вони не навчать вас перемагати, але допоможуть отримати хоч би мінімальне задоволення від спілкування з політично стурбованими українофобами.

Російські політичні форуми бувають різні — від «Щоденного журналу», де окопалися недобиті ліберали, до абсолютно навіженого «Росбалта». Але оскільки ставлення до України як держави на них приблизно однакове, то й наші поради є універсальними.

ОСНОВНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ВЕДЕННЯ СУПЕРЕЧОК ПРО УКРАЇНУ

1. Не лізьте в суперечку, не вивчивши «матчастину». Від того, що ви оганьбитеся, Україні легше не стане.

2. Не проявляйте явну агресію. У цій справі ви все одно виявитеся слабкішим за росіян.

3. Пам’ятайте: росіяни люблять українців. Просто вони не люблять Україну.

4. Пам’ятайте: закореніліші противники України як держави — українці, які переїхали в Росію. Цей чудовий феномен ще належить вивчити фахівцям.

5. Майте на увазі: 99% росіян мають таке саме уявлення про реальні події в Україні, як і ви про те, що відбувається в Молдові. Навіть ті, хто «постійно їздить до родичів/зі справ фірми» (насправді — проїжджав потягом у 1997 році. Вночі. Казахстаном. І не сам, а товариш по службі знайомого).

6. Не посилайтеся без крайньої потреби на українські джерела, навіть російськомовні. Їм усе одно не повірять. Бо — див. наступний пункт.

7. Росіяни впевнені в наявності в Україні могутньої пропагандистської машини. У це важко повірити, але це так. Не оскаржуйте цей «факт» — в очах росіян він викликає повагу.

8. Не заперечуйте досягнень Росії, які росіяни вважають реальними (зростання експорту зброї, тріумф групи «Серебро», розвиток нанотехнологій). Це тупиковий шлях — співрозмовники вважатимуть, що спілкуються з ідіотом.

9. Апелюйте до «священної пам’яті предків», «справ батьків», «споконвічних традицій». Це вони люблять.

10. Запам’ятайте адреси статистичних відомств — www.gks.ru і www.ukrstat.gov.ua. Там ви знайдете підтвердження будь-яким своїм ідеям, особливо абсурдним.

11. Якщо ви не можете зв’язно пояснити, навіщо зносяться і ставляться пам’ятники, чому Голодомор визнається геноцидом, а Мазепа — героєм тощо, відповідайте простодушно: «Це потрібне для зміцнення Держави!». Вони вас зрозуміють, хоч і засудять.

12. Ніколи не вигукуйте: «А ваш любимий Янукович (сам дурень/ворюга/редиска)!». По-перше, Янукович не їхній, а наш. По-друге, в Росії Віктор Федорич має славу ганчірки, флюгера, брехла. Як і всі інші хохли.

13. Будь ласка, запам’ятайте: трипільці не були предками українців. Ніколи.

14. У головах багатьох росіян мирно уживаються абсолютно протилежні тези. Наприклад: «Сталін зруйнував Велику Росію» — «Сталін зробив Росію великою», «Більшість країн ненавидить Росію» — «Більшість країн любить Росію» тощо. Ви можете отримати задоволення, ловлячи росіян на протиріччях, хоч вони цього не помітять.

15. Якщо у відповідь на свої наїзди ви отримали: «Уже краще так, ніж як у вас у Хохляндії!», — вважайте, що досягли невеликого успіху — співрозмовник визнав, що і в Росії є щось не цілком ідеальне. І від цього співрозмовнику стало трохи тяжче.

16. Максимум, чого ви зможете досягнути у форумній суперечці — сповзання співрозмовника на іншу тему або — о диво! — його тимчасового зникнення. Саме це ви можете вважати своєю перемогою й розповідати про неї друзям, рідним і нащадкам.

СТАНДАРТНІ ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ НАЇЗДИ

Примітка: всі доводи, приведені нижче, загалом відповідають дійсності. Приводячи їх, ви не братимете на душу гріх безсоромної брехні.

Почнемо з простих наїздів:

— Ющенко хворий проказою.

Ви не повірите, але безліч форумних росіян у цьому впевнені. У відповідь найкраще вигукнути: «Як?! Адже проказа — заразна хвороба! Ющенко б інфікував пів-Києва. І навіть — боже мій! — Януковича! І Черномирдіна!!! І навіть (тихо-тихо) самого Путіна на саммітах СНД...

— Україна керується Вашингтоном.

У цьому впевнені 99,98% росіян, навіть тамтешні ліберали. Не сперечайтеся. Не заперечуйте. Вважатимуть тупим брехуном. Відповідайте просто: «Українці настільки бардачні, що ними навіть не можна толком управляти. Все перекрутять, все переплутають». Тому вплив Держдепа плавно стікає в священні води Дніпра.

Тут потрібно пам’ятати — насправді Росія ніколи не управляла Україною, швидше — навпаки. Тільки не нагадуйте про це росіянам дуже часто.

— «Помаранчеві» в 2005—2006 роках розвалили економіку.

Пам’ятайте, що до моменту закінчення роботи «помаранчевого» уряду Єханурова ріст ВВП «місяць-до-місяця» майже досягав 10% (травень 2006 р. до травня 2005 р. — 108,5%, червень 2006 до червня 2005 р. — 109,3%).

— Тимошенко в 2005 році розвалила економіку.

Відповідайте скромно, але зі смаком: «Зростання ВВП прямо залежить від кількості капітальних вкладень в економіку. Основні «вкладники» — місцеві олігархи, жадібні й масонські. Такі як — тьху-тьху — Ходорковський і Березовський. Тимошенко їх прищучила (зовсім як Путін!!!), і вони підібгали хвости (тобто капвкладення). Єдина помилка злодійки — вона не змогла розправитися з мироїдами так само жорстко, як Великий Путін».

Вас повинні зрозуміти.

— Економіка України розвалена.

У цьому впевнені близько 95% росіян. Відповідь: зростання ВВП України в 2007 році — близько 7,2%, Росії — 7,6%. Невже ваш шановний співрозмовник бере на себе гріх припустити, що економіку Росії від розвалу відділяють 0,4%?!

Не зашкодить згадати й динаміку цін на нафту, яка абсолютно по-різному впливає на Україну й Росію. Можна, зрештою, нагадати, що зростання промислового виробництва України стабільно перевищує російське. Хоч вам, звичайно, не повірять.

— Без Росії Україні не вижити.

Навіть не сперечайтесь. Не подіє. Просто відповідайте: ага — буде ой, як туговато.

У будь-якому випадку, нам такого щастя — жити зовсім без Росії — на своєму віку не дочекатися.

— Стародавність української нації та української мови — міф!

Якщо ви не філолог і не історик — не вплутуйтеся, зав’язнете. Якщо філолог або історик — не вплутуйтеся, не зрозуміють. Найкраще відповісти бадьоро й оптимістично: «Так, ми молода нація — і в нас все попереду!»

— Бандерівці стріляли в спину нашим!

Сперечатися безглуздо. Дивний феномен «бандерівці-в-російській-масовій-свідомості» ще чекає на своїх дослідників, а самих дослідників — маса «открытий чудных»! А поки ці відкриття ще не відбулися, відповідайте, наприклад, так: так, стріляли. Але то були війська НКВС, які в складі заградзагонів самі стріляли в «наших». Тобто вони були поганими парубками.

— Бандерівці вбивали місцеве населення.

М’яко довідайтеся: «А міг би проіснувати партизанський (по суті) рух понад 10 років без підтримки місцевого населення?» Самі відповідь не давайте — нехай порозкинуть мізками. У крайньому випадку, натякніть: «А ось у Чечні, допустимо, якщо б не було підтримки місцевих, невже священна Російська армія не розправилася б із бандитами за пару тижнів?!»

На вигук про допомогу світової закуліси наївно запитуйте: «А як Вашингтон допомагав бандерівцям?» І так далі.

— Бандерівці вбивали присланих вчителів і лікарів.

Сперечатися безглуздо. Краще смиренно запитати: «Якщо Росія знала, що в Бандерії вбивають присланих нею «місіонерів», чи не означає це, що вона відверто посилала своїх кращих синів і дочок на вірну смерть?»

Ця думка така блюзнірська, що негайно настане сповзання на тему жорстоких комуністів і сумнівного грузина Сталіна. На що відповідайте просто й суворо: «Ну ось, бандерівці й не любили жорстоких комуністів і сумнівного грузина Сталіна».

— Бандерівці були жорстокими нелюдами! Це зафіксували навіть поляки! Є фотографії!

Як фотографію вам, швидше за все, приведуть ту саму, знамениту. Між іншим, вже встановлено, що вона зроблена в 20-х роках у Польщі, і на ній зображені жертви божевільної матері-циганки.

Щодо польських істориків можна відповідати нехитро: «Ви що, вірите цим пшекам?! Це ж недослов’яни, католики, вороги Росії!» Пам’ятайте: звичайний російський політфорумчанин абсолютно не вірить цим недослов’янам, католикам, ворогам Росії.

— «Западенщина» мріє приєднатися до Польщі.

У це вірить 90% росіян. Натякніть їм на складні, м’яко кажучи, історичні відносини між західноукраїнцями й поляками. Зрештою, скажіть, що «западенці» не люблять поляків ще більше, ніж росіян. Це повинно заспокоїти співрозмовників. Трохи.

— Росіяни живуть багатше за українців!

Подібні наїзди можна сміливо ігнорувати. Насправді в очах росіян добробут людей — ніщо в порівнянні із Зовнішньополітичною вагою Держави.

— Путін підняв економіку Росії з попелу і зробив її Великою!

Відповідь: «Через якусь незрозумілу причину основні макроекономічні показники країн СНД в останні роки змінюються підозріло однаково. Причому, незалежно від особистості Верховного вождя, характеру державної влади й політичної обстановки. І (що зовсім уже обурливо), в деяких зачуханих країнах СНД зростання того ж ВВП вище, ніж у путінській Росії! А саме, в Азербайджані, Казахстані, Узбекистані й навіть (цур нас!) у Грузії! У всіх інших державах його можна порівнювати з російським у межах двох відсотків! (за даними на січень—жовтень 2007 року).»

— (тихо-тихо) Так, можливо, не в Путіні справа?...

Вам можуть відповісти, що економіка всіх цих недо-держав зростає разом із російською, оскільки «присосалась». Запитайте, знову-таки, тихо-тихо: «Як, і грузинська також?! Куди ж дивиться Влада! Чому досі повністю не відчепили від сяючого локомотива російської економіки цей гнилий дерев’яний вагончик?» І чекайте на відповідь. Вона повинна порадувати вас своєю суперечністю.

Якщо ви будете довго й наполегливо використовувати ці стандартні відповіді, то росіяни остаточно увірують у потужність нашої Мозкопромивної машини й почнуть поважати Україну трохи більше.

А хіба не цього ви домагаєтеся?

:)

Посилання на коментар

*http://www.politarena.org.ua/index.php?newsid=47954

Отличная статья кстати по поводу анализа идиотского законопроекта, поданного нациками на этой неделе...

Це тобі, відмінна, а мені, брехлива, заперечуюча здорові ростки розумного підходу до державнуої Української мови.
Посилання на коментар

Це тобі, відмінна, а мені, брехлива, заперечуюча здорові ростки розумного підходу до державнуої Української мови.

Для "свидомых" она действительно не подходит, ибо те, кто кричат Ukraina uber alles никого кроме себя не слышат.

Зы... ничего разумного там нет, очередной курс направленный на раскол страны.

ИМХО, уж лучше бы занимались социально=экономическими вопросами, а не идиотизмом.

Посилання на коментар

Ты помнишь советскую классику: "Тренируйся там, на кошечках"... Украинский язык подобным способом простимулирует только явное отторжение у населения и все. А три этих клоуна - это как раз и есть та самая преславутая "пятая колонна", которая играет против Украины, а не за.

ну это вряд ли

кто не хотел общаться на телячьей мове тот и не будет

видишь ли у нас в израиле точно такие же проблемы с русским языком как и у вас в украине

поэтому я не от фонаря это взял

и знаешь что самое смешное - что выходцы из раши имея русский язык родным не хотят в офисах на нём разговаривать даже если служащий тоже русскоговорящий

потому что на русском можно валять дурака и когда чел переходит на иврит он подчёркивает что разговор деловой и тон разговора очень очень сильно меняется

почему? да потому что произошло переключение с русской ментальности на нормальную

и сразу же изменилось поведение

Роби мне кажется что вот язык ты вообще не стимулируешь.Если и стимулируешь что то другое, это только в эмоциях проявляется. Роби а ты спаситель украины на общественных началах? Или тебя кто то пригласил дурных украинцев уму разуму подучить? :rolleyes:

я язык не стимулирую

спешл фор ю о тебе

кот это животное которое лижет жопу только себе

тебе б с него пример взять

Посилання на коментар

Это в программе Свободы,- политическое сотрясание воздуха с целью показать перед обществом решительность и принципиальность. Я не думаю, что те кто писал эти строки в программу даже минимально надеялись на то, что такое требование когда либо будет реализовано.

Российская Федерация не может нести ответственность за голодомор, так как она была такой-же составной частью СССР как и Украина, имела негативные последствия в тот-же период времени, хоть и не в таких масштабах.

В голодоморе виновно советское, а не российское руководство.

По поводу сбережений сбербанка СССР, это нормально, потому как деньги действительно поступали в Москву.

ты ошибаешься

смотри какой нехилый прецедент

США: беспрецедентное решение федерального судьи в пользу ХАБАДа

_http://so-l.ru/news/show/6380001

такой плюхи раша уже давно не получала

Посилання на коментар

А ось також непогана :

30 практичних порад громадянам України щодо ведення політичних суперечок у російському Інтернеті.

Як отримати задоволення під час спілкування з носіями тоталітарної свідомості

Якщо через якусь нез'ясовну причину ви вважаєте себе «помаранчевим» і навіть «свідомим», то рано чи пізно ви неминуче зайдете на який-небудь російський інтернет-форум і жахнетеся тому, що там пишуть про Україну. Як порядний «помаранчевий», ви, зрозуміло, захочете вступити в суперечку, щоб спростувати, заперечити й розкрити очі.

Якщо ви патріот — краще одразу відмовтеся від цих намірів. У вас усе одно нічого не вийде, проте ви зайвий раз нагадаєте росіянам про існування такої країни як Україна, про що їм краще забути взагалі.

Але якщо ви молоді й гарячі, свято вірите у свій дар переконання й прагнете просвітити заблудлих росіян, прочитайте для початку ці поради. Вони не навчать вас перемагати, але допоможуть отримати хоч би мінімальне задоволення від спілкування з політично стурбованими українофобами.

Російські політичні форуми бувають різні — від «Щоденного журналу», де окопалися недобиті ліберали, до абсолютно навіженого «Росбалта». Але оскільки ставлення до України як держави на них приблизно однакове, то й наші поради є універсальними.

ОСНОВНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ВЕДЕННЯ СУПЕРЕЧОК ПРО УКРАЇНУ

1. Не лізьте в суперечку, не вивчивши «матчастину». Від того, що ви оганьбитеся, Україні легше не стане.

2. Не проявляйте явну агресію. У цій справі ви все одно виявитеся слабкішим за росіян.

3. Пам'ятайте: росіяни люблять українців. Просто вони не люблять Україну.

4. Пам'ятайте: закореніліші противники України як держави — українці, які переїхали в Росію. Цей чудовий феномен ще належить вивчити фахівцям.

5. Майте на увазі: 99% росіян мають таке саме уявлення про реальні події в Україні, як і ви про те, що відбувається в Молдові. Навіть ті, хто «постійно їздить до родичів/зі справ фірми» (насправді — проїжджав потягом у 1997 році. Вночі. Казахстаном. І не сам, а товариш по службі знайомого).

6. Не посилайтеся без крайньої потреби на українські джерела, навіть російськомовні. Їм усе одно не повірять. Бо — див. наступний пункт.

7. Росіяни впевнені в наявності в Україні могутньої пропагандистської машини. У це важко повірити, але це так. Не оскаржуйте цей «факт» — в очах росіян він викликає повагу.

8. Не заперечуйте досягнень Росії, які росіяни вважають реальними (зростання експорту зброї, тріумф групи «Серебро», розвиток нанотехнологій). Це тупиковий шлях — співрозмовники вважатимуть, що спілкуються з ідіотом.

9. Апелюйте до «священної пам'яті предків», «справ батьків», «споконвічних традицій». Це вони люблять.

10. Запам'ятайте адреси статистичних відомств — www.gks.ru і www.ukrstat.gov.ua. Там ви знайдете підтвердження будь-яким своїм ідеям, особливо абсурдним.

11. Якщо ви не можете зв'язно пояснити, навіщо зносяться і ставляться пам'ятники, чому Голодомор визнається геноцидом, а Мазепа — героєм тощо, відповідайте простодушно: «Це потрібне для зміцнення Держави!». Вони вас зрозуміють, хоч і засудять.

12. Ніколи не вигукуйте: «А ваш любимий Янукович (сам дурень/ворюга/редиска)!». По-перше, Янукович не їхній, а наш. По-друге, в Росії Віктор Федорич має славу ганчірки, флюгера, брехла. Як і всі інші хохли.

13. Будь ласка, запам'ятайте: трипільці не були предками українців. Ніколи.

14. У головах багатьох росіян мирно уживаються абсолютно протилежні тези. Наприклад: «Сталін зруйнував Велику Росію» — «Сталін зробив Росію великою», «Більшість країн ненавидить Росію» — «Більшість країн любить Росію» тощо. Ви можете отримати задоволення, ловлячи росіян на протиріччях, хоч вони цього не помітять.

15. Якщо у відповідь на свої наїзди ви отримали: «Уже краще так, ніж як у вас у Хохляндії!», — вважайте, що досягли невеликого успіху — співрозмовник визнав, що і в Росії є щось не цілком ідеальне. І від цього співрозмовнику стало трохи тяжче.

16. Максимум, чого ви зможете досягнути у форумній суперечці — сповзання співрозмовника на іншу тему або — о диво! — його тимчасового зникнення. Саме це ви можете вважати своєю перемогою й розповідати про неї друзям, рідним і нащадкам.

СТАНДАРТНІ ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ НАЇЗДИ

Примітка: всі доводи, приведені нижче, загалом відповідають дійсності. Приводячи їх, ви не братимете на душу гріх безсоромної брехні.

Почнемо з простих наїздів:

— Ющенко хворий проказою.

Ви не повірите, але безліч форумних росіян у цьому впевнені. У відповідь найкраще вигукнути: «Як?! Адже проказа — заразна хвороба! Ющенко б інфікував пів-Києва. І навіть — боже мій! — Януковича! І Черномирдіна!!! І навіть (тихо-тихо) самого Путіна на саммітах СНД...

— Україна керується Вашингтоном.

У цьому впевнені 99,98% росіян, навіть тамтешні ліберали. Не сперечайтеся. Не заперечуйте. Вважатимуть тупим брехуном. Відповідайте просто: «Українці настільки бардачні, що ними навіть не можна толком управляти. Все перекрутять, все переплутають». Тому вплив Держдепа плавно стікає в священні води Дніпра.

Тут потрібно пам'ятати — насправді Росія ніколи не управляла Україною, швидше — навпаки. Тільки не нагадуйте про це росіянам дуже часто.

— «Помаранчеві» в 2005—2006 роках розвалили економіку.

Пам'ятайте, що до моменту закінчення роботи «помаранчевого» уряду Єханурова ріст ВВП «місяць-до-місяця» майже досягав 10% (травень 2006 р. до травня 2005 р. — 108,5%, червень 2006 до червня 2005 р. — 109,3%).

— Тимошенко в 2005 році розвалила економіку.

Відповідайте скромно, але зі смаком: «Зростання ВВП прямо залежить від кількості капітальних вкладень в економіку. Основні «вкладники» — місцеві олігархи, жадібні й масонські. Такі як — тьху-тьху — Ходорковський і Березовський. Тимошенко їх прищучила (зовсім як Путін!!!), і вони підібгали хвости (тобто капвкладення). Єдина помилка злодійки — вона не змогла розправитися з мироїдами так само жорстко, як Великий Путін».

Вас повинні зрозуміти.

— Економіка України розвалена.

У цьому впевнені близько 95% росіян. Відповідь: зростання ВВП України в 2007 році — близько 7,2%, Росії — 7,6%. Невже ваш шановний співрозмовник бере на себе гріх припустити, що економіку Росії від розвалу відділяють 0,4%?!

Не зашкодить згадати й динаміку цін на нафту, яка абсолютно по-різному впливає на Україну й Росію. Можна, зрештою, нагадати, що зростання промислового виробництва України стабільно перевищує російське. Хоч вам, звичайно, не повірять.

— Без Росії Україні не вижити.

Навіть не сперечайтесь. Не подіє. Просто відповідайте: ага — буде ой, як туговато.

У будь-якому випадку, нам такого щастя — жити зовсім без Росії — на своєму віку не дочекатися.

— Стародавність української нації та української мови — міф!

Якщо ви не філолог і не історик — не вплутуйтеся, зав'язнете. Якщо філолог або історик — не вплутуйтеся, не зрозуміють. Найкраще відповісти бадьоро й оптимістично: «Так, ми молода нація — і в нас все попереду!»

— Бандерівці стріляли в спину нашим!

Сперечатися безглуздо. Дивний феномен «бандерівці-в-російській-масовій-свідомості» ще чекає на своїх дослідників, а самих дослідників — маса «открытий чудных»! А поки ці відкриття ще не відбулися, відповідайте, наприклад, так: так, стріляли. Але то були війська НКВС, які в складі заградзагонів самі стріляли в «наших». Тобто вони були поганими парубками.

— Бандерівці вбивали місцеве населення.

М'яко довідайтеся: «А міг би проіснувати партизанський (по суті) рух понад 10 років без підтримки місцевого населення?» Самі відповідь не давайте — нехай порозкинуть мізками. У крайньому випадку, натякніть: «А ось у Чечні, допустимо, якщо б не було підтримки місцевих, невже священна Російська армія не розправилася б із бандитами за пару тижнів?!»

На вигук про допомогу світової закуліси наївно запитуйте: «А як Вашингтон допомагав бандерівцям?» І так далі.

— Бандерівці вбивали присланих вчителів і лікарів.

Сперечатися безглуздо. Краще смиренно запитати: «Якщо Росія знала, що в Бандерії вбивають присланих нею «місіонерів», чи не означає це, що вона відверто посилала своїх кращих синів і дочок на вірну смерть?»

Ця думка така блюзнірська, що негайно настане сповзання на тему жорстоких комуністів і сумнівного грузина Сталіна. На що відповідайте просто й суворо: «Ну ось, бандерівці й не любили жорстоких комуністів і сумнівного грузина Сталіна».

— Бандерівці були жорстокими нелюдами! Це зафіксували навіть поляки! Є фотографії!

Як фотографію вам, швидше за все, приведуть ту саму, знамениту. Між іншим, вже встановлено, що вона зроблена в 20-х роках у Польщі, і на ній зображені жертви божевільної матері-циганки.

Щодо польських істориків можна відповідати нехитро: «Ви що, вірите цим пшекам?! Це ж недослов'яни, католики, вороги Росії!» Пам'ятайте: звичайний російський політфорумчанин абсолютно не вірить цим недослов'янам, католикам, ворогам Росії.

— «Западенщина» мріє приєднатися до Польщі.

У це вірить 90% росіян. Натякніть їм на складні, м'яко кажучи, історичні відносини між західноукраїнцями й поляками. Зрештою, скажіть, що «западенці» не люблять поляків ще більше, ніж росіян. Це повинно заспокоїти співрозмовників. Трохи.

— Росіяни живуть багатше за українців!

Подібні наїзди можна сміливо ігнорувати. Насправді в очах росіян добробут людей — ніщо в порівнянні із Зовнішньополітичною вагою Держави.

— Путін підняв економіку Росії з попелу і зробив її Великою!

Відповідь: «Через якусь незрозумілу причину основні макроекономічні показники країн СНД в останні роки змінюються підозріло однаково. Причому, незалежно від особистості Верховного вождя, характеру державної влади й політичної обстановки. І (що зовсім уже обурливо), в деяких зачуханих країнах СНД зростання того ж ВВП вище, ніж у путінській Росії! А саме, в Азербайджані, Казахстані, Узбекистані й навіть (цур нас!) у Грузії! У всіх інших державах його можна порівнювати з російським у межах двох відсотків! (за даними на січень—жовтень 2007 року).»

— (тихо-тихо) Так, можливо, не в Путіні справа?...

Вам можуть відповісти, що економіка всіх цих недо-держав зростає разом із російською, оскільки «присосалась». Запитайте, знову-таки, тихо-тихо: «Як, і грузинська також?! Куди ж дивиться Влада! Чому досі повністю не відчепили від сяючого локомотива російської економіки цей гнилий дерев'яний вагончик?» І чекайте на відповідь. Вона повинна порадувати вас своєю суперечністю.

Якщо ви будете довго й наполегливо використовувати ці стандартні відповіді, то росіяни остаточно увірують у потужність нашої Мозкопромивної машини й почнуть поважати Україну трохи більше.

А хіба не цього ви домагаєтеся?

:)

Хорошая инфа.Остается задуматься кто ее создал и какие цели преследует.Будет время прокомментирую
Посилання на коментар

Хорошая инфа.Остается задуматься кто ее создал и какие цели преследует.Будет время прокомментирую

чем же ты о многоликий анус сейчас так занят?

фекальными раскопками ?

Посилання на коментар

чем же ты о многоликий анус сейчас так занят?

фекальными раскопками ?

Не забивай пустую бошку, чем попало, лучше пару слов выучи, а то всё му и му. И только о говне, капрофил ты форумный
Посилання на коментар

Не забивай пустую бошку, чем попало, лучше пару слов выучи, а то всё му и му. И только о говне, капрофил ты форумный

а какие слова выучить? я прилежный я в школе хорошо учился - а вот ты похоже скурил свой букварь а там краска на цинковой основе

он тебе в голову ударил и ты изнасиловал свою мать потом соседа потом соседскую кошку

а сейчас пытаешься снасильничать форум

Посилання на коментар

а какие слова выучить? я прилежный я в школе хорошо учился - а вот ты похоже скурил свой букварь а там краска на цинковой основе

он тебе в голову ударил и ты изнасиловал свою мать потом соседа потом соседскую кошку

а сейчас пытаешься снасильничать форум

Да ты выдумывай выдумывай, главное, что ты по полной раскрылся, что там у тебя в пустой черепушке ещё появится. Давай дерзай. Это тебя в Донецке учат, у тебя наверное притон в хате
Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...