Гість Зима Опубліковано 15 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2013 Я внимательно прочитал. и ответил вам без предположим. Ибо баснями сыт не будешь. Я могу написать, что в русскоязычной школе будут платить в пять раз больше, ибо ей будут помогать из Раши, а в вашей реально денег вообще нет и в ближайшие 100 лет не будет, но это слишком громко, а реально уже все видят, что в ближайшее время уже самой Украины не будет, так кому нужна ваша мова. Зачем насильно предлагать то, что не нужно и никогда не понадобится.Так, ви маєте рацію. С грошима напряг. Бюджетне забезпечення скоротили. Але не на папірі, а в реальному житті. На рахунок України та Росії можу вам одне нагадати, якщо ви людина віруюча, - Шляхи господні несповідимі. Вас ніхто не силує вивчати мову. Йдіть собі з Богом. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Major Опубліковано 15 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2013 Ось вам приклад, навіщо є потреба у вивченні української. Ви взагалі чи не уважно прочитали питання, або не впевненно володієте мовою. Тому обмежуєте власне коло спілкування.Однако-же, в вашем украинском, ошибок, как у ночного сторожа, вшей на кожухе. Не могу на украинском сейчас общаться. В порту, жду прибытия судна, в данном компе нет укр.мовы. Прибуду домой, могу преподать урок на демонстрации вашего "волапюка". Ридну мову трэба знаты досконало, а вжэ потим, прыскипатыся до иншых.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 15 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2013 Это для тебя форма важнее содержания.Когда тебе специалист вырежит печень вместо аппендикса тогда и встрянешь.Или тебя до дитей допусти с однобокостью мышления.А забыл что твой идеал Фарион,педагог млин.она у них в фаворе что ты . знавэць польского суржика. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 15 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2013 Однако-же, в вашем украинском, ошибок, как у ночного сторожа, вшей на кожухе. Не могу на украинском сейчас общаться. В порту, жду прибытия судна, в данном компе нет укр.мовы. Прибуду домой, могу преподать урок на демонстрации вашего "волапюка". Ридну мову трэба знаты досконало, а вжэ потим, прыскипатыся до иншых.... Чого ж вас тут усіх крутить як кленове листя? Може й є помилки, я не проффессор. Мова за мову, слово за слово, давайте, навчайте, чому б ні? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 15 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2013 Так, ви маєте рацію. С грошима напряг. Бюджетне забезпечення скоротили. Але не на папірі, а в реальному житті. На рахунок України та Росії можу вам одне нагадати, якщо ви людина віруюча, - Шляхи господні несповідимі. Вас ніхто не силує вивчати мову. Йдіть собі з Богом. ну меня нет. а других зачем. пути не исповедимы. но каждый выбирает свой путь. а вы явно поставили не на ту канячку. вот и жопа у вас теперь. и история у вас вся сплошная жопа и стояние раком. но опять таки . вы ничему не научились и который раз на те же грабли Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 15 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2013 Чого ж вас тут усіх крутить як кленове листя? Може й є помилки, я не проффессор. Мова за мову, слово за слово, давайте, навчайте, чому б ні?сорри. но это же вы всех насильно хотите заставить учить. что и сами не знаете. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 15 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2013 Однако-же, в вашем украинском, ошибок, как у ночного сторожа, вшей на кожухе. Не могу на украинском сейчас общаться. В порту, жду прибытия судна, в данном компе нет укр.мовы. Прибуду домой, могу преподать урок на демонстрации вашего "волапюка". Ридну мову трэба знаты досконало, а вжэ потим, прыскипатыся до иншых....Вот еще один учитель. А ты плохо понимаешь что он написал? Или ошибки исказили содержание? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 16 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2013 Як гадаєте,коли в двох школах поряд зарплатня вчителям історії, наприклад, викладаючим українською, буде втричі більш ніж тим, що руською, в яку саме схоче влаштуватись молодий фахівець після вишу? Уважаемый Зима, вы ничего себе не отморозили..? Вы предлагаете в Украине проводить политику апартеида? :blink: Это еще один перл "свидомости"..? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 16 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2013 Уважаемый Зима, вы ничего себе не отморозили..? Вы предлагаете в Украине проводить политику апартеида? :blink: Это еще один перл "свидомости"..? Апартаид-раздельное проживание. Вчем апартаид? Якщо вчителька Української мови буде отримувати більше в зарплаті. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 16 січня, 2013 Уважаемый Зима, вы ничего себе не отморозили..? Вы предлагаете в Украине проводить политику апартеида? :blink: Это еще один перл "свидомости"..? Чому апартеїда - звична совєтська практика: вчителям російської мови платили більше, ніж вчителям української. Що, Мітіч, пам"ять почала підводити - я ж казала менше пий. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 16 січня, 2013 Это для тебя форма важнее содержания.Когда тебе специалист вырежит печень вместо аппендикса тогда и встрянешь.Или тебя до дитей допусти с однобокостью мышления.А забыл что твой идеал Фарион,педагог млин. Продовжуєш брехати і зводити наклепи? А Юлька казала, що ти порядна людина! Де твої докази, як УГКЦ дискредитує класичну православну церкву - довго я буду ще чекати. Ну тепер добав ще одне - докази, що Фаріон мій ідеал? Інакше - ти брехло і наклепник. Ще трохи почекаю - і буду саме так тебе називати, причому справедливо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 16 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2013 Апартаид-раздельное проживание. Вчем апартаид? Якщо вчителька Української мови буде отримувати більше в зарплаті.Одним из элементов данной политики являлся дифферинцированный подход к оплате труда по рассовому признаку. Так например водитель грузовика(белый) получал 20тыс. рандов, а водитель такого же грузовика(чёрный) 3тыс. только потому что чёрный. Вы предлагаете то же самое ввести на Украине, только по языковому признаку..?! А дальше..? Кварталы и улицы, со знаком: "ТІЛЬКИ ДЛЯ УКРАЇНОМОВНИХ"?! Лихо.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 16 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2013 Одним из элементов данной политики являлся дифферинцированный подход к оплате труда по рассовому признаку. Так например водитель грузовика(белый) получал 20тыс. рандов, а водитель такого же грузовика(чёрный) 3тыс. только потому что чёрный. Вы предлагаете то же самое ввести на Украине, только по языковому признаку..?! А дальше..? Кварталы и улицы, со знаком: "ТІЛЬКИ ДЛЯ УКРАЇНОМОВНИХ"?! Лихо.. Це стосується тільки вчителів, бо держава не зобовязувалась викладати всі предмети на іноземній мові. За те, як тебе пробрало, ти просто верещиш. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Валерий81 Опубліковано 16 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2013 Це стосується тільки вчителів, бо держава не зобовязувалась викладати всі предмети на іноземній мові. За те, як тебе пробрало, ти просто верещиш.сначала учителя потом улицы потом резервации потом лагеря. кажется где то уже было. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 16 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2013 Звичайно не притісняв - все сприймалося як належне, наприклад, україномовна дитина захотіла вчитися в Києві - на якій мові читалися лекції - ась, Мітіч? Скажеш, на українській? Ага, дзюськи і ніхто навіть не смів заперечити, бо тобі відразу заявляли: ти можеш відповідати на тій мові, на якій хочеш, тобто, задачу ще більше ускладнювали: слухати лекції російською, перекладати на українську, щоб відповідати. Добре, коли це були гуманітарні дисципліни, а якщо математика, фізика чи, приміром, правознавство?!!! І таке відбувалося ПО ВСІЙ УКРАЇНІ, не лише на Сході чи в Центрі, а й на Заході також. Якщо робити по совісті і по справедливості, то мову повинні вивчати у всіх школах і вишах, і її в принципі всюди вивчають. Що стосується студентського навчання то слід зробити так, щоб студенти самі могли обирати мову навчання. Кому більш по подоби україномовний лектор, хай ідуть до нього, кому російськомовний - хай ідуть до нього і жодних проблем не буде. Але власно мову повинні знати всі. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 16 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2013 І не сприймай це так хворобливо - ти ось як добре пишеш українською, навіть краще, ніж я - а чому ти не хочеш, щоб і твої земляки на тому ж рівні знали державну мову? Я за те, щоб державну мову знали, але проти того, щоб її навязували такими топорними методами. Хай всі її знають. Але людина сама повинна обирати на якій мові їй зручніше спілкуватись з лікарем, на якій обслуговуватись суб`єктами підприємницької діяльності, на якій проводити спортивні і культурні заходи. Уяви, що наприклад якесь там земляцтво скажимо болгарської культури буде проводити захід українською мовою. Це хіба не дурість? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 16 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2013 Це стосується тільки вчителів, бо держава не зобовязувалась викладати всі предмети на іноземній мові. За те, як тебе пробрало, ти просто верещиш. Пока стосується тільки вчителів... Я просто пытаюсь понять, какая разница между коммунистами и вами нацюками(хотел написать националистами, но это не совсем то). И понимаю, что большая. Вы стремитесь залезть гораздо дальше в тех грехах, в которых обвиняете их. Вами движет не здоровий глузд, а банальный реваншизм, только на ком вы собираетесь отыгрываться...? Ну и какое гос-во можно построить с такой мотивацией..? Правильно..! Только Рабиновичу дайте время смыться. А то он тут за вас свою попу рвет на части, а вы его потом в концлагерь..! ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 16 січня, 2013 сначала учителя потом улицы потом резервации потом лагеря. кажется где то уже было. було в СРСР, який ти пропонуєш відродити Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість дядя Митя Опубліковано 16 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2013 Якщо робити по совісті і по справедливості, то мову повинні вивчати у всіх школах і вишах, і її в принципі всюди вивчають. Що стосується студентського навчання то слід зробити так, щоб студенти самі могли обирати мову навчання. Кому більш по подоби україномовний лектор, хай ідуть до нього, кому російськомовний - хай ідуть до нього і жодних проблем не буде. Але власно мову повинні знати всі. Совершенно верно. И это не скажется на качестве даваемого, и усваиваемого материала. Мы же хотим качественного образования, а не аби якого, лишь бы на мове. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 16 січня, 2013 Я за те, щоб державну мову знали, але проти того, щоб її навязували такими топорними методами. Хай всі її знають. Але людина сама повинна обирати на якій мові їй зручніше спілкуватись з лікарем, на якій обслуговуватись суб`єктами підприємницької діяльності, на якій проводити спортивні і культурні заходи. Уяви, що наприклад якесь там земляцтво скажимо болгарської культури буде проводити захід українською мовою. Це хіба не дурість? Ты читал Законопрект? Или судишь его только по публикациям в прессе? Например, я слышала комментарий кажется Яворивского, который говорил следующее: врач, как человек, которому государство платит зарплату, должен разговаривать на государственном языке, пациент может говорить на том языке, на котором ему удобно, хоть на китайском. Если будут трудности в понимании, можно вызвать переводчика. Конечно, все понимают, что в реале никто не будет стоять над врачом с диктофоном, но рецепт или запись в медицинской карточке - будет служить документом и подтверждением выполнения закона. Заметь - при такой постановке вопроса не будет иметь значения - ты русскоязічній украинец или разговариваешь на болгарском - правила будут одинаковыми для всех. Кроме того, региональный язык законом не отменяется, следовательно, пример с болгарами не подходит. Это касается частных заведений или мероприятий - там язык можно выбирать - по желанию организаторов или владельцев. ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 16 січня, 2013 Совершенно верно. И это не скажется на качестве даваемого, и усваиваемого материала. Мы же хотим качественного образования, а не аби якого, лишь бы на мове. Це ти так думаєш. Я ж думаю по іншому: якісні знання українською мовою від держави і будь-якою мовою, якщо ти їх отримуєш у приватних навчальних закладах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 16 січня, 2013 Якщо робити по совісті і по справедливості, то мову повинні вивчати у всіх школах і вишах, і її в принципі всюди вивчають. Що стосується студентського навчання то слід зробити так, щоб студенти самі могли обирати мову навчання. Кому більш по подоби україномовний лектор, хай ідуть до нього, кому російськомовний - хай ідуть до нього і жодних проблем не буде. Але власно мову повинні знати всі. Ты там вспоминал болгар - а этим куда идти? Пойми, должен быть один язык, которым будут общаться люди разных национальностей. Им должен стать украинский - язык который будет защищаться госудатством, так как Украина единственная страна, где он используется. Русский язык защищает РФ, он в Украине в защите не нуждается. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 16 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2013 Ты там вспоминал болгар - а этим куда идти? Пойми, должен быть один язык, которым будут общаться люди разных национальностей. Им должен стать украинский - язык который будет защищаться госудатством, так как Украина единственная страна, где он используется. Русский язык защищает РФ, он в Украине в защите не нуждается. Орианко! Да пойми ты простую вещь. Язык не зашищают и не навязывают.ЕГО надо РАЗВИВАТЬ. Это товар в конце концов.Ну не купишь ты зеленый помидор имея рядом красный.Ты же не глупый вроде человек но зацикленность то зачем? Ты хоть анализируй ситуацию.Есть конституция,есть закон о языках,какого хрена будировать вопрос и выпячивать тему. Тебе что не понятно что язык указами не поменяешь.У вас что ума не хватает понять что принуждение вызывает отторжение.? Ты чего в конечном итоге добиваешься? Референдума где русский признают вторым государственным?Ты считаешь что мова изменит отношение к УПА или образ мышления? Попугай по твоему, научившейся мове, становится истинным украинцем.? Надоело читать твой примитивный бред. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 16 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2013 врач, как человек, которому государство платит зарплату, должен разговаривать на государственном языке, пациент может говорить на том языке, на котором ему удобно, хоть на китайском. Если будут трудности в понимании, можно вызвать переводчика. Конечно, все понимают, что в реале никто не будет стоять над врачом с диктофоном, но рецепт или запись в медицинской карточке - будет служить документом и подтверждением выполнения закона. Заметь - при такой постановке вопроса не будет иметь значения - ты русскоязічній украинец или разговариваешь на болгарском - правила будут одинаковыми для всех. Так а т.н комиссия и штрафы зачем? Значит они будут пытаться как-то это контролировать.... Може еще возродим сталинскую практику доносов, когда в эту комиссию будут жаловаться а те, кто не говорит на украинском на работе будут штрафовать? В законопроекте сказано, что если человек не знает мовы, он нанимает переводчика за свой счет. А если человеку нужна срочная операция и он украинского языка не знает, и не может позволить себе переводчика (все деньги уходят на операцию) тогда как быть? Подыхать что ли? ИМХО такие законопроекты - полная дурость, которая только способствует разделению страны, а не объединению. Пусть уже лучше все будет так как было раньше до принятия всяких языковых законов, но вопросы ЯЗЫКА, ГЕРОЕВ, НАЦИОНАЛЬНОСТИ ПОДНИМАТЬ НЕ СЛЕДУЕТ. Пусть лучше социально-экономическими вопросами занимаются. Все. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 16 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2013 Пойми, должен быть один язык, которым будут общаться люди разных национальностей. Им должен стать украинский - язык который будет защищаться госудатством, так как Украина единственная страна, где он используется. Русский язык защищает РФ, он в Украине в защите не нуждается. Так російська мова як мова половини населення країни буде розвиватися, незалежно від волі держави. Я не згоден з тим, що лише українська повинна бути мовою спілкування між людьми різних національностей. Нехай мову спілкування обирають власно самі люди. Українська мова була, буде і нікуди не зникне. Бо її статус як державної ніхто не заперечує Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 16 січня, 2013 Пусть уже лучше все будет так как было раньше до принятия всяких языковых законов, но вопросы ЯЗЫКА, ГЕРОЕВ, НАЦИОНАЛЬНОСТИ ПОДНИМАТЬ НЕ СЛЕДУЕТ. Пусть лучше социально-экономическими вопросами занимаются. Все. Вишь, как ті сразу пошёл на попятную - мож ради этого этот законопрект нужно было обнародовать :P А то когда Колисниченко эти свои региональные языки продавливал - ты ж молчал, не против был. Я считаю, что никаких дополнительных законов не нужно было - достаточно было исполнять Закон про державну мову. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 16 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2013 Вишь, как ті сразу пошёл на попятную - мож ради этого этот законопрект нужно было обнародовать :P А то когда Колисниченко эти свои региональные языки продавливал - ты ж молчал, не против был. Я считаю, что никаких дополнительных законов не нужно было - достаточно было исполнять Закон про державну мову. УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дошло!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Слава Украине!!!!!!!!!!!!! :rolleyes: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 16 січня, 2013 Бо її статус як державної ніхто не заперечує На самом деле - ЗАПЭРЭЧУЮТЬ - и не где нибудь, а в самой Верховной Раде, когда демонстративно говорят, что мы будем разговаривать не на украинском языке, а на русском. Мыслимо ли такое, чтоб где-то в Бундестаге, депутат турок выступал по-турецки?!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 16 січня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 16 січня, 2013 УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дошло!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Слава Украине!!!!!!!!!!!!! :rolleyes: Чого ти радуєшся? - я це писала вже багато разів і ніякої сенсації в цьому нема. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 16 січня, 2013 Поділитися Опубліковано 16 січня, 2013 На самом деле - ЗАПЭРЭЧУЮТЬ - и не где нибудь, а в самой Верховной Раде, когда демонстративно говорят, что мы будем разговаривать не на украинском языке, а на русском. Мыслимо ли такое, чтоб где-то в Бундестаге, депутат турок выступал по-турецки?!!! И будут. До тех пор пока не осознают что их не понимают. В бундестаге вполне возможно что уже в ближайшее время будет звучать турецкий и депутаты оденут наушники для перевода.Все зависит чьи интересы будет представлять депутат. Немцы народ цивилизованный и им содержание сказанного важнее языка.Мне например не хватает диалога высших чинов державы с народом. Они вынужденны говорить на языке которым в совершенстве не владеют и контроль за речью ограничивает содержание. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.