Перейти до змісту
Український політичний форум

ВО Свобода, яка вона є...

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Народ Украины будет завтра праздновать свою великую Победу. И нечего нацикам под ногами у людей путаться.

Вот именно, кому нах нужна провокация. кроме нациков, у людей праздник, какой идиот пожелает самому себе праздник испортить. Вот эти сцуки и разгавкались.отделять галычину и немедленно . нах это дерьмо ещё и кормить.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 3,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Народ Украины будет завтра праздновать свою великую Победу. И нечего нацикам под ногами у людей путаться.

Ти вже по Фрейду обмовилася, що завтра будуть святкувати - перемогу українців.

Посилання на коментар

Во многих книгах о политтехнологиях написано: самый грубый метод воздействия на электорат - это фото с ребенком на руках. Такой примитив. А наряды в семье Тягни.. в праздник-то...ээхх..

Замахала вже своїм кряхтінням - що ти хотіла сказати, шапокля, хто там дитину на руках тримає - хіба не твій "воїн визволитель" в Берліні? - це ти його щойно обісрала, фашистське чмо?

Посилання на коментар

Ти вже по Фрейду обмовилася, що завтра будуть святкувати - перемогу українців.

я прошу тебя не позорься и не общайся с механическим трупом.

Посилання на коментар

в пришибнутої дени мізки взагалі не працюють від щоденного невідривного сидінні на форумах

Посилання на коментар

Замахала вже своїм кряхтінням - що ти хотіла сказати, шапокля, хто там дитину на руках тримає - хіба не твій "воїн визволитель" в Берліні? - це ти його щойно обісрала, фашистське чмо?

Так Тягни еще не научился натурально любовь к детям выражать. Мало опыта в пиар-акциях! Настолько смешно взял ребенка на руки, демонстративно.
Посилання на коментар

в пришибнутої дени мізки взагалі не працюють від щоденного невідривного сидінні на форумах

Не трогай мои мудрые мозги! Пиартехнологии (в том числе фото с детьми) не моя придумка. Пора знать, глупая рагуля!
Посилання на коментар

я прошу тебя не позорься и не общайся с механическим трупом.

Юля, професійна програма для цього і створена, щоб за її допомогою вдосконалюватися.

Ну нема в житті таких людей, які мають нет і голосують за ригоаналів чи комуняк, а якщо є, то вони ніколи не будуть рвати за них горло - тому створили програму. Вважай, я на ній тренуюся :P

Посилання на коментар

ты мою просьбу прочла в теме о 9-м числе во Львове?

Посилання на коментар

Так Тягни еще не научился натурально любовь к детям выражать. Мало опыта в пиар-акциях! Настолько смешно взял ребенка на руки, демонстративно.

так у них все такие, на кого не плюнь всё дерьмо
Посилання на коментар

ты мою просьбу прочла в теме о 9-м числе во Львове?

Поддерживаю! Прошу двух идиоток со мной не общаться! Даже Рабиновича легче вынести!
Посилання на коментар

Юля, професійна програма для цього і створена, щоб за її допомогою вдосконалюватися.

Ну нема в житті таких людей, які мають нет і голосують за ригоаналів чи комуняк, а якщо є, то вони ніколи не будуть рвати за них горло - тому створили програму. Вважай, я на ній тренуюся :P

аааа,,, ну тогда конечно, не вопрос! Тренируйся, пташечка! :D

Посилання на коментар

Не трогай мои мудрые мозги! Пиартехнологии (в том числе фото с детьми) не моя придумка. Пора знать, глупая рагуля!

Мені не потрібно кілька разів повторювати - я з першого разу запам"ятала, що ти рагуля і в тебе нема розуму.

Якщо б був, ти б не назвала ідею пам"ятника визволителю примітивним, не приплела б до нього Тягнибока і на цьому тлі не вигукувала б гасла про перемогу українців. У тебе в голові каша - тобі потрібно відпочити. А перл з пам"ятником - я пропіарю - не всі ж мають час по темах лазити, можуть не побачити цей шедевр тупості.

Посилання на коментар

Дура! У нас весь подъезд дружно голосует за КПУ и ПР. Одни отщепенцы были - за "Батькивщину": их тоже дружно осудили... :D А уж со "Свободовцами", коли бы такие во дворе появились, и не разговаривали бы. :lol:
Посилання на коментар

Поддерживаю! Прошу двух идиоток со мной не общаться! Даже Рабиновича легче вынести!

з тобою спілкується черч і шкатулка - вони ідіоти, це написано у моєму підписі , але чому жіночого роду? - програма збій дала?

Посилання на коментар

Мені не потрібно кілька разів повторювати - я з першого разу запам"ятала, що ти рагуля і в тебе нема розуму.

Якщо б був, ти б не назвала ідею пам"ятника визволителю примітивним, не приплела б до нього Тягнибока і на цьому тлі не вигукувала б гасла про перемогу українців. У тебе в голові каша - тобі потрібно відпочити. А перл з пам"ятником - я пропіарю - не всі ж мають час по темах лазити, можуть не побачити цей шедевр тупості.

тебе сколько раз повторить, чтоб ты запомнила? Не рагуля оно, а БЫЧКА!!! Худоба, розумієш? Така програма з тваринництва!

Посилання на коментар

Рагуля (напоминаю)! ТЫ в состоянии отличать пиар-акции , в случае Тягнибока - неумелые, от памятников воинам -победителям, спасавшим детей от фашизма? И в почему в свободовцы только дураков берут? Хотя есть ответ: иные не желают, понимая всю глупость и несостоятельность их идеологии.
Посилання на коментар

з тобою спілкується черч і шкатулка - вони ідіоти, це написано у моєму підписі , але чому жіночого роду? - програма збій дала?

представь, прога так установлена, что не может не реагировать на националистов-патриотов. О засада, прикинь.. Ща снова сгорит. :D

Посилання на коментар

Дура! У нас весь подъезд дружно голосует за КПУ и ПР. Одни отщепенцы были - за "Батькивщину": их тоже дружно осудили... :D А уж со "Свободовцами", коли бы такие во дворе появились, и не разговаривали бы. :lol:

під"їзд в гуртожитку :lol: :lol: :lol:

за КПУ і ПР голосує виключно бидло.

Посилання на коментар

Рагуля (напоминаю)! ТЫ в состоянии отличать пиар-акции , в случае Тягнибока - неумелые, от памятников воинам -победителям, спасавшим детей от фашизма? И в почему в свободовцы только дураков берут? Хотя есть ответ: иные не желают, понимая всю глупость и несостоятельность их идеологии.

Я знаю, що ти рагуля - більше не повторюй!!!!

І знаю, що ти дурепа!!!!

Це ти написала?

Во многих книгах о политтехнологиях написано: самый грубый метод воздействия на электорат - это фото с ребенком на руках. Такой примитив. А наряды в семье Тягни.. в праздник-то...ээхх..

У Свободу дурнів не беруть - тому ти коряишся на ригоаналів, а не на Свободу.

Посилання на коментар

тебе сколько раз повторить, чтоб ты запомнила? Не рагуля оно, а БЫЧКА!!! Худоба, розумієш? Така програма з тваринництва!

Юля, та мені пофік - воно по любому бидло, корячиться за тарілку супу на янека, який зробив з неї раба - та ще й радіє: який підприємливий у нас президент.

Посилання на коментар

Юля, та мені пофік - воно по любому бидло, корячиться за тарілку супу на янека, який зробив з неї раба - та ще й радіє: який підприємливий у нас президент.

звідки ти взяла, що супу? Мо, щець? :lol:
Посилання на коментар

звідки ти взяла, що супу? Мо, щець? :lol:

Я все що рідке - називаю суп - навіть манну кашу :P

Посилання на коментар

ПО ТЕМІ

Фаріон: Ми маємо бути нещадними з цими виродками

Радянська "побєда" ніколи не стане українською "перемогою".

Таку думку озвучила на траурному мітингу за жертвами Другої світової війни депутат від "Свободи" Ірина Фаріон, цитує "Інтерфакс-Україна".

"Ніколи їх "побєда" не буде нашою "перемогою". Імперія, яка називалася СРСР, і її колонія УРСР не були нашими державами, отже, не було кого захищати і за що воювати. Але була рідна земля та була єдина армія, Українська повстанська, яка це захищала", - підкреслила вона.

За її словами, не може бути згоди між воїном УПА і Червоної армії до того часу, поки не буде організований Нюрнберг-2 над комунізмом.

"Тому називати це перемогою - значить бути фальшивим, примітивним і просто садо-мазо", - вважає Фаріон.

Вона також висловила думку, що потрібно покарати комуністів.

"Іронія долі полягає в тому, що нацистська Німеччина покарана, а комуністичний режим в Україні - при абсолютної влади. У парламенті сидить більше 30 чудовиськ із правом голосу та законодавчої ініціативи, хоча їх місце - у тюрмах", - вважає депутат.

"І наше з вами покликання полягає в тому, щоб знищити цей уламок тоталітарного режиму, що називається комунізмом. На даний час це найбільший сором України, якщо не брати до уваги Партію регіонів"

Посилання на коментар

Ну коли б рали дурнів - ти б там була в перших рядах. А оскільки ти по інший бік барикад - беруть зовсім не дурнів.

За статистикою - за Свободу переважно голосували люди з вищою освітою. А за ПР і КПУ - середнтою і пенсіки

Посилання на коментар

Две рагули - фашистки ночной шабаш устроили! :lol: :lol:

А, рагуля Дэна залезла в будку баёшки, на утреннюю косточку зароботала. :lol:
Посилання на коментар

http://www.pravda.com.ua/news/2013/05/9/6989570/

На цей раз для демонстрації своєї фашистської сутності обрали Тернопіль - для цього цілком керовані суди заборонили будь-які, окрім офіційних, заходи у Львові, а в Тернополі силами до зубів захищених броньою спецназу, проти беззбройного люду, дозволили провокаторам провести мітинг під червоними прапорами.

Відео як "визволителі" тепер ходять по тій землі, яку "визволяли".

Все рано чи пізно отримує свою оцінку. Це оцінка "перемоги" тих, хто боровся не за Україну, рідну домівку, сім"ю, а за злочинну, людиноненависницьку ідеологію, яку насаджували комуняки під прапором Леніна-Сталіна.

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...