Натуся Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 ЦИТАТА:"Наконец Фарион получила пощечину и плевок ... И плевок: Плювок на закон України. Браво!!! Правда фашистко дена - чим гірше в Україні - ти краще тобі? Заклики, що Україна розвалиться ще й підкріплюються діями з середини - великороських шовіністів, комунофашистів і українофобів різних мастей, яких ще називають п"ятою колоною. Серед них ти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 ЦИТАТА:"Наконец Фарион получила пощечину и плевок Пощечина: Цитата: Окружной админсуд Киева отклонил иск депутата от "Свободы" Ирины Фарион к коммунисту Александру Зубчевскому, который на заседании комитета по вопросам образования и науки отказывался высказываться на государственном языке. Об этом сообщает пресс-служба ВО "Свобода". По ее данным, во время заседания, на котором должны были допросить свидетелей по делу, суд "внезапно отказался осуществить допрос и поспешно принял решение об отказе истцу в удовлетворении иска". ... И плевок: Цитата: Аппарат Верховной Рады отказался предоставить переводчика с русского на украинский депутату от партии "Свобода" Ирины Фарион. Об этом сообщает пресс-служба партии "Свобода". "Законом "О Государственном бюджете Украины на 2013 год" средств для реализации аппаратом Верховной Рады положений закона "Об основах государственной языковой политики" не предусмотрено", - говорится в ответе руководителя аппарата Верховной Рады Зайчука. .http://lb.ua/news/2013/02/12/189123_...a_videlit.html Вот и славненько. Ксенофобов надо обламывать." ты подзаборная фекалия! ЕЩЕ РАЗ НА ИРОЧКУ вякнешь своим вонючим рылом - коленки выкручу и заставлю прыгать в сторону Курского, чувырла! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 ты подзаборная фекалия! ЕЩЕ РАЗ НА ИРОЧКУ вякнешь своим вонючим рылом - коленки выкручу и заставлю прыгать в сторону Курского, чувырла!Опа, разгонись и ёбнись об стену, это всё, что ты реально можешь сделать или усрись от лютой ненависти Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 Плювок на закон України. Браво!!! Правда фашистко дена - чим гірше в Україні - ти краще тобі? Заклики, що Україна розвалиться ще й підкріплюються діями з середини - великороських шовіністів, комунофашистів і українофобів різних мастей, яких ще називають п"ятою колоною. Серед них ти. А, что фашистские законы надо исполнять. Их скоро отменят. Чел правильно делает, хрюкать на мове, эт выше его достоинства. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 натусь успокой меня.. выдам этому гамадрильному бздэну всю, сука, его содержимое мочевого.. ДОСТАЛО ♣♣♣♣♣♣♠♣♣♣♣♣ откуда оно взялось? Хто оно тут такое? Пойду покручу обруч. крыса ободранная. Пришло с донецкого и подгрызает нам жилище! У тебя есть мышьяк? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 усрись от лютой ненависти тебе работы мало по уборке дерьма? Обломись, я халтурщикам не плачу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 До речі, гарна стаття, журналістське розслідування, щоб було зрозуміло від кого я чого відволікають увагу такі як дена Як президентська сім"я вкрала в стариків лікарню http://www.epravda.com.ua/publications/2013/04/4/369215/ Коротко - один дуже впливовий російський олігарх заключив договір з молодою командою мера Черновецького про будову лікарні. Натомість Київська мерія зобов"язалася віддати йому два будинки в центрі Києва, в яких знаходилися лікувальні заклади для літніх людей. Стариків розігнали, в будинках почали робити ремонт, а лікарню так і ніхто не почав будувати. Усно було повідомлено, що угоду розірвали. але будинки бізнесмену таки продали за оціночною вартістю - якою назвати не могли, бо документи, які стосувалися цього продажу було викрадено в мерії. Тепер на місці колишніх медичних закладів для літніх людей відбувається грандіозна будова приватної клініки для російської мережі "Медсі". Будівництво веде не хто інший,як син Януковича. Офера з відчудженням лікарень має всі ознаки корупційного діяння. яке схематично показано на малюнку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 натусь успокой меня.. выдам этому гамадрильному бздэну всю, сука, его содержимое мочевого.. ДОСТАЛО ♣♣♣♣♣♣♠♣♣♣♣♣ откуда оно взялось? Хто оно тут такое? Пойду покручу обруч. крыса ободранная. Пришло с донецкого и подгрызает нам жилище! У тебя есть мышьяк? Юль, ну що зробиш - вона на нас фашистів, дурку, черчіль Гебельса перспівує - ну а ми ж демократи. Хоча, побажати їм того, що вони собі бажають - тобто, дурку, гебельса і Фашистів - можна і навіть треба. Тому я бажаю. А ти сама знаєш, а якщо не знаєш, то запитайся в його величності - мої побажання збуваються. Все, Амінь. Пішли спати. Черч, якого хрєна ти такий злий - вже б фінку трахнув чи що, мож розслабився і не гавкав так голосно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 ты прости меня... я могу сгоряча в твою тему залезть... Но я настроена им обоим, этим уродам, закрыть рты их же рылами. Пусть отвечают друг другу, как марионетки. А у меня еще сил хватит за ниточки дергать.. Это совсем просто Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 ты прости меня... я могу сгоряча в твою тему залезть... Но я настроена им обоим, этим уродам, закрыть рты их же рылами. Пусть отвечают друг другу, как марионетки. А у меня еще сил хватит за ниточки дергать.. Это совсем просто ЦИТАТА:"Наверняка, Вам знакомы такие понятия, как “звёздная болезнь”, “болезнь розового слона”, “нарциссизм” и мания величия. Отсюда, такие выражения, как “зазвездился”, “заболел розовослонством”, “стал нарциссом”, “у тебя – мания величия”. Симптомы мании величия, обычно, ярко видны со стороны, но не замечаются их обладателями. Но если вовремя обратить на них внимание самим или, с помощью своего окружения, то можно сделать выводы и избежать негативных последствий. Какие же симптомы мании величия можно отметить, по каким причинам они появляются, и какую профилактику применить для того, чтобы избежать излишнего проявления гордыни? “Розовослонство” или “звёздная болезнь” – это грандиозная переоценка человеком собственной значимости, физических и психических возможностей. В психологии, расценивается, как мания или бред величия. По своей сути, это – гиперкомпенсация и гиперзащита неуверенного в себе человека. Одной из причин возникновения “звёздной болезни” может явиться предрасположенность к “нарциссизму”. “Нарциссизм” или самолюбование – это попытка получить дозу внимания, недополученную в детстве или в прошлой взрослой жизни. Причина может быть как в недостаточном развитии, так и в переизбытке внимания. Аналогично ребёнку, окружённому в семье неадекватным восхищением и гиперопекой, взрослый человек невольно начинает ориентироваться на внешнюю похвалу. Природа этих отклонений, скорее всего, в несформированности самоценности, отсутствия внутренней опоры. Страшно это тем, что образуется душевная пустота, а потом – полное одиночество. Такой человек очень зависим от внешних опор и превращается в “нарцисса”, если вовремя не остановится. Кстати, это ещё не все последствия. Как следствие – недостаток нравственности, ведь если у человека нет доступа к духовной составляющей, он не может быть нравственным и благодарным." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
За У проти М. Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 .http://varjag-2007.livejournal.com/4509008.html ЦИТАТА:"ОПГ "Свобода" снова врет про выборы киевского мэра. ОПГ "Свобода" устами своего боевика , возглавлявшего последние погромы в Киеве, и других представителей ОПГ "Свободы", неоднократно заявляла, что Киеву не нужен мэр-хозяйственник, а нужен мэр, который будет воевать с режимом Януковича". ЦИТАТА:"Так какого лешего они снова лгут и требуют провести незаконные выборы мэра Киева, обещая убирать вовремя снег, бороться с затоплениями и при помощи Бандеры, который "порядок наведет" привести Киев в такое же состояние, в котором он был при тоталитарной советской власти?" Дэна, копипи..здит, чужие брехливые высказывания, потому. что самой нехватает клепки набрехать три короба. Вот всегда камунняки пользуются клеветою, наговорами,-это естественное состояние камуняк. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 У світі сталася сенсація - напряму Свободи це не стосується, але може так статися, хоча, для нашого бидла це і не важливо - вони стануть взірцем чистоти і некорумпованості. В інтернет "злили" тонни файлів про офшорні рахунки світових лідерів Британське видання The Guardian опублікувало витяги з розслідування Міжнародного консорціуму розслідувальної журналістики про більш ніж 100 тисяч власників банківських рахунків в офшорних зонах. Стався масовий витік інформації - стали доступні мільйони електронних листів та інших документів, в основному за офшору Британські Віргінські острови (BVI). Як стверджується в одній зі статей, обсяг інформації про BVI - більше 200 гігабайт, це фінансові дані "більш ніж за 10 років", а також інформація про "відгалуження у Сінгапурі, Гонконгу і на островах Кука", повідомляє видання. "Витік потенційно може спровокувати всесвітній "землетрус" у процвітаючій індустрії офшорів", - вважає автор, пише Zn.ua. За оцінкою колишнього старшого економіста McKinsey, у податкових притулках може бути приховано до 32 трильйонів доларів. http://www.pravda.com.ua/news/2013/04/4/6987440/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 Ще одна сенсація Грошові перекази "заробітчан" перевищили обсяг іноземних інвестицій Українці за кордоном торік офіційно відправили своїм родинам на батьківщину $ 7,5 млрд грошових переказів, у тому числі трохи більше $ 1 млрд – нелегально. Такі дані оприлюднив Нацбанк України, повідомляє ZN.ua і зазначає, що іноземні інвестори вклали в економіку України у 2012 році $ 6,013 млрд. "У 2012 році обсяги приватних грошових переказів з закордону збільшилися на 7,2% - до $ 7,5 млрд. Співвідношення обсягів грошових переказів до ВВП залишилося на рівні попередніх двох років і склало 4,3%", - йдеться у повідомленні НБУ. Таким чином, у 2012 році вперше сума грошових переказів фізосіб перевищила обсяг коштів, що надійшли в Україну у вигляді прямих іноземних інвестицій: $ 7,5 млрд проти $ 6,013 млрд. (за даними Держкомстату). http://www.pravda.com.ua/news/2013/04/3/6987198/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 Тимошенко сидить - чи сяде партнет Януковича? У Фірташа знайшли рахунки на оффшорах Українській бізнесмен Дмитро Фірташ потрапив до списку власників офшорних банківських рахунків в банках Кіпру. Його прізвище опинилось у секретних документах з розслідування Міжнародного консорціуму розслідувальної журналістики, які були злиті в інтернет. Серед українців у списках є Дмитро Фірташ. У документах зазначається, що він є власником пакету акції і директор з 2007 року Group DF Limited на Британських Віргінських островах. В інформації про Фірташа також зазначається, що він є співвласником Росукренерго, партнера Газпрома. А американські співробітники правоохоронних органів та дипломати пов'язують його з торгівлею зброєю та наркотиками а також зі зв’язками з Семеном Могилевичем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 Президент моєї країни - ГОПНИК! Європа, Європа, в кожному слові, Далі за римою пісні повинно бути слово ЖОПА, Але слова ЖОПа нема в українській мові! ЖОПА! Нема такого слова в українській мові! Жопа! Чим більше я знаю народ своєї країни, Тим більше цікавлюсь щурами і псами, На південь і схід лежить вона степом, На захід і північ вкрилась лісами! Вулицями моєї країни ходить БИДЛО, Бидло дивиться мені вслід зі словами "Хаааха, їбать". Президент моєї країни - ГОПНИК! Президент моєї країни - ГОПНИК! Президент моєї країни - ГОПНИК! І мене ще просять не матюкатися ці сцени! Блять! Моя країна знаходиться в центрі Європи, І перейматися з того не варто, Це означає, що Бог десь поруч, Він хоч старий, але здатен на жарти! А слова ЖОПА нема в українській мові! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 На русском языке говорить в комитетах Рады можно! http://www.pravda.com.ua/news/2013/04/4/6987427/ Окружний адмінсуд Києва відхилив позов депутата від "Свободи" Ірини Фаріон до комуніста Олександра Зубчевського, який на засіданні комітету з питань освіти й науки відмовлявся висловлюватися державною мовою. Так что теперь пусть Фарионша отдыхает со своей бессильной злобой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 На русском языке говорить в комитетах Рады можно! http://www.pravda.com.ua/news/2013/04/4/6987427/ Окружний адмінсуд Києва відхилив позов депутата від "Свободи" Ірини Фаріон до комуніста Олександра Зубчевського, який на засіданні комітету з питань освіти й науки відмовлявся висловлюватися державною мовою. Так что теперь пусть Фарионша отдыхает со своей бессильной злобой До речі, на форумі тусується фашист ЧЕРЧІЛЬ, який постійно мене дискримінує за мовною ознакою. Називає українську мову свинячою, а те що я пишу - хрюканням. Дивно, чому ярі противники українського націоналізму так спокійно це обходять стороною - бо СВОЄ не пахне? Ото ж бо...двоголові, двопикі дворушні лицеміри!!!! ну. что ты всё хрюкаешь и хрюкаешь. тебя уже скоро и за человека считать не будут. А, что фашистские законы надо исполнять. Их скоро отменят. Чел правильно делает, хрюкать на мове, эт выше его достоинства. Украинец -это и есть непотреба, ругательсто, кличка для польского быдла. А то, что ты не согласна, так насрать на тебя. общается чел, эт тебе сказать нечего, мычишь, что то по свынячему, вот с тобой и не общаются. і так далі - в тому дусі йде дискусія в цього "нерагуля" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 Окружний адмінсуд Києва відхилив позов депутата від "Свободи" Ірини Фаріон до комуніста Олександра Зубчевського, який на засіданні комітету з питань освіти й науки відмовлявся висловлюватися державною мовою. Так что теперь пусть Фарионша отдыхает со своей бессильной злобой Накінець розслабився від безсилої злоби стратег. І пофік, що минулого тижня він же цитував норму закону, за якою Фаріон ЗОБОВ"ЯЗАНІ були забезпечити перекладачем ГАНЬБА ригоАнальному прихвосню СТРАТЕГУ, плювателю на закони України!!! ТИ ПРОСТО ОГИДНИЙ у цій своїй рабській покорі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 Накінець розслабився від безсилої злоби стратег. І пофік, що минулого тижня він же цитував норму закону, за якою Фаріон ЗОБОВ"ЯЗАНІ були забезпечити перекладачем плювателю на закони України!!![/size][/color] Читай вообще то законы для начала сама, а не вешай ярлыки........ Да переводчика ей дать должны, в этом никто не спорит....... Но говорить речь на русском языке ПО ЗАКОНУ..... правильно, все по справедливости. Пусть он говорит по русски, а ей переводят. ;) И все. На этом в этих вопросах нужно ставить точку и заниматься насущными проблемами, которых и так хватает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 Избиратели, будьте бдительны! Проголосуете за команду Фарион - все ваши женщины станут ей подобны! Даже выражение лица у них изменится, а злобными ведьмами станут - однозначно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 До речі, на форумі тусується фашист ЧЕРЧІЛЬ, який постійно мене дискримінує за мовною ознакою. Подобного я не одобряю, бери его в игнор и не общайся. Зы.... он же не должностное лицо и не депутат Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 А слова ЖОПА нема в українській мові![/color][/size] Ну да есть слово ДУПА :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 До речі, на форумі тусується фашист ЧЕРЧІЛЬ, який постійно мене дискримінує за мовною ознакою. Називає українську мову свинячою, а те що я пишу - хрюканням.Причина этого отнюдь не в использовании тобой украинского языка! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 Подобного я не одобряю, бери его в игнор и не общайся. Зы.... он же не должностное лицо и не депутат Тобто, облизатися і стерпіти, як останнє бидло?! А ти тим часом будеш заламувати руки над дискримінацією російськомовних громадян України. ЦЕ І Є ТВОЯ ПРАВДА - крива, косоока і дворушна - ОГИДНА!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 Избиратели, будьте бдительны! Проголосуете за команду Фарион - все ваши женщины станут ей подобны! Даже выражение лица у них изменится, а злобными ведьмами станут - однозначно! Цікаво, з яким виразом обличчя ти читаєш свого черчіля? Ви так мило спілкуєтеся: Цитата(Дэна @ 1.4.2013, 14:22) А полюбить придется!! не . но у него есть шанс не любить. просто выехать в зверинец. под названием галычина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 Причина этого отнюдь не в использовании тобой украинского языка! Слабенька відмазка коханого - придумай щось переконливіше А где ты увидел, что я люблю мову и каким боком я до вас рагуль, речь ведь о вас, ты не спрыгивай с йуха сиди терпи, рагулёнок. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 ну . да только чего то вы скулите от голода попрошайки. ну. что выскулили ещё один транш. или ещё не дали. нужно ещй подставить сраку. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 5 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 5 квітня, 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.