Натуся Опубліковано 3 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2013 А ссылочка на решение, это подтверждающая есть? А то интервью с мэром что ты кидала - не показатель А що в тій помийній статейці посилання було? НІ!!! Натомість всі поважаючі себе інформагенства тоді видали однакову інформацію і фігурували там лише ветерани УПА, а що написало потім якесь отрєбьє, мені не цікаво - а ось тобі якраз навіть дуже смакує. СМАЧНОГО!!! Бля, дістав дебілізмом по саме не можу!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 3 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2013 Пардон, а ти коли їм підтакуєш - то це як називається?!!! Ти допомагаєш їм відповідати за себе, отже ділиш їх відповідальність, ось і хлєбай ВОНИ ТЕБЕ НАЗВАЛИ ОТРЕБЬЕМ і ти облизався на це з якого дива тебе повинен поважати якийсь депутат - і правильно, що веде себе по хамськи - подєлом тобі, щоб знав своє місце і не забувався. Иногда мнение разніх людей может совпадать, мое с твоим в основном не совпадает, но я на тебя не набрасываюсь с оскорблениями И те слова, которые ты приводила адресованы были не мне, те кому были они адресованы пусть сами разбираются, это частное дело Значит ты уже с такими вот упырями солидарна?? М-да..... Вот и выплывает сущность наружу коль так ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 3 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2013 А що в тій помийній статейці посилання було? НІ!!! Натомість всі поважаючі себе інформагенства тоді видали однакову інформацію і фігурували там лише ветерани УПА, Да? Почему-то многие инфорагенства, в том числе указывали и СС Галичину, в том числе и уважающие себя........ *http://fakty.ictv.ua/ru/index/read-news/id/1473008 Мистер Гугл тебе в помощь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 3 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2013 Да? Почему-то многие инфорагенства, в том числе указывали и СС Галичину, в том числе и уважающие себя........ *http://fakty.ictv.ua/ru/index/read-news/id/1473008 Мистер Гугл тебе в помощь Я вообще-то акцентировал внимание именно на СС Галичина.... Или ты статью не читала? Там черным по белому написано: 416 ветеранів УПА та близько 15 учасників дивізії "Галичина"! Во Львове сегодня живет 4-о ветеранов дивизии ”Галичина”, теперь они ежемесячно будут получать из бюджета города тысячу гривен к пенсии. *http://fakty.ictv.ua/ru/index/read-news/id/1473008 Поважаючі себе інформагенства - це ті, які не брешуть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 3 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2013 Иногда мнение разніх людей может совпадать, мое с твоим в основном не совпадает, но я на тебя не набрасываюсь с оскорблениями И те слова, которые ты приводила адресованы были не мне, те кому были они адресованы пусть сами разбираются, это частное дело Значит ты уже с такими вот упырями солидарна?? М-да..... Вот и выплывает сущность наружу коль так ;) Вони були адресовані всім українцям і один українець з цим погодився - він погодився, що є непотребом. А тепер слідкуй за логікою - непотреб проти Свободи. Все!!! Більше казати нема що!!! А ти, коли тут патетично заламуєш руки: ой нами політики маніпулюють - то хотілось би, щоб ти не лише в питанні мови це бачив, а й в інших місцях - таких, як боротьба з опонентом. Свобода - зараз опонент найгіршому за часи незалежності України режиму і треба бути повним ідіотом, або ворогом України, щоб скидати їх з поїзда. а тепер думай Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 3 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2013 Поважаючі себе інформагенства - це ті, які не брешуть. Да хоть 1,5...... Факт все таки есть!!! Эти уроды там таки фигурировали! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 3 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2013 Вони були адресовані всім українцям і один українець з цим погодився - він погодився, що є непотребом. А тепер слідкуй за логікою - непотреб проти Свободи. Все!!! Більше казати нема що!!! А ну понятно.... Логика конечно на грани фантастика.... Ну я допустим могу объявить непотребом тех кто за Свободу..... и что? что это даст? ИМХО, тупо бросаться оскорблениями по меньшей мере признак недалекости Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 3 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2013 Да хоть 1,5...... Факт все таки есть!!! Эти уроды там таки фигурировали! Мало, які уроди де фігурують - ось досі енкаведисти, які відправили родичів мого чоловіка до Сибіру і трьох з яких там згноїли - отримують підвищену пенсію, їх називають героями і раз на рік вони ходять маршом по головній площі моєї держави. Я не чула, щоб ти проти цього виступав - ах, твоїх родичів вони не зачепили?!!! Тоді все зрозуміло, можна за 4 тис перегризти горло іншим старим, які нічим не відрізняються від цих, але були в стані їх ворогів. Ну ти ж в нас принциповий, якщо тебе це не стосується - я помітила Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 3 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2013 А ну понятно.... Логика конечно на грани фантастика.... Ну я допустим могу объявить непотребом тех кто за Свободу..... и что? что это даст? ИМХО, тупо бросаться оскорблениями по меньшей мере признак недалекости Нічого не дасть - бо ти не не догнав - треба, щоб вони погодилися, що є непотребом, як у приведеному мною прикладі: отребье это ты, и будешь им всегда. ибо ты украинец. я Гражданка Украины и все! Ну и что? Ему это так со стороны видится . И недалеко от правды. Так що вмийся - бо ніхто з нас не погодиться з тим, що хтось є непотребом тільки тому, що українець. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 3 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2013 Так що вмийся - бо ніхто з нас не погодиться з тим, що хтось є непотребом тільки тому, що українець. Так я и никогда не писал что если ты украинец - ты непотриб...... и не от кого подобных признаний не требовал и не собираюсь так что не нужно мне тут кидаться обрывками фраз левых людей Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 3 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2013 Мало, які уроди де фігурують - ось досі енкаведисти, які відправили родичів мого чоловіка до Сибіру і трьох з яких там згноїли - отримують підвищену пенсію, їх називають героями і раз на рік вони ходять маршом по головній площі моєї держави. Ну ти ж в нас принциповий, якщо тебе це не стосується - я помітила НКВД я героями вовсе не считаю...... Для меня герои - рядовой и младший офицерский состав Красной Армии, на которые собственно и сломали хребет фашизму Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 3 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2013 Нічого не дасть - бо ти не не догнав - треба, щоб вони погодилися, що є непотребом, як у приведеному мною прикладі: Так що вмийся - бо ніхто з нас не погодиться з тим, що хтось є непотребом тільки тому, що українець. Украинец -это и есть непотреба, ругательсто, кличка для польского быдла. А то, что ты не согласна, так насрать на тебя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 3 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2013 Смотрела новости. Видела Горину, в спину которой попал снежок. Она не упала, как бывший премьер от яйца, а продолжала спокойно идти дальше. Тягнибок отказывается брать ответственность от имени Свободы за обстрел снежками депутатов под Радой. Среда, 3 апреля 2013, 19:10 • Тоня Туманова Семерых "свободовцев", которые "обстреляли" снежками народных депутатов, задержали КИЕВ. 3 апреля. УНН. Задержали 7 свободовцев, которые накануне обстреляли снежками народных депутатов во время митинга оппозиции. Об этом сообщил задержанный Кирилл Бабенцов, передает УНН со ссылкой на "5 канал". По информации СМИ, сейчас он находится в Печерском отделении милиции. По его словам против активистов "Свободы" возбудили уголовное дело за попытку убийства депутата-регионала Ирины Гориной. Сейчас, Бабенцов в милиции ожидает продолжения следственных действий. 2 апреля митингующие забросали снежками народных депутатов, в частности Олега Ляшко, Ирину Горину, отца и сына Табаловых, а также руководителя Главного управления по вопросам конституционно-правовой модернизации АП Марину Ставнийчук. По факту хулиганских действий в отношении народного депутата И.Гориной столичная милиция открыла уголовное производство. www.unn.com.u Не понять одного, что это за акция была и по какому поводу? Кто знает подробнее? Безмозглые комментарии прошу не размещать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 3 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2013 Сегодня уже были открыты 3 уголовных дела против тех членов партии "Свобода", которые накинулись в Киеве на депутатов и довели одну женщину до больницы (предполагается сотрясение мозга). ПР и "Батькивщина" выразили возмущение по поводу данного поступка, а Тягнибок сказал: "Надо было расчищать снег в Киеве, вот свободовцы бы его и не бросали". Это слова цивилизованного человека? Стремятся протолкнуть в Киеве своего мэра, манипулируют тем, что Бог послал небывалый за сотню лет снегопад, а женщина должна отвечать своим здоровьем! Как жить в стране, если в ней появятся подобные хозяева? П.С. Если такой снегопад бывает 1-2 раза в столетие, разве целесообразно постоянно держать наготове увеличенный в 5-10 раз штат дворников, машин, иметь десятки тысяч тонн песка наготове, погруженными в машины и т.п.? Ни в одной стране нет подобного. Какой бюджет это выдержит, тем более украинский? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 3 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2013 Сегодня уже были открыты 3 уголовных дела против тех членов партии "Свобода", которые накинулись в Киеве на депутатов и довели одну женщину до больницы (предполагается сотрясение мозга). ПР и "Батькивщина" выразили возмущение по поводу данного поступка, а Тягнибок сказал: "Надо было расчищать снег в Киеве, вот свободовцы бы его и не бросали. Это слова цивилизованного человека? Стремятся протолкнуть в Киеве своего мэра, а женщина должна отвечать своим здоровьем! Как жить в стране, если в ней появятся подобные хозяева? Да ты новости слушала? Видео смотрела? Там ведь цирк. Никто никому ничего не разбил и ни в кого не попал. А фразу насчет "снег надо убирать" - я при случае тебе вспомню... Ты частенько пользуешься подобными тягнибоковской отговорками! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
GiRaFo.chka Опубліковано 3 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2013 И ты кавычки не закрыла после цитируемых Тягнибоком слов. Он про свободовцев не говорил. Шулерничаешь подобно аферисту "монтеське" ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 3 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 3 квітня, 2013 Да ты новости слушала? Видео смотрела? Там ведь цирк. Никто никому ничего не разбил и ни в кого не попал. А фразу насчет "снег надо убирать" - я при случае тебе вспомню... Ты частенько пользуешься подобными тягнибоковской отговорками! С некультурным человеком, склонным к обману и фальсификациям, спорить не интересно. Я бы не могла пользоваться "отговорками", если бы он хоть немного попытался скрывать саою фашистскую сущность. Ты еще на ТВ напиши, чтобы они его не показывали или вместо отговорок "пик-пик" делали. По ТВ показывали, как заледенелый снежок полетел именно в голову Ирине, попадали и в других. Потом она лично рассказывала, что была в больнице: огромная шишка, болит, тошнит и кружится голова. Потом выступали Шуфрич, Яцек и ваш лучший друг с обычным злым выражением лица. К чему тут вам теперь хвостом вилять?П.С. Кавычки давно проставлены. На старой клавиатуре (новая - в ремонт) постоянно не пропечатываются последние буквы, так что вопеть, конечно, на эту тему можете, но мне останется только смеяться над вашей глупостью. В общем, лед тронулся, господа присяжные заседатели! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 Украинец -это и есть непотреба, ругательсто, кличка для польского быдла. А то, что ты не согласна, так насрать на тебя. насрать на тебя - саме так з незгодними зробить бидло і непотріб. Ти українець? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 С некультурным человеком, склонным к обману и фальсификациям, спорить не интересно. Я бы не могла пользоваться "отговорками", если бы он хоть немного попытался скрывать саою фашистскую сущность. А то, что ты не согласна, так насрать на тебя. А немцы вас отлично и оттрахали, и с Бандерой разобрались. У них-то в отличие от рагулей ума хватило вас законопатить. Вы всем уже противны: и фашистам, и коммунистам, и демократам (так называемым). тільки параноїк може описувати себе і свого товариша і тикати на опис: ти некультурний свободівець!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 Да ты новости слушала? Видео смотрела? Там ведь цирк. Никто никому ничего не разбил и ни в кого не попал. Попасть то попали, это на видео четко видно, но насчет разбили это еще вопрос Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 Попасть то попали, это на видео четко видно, но насчет разбили это еще вопросЯ бы не хотела оказаться на месте женщин, в которых попали, но, возможно, и не разбили...)) На черта мне такие молодчики! Похоже на: догнали, но прирезать не удалось..Радуйся, что жива осталась. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 тільки параноїк може описувати себе і свого товариша і тикати на опис: ти некультурний свободівець!!!А что в идеологии свободовцев присутствует и фашистская составляющая, так этого и ваш лидер не скрывает. Зачем же мои скромные посты все время копировать? Об этом и без этих копий все помнят. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 Я бы не хотела оказаться на месте женщин, в которых попали, но, возможно, и не разбили...)) На черта мне такие молодчики! Похоже на: догнали, но прирезать не удалось..Радуйся, что жива осталась. Але ти не проти, щоб попали в інших, наприклад у Фаріон чи ще когось зі Свободи. так що радуйся, що не всі такі як ти і не бажають тобі того, чого ти бажаєш їм. Амінь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 А что в идеологии свободовцев присутствует и фашистская составляющая, так этого и ваш лидер не скрывает. Зачем же мои скромные посты все время копировать? Об этом и без этих копий все помнят. Тобі не подобається "фашистская составляющая" в ідеології ВО Свободи, але ти не проти фашистських методів, коли це стосується твоїх опонентів: Но Галичина никогда не была народом Украины. А немцы вас отлично и оттрахали, и с Бандерой разобрались. У них-то в отличие от рагулей ума хватило вас законопатить. Вы всем уже противны: и фашистам, и коммунистам, и демократам (так называемым). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 НКВД я героями вовсе не считаю...... Для меня герои - рядовой и младший офицерский состав Красной Армии, на которые собственно и сломали хребет фашизму Тут мова не про те, що ти вважаєш , а про доплату до пенсії ветеранам УПА. А ще про те, що кожен з нас може мати свою думку про героїв України і оскільки ми тепер живемо в ЄДИНІЙ країні, повинні рахуватися з цим. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 Да хоть 1,5...... Факт все таки есть!!! Эти уроды там таки фигурировали! Самого документу я не знайша. Лише ось це з офіційного сайту. *http://city-adm.lviv.ua/portal-news/society/social-sphere/209962-rada-pidtrymala-initsiatyvu-mera-pro-zbilshennia-doplat-do-pensii-veteranam-upa-do-1-tys-hrn-v-misiats це рішення лише внесення змін до раніше прийнятої ухвали: Положення про щомісячну доплату до пенсії ветеранам УПА від 29.12.2008 р. № 1444 хочеш - шукай в архівах. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 Самого документу я не знайша. Лише ось це з офіційного сайту. *http://city-adm.lviv.ua/portal-news/society/social-sphere/209962-rada-pidtrymala-initsiatyvu-mera-pro-zbilshennia-doplat-do-pensii-veteranam-upa-do-1-tys-hrn-v-misiats це рішення лише внесення змін до раніше прийнятої ухвали: Положення про щомісячну доплату до пенсії ветеранам УПА від 29.12.2008 р. № 1444 хочеш - шукай в архівах. Бендеровцы,союзники фашистов=преступники. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 Але ти не проти, щоб попали в інших, наприклад у Фаріон чи ще когось зі Свободи. так що радуйся, що не всі такі як ти і не бажають тобі того, чого ти бажаєш їм. Амінь! Ни в коем случае : я совершенно не признаю права человека на насилие над другой личностью. Именно этим мне и не нравятся свободовцы (хотя у них много и других отрицательных качеств: глупость, как правило, зомбированность, лживость и т.п.). Хулиганствующие молодчики у меня вызывают огромное отвращение. А ты до сих пор не поняла, что не все люди считают допустимыми подобные методы "борьбы". Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Дэна Опубліковано 4 квітня, 2013 Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 Тобі не подобається "фашистская составляющая" в ідеології ВО Свободи, але ти не проти фашистських методів, коли це стосується твоїх опонентів:Сравнила божий дар с яичницей. Фашисты - захватчики, а РККА - освободители. Вы же, галичане, грязные предатели своей страны, сами ввязались в войну на стороне фашистов. Вот и получили по заслугам. Что тут не понятно и зачем копировать-то? Зады полизали фашистам, а они тоже предателям не доверяют и оттрахали. Какие уж тут У МЕНЯ фашистские методы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Орiана Опубліковано 4 квітня, 2013 Автор Поділитися Опубліковано 4 квітня, 2013 Ни в коем случае : я совершенно не признаю права человека на насилие над другой личностью. Именно этим мне и не нравятся свободовцы А ты до сих пор не поняла, что не все люди считают допустимыми подобные методы "борьбы". Це ж які люди? Чи не ці часом: Я, например, в дурку недалеких националистов запихнула бы. Не треба всіх по собі судити - зрозуміла? (хоча чим ти там можеш зрозуміти...) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.