Гість Валерий81 Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 Ось дивись, в кожному пості я тобі ставлю запитання - хочу конкретних відповідей, а отримую стереотипні відписки без змісту і смислу. І ти ще будеш когось судити? Хотіти мало, потрібно мати можливість. Які можливості є у Свободи? - їх підтримує більшість, в їх партії олігархи, вони мають підтримку президента? Ось тобі ще одне запитання, на яке ти, як водиться, не даси КОНКРЕТНОЇ відповіді. Тому з тобою не цікаво - йди ось з джинкою прописними істинами пообмінюйтеся, благо, нема Рабі, щоб вас висміяв. если не имеешь возможностей --- сиди дома вари борщ или крути гайки на заводе. а то губу раскатали и во власть их приведи и дай возможность. так все могут уверен даже я)))))))))))касательно вопросов -- задай конкретный вопрос - получишь конкретный ответ. пока конкретных вопросов не видел Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 если не имеешь возможностей --- сиди дома вари борщ или крути гайки на заводе. а то губу раскатали и во власть их приведи и дай возможность. так все могут уверен даже я))))))))))) касательно вопросов -- задай конкретный вопрос - получишь конкретный ответ. пока конкретных вопросов не видел Да что ты там ей объясняешь.?))))))) Там весь моск в стаде папуасов только и проявляется))))Тупая агрессивная бендеровка))))))) ;) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 касательно вопросов -- задай конкретный вопрос - получишь конкретный ответ. пока конкретных вопросов не виделизволь. За последние два часа ты четырежды упомянул о том, что ВО Свобода пол-года находится у власти. Присягу народные депутаты седьмого созыва приняли 12 декабря 2012 года. То есть при так называемой власти (если учитывать председательство в единственном комитете и должность третьего заместителя президиума)- фракция Свободы в составе 37 человек занимает без шести дней два месяца. ВОПРОС - по какому учебнику арифметики ты обучался? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 если не имеешь возможностей --- сиди дома вари борщ или крути гайки на заводе. а то губу раскатали и во власть их приведи и дай возможность. так все могут уверен даже я))))))))))) касательно вопросов -- задай конкретный вопрос - получишь конкретный ответ. пока конкретных вопросов не видел Ну як я подивлюся, то ти саме цим і займаєшся - сидиш вдома і вариш борщ. А ось мій чоловік - гроші заробляє, утримує сім"ю. _____________ Я повторюю ще раз запитання: 1) Ти вважаєш, що в парламенті повинні бути лише олігархи? Бо наразі лише вони в Україні мають всі можливості? 2) Ну а тобі то що до Свободи і їх результативності - ти що за цю політ. силу голосував? Я голосувала, я і буду вимагати, я ж пошлю їх нах. з пляжа, якщо не справляться 3) Що тобі особисто поганого зробила Свобода? Ти хоч сам собі можеш відповісти на це запитання? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Валерий81 Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 изволь. За последние два часа ты четырежды упомянул о том, что ВО Свобода пол-года находится у власти. Присягу народные депутаты седьмого созыва приняли 12 декабря 2012 года. То есть при так называемой власти (если учитывать председательство в единственном комитете и должность третьего заместителя президиума)- фракция Свободы в составе 37 человек занимает без шести дней два месяца. ВОПРОС - по какому учебнику арифметики ты обучался? хорошо уточню вопрос. что свобода сделала за два месяца без шести дней? если ничего не сделала (хотя сама партия создана не два месяца назад) когда она собирается что то сделать. или ты ежу готовишь отговорки на следующие выборы -- типа мы не сделали так как нас всего было 37 депутатов)))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Валерий81 Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 Ну як я подивлюся, то ти саме цим і займаєшся - сидиш вдома і вариш борщ. А ось мій чоловік - гроші заробляє, утримує сім"ю. _____________ Я повторюю ще раз запитання: 1) Ти вважаєш, що в парламенті повинні бути лише олігархи? Бо наразі лише вони в Україні мають всі можливості? у нас разные понятия зарабатывание денег. ЭТО НЕ ВСЕГДА РАБОТАТЬ СУТКАМИ ПОСМЕННО В ОХРАНЕ СТОЯНКИ ИЛИ МАХАТЬ ЛОПАТОЙ. у меня работа другого плана. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 хорошо уточню вопрос. что свобода сделала за два месяца без шести дней? если ничего не сделала (хотя сама партия создана не два месяца назад) когда она собирается что то сделать. или ты ежу готовишь отговорки на следующие выборы -- типа мы не сделали так как нас всего было 37 депутатов)))))))) спасибо за одолжение! :lol: ты в состоянии в течении минуты (чтоб быть уверенным в том, что ты не полезешь в поисковик)) - ответить на совершенно несложный вопрос по процессу нынешнего регламента в Раде? Тогда я моментально отвечу на твой основной вопрос. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 у нас разные понятия зарабатывание денег. ЭТО НЕ ВСЕГДА РАБОТАТЬ СУТКАМИ ПОСМЕННО В ОХРАНЕ СТОЯНКИ ИЛИ МАХАТЬ ЛОПАТОЙ. у меня работа другого плана. Запитання.... 1) Ти вважаєш, що в парламенті повинні бути лише олігархи? Бо наразі лише вони в Україні мають всі можливості? 2) Ну а тобі то що до Свободи і їх результативності - ти що за цю політ. силу голосував? Я голосувала, я і буду вимагати, я ж пошлю їх нах. з пляжа, якщо не справляться 3) Що тобі особисто поганого зробила Свобода? Ти хоч сам собі можеш відповісти на це запитання? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 спасибо за одолжение! :lol: ты в состоянии в течении минуты (чтоб быть уверенным в том, что ты не полезешь в поисковик)) - ответить на совершенно несложный вопрос по процессу нынешнего регламента в Раде? Тогда я моментально отвечу на твой основной вопрос. ...на ці запитання нема відповідей в неті, тому ми їх не почуємо і від Валерки. а так дишал....на Свободу... :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 гипс снимают, клиент отъезжает.... ни зги не видать. Я хоть и чортик, но тоже хочу чаю! ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 гипс снимают, клиент отъезжает.... ни зги не видать. Я хоть и чортик, но тоже хочу чаю! ))) Нічого, я йому ці запитання ще нагадаю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 На Донеччині зростає смертність серед немовлят 06.02.2013 Брак лікарів та відсутність життєво важливих препаратів спровокували зростання смертності серед немовлят Донеччини. Статистика смертності новонароджених у Донецькій області стала настільки загрозливою, що змусила місцеву владу визнати проблему як одну з найголовніших, пише Deutsche Welle. За словами обласного неонатолога Олени Алексєєвої, смертність серед новонароджених зросла на 12 відсотків у порівнянні з минулим роком, а в порівнянні з загальноукраїнськими показниками – на 30 відсотків. "Дійсно, цей показник високий, і він викликає особливе занепокоєння", - зазначила Алексєєва. Основними проблемами, які необхідно вирішувати найближчим часом є недостатня кількість перинатальних центрів та брак фахівців. У Донецьку поки діє один перинатальний центр, де допомога надається не тільки новонародженим, але і матері, яка прогнозовано має великий ризик народження нездорової дитини. Та один центр на таку величезну область – проблему не вирішує. "Величезні гроші вкладені в обладнання, але нікому виходжувати дітей. Кадрова проблема з неонатологами ніде в Україні не стоїть так гостро, як у Донецьку, у нас найгірша ситуація, не вистачає близько 30 відсотків фахівців",- каже Алексєєва. У той же час, за словами неонатолога, в області зростає не тільки кількість недоношених дітей, а й немовлят з уродженими аномаліями. Не всі жінки проходять ультразвукове обстеження, тому, коли вони потрапляють в обласний центр, пологість вже запізно перервати. І жінка народжує дитину, яка відразу вмирає. Як повідомляє громадський еколог Анастасія Богданович, висока смертність немовлят та зростання уроджених аномалій є характерним для всіх промислових регіонів України Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Валерий81 Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 Запитання.... 1) Ти вважаєш, що в парламенті повинні бути лише олігархи? Бо наразі лише вони в Україні мають всі можливості? 2) Ну а тобі то що до Свободи і їх результативності - ти що за цю політ. силу голосував? Я голосувала, я і буду вимагати, я ж пошлю їх нах. з пляжа, якщо не справляться 3) Що тобі особисто поганого зробила Свобода? Ти хоч сам собі можеш відповісти на це запитання? отвечаю. 1. считаю что да. так как тот кто не заработал и не сохранил больших денег не должен учится в течение 5 лет прибывания в раде (тренироваться надо на кошках дома начиная с огорода). потому что ляля о хорошей жизни это одно а делать экономику для хорошей жизни это другое. проследи историю выборов в сша --- в основном две партии слоны и ослы (насколько я помню) и каждая партия имеет мультимиллиардеров не говоря уже о миллионерах. и живут не херово 2. не голосовал не за кого ---- соответственно могу со всех спрашивать 3 ничего не сделали и не сделают ---- вот в чем причина. т.е. занимают чье то место --- партии кличка или бют которые могли объеденится (двух легче объединить чем трех) и что то делать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість джин Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 отвечаю. 1. считаю что да. так как тот кто не заработал и не сохранил больших денег не должен учится в течение 5 лет прибывания в раде (тренироваться надо на кошках дома начиная с огорода). потому что ляля о хорошей жизни это одно а делать экономику для хорошей жизни это другое. проследи историю выборов в сша --- в основном две партии слоны и ослы (насколько я помню) и каждая партия имеет мультимиллиардеров не говоря уже о миллионерах. и живут не херово 2. не голосовал не за кого ---- соответственно могу со всех спрашивать 3 ничего не сделали и не сделают ---- вот в чем причина. т.е. занимают чье то место --- партии кличка или бют которые могли объеденится (двух легче объединить чем трех) и что то делать. Еще как делают. Выполняя роль страшилки своей антиукраинской программой ,добавляют ПР голоса на выборах. Вбивают клин между зу и остальной украиной.Создают негативное мнение в отношении украины на международной арене. Создают климат отпугивающий потенциальных инвесторов в украину.Деморализуют молодежь попавшую в тяжелую финансовую ситуацию и как следствие в депрессию..Разве этого мало? Все это подчищать за ними народу украины. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Натуся Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 отвечаю. 1. считаю что да. так как тот кто не заработал и не сохранил больших денег не должен учится в течение 5 лет прибывания в раде (тренироваться надо на кошках дома начиная с огорода). потому что ляля о хорошей жизни это одно а делать экономику для хорошей жизни это другое. проследи историю выборов в сша --- в основном две партии слоны и ослы (насколько я помню) и каждая партия имеет мультимиллиардеров не говоря уже о миллионерах. и живут не херово 2. не голосовал не за кого ---- соответственно могу со всех спрашивать 3 ничего не сделали и не сделают ---- вот в чем причина. т.е. занимают чье то место --- партии кличка или бют которые могли объеденится (двух легче объединить чем трех) и что то делать. 1) Тобто, за твоєю логікою Парламент - це місце, де потрібно заробляти гроші? вчитися ж треба поза Парламентом? 2) Не голосував - вільний. Єдиний шанс, коли від тебе щось залежало в країні ти похєрив. Ти поза процесом! 3) Нічого не зробив ти - у сенсі виборів до ВР - це факт. А щодо Свободи - це лише твої припущення. Хоча, людині, яка вважає, що її повинні грати у хвіст і гриву олігархи тільки тому, що вони це вміють робити краще за інших - пояснювати такі нюанси, як законотворча діяльність, представницькі функції і стратегічне мислення парламентаріїв марна справа. вільний, бидло! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Валерий81 Опубліковано 6 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 6 лютого, 2013 1) Тобто, за твоєю логікою Парламент - це місце, де потрібно заробляти гроші? вчитися ж треба поза Парламентом? 2) Не голосував - вільний. Єдиний шанс, коли від тебе щось залежало в країні ти похєрив. Ти поза процесом! 3) Нічого не зробив ти - у сенсі виборів до ВР - це факт. А щодо Свободи - це лише твої припущення. Хоча, людині, яка вважає, що її повинні грати у хвіст і гриву олігархи тільки тому, що вони це вміють робити краще за інших - пояснювати такі нюанси, як законотворча діяльність, представницькі функції і стратегічне мислення парламентаріїв марна справа. вільний, бидло! по моей логике парламент это место где должны работать те кто умеют это делать и сделали. а те неудачники которые кроме разговаривать ничего не умеют и в этой жизни ничего не добились Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 7 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 7 лютого, 2013 *http://blogs.korrespondent.net/celebrities/blog/balashov/a97932 «Свобода» - это тоталитарная секта образца начала XX века. За ее лозунгами прячется пустота. Программа партии состоит из контроля, запретов, наказаний, преследований и социальных подачек. И в политических действиях «Свободы» прослеживается какое-то бессмысленное броуновское движение. Побузотёрить в парламенте, устроить драку в Киевсовете. При этом требование всё время одно и то же – мы будем надзирать за тем, как вы будете честными. Это партия честных надзирателей. Ни одного конструктивного предложения, ни одной свежей идеи не звучит из их уст. Одно сплошное стенание об эксклюзивности, этничности, украинскости и ущемлении прав… При этом «Свободу» абсолютно устраивают и запутанные налоги, и засилье государства в экономике, потому что они себя не видят ни предпринимателями, ни обычными гражданами. Все они, судя по всему, видят себя партийными функционерами, которые рано или поздно собираются добраться до контролирующих рычагов государства, чтобы насаждать. Насаждать вместо мультикультурности моноэтничность (а это вредно для экономики), вместо открытых границ – замкнутое пространство, «закрытый заповедник украинцев», где гуляют по степу кони и люди в вышиванках, вместо лозунга «Государство, вон из экономики!», они собираются усилить контроль, вместо исторического прощения, «Свобода» жаждет реванша. Для «Свободы» фантомными врагами являются не безработица и нищета граждан, а НКВД и КГБ, которых давно уже нет. На самом деле, «Свобода» и поднимает за собой пустоту – молодых людей, которые не собираются работать, которым нечем и гордиться. И эта воинствующая пустота гордиться исключительно национальностью... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 7 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 7 лютого, 2013 *http://blogs.korrespondent.net/celebrities/blog/balashov/a97932 «Свобода» - это тоталитарная секта образца начала XX века. За ее лозунгами прячется пустота. Программа партии состоит из контроля, запретов, наказаний, преследований и социальных подачек. И в политических действиях «Свободы» прослеживается какое-то бессмысленное броуновское движение. Побузотёрить в парламенте, устроить драку в Киевсовете. При этом требование всё время одно и то же – мы будем надзирать за тем, как вы будете честными. Это партия честных надзирателей. Ни одного конструктивного предложения, ни одной свежей идеи не звучит из их уст. Одно сплошное стенание об эксклюзивности, этничности, украинскости и ущемлении прав… При этом «Свободу» абсолютно устраивают и запутанные налоги, и засилье государства в экономике, потому что они себя не видят ни предпринимателями, ни обычными гражданами. Все они, судя по всему, видят себя партийными функционерами, которые рано или поздно собираются добраться до контролирующих рычагов государства, чтобы насаждать. Насаждать вместо мультикультурности моноэтничность (а это вредно для экономики), вместо открытых границ – замкнутое пространство, «закрытый заповедник украинцев», где гуляют по степу кони и люди в вышиванках, вместо лозунга «Государство, вон из экономики!», они собираются усилить контроль, вместо исторического прощения, «Свобода» жаждет реванша. Для «Свободы» фантомными врагами являются не безработица и нищета граждан, а НКВД и КГБ, которых давно уже нет. На самом деле, «Свобода» и поднимает за собой пустоту – молодых людей, которые не собираются работать, которым нечем и гордиться. И эта воинствующая пустота гордиться исключительно национальностью... которую придумали поляки для своего быдла Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Двое из ларца Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 1) Тобто, за твоєю логікою Парламент - це місце, де потрібно заробляти гроші? вчитися ж треба поза Парламентом? 2) Не голосував - вільний. Єдиний шанс, коли від тебе щось залежало в країні ти похєрив. Ти поза процесом! 3) Нічого не зробив ти - у сенсі виборів до ВР - це факт. А щодо Свободи - це лише твої припущення. Хоча, людині, яка вважає, що її повинні грати у хвіст і гриву олігархи тільки тому, що вони це вміють робити краще за інших - пояснювати такі нюанси, як законотворча діяльність, представницькі функції і стратегічне мислення парламентаріїв марна справа. вільний, бидло! Муж не нужен, хохлярочка? Вск чинарем, за политику потрем, в Тайланд свозим, можно по Елисейским прошвырнуться. Соглашайсь! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість strateg Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Журналисты поймали "Свободу" на кнопкодавстве. ВИДЕО В четверг на сессии Львовского городского совета некоторые депутаты несмотря на кворум голосовали за своих однопартийцев, которые не присутствовали в зале заседаний. *http://censor.net.ua/video_news/232431/jurnalisty_poyimali_svobodu_na_knopkodavstve_video Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Муж не нужен, хохлярочка? Вск чинарем, за политику потрем, в Тайланд свозим, можно по Елисейским прошвырнуться. Соглашайсь!а ты что - банк взял ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Зима Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 "Переважна більшість громадян України підтримують принципові дії опозиції у боротьбі за забезпечення персонального голосування депутатів Верховної Ради. Без цього всі закони, які обговорюватимуть і за які будуть голосувати, не матимуть легітимності, а Верховна Рада не матиме жодної перспективи". Про це 8 лютого заявив лідер Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" Олег Тягнибок під час брифінгу керівників опозиційних фракцій Верховної Ради. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Churchіll Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Муж не нужен, хохлярочка? Вск чинарем, за политику потрем, в Тайланд свозим, можно по Елисейским прошвырнуться. Соглашайсь! А кацапки шо ж, приелись? :lol: Слыш, у нас тут парень молодой, в школе так себе учился, потому в институт не пошел - по зароботках шляется. Намедне девка к нему приехала - ОТПАД.!!! Грит в папки ее фирма газовая, а она сама на японской машине по Сургуте ездит. Вот мне нтересно, в Раше что мужики перевелись? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 А кацапки шо ж, приелись? :lol: Слыш, у нас тут парень молодой, в школе так себе учился, потому в институт не пошел - по зароботках шляется. Намедне девка к нему приехала - ОТПАД.!!! Грит в папки ее фирма газовая, а она сама на японской машине по Сургуте ездит. Вот мне нтересно, в Раше что мужики перевелись? аха, спились они нахрен как там в песне - видтепер на галю можуть лышь дывыться Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 А кацапки шо ж, приелись? :lol: Слыш, у нас тут парень молодой, в школе так себе учился, потому в институт не пошел - по зароботках шляется. Намедне девка к нему приехала - ОТПАД.!!! Грит в папки ее фирма газовая, а она сама на японской машине по Сургуте ездит. Вот мне нтересно, в Раше что мужики перевелись? Я думаю, что это на Украине одни дебилы остались, остальные все уже смылись. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
рабинович Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 Я думаю, что это на Украине одни дебилы остались, остальные все уже смылись.а ты значит самый умный потому что смылся первым напомни мне - кто бежит с тонущего корабля? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 и самое главное хер их вернёшь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 и самое главное хер их вернёшь.чего подать, куда слетать? кого вернуть, на что ссыкнуть :P )))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Churchill Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 чего подать, куда слетать? кого вернуть, на что ссыкнуть :P )))))))))))) всех гастеров на Украину вернуть, патриоты должны работать на свою нэньку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Гість Сhiortik Опубліковано 8 лютого, 2013 Поділитися Опубліковано 8 лютого, 2013 всех гастеров на Украину вернуть, патриоты должны работать на свою нэнькулегко. А ты разве не патриот России? Тогда ж и тебя придется?... :P Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.