Перейти до змісту
Український політичний форум

ВО Свобода, яка вона є...

Орiана

Рекомендовані повідомлення

Так я и не хочу чтобы эта графа существовала в принципе. Сами критикуют совок и в то же время пытаются возвратить небольшой его рудимент. Во-первых это не европейская практика. Во-вторых у нас что других проблем не существует? Что введут эту долбанную графу и у всех в кошельке прибавится на 500%?

Кого и как? С помощью т.н статьи об антиукраинской пропаганды, которая повторяет то, что было в совке антисоветская агитация и пропаганда (очень все это сходно). Так вот руководствуясь этой статьей всех, кто против ВОС, кто против их идеологии, кто не признает Бандеру и УПА героями, кто придерживается левых идей (комуняку на гиляку) посадят в тюрьмы, где те должны будут сгнить во имя процветания украинской нации. Плюс во имя "революционной целесообразности" совершат несколько погромов москалив и жидив, эмигрантов. А потом введут штрафы за русский язык, за русские имена, и пр. такую мерзость. Естественно еще отменят 9 мая, как "день оккупации Украины", а для тех, кто захочет его праздновать введут уголовную ответственность.

Может быть они показательно уничтожат пару-тройку олигархов, экспроприируют их собственность, другие с ними просто договорятся или уедут забугор. А потом они приступят к построению рая для "титульных", ради которого лишенные полноценной жизни "нетитульные" будут горбатиться по 14-16 часов в сутки.

Свобода по сути и похожа на большевиков в своем современном обличии. Свержение царя(презика) Национализация предприятий(экспроприация). Навязывания упа(павлик морозов и другие идеалы ). Украинский язык межнационального общения(дебилы которые хоть свою бы историю осознавали и понимали что польский не стал доминирующим а только реформировал их украинский). То что ты пишешь не лишено правды. Реванш в основе этих недалеких людей обиженных историей и разумом.В какой стране такая Фарион могла бы делать замечание маленькой девочке?Она была бы уже в суде.Эта дура ,обсуждала бы и имя Изаура или Джамиля или Катрин? Ненависть не отпускает этих людей а со злостью в душе построить не чего невозможно.
Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

• Відповідей 3,5 тис
  • Створена
  • Остання відповідь

Свобода по сути и похожа на большевиков в своем современном обличии. Свержение царя(презика) Национализация предприятий(экспроприация). Навязывания упа(павлик морозов и другие идеалы ). Украинский язык межнационального общения(дебилы которые хоть свою бы историю осознавали и понимали что польский не стал доминирующим а только реформировал их украинский). То что ты пишешь не лишено правды. Реванш в основе этих недалеких людей обиженных историей и разумом.В какой стране такая Фарион могла бы делать замечание маленькой девочке?Она была бы уже в суде.Эта дура ,обсуждала бы и имя Изаура или Джамиля или Катрин? Ненависть не отпускает этих людей а со злостью в душе построить не чего невозможно.

Читаю і млію - скільки любові і доброти у цьому пості... Правда?!!!

Посилання на коментар

Гість дядя Митя

Совершенно в дырочку..!
Посилання на коментар

Мовний бар"єр - психологічна проблема, яка не дозволяє людям розмовляти тією чи іншою мовою. Переважно він буває у людей вразливих і невпевнених у собі - найбільш благодатний контингент для сприймання пропаганди.

Надто довго таки людям втюхували про "великий і могучий", щоб вони за раз від цього відмовилися. То б хоча сиділи тихо, за ними прийдуть інші, без цих психологічних травм на мовному грунті.

Але вони не можуть - потрібно придумати залізобетонну відмазку своїй ущербності. А найкращим захистом, як відомо, є напад - ось звідки народжуються такі пости. Причому, визріваючи в головах людей ущербних, вони несуть лише ненависть і зло.

Посилання на коментар

Гість дядя Митя

Мовний бар"єр - психологічна проблема, яка не дозволяє людям розмовляти тією чи іншою мовою. Переважно він буває у людей вразливих і невпевнених у собі - найбільш благодатний контингент для сприймання пропаганди.

Ну молодец! Ну всё верно! Так чего ж вы так боитесь второго государственного?!

Надто довго таки людям втюхували про "великий і могучий", щоб вони за раз від цього відмовилися. То б хоча сиділи тихо, за ними прийдуть інші, без цих психологічних травм на мовному грунті.

И с какой стати пол страны должно отказываться от родного для них языка,и сидеть тихо?!:blink: Потому что тебе так хочется..?

Але вони не можуть - потрібно придумати залізобетонну відмазку своїй ущербності. А найкращим захистом, як відомо, є напад - ось звідки народжуються такі пости. Причому, визріваючи в головах людей ущербних, вони несуть лише ненависть і зло.

Яке зло..? Ты о чём..? Желание говорить в своей стране на родном языке, это зло..?

Так кто ущербен..?

Посилання на коментар

Какой такой "языковой барьер"? Что за бред? Даже общение на форуме подтверждает, что его не существует! Ты пишешь на украинском, я - на русском и помоему проблем с пониманием написанного ни с твоей ни с моей стороны нет.

Не понимаю, почему у свидомых такое представление, что русскоязычные или не знают или не уважают или пренебрежительно относятся к мове. Да поймите нет такого! Большинство людей особенно молодежи мову знают т.к она преподается везде, ибо она гос. язык и ее никто не собирается отменять. Все это не более чем истерия тех, кому выгодно вбить раскол между людьми на национально-языковой почве!

У меня есть масса друзей украиноязычных, они говорят на мове, я на - русском и 0 проблем со взаимопониманием!

НО когда свидомые начинают АГРЕССИВНО ТРЕБОВАТЬ отказа от моего родного языка, то иначе как в штыки это вопринимать не буду. Почему я должен от него отказываться, только потому что им так хочется? Я кстати с нормальными украиноязычными тоже порой могу поговорить на украинском, но при встречах с такими агрессивными принципиально говорю по-русски. Такое агрессивное поведение, игра на национально-языковой почве только углубляют противостояние и раскол.

Не нужно вообще считаю трогать вопросы языка, национальности, герои УПА\Советская Армия, т.к это все лишь разделяет страну. В конце концов какая разница кто на каком языке разговаривает, каких героев чтит? Главное чтобы человек уважал свою страну и готов приложить усилия к нормальному ее развитию. Нужно объединять страну вокруг приоритетов социально-экономической политики, преодоления коррупции, бедности, ликвидации правового беспредела в судах, достижения социальной справедливости, вот что в первую очередь нужно стране и людям!!

Вместо этого политики всех мастей, и в том числе ВОС продолжают жонглировать вопросами, которые разделяют, а не объединяют!!

Посилання на коментар

Яке зло..? Ты о чём..? Желание говорить в своей стране на родном языке, это зло..?

Так кто ущербен..?

Кидай пити - ти вже не розумієш написаного!!!!

Посилання на коментар

Разумное высказывание человека для которого содержание важнее чем форма в отличии от примитивов.

Людина, що називає Колесніченка розумним, є ворогом або найманим провокатором. В нього ані форми, ані зміста. Сама жовч вихлюпується.

Посилання на коментар

Какой такой "языковой барьер"? Что за бред? Даже общение на форуме подтверждает, что его не существует! Ты пишешь на украинском, я - на русском и помоему проблем с пониманием написанного ни с твоей ни с моей стороны нет.

Стратєг, ти дурніший, ніж я думала!!! Мовний бар"єр - це не розуміння мови, а неможливість СПІЛКУВАТИСЯ іншою. Наприклад я пишу обома мовами - а ти лише однією. З цього я роблю закономірний висновок, що у тебе психологічна проблема, яка ставить бар"єр і не дає тобі спілкуватися українською мовою.

Не понимаю, почему у свидомых такое представление, что русскоязычные или не знают или не уважают или пренебрежительно относятся к мове. Да поймите нет такого! Большинство людей особенно молодежи мову знают т.к она преподается везде, ибо она гос. язык и ее никто не собирается отменять.

По-перше, хто такі "свідомі" - у них і запитайся.

По-друге, ніхто цього не каже про молодь, а ось про людей совкового періоду - так, вони зневажливо ставляться до української мови. І проявляється це не лише небажанням розмовляти українською, а закликами до другої державної мови.

НО когда свидомые начинают АГРЕССИВНО ТРЕБОВАТЬ отказа от моего родного языка, то иначе как в штыки это вопринимать не буду. Почему я должен от него отказываться, только потому что им так хочется? Я кстати с нормальными украиноязычными тоже порой могу поговорить на украинском, но при встречах с такими агрессивными принципиально говорю по-русски. Такое агрессивное поведение, игра на национально-языковой почве только углубляют противостояние и раскол.

Ось бачиш, у попередньому пості ти з обуренням говориш про міфи, які придумують про таких як ти, а тут вже придумуєш міфи про опонентів. Ти що ж не усвідомлюєш те, що сам пишеш і до чого закликаєш. Тоді зрозуміло, чому ти нормальних називаєш свідомими, бо сам ти НЕ свідомий, тобто, такий, який не сприймає реальність. Якщо так, то як з тобою можна дискутувати?

Не нужно вообще считаю трогать вопросы языка, национальности, герои УПА\Советская Армия, т.к это все лишь разделяет страну.

Харе, нехай перестануть викладати історію в школах, заборонять пам"ятники, святкування всякі і взагалі, давай перепишемо себе з українців на манкуртів. Бо ось ці твої заклики - якраз на таке явище тягнуть. Ну як, манкурт, ти погоджуєшся?

Посилання на коментар

Людина, що називає Колесніченка розумним, є ворогом або найманим провокатором. В нього ані форми, ані зміста. Сама жовч вихлюпується.

[/quote

Зима, понимаю,но не до такой же степени быть замороженным! :rolleyes:

Посилання на коментар

С прошлого года не употреблял.

А как тебя понимать..?

Старайся мене розуміти не з позиції неприязні, а з позиції, що я нічого поганого тобі не бажаю.

Тут мова не про розмовляти рідною мовою - цього ніхто не забороняє, а тому не потрібно писати брехню.

Тут мається на увазі державна мова, обов"язкова для вивчення і знання громадянами України, особливо тими, хто по роботі спілкується з людьми - якраз це заперечується такими як ти (хоча конкретно ти писав пости українською - цього я не заперечую.)

Ну і конкретний пост, в якому ненависть так і бризкає, але тим не менше, звинувачується в ненависті інших.

Посилання на коментар

Ну молодец! Ну всё верно! Так чего ж вы так боитесь второго государственного?!

И с какой стати пол страны должно отказываться от родного для них языка,и сидеть тихо?!:blink: Потому что тебе так хочется..?

Так кто ущербен..?

Ви ніколи не замислювалися, що рідна мова для України - не росіянска, а саме українська. Оскільки для Росії рідна - церковнослов ’ янська. Чому нею не спілкуватися? І для багатьох народностей в Р.Ф. багато різних інших мов є рідними.(http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%AF%D0%B7%D1%8B%D0%BA%D0%B8_%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D0%B8)

Посилання на коментар

До речі, Колісніченко, як особистість - типовий фашист - по суті і замашками.

Сам він нічого не бачить ганебного в тому, щоб копати лежачого, а його теща, пам"ятається, вилила якусь речовину в рот своїй підлеглій, чим спричинила опіки горла. Ще те сімейство. З жахом думаю про їх потомство.

Ось чому Свобода, а не мягкотілий Кличко.

Посилання на коментар

А ти якого..? Госдеповского..?

Ось бачиш - ти мені приписав СВОЄ. А я ніде і ніколи не стояла на стороні США, навпаки, мене нервує їх політика, яка призвела до того, що білі там зникають, мусульмани вже на рівні з євреями, а то і вище. Країну ще тримають традиції, запроваджені цивілізованими білими, але нічого не буває вічним, якщо його не підсилювати.

Тому я не хочу ТАКОГО досвіду Україні.

Тому Свобода, а не космополіт Кличко.

Посилання на коментар

Не понимаю, почему у свидомых такое представление, что русскоязычные или не знают или не уважают или пренебрежительно относятся к мове. Да поймите нет такого! Большинство людей особенно молодежи мову знают т.к она преподается везде, ибо она гос. язык и ее никто не собирается отменять. Все это не более чем истерия тех, кому выгодно вбить раскол между людьми на национально-языковой почве!

У меня есть масса друзей украиноязычных, они говорят на мове, я на - русском и 0 проблем со взаимопониманием!

Не нужно вообще считаю трогать вопросы языка, национальности, герои УПА\Советская Армия, т.к это все лишь разделяет страну. В конце концов какая разница кто на каком языке разговаривает, каких героев чтит? Главное чтобы человек уважал свою страну и готов приложить усилия к нормальному ее развитию. Нужно объединять страну вокруг приоритетов социально-экономической политики, преодоления коррупции, бедности, ликвидации правового беспредела в судах, достижения социальной справедливости, вот что в первую очередь нужно стране и людям!!

Вместо этого политики всех мастей, и в том числе ВОС продолжают жонглировать вопросами, которые разделяют, а не объединяют!!

Народ не понимает что пока мова не есть средством для получения необходимой информации в современных условиях.Им ,исходя из развития ,она достаточна. Вот как приматы и считают что мова это показатель принадлежности к гражданству и содержание для них уже второстепенно.

Это комплекс посредством которого они хотят самоиндифицироватся в отношениях с росией,как носителя исторических бед.Правда не задумываются над содержанием что пишут на мове и последствиями.Ну это пройдет, так как долго оставатся в хвосте цивилизации в глобальном мире невозможно.Второй этап это будет претензии по диалектам.И так будет продолжатся пока мова не приобретет (а это очень долгий этап) общий знаменатель на основе поколений получивших академические знания мовы. Ну а вот наполнить мову содержанием достаточным информационным,пока не кто не планирует. Программа примитивна и для них кажется что одень на всех фраки ,они станут англичанами например,и начнут думать и поступать как англичане.

Посилання на коментар

Ви ніколи не замислювалися, що рідна мова для України - не росіянска, а саме українська. Оскільки для Росії рідна - церковнослов ' янська. Чому нею не спілкуватися? І для багатьох народностей в Р.Ф. багато різних інших мов є рідними.(http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%AF%D0%B7%D1%8B%D0%BA%D0%B8_%D0%A0%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D0%B8)

Может головой встряхнуть тебе поможет? :rolleyes: Человек пишет что исторически говорит на другом языке(сейчас постарайся дать возможность комплексу отдохнуть) представь что он другой и не русский,но не мова.
Посилання на коментар

Ну з того, як ти на це зважаєш, то я роблю висновок - ця графа для тебе питання життя і смерті. Для мене ж важливіше, щоб в країні не було корупції, а влада не паразитувала на державі, а дбала про її міць і добробут громадян.

Да нет, в том то и дело: зачем поднимать вопрос национальности, когда это разъединяет людей.... Не нужно вообще это. От того, что у тебя не будет написано в паспорте "украинка" ты что перестанешь быть украинкой? Зачем нужно подымать этот вопрос?

Для мене ж важливіше, щоб в країні не було корупції, а влада не паразитувала на державі, а дбала про її міць і добробут громадян.

Согласен на все 1000%!!! Так пусть добиваются благосостояния для людей, а не играют на национально-языково-исторических вопросах.

Посилання на коментар

Ну і з чого це страхіття випливає? В чомусь подібному свободівці були помічені чи це записано в їх програмі? Звідки такі висновки? З пальця висмоктав? Чи в телевізорі тобі про це розповіли? Зрозумій, Стратег, якщо ти не параноїдальний шизофренік, то всі твої висновки повинні на чомусь грунтуватися, не можна зводити наклеп на людей просто так, бо тобі не подобається їх ідеологія.

Наприклад, комуняки наробили не менше злочинів в СРСР, але ж ти не протестуєш проти їх існування у ВР, не звинувачуєш в потенційних злочинах.

Исходя из заявлений некоторых лидеров (в частности И. Фарион, И Мирошниченко), которые неоднократно высказывались агрессивно в адрес русского языка и русскоязычных. Не могут сеять добро люди, скандирующие лозунги "москалив на ножи", "Одеса без жидив", "комуняку на гиляку".

Посилання на коментар

Гість дядя Митя

Старайся мене розуміти не з позиції неприязні, а з позиції, що я нічого поганого тобі не бажаю.

Тут мова не про розмовляти рідною мовою - цього ніхто не забороняє, а тому не потрібно писати брехню.

Тут мається на увазі державна мова, обов"язкова для вивчення і знання громадянами України, особливо тими, хто по роботі спілкується з людьми - якраз це заперечується такими як ти (хоча конкретно ти писав пости українською - цього я не заперечую.)

Ну і конкретний пост, в якому ненависть так і бризкає, але тим не менше, звинувачується в ненависті інших.

C начала ты пишешь это:

"Надто довго таки людям втюхували про "великий і могучий", щоб вони за раз від цього відмовилися. То б хоча сиділи тихо, за ними прийдуть інші, без цих психологічних травм на мовному грунті.

Але вони не можуть - потрібно придумати залізобетонну відмазку своїй ущербності. А найкращим захистом, як відомо, є напад - ось звідки народжуються такі пости. Причому, визріваючи в головах людей ущербних, вони несуть лише ненависть і зло."

Плюс обвиняешь меня в брехне..

А потом это:

"Старайся мене розуміти не з позиції неприязні, а з позиції, що я нічого поганого тобі не бажаю."

Конечно не бажаешь.

Так как тебя понимать, и воспринимать..?

Посилання на коментар

Да нет, в том то и дело: зачем поднимать вопрос национальности, когда это разъединяет людей.... Не нужно вообще это. От того, что у тебя не будет написано в паспорте "украинка" ты что перестанешь быть украинкой? Зачем нужно подымать этот вопрос?

Для мене ж важливіше, щоб в країні не було корупції, а влада не паразитувала на державі, а дбала про її міць і добробут громадян.

Согласен на все 1000%!!! Так пусть добиваются благосостояния для людей, а не играют на национально-языково-исторических вопросах.

Это для них сложно понять.Примитивность формирует упрощенную форму решения вопросов.
Посилання на коментар

Исходя из заявлений некоторых лидеров (в частности И. Фарион, И Мирошниченко), которые неоднократно высказывались агрессивно в адрес русского языка и русскоязычных. Не могут сеять добро люди, скандирующие лозунги "москалив на ножи", "Одеса без жидив", "комуняку на гиляку".

Старые комсомольские обиды.
Посилання на коментар

Стратєг, ти дурніший, ніж я думала!!! Мовний бар"єр - це не розуміння мови, а неможливість СПІЛКУВАТИСЯ іншою. Наприклад я пишу обома мовами - а ти лише однією. З цього я роблю закономірний висновок, що у тебе психологічна проблема, яка ставить бар"єр і не дає тобі спілкуватися українською мовою.

По-перше, хто такі "свідомі" - у них і запитайся.

По-друге, ніхто цього не каже про молодь, а ось про людей совкового періоду - так, вони зневажливо ставляться до української мови. І проявляється це не лише небажанням розмовляти українською, а закликами до другої державної мови.

Ось бачиш, у попередньому пості ти з обуренням говориш про міфи, які придумують про таких як ти, а тут вже придумуєш міфи про опонентів. Ти що ж не усвідомлюєш те, що сам пишеш і до чого закликаєш. Тоді зрозуміло, чому ти нормальних називаєш свідомими, бо сам ти НЕ свідомий, тобто, такий, який не сприймає реальність. Якщо так, то як з тобою можна дискутувати?

Харе, нехай перестануть викладати історію в школах, заборонять пам"ятники, святкування всякі і взагалі, давай перепишемо себе з українців на манкуртів. Бо ось ці твої заклики - якраз на таке явище тягнуть. Ну як, манкурт, ти погоджуєшся?

Добре, спеціально для тебе поясню: ніякого бар'єру у молоді і людей середнього віку немає. А те, що багато людей пенсійного віку не знають українську - це не їх провина, але як ти собі уявляєш, що люди, яким 65, 70 і більше будуть вчити мову? В такому похилому віці це дуже важко.

Тобто зневажливе ставлення проявляється лише в тому, що люди похилого віку не знають мову??Я особисто вважаю, що зневага - це коли мову називають "сільською", та інші такі епітети застосовують. Це не правильно. Але не можна говорити, якщо людина на мові не розмовляє, вона її зневажає.

Так я не входжу в категорію "свідомих" і не вважаю це недоліком для себе. Що стосується "свідомих", то їх проблема в тому, що вони не сприймають альтернативної думки. Я неодноразово спілкувався з такими у себе в місті і в Києві і мені заявили: якщо ти розмовляєш російскою - ти москаль, якого треба позбавляти громадянства і чемодан-валізи. Нормальна позиція?

Що стосується героїв, то вважаю, що нехай кожен шанує тих героїв, яких вважає потрібним. Особисто я шаную ветеранів Радянської Армії, у мене два прадіди воювали і загинули на війні за визволення України. І в мене язик не повернеться назвати їх "окупантами", як пропонують прихильники ВОС.

Якщо хтось шанує УПА - будь ласка, але не треба зневажати тих, хто шанує інших.

Посилання на коментар

Может головой встряхнуть тебе поможет? :rolleyes: Человек пишет что исторически говорит на другом языке(сейчас постарайся дать возможность комплексу отдохнуть) представь что он другой и не русский,но не мова.

Що за таке явище "історично говорить на іншій мові" - гарний фантик на гнилу цукерку?

Так історично склалося, що Україна не мала держави - це факт.

Тому її мова притіснялася і виживалася спочатку з діловодства, а потім і з побуту.

Ради історичної справедливості цей факт потрібно не розвивати, а повернути в протилежний напрямок - і не потрібно навіть придумувати способів, можна використати той самий - спочатку розвивати і поширювати українську в діловодстві, а потім вона перейде на побут. Генетична пам"ять не стирається через два покоління.

Посилання на коментар

Тому її мова притіснялася і виживалася спочатку з діловодства, а потім і з побуту.

Так було не завжди... А як же політика українізації у 20-х рр?

Посилання на коментар

Що за таке явище "історично говорить на іншій мові" - гарний фантик на гнилу цукерку?

Ради історичної справедливості цей факт потрібно не розвивати, а повернути в протилежний напрямок - і не потрібно навіть придумувати способів, можна використати той самий - спочатку розвивати і поширювати українську в діловодстві, а потім вона перейде на побут. Генетична пам"ять не стирається через два покоління.

Встряхни еще разок,уже появляются ростки рассудка. Человек живет не ради исторической справедливости.Историческая справедливость это суржик который формировался под влиянием религии в первую очередь для большинства населения и территории современной украины.Ты правильно говоришь что не имели державы. Теперь открой источник в котором описано что язык это понятие которое является необходимым условиям создание такой организации как государство.
Посилання на коментар

Добре, спеціально для тебе поясню: ніякого бар'єру у молоді і людей середнього віку немає. А те, що багато людей пенсійного віку не знають українську - це не їх провина, але як ти собі уявляєш, що люди, яким 65, 70 і більше будуть вчити мову? В такому похилому віці це дуже важко.

Тобто зневажливе ставлення проявляється лише в тому, що люди похилого віку не знають мову??

Ны в тому, що вони не хочуть, щоб украънську знали ъх внуки, а тому виступають за другу державну - цей факт ти чомусь не коментував.

Так я не входжу в категорію "свідомих" і не вважаю це недоліком для себе. Що стосується "свідомих", то їх проблема в тому, що вони не сприймають альтернативної думки. Я неодноразово спілкувався з такими у себе в місті і в Києві і мені заявили: якщо ти розмовляєш російскою - ти москаль, якого треба позбавляти громадянства і чемодан-валізи. Нормальна позиція?

Зайчику, сонечко, бубонько - ти в Києві - я тут подібне неодноразово чую про українську , а тому відповідаю: чемодан, вокзал, РФ. А що, ти ж за мене не заступаєшся, то чого я повинна за тебе заступатися? Хоча вважаю, що це не правильно, але потрібне обопільне бажання і консенсус: мені байдуже якою мовою ти розмовляєш, але українська - на захисті держави, як мова, яка використовується ЛИШЕ в одній державі світу - в Україні.

Що стосується героїв, то вважаю, що нехай кожен шанує тих героїв, яких вважає потрібним. Особисто я шаную ветеранів Радянської Армії, у мене два прадіди воювали і загинули на війні за визволення України. І в мене язик не повернеться назвати їх "окупантами", як пропонують прихильники ВОС.

Якщо хтось шанує УПА - будь ласка, але не треба зневажати тих, хто шанує інших.

А ти, часом, не скопіпастив мій пост? Я нещодавно написала те саме, на що отримала відповідь: у мене героїв нема, а тому не треба нав"язувати своїх всій Україні.

Ось скажи, як такому пояснити: якщо герої ВВВ мають звання Героя, то чому б моїм героям не присвоїти таке ж звання. А там нехай час нас розсудить. Хіба це не справедливо?

Зрозумій, це той випадок, коли вирішення проблеми залежить від нас - якщо ми досягнемо порозуміння, політики змушені будуть діяти нам в угоду. Не захочуть - нах з пляжа. Але до цього ой як ще далеко і саме тому, що люди до цього порозуміння не доросли свідомістю - а тому політики ще не один рік будуть заробляти свої капітали на цій темі.

Ну а якщо ми з тобою це розуміємо, то якого ти кожного разу киваєш на політиків, які діють в угоду несвідомим громадянам? Будь вище - не ведися!!!

З.І. Дякую за українську.

Посилання на коментар

Так було не завжди... А як же політика українізації у 20-х рр?

Ради Бога, яка там українізація. Легеньке потепління в мовній політиці, яку тут же прикрутили. Це не серйозно. Тим більше, потім пішло таке закручування гайок, що з цієї тіп українізація навіть мокрого місця не залишилося - хіба лише іронія, як від читання Куліша "Міни Мазайло"

Посилання на коментар

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...